Erkek Adam Podcast : Soru cevap #1

erkekadam.org sitesinde sorulan bazı sorulara cevaplardan podcast yaptık.

Bu yayını Erkek Adam Spotify hesabından da dinleyebilirsiniz.

Youtube yayını aşağıda. Bu yayını beğenerek ve youtube kanalına üye olarak yayınların daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. İyi izlemeler.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

6
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
4 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Mahmut AbiAlfa deyinHalil Sezai BetacıkoğluGalyalımayktaysın Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
mayktaysın
Guest
mayktaysın

Teşekkürler Tulpar teşekkürler Mahmut Abi..

Galyalı
Guest
Galyalı

Muazzam muazzam.

Galyalı
Guest
Galyalı

Müdür, davul bile dengi dengine demişsin. Benim tanıdık var şuan garson, kız arkadaşı zengin,varlıklı ailenin kızı. Kız çocuk zor durumda kaldığında ondan gizli para falan bırakıyor cüzdanına. Arkadaş ciddi maskülen biri. Hipergamiyi tatmin edecek olan tek şey statü değil diye biliyorum. Böyle örnekte çok fazla var.

Halil Sezai Betacıkoğlu
Guest
Halil Sezai Betacıkoğlu

Dostum mevzubahis kızın herhangi ekonomik bir beklentiy girmesine gerek yok çünkü kendisi zaten zenginmiş dediğine göre. Böylece aradığı şey para değil ham maskülenlik oluyor. Sır bu.

Alfa deyin
Guest
Alfa deyin

Reis burdan sorayım. Sevgilim her bana geldiğinde sevişiyoruz ve gittiğinde 3 gün trip yapıyor. İçinde ki suçluluk duygusundan olduğunu düşünüyorum. Küçük muhafazakar bir ilçede yaşıyoruz. Tekrar güç kazanmak için yapıyor olabilir. Beraberken hiç sorun yok. Nasıl ki onu eve bıraktım trip başlıyor. Onu rahatlatmak için ne yapabilirim ?