Anti Dump’ın Makinesi – Dokuzuncu Bölüm: Her zaman hazırlıklı ol

Başlangıç : Anti Dump’ın Makinesi – Giriş

Önceki Bölüm: Anti Dump’ın Makinesi – Sekizinci Bölüm: Kadınlara Yürümek

Bu yolun başında Siliğin ÖNDE GİDENİYDİM. Daha içe dönük ve düşünmeye odaklı biri olduğum için sosyallik isteyen şeyler için ekstra efor sarf etmem gerekmişti. Fakat şu bir gerçek, başarılı olmak istiyorsanız MUTLAKA bir planınız olmalı.

Önünüze çıkan fırsatları hiçbir zaman kaçırmayın. Yapacak eğlenceli bir şeyleriniz hep olsun (ki kızla tanıştıktan sonra ne yapmanız gerektiğini düşünmek zorunda KALMAYIN).

HER ZAMAN yanınızda telefon numaralarını not etmek için kağıt ve kalem olsun (veya telefona kaydedin). Böylelikle buluşma AYARLAMAYA DEĞİL, Numara ALMAYA odaklanırsınız.

Peki ya kadın sizin “fazla hazırlıklı olduğunuzu düşünürse” mi diyorsunuz? “Fazla hazırlıklı olmak” diye bir kavram kadınların lügatinde yoktur, böyle bir durum her zaman sizin hanenize ARTI PUAN olarak yazılır. Bu konuyu Anti-Dump şöyle açıklamış:

Alıntı:


Hazırlıklı görünmek İSTEMENİZ GEREKEN BİR ŞEY. Hal ve hareketlerinizle “kızlardan numara isteyen bir adam” olduğunuzu gösterirsiniz.

Kadınlar erkeklerden farklıdır, bizim düşündüğümüz gibi düşünmezler [Pook’un Notu: Son yüzyılın en az dikkat edilen gerçeği]. Kadınlar sadece başka kadınların da istediği erkekleri isterler. Talep edilen bir erkek isterler, başka kadınları kıskanmak değildir bu.

Bu konuda başarılı olduğunuzu varsayacaktır. Eğer öyle olmasaydınız bu kadar hazırlıklı olmazdınız. Erkeklerin işlev odaklı, hiçbir şeyi boşuna yapmayan canlılar olduğunu bilirler.

Başka kadınlarla da görüştüğünüzü bilen bir kadının sizi oyalama htimali daha düşüktür. Eğer sizden hoşlandıysa, sizi kaybettirecek hareketleri yapmaktan ÇEKİNİRLER. Size çok fazla “O gün işim var.” derlerse başka birini arayacağınızı bilirler.

Sadece iki tip kadın numara aldığınızda kâğıt kalem çıkarmanızı sevmez:

  1. Yüksek seviyede özgüven eksikliği çeken, derin duygusal problemleri olanlar. Başkalarıyla rekabete girme ihtimalinin düşüncesine bile katlanamazlar.
  2. Kontrol manyakları, manipüle etmeyi sevenler. Bu tarz kadınlar çok bencildir, HERŞEY onun istediği gibi olsun isterler. İnatçılardır, fedakârlık nedir bilmezler.

Normal bir kadın içinse bu durum sadece şaşırtıcıdır. Çoğu erkek böyle konularda hazırlıklı OLMADIĞI için şaşırırlar, başka hangi konularda ( 🙂 ) iyi olduğunuzu merak ederler.


İyi de Sayın Anti-Dump! Bir kadından numara istemek aşırıya kaçmak olmuyor mu, bütün gücü kadına vermek anlamına GELMİYOR MU? Numara istediğiniz an ARTIK kontrol onda değil mi?

Alıntı:


İyi çocuklar işte böyle böyle ilişkideki kendi %50’lik payını kaptırıyor.

KONTROL hala Erkekte, numara talep eden taraf erkek. Eğer sormazsa hiçbir şey yaşanmaz, kontrolü de buradan geliyor. Yazıp yazmayacağı bilinmeden beklenen, karşı tarafı bekleten taraf da erkek.

Sonra birden arayıp “Hadi bu akşam yemeğe çıkalım.” diyen taraf da ERKEK. Fikir tamamen onun. Harekete geçen taraf kimse, kontrol ondadır.

Eğer ortada bir ilgi emaresi yoksa bırakıp giden taraf da erkek.

Çoğu erkek ilişkilerde yeterince atılgan olmaz çünkü hatalı bir şekilde, seçim yapan tarafın kadınlar olduğunu düşünür.


Olay sadece numara istemek değil, olay aksiyon almak.

ŞUNDAN ASLA ŞÜPHE ETMEYİN: HAREKETE GEÇEN TARAF OLDUĞUNUZ SÜRECE KONTROL SİZDEDİR.

 “Peki ya?..” Soruları

Peki ya sizi SEVDİĞİ her halinden belli olan fakat buluşulamayan bir kız varsa? O zaman ne yapılmalı?

Alıntı:


%10 ihtimalle “buluşulamayan” bir kadına denk gelirsiniz.

O kadar da sık karşılaşılan bir durum değil, fakat bu tarz kadınlara dikkat etmelisiniz.

Bu tarz kadınlar size karşı her türlü ilgiyi gösterir. Ararlar, sürekli kino yaparlar, sizi gördüklerinde mutlu olurlar vs.

İçinizdeki bir his onun sadece arkadaş olmadığını, kesinlikle friendzone’da olmadığınızı söyler. Sizi çok beğendiğini, ilgi seviyesinin çok yüksek olduğunu hissedersiniz ve bundan EMİNSİNİZDİR.

Fakat garip bir şekilde sizinle buluşmamak için sürekli GEÇERLİ bir mazereti vardır. Gerçek, GEÇERLİ bir gerekçeyi kastediyorum.

Kızı veya ailesi ile gerçekten meşguldür. Tatil için Florida’ya gitmiştir. Nöbet saatleri çok ters gelen bir doktor da olabilir. Ya da sosyal aktivite düşkünüdür, programı çok yoğundur.

Ya da son derece utangaç biridir. Sizi kendisine fazla görüyordur, fakat yine de arada sırada karşınıza çıkıp size sıcak bir selam veriyordur.

Fakat dediğim gibi, buluşma ayarlayamıyorsunuzdur. Ya da buluşma tarihleriniz çok düzensiz ve rastgeledir.

Başka bir örnek daha: Cumartesi akşamı onun spor zamanıdır, sizin ise dışarıya çıkmak için favori vaktinizdir, bu yüzden sizden başka bir gün ister. Unutmayın, kız sizden çok hoşlanıyor ve 10/10’luk, ama siz de başka bir gün buluşmak istemiyorsunuz. Cumartesi akşamı çoğu insan için “varsayılan” buluşma akşamıdır, sizin bir yanlışınız yok.

Bu tarz kadınlar, size karşı ilgisi yüksek olsa da “BULUŞULAMAZLARDIR”

Bunlara yol vermek çok zordur fakat yine de yapmanız gerekir. Biz erkekler hiç kendi istediklerimizi yapamadık, böyle ilgisi yüksek birini görünce de yol vermek zor oluyor.

Ama size AYAK UYDURMALARI ŞART. O yüzden yol vermelisiniz: “Ablacığım bekleme yapma, devam et!”

Eğer mutlu olmak istiyorsanız erkenden işin peşini bırakmalısınız, ERKENDEN.

Eğer çılgın buluşma günleri ve saatlerini seviyorsanız ne ala, fakat üstte anlattığım tarzdaki kadınları hayatınızdan çıkarmaktan çekinmeyin.

Burada yaptığınız şey bencillik DEĞİL. Bu sizin hayatınız, bildiğiniz ve istediğiniz gibi yaşamak da hakkınız. Doğrusuyla yanlışıyla, SİZİN hayatınız SİZİN istediğiniz gibi OLMALI. Çünkü başka türlü mutlu olamazsınız.


İyi de Anti-Dump, üstadım: peki ya kızın İLGİSİ VARSA, bütün ilgi emarelerini gösteriyorsa fakat çok utangaç biri olduğu için buluşmaktan çekiniyorsa?

Alıntı:


Evet anladım, hep yaşanan bir şey. Son derece utangaç bir kız sizden hoşlanıyor, fakat sizinle buluşmaya çekiniyor. D@ZE’in yazılarının hepsini okuyun.

Ya da konuşurken ne dediğini bilmiyor. Aslında sizin anladığınız şeyi kast etmiyor veya kullandığı kelimeleri siz yanlış anlıyorsunuz.

Böyle bir durumda cevap basit: SİZİ KAYBEDER.

Benim yaklaşımım kadınların ÇOĞUNLUĞUNUN davranışları üzerine tasarlandı. Çoğu kadın kelimelerini düzgün seçer, çoğu kadın çok utangaç değildir, ortalamadır.

Devlar’ın dediği gibi, söz konusu kadınlarsa her zaman farklı bir istisna vardır, FAKAT siz herkese karşı aynı davranacaksınız.

Bu yöntem sayesinde kalp kıranları, delileri ve sizi kullanıp atacakları hayatınızdan uzak tutacaksınız!

Gayet iyi değil mi?

Elbette bazen yanlış hüküm vereceksiniz. Fakat işin sonunda DAHA AZ ACI çekip, daha kârlı çıkacaksınız!

Şunu kabullenin. Kadınlar gerçekten çok seçici, artık seçici olma sırası BİZDE.

Sizce de çok eğlenceli değil mi?


Kesinlikle öyle!

Peki ya kadın da kendine göre bir strateji uyguluyorsa? Ya da bir yerlerde okuduğuna göre falan davranıp, ilgisi olduğu halde ilgisiz taklidi yapıyorsa?

Alıntı:


Eğer bir kadın Ellen Fein’in “Kurallar” kitabındaki yöntemleri uyguluyorsa, elde edilmesi zor kızı oynuyorsa, ya da daha önceden planlanmış herhangi bir stratejiyi uyguluyorsa sizi KAYBEDER.

Cevabı basit. Bir stratejinin işe yaraması için, taraflardan birinin stratejisiz olması şarttır.

Bu cümleyi kafanıza kazıyın.

 “Strateji yapan tarafın” kazanması için diğer tarafın savunmasız olması şarttır.

Bu cümleyi de kafanıza kazıyın.

Efendi çocuk bir kadını defalarca arar çünkü “Kurallara göre” bir kadın asla bir erkeğin cevapsız çağrısına dönmez.

Başka bir tabirle, bir erkek bir kadına buluşma için “yalvarmalıdır”. Hayır, erkek adam yalvarmaz.

Benim yöntemi kullanan birinin yalvarması teknik olarak mümkün değil, çünkü sadece iki kere arama sınırı var. Yani savunmasız değilsiniz.

Eğer hem kadın, hem erkek strateji yapıyorsa satrançtaki gibi çıkmaza girersiniz, oyun pata kalır.

İki taraf da MAĞLUP olur.

Bunun çözümü basit: Strateji yapmayan hatunlarla buluşun. Bunun bir güzelliği de şu: Kadınlar strateji kurmayı pek sevmezler. YÜKSEK DÜZEYDE İLGİ uyandıran bir adamla tanışır tanışmaz kuralları ilk onlar çiğner zaten!

Bu yöntemi istisnasız uygulamanız biraz da bu sebepten dolayı gerekli. -Ufak da olsa- İlk tavizi veren her zaman kadındır.


İyi de Makinen aşırıya kaçmıyor mu? Senin Makinen karşısındaki kadının her yaptığının sonucu öngörebilen, sana her an yan çizebilecek biriymiş gibi davranıyor. Peki ya böyle bir durum yoksa?

Alıntı:


Yine de kalbinizi korumuş olursunuz!

Bana kalırsa, ki bu benim ŞAHSİ fikrim, birisi hakkında yanlış bir karara varmak defalarca, tekrar tekrar canınızın yanmasından iyidir.

Hâkimlerin bile masum insanlara müebbet verdiği oluyor, maalesef bu bir gerçek.

Aşkta biraz “sert” olacaksınız, Yumuşak olmak işe yaramıyor.

Bak Krakhed, bu dediklerimi uygulamak zorunda değilsin. Sadece kadınlar yüzünden hayatın ÇEKİLMEZ hale gelince sırtını yaslayabileceğin bir duvar olsun, o bile yeterli.

Sizden tek istediğim bu. Bunu Karate gibi düşünün, artık savunmasız değilsiniz işte.


Sonraki Bölüm: Buluşmalardan Sonra

Çeviren: Seljuk

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

22
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
10 Comment threads
12 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
moonRıdvanşirinbabaMemento Vivereallaalla Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Seize
Guest
Seize

Nextlemenin felsefesini çok güzel anlatmış

MonkMode
Guest
MonkMode

Siteyi yaklaşık 1.5 yılı aşkın süredir okuyordum fakat bir şeyin farkında vardım ki 1.5 yıldır sadece okuyorum ; üstelik bu hata sadece teoriyi pratiğe dökmeme hatasını değil aynı zamanda her şeyi okuyarak işin büyük çoğunluğunu hallettiğini sanma gafletini de beraberinde getiriyor ve bir beta erkekten daha kötü duruma düşürmeye başlıyor sizi.Çünkü “Ben bu siteyi yaladım yuttum ve artık kadınlar bana ilgi duymalı” gibi saçma bir düşünce kafanızın bir köşesinde takılıp kalıyor.Övmek amacıyla değil gerçekten iyi-kötü bir sürü bilgi ve deneyim edindim hem bu siteden hem Mahmut abiden.Fakat artık sözde değil fiilen bir şeyler yapmak gerekiyor -ki asıl olay bu-.Birkaç ay… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Kadın – erkek ilişkilerinde başarılı olma motivasyonu ile bu siteyi okuyup harekete geçmemek, piyano çalma motivasyonu ile 1.5 sene piyano teknikleri kitaplarını okuyup piyanoya dokunmamaya benzer. İstersen 15 sene oku, piyanoda pratik yapmazsan o piyanoyu çalamazsın.

Yunus
Guest
Yunus

Evet durum bendede aynı. Sadece okuyorum. Hareket yok. Olduğum yerde sayıyorum. Bilgi var yalnız pratiğe dökmede sorun yaşıyorum. Olur mu olmaz mı? Modunda. Aslında sorunun hayla başındayım. Kendi hayatımda ki diğer konuları çözmeden kadın kadınlarda neden başarısızlık yaşıyorum. Sanki bir kadın hayatımda herşeyi halledecek. Ama maalesef daha kafa yapımı düzeltemedim. Bu konuda sınıfta kaldık.

Konyak
Guest
Konyak

Sohbeti başlatmaktan ya da başlattıktan sonra kaybederim korkusundan oluyor. Yavaştan kızlarla konuşmaya çalışın (tanımadığınız). Sahaya çıkmadan deneyim olmaz kesinlikle. Örneğin starbucks sırasındayken önünde kıza şu kahveden hiç denedin mi nasıl tarzı sorularla bu korkuyu azaltmak mümkün. İş pratikte bitiyor.

L1n
Guest
L1n

Bu olaylar aşama aşama olur. Önce kendin,yalnızken mutlu olmaya çalışacaksın.Yaptığın şeylerden zevk almaya bakacaksın. Daha sonradan aile üyeleriyle iletişiminde çerçeve korumaya başlayacaksın.Sonra genel aile ortamı,komşular,arkadaşlar…. Böyle böyle kademe kademe atladığın zaman,kızlarla ilgili bir sorun kalmaz.Önce kendinde ve çevrende pratik etmelisin. Özellikle telefonu bırakıp insanlarla iletişim kurmalısın. Kız-erkek farketmez.Tartışmalara girmelisin,fikir belirtmelisin,tavır koymalısın. Sonra kızlar ne aq? dersin. Özellikle çerçeve konusunda profesyonelleşmek için kesinlikle tartışmalara girilmesi şart.Bir erkeğe karşı çerçeveyi korumak,kıza karşı korumaktan daha zordur. Tek fark,bilinçaltının ilüzyonu. Bugün sülaleyle otururken bile 30 dakika telefonu elinden bırakıp insanlarla iletişim kurmaya başlarsan,çoğu kişinin önüne geçiyorsun. Gidip çat diye kızlara yürüyünce sorunların bitmez.Kendini düzelt,bakım… Read more »

Doruk
Guest
Doruk

Bu seri ile benimle ilgilenen kızlar yerine, ilgilenmeyen kızların peşinde koştuğumu fark ettim. Benimle ilgilenen kızlar varken neden kaçanı kovalamaya çalışıyorum, neden yıllardır kendime bu kötülüğü yapıyorum anlamış değilim.

Tarı KAKAN
Guest
Tarı KAKAN

Kız olabilir misin? Kırmızı hap senin üzerinde de çalışıyor gibi çünkü 😀

Doruk
Guest
Doruk

Yok. Mazoşistim ben

Haydar
Guest
Haydar

Çok ilgi gösteren ama bir türlü bulusulamayan kadın,muhtelemen bol dramalı histerik kadın,histeriklerin kişilik özellikleri ve neden öyle davrandıklarının motivasyonunu okumak,onları çabucak elemenizi kolaylastırır

eskilerdenbiri
Guest
eskilerdenbiri

Her zaman hazırlıklı olmakla, her zaman hazır olmak arasında ki farkı da unutmamak gerekli. Bazı (çoğunlukla) erkekler hazırlıklı olmadan her zaman hazırlar.

Mekanizepiyade
Guest
Mekanizepiyade

“Cevabı basit. Bir stratejinin işe yaraması için, taraflardan birinin stratejisiz olması şarttır.”
Bu söz hiç kafama yatmadı. Pook abimizin biraz canı sıkılmış heralde

Tarı KAKAN
Guest
Tarı KAKAN

Bu sana gereksiz sıkıntı çıkarır demek. En kötüsü o kızla iş bi yere varmaz. “O 2 kere ulaşacak sen 1 kere” kuralında mesela kız ulaşmak istemesine rağmen ‘stratejik olarak’ illa ulaşmıyorsa ne yapabilirsin? İlgiyi tamamen çekersin. Ya da başka kız bulursun. Kız seni strateji üstüne strateji uygulatarak yoracak bi kız olmamalı. Ya da seni başka adamlarla kıskandırıp ilgini devşirmeye çalışması stratejidir. Halbuki kız kendine çeki düzen vererek ilgiyi kazanmalı. Yani aslında dediği şey basit pook’un: İlişki materyali kız bul.

allaalla
Guest
allaalla

yaşım 25 ,çocuklugumdan beri kızlar hep peşimde koşturdu,herkes yakışıklı oldugumu her fırsatta söylemeden edemiyor,cidden kendime tarafsız gözle bakınca 190 boy çene olsun gözler olsun iyi durumdayım,fakat annem sürekli olarak cocuklugumdan beri hep morallerimi bozuyor,hatılrıyorum küçükken bile insanlar beni övdügünde annem neresi yakısıklı ya diyip dalga geçerdi hala aynısını yapıyor bu zamana kadar hiç umursamamıştım fakat sebebini merak etmeye basladım,durduk yere yüzüme bakıp gülüyor iyice cirkinlestin diye dalga geçiyor,aranızda yorum yapabilcek var mı ?bir anne neden süreki cocugunu kötüler? baska annelere bakıoyum amanda oglum büllügünü yesinler kafasında.Öyle ilgisiz bir kadında degil düşkünde bana ama bu konuda böyle lütfen yorum yazıın

Rıdvan
Guest
Rıdvan

Dostum Annen bir gün evlenip onu bırakacağını düşündüğü için bilinçsiz bir şekilde yapıyor olabilir.

Memento Vivere
Guest
Memento Vivere

Peşin olarak nextlemem gereken durumun içinde olan ben cafede çalışan kıza ufak bir şaka ile yaklaşıp sonra sohbet açtım her şey güzel bunu kısa kısa tekrarladım bir iki gitmeyle. hata 1 numarasını istemedim hata 2 instggramdan takip ettim önce geri çevirdi diğer gün engelledi. next kesinlikle. konuştuğuyla yaptığı ters düştü dengesiz grubuna salladım iyi de yaptım. 4 gün geçtikten sonra uğradım kahvemi içtim yüz vermeden kendisine hissettirrince kendiside mesafeyi korudu. sohbet eder gülümser ılımlı olur ve engel atar bağlantı bile kurmadım mesaj atmadım ne şimdi bu? istemiyor anladık next kızım next ama engel ne çocuk muyuz biz

Mahmut Abi
Admin

Bkz. Kadın İlgisini Abartmak

istemiyor anladık next kızım next ama engel ne çocuk muyuz biz Numarasını istemeye cesaret edemeyip instadan ekleyen 987inci tavşan olmuşsun, engel yemek seni neden şaşırtıyor? Kızcağız sizinle mi uğraşacak? Muhtemelen ilk bir kaç tanesine medeni davranmıştır ama bu tip erkeklerin yağdığını görünce artık vakit harcamayıp engeli basıyordur.

şirinbaba
Guest
şirinbaba

ADM kesinlikle ve kesinlikle evlenecek kadın bulmak içindir… uzun ilişki için kullansanız dahi çok kadın kaçırırsınız, dedikleri kaba saba geçerli evet “kendin hakkında bilgi vermemek” “itaatini her adımda ölçmek” “işleri telefonda uzatmadan fiziksele çekmek” ama… ama… ÇOK KATI. 20li yaşlarda bir türk erkeğinin yaşamıyla ÖRTÜŞMÜYOR.

Mahmut Abi
Admin

Olaya en iyisini seçmek gibi güçlü bir merkezden değil “çok kadını kaçırırsınız” gibi zayıf bir yerden bakarsan örtüşmez tabii. Çoğu Türk erkeği kadın olsun da ne olursa olsun modunda iken neden örtüşsün.

şirinbaba
Guest
şirinbaba

bilmiyorum ADMye gelene kadar halledilecek çok mesele var, en azından benim için. sitedeki diğer yazılar fazlasıyla yeterli bence.

Mahmut Abi
Admin

Her yazı sizin için değil.

moon
Guest
moon

Yani gözümüzün önünde başka kızların numarasını almasını çoğu kadın çok ilginç harika fln bulmaz. Yani en azından normal ve kendine saygısı olan birisi. Gözümün önünde yapması saygısızlık hoş değil bencil bir hareket olur bide minnet mi duycam direkt benim duygularımı umursamıyor saymıyor. Ben genelde biriyle konuşuyorsam birdaha aynı anda kimseyle konuşmam yani anında sadık kalırım eğer olmazsa anca başka birine giderim. Yani fedakar değil denmiş de asıl böyle yapan adam değil benim için diğer kadınları bırakmıyor fedakarlık yapmıyosa bide kağıt kalemle geziyosa hah yani bide böyle birine adayamam kendimi buna değmesi gerekir, hakedene yapılır yani fedakarlık kendine saygısı olan kadın… Read more »