Ağız Sağlığı ve Bakımı | İnsan İlişkilerine Etkisi

Merhaba millet ben Mr. Deer, daha önceki yazılarımdan veya videolarım dan beni fazlası ile tanıyorsunuz veya tanımaya başlayacaksınız. Daha önceki ürettiğim içeriklerden biraz daha farklı bir konu ile sizler leyim. Bu seferki konumuz Kişisel Bakımın olmazsa olmazı ”Diş ve Ağız” bakımı.

Sosyal Hayatta ve İlişki konularında başarılı bir insan olmak istiyorsak; ilk önce kendimize saygı duymalıyız. Unutmamalıyız ki kendine saygı duymayan birisine hiç kimse saygı duymaz. Bunları söyleme nedenim biraz dan okuyacaklarınızı ve alttaki videoyu izlerken konunun ne kadar önemli olduğunu hatırlamanız için.

Bana gelen soruların yanı sıra Kırmızı Hap takipçilerinin olduğu sosyal gruplarda sıkça ağız ve diş bakımı konusunda insanların sorunları olduğunu fark ettim. Ya görmezden geliyorlar yada bir türlü düzenli bir bakım periyotu oluşturmadıklarından şikayetçiler. Ağız Bakımı hem sağlığımız hem de insanlarla her türlü etkileşimlerimizde büyük bir öneme sahip. Sağlık yönünü eğitim hayatımızın ilk basamağı ana okulundandan bu yana duyuyoruz. O kadar duymamıza rağmen hale sıkıntı yaşıyorsak, birde madalyonun diğer yüzüne bakmalıyız diye düşündüm. Bu video da olayın sağlık yönü için bir kaç taktik verirken, asıl çalışma konumla ilgili olan Toplumsal ve Flört konularına etkisine dikkat çekmeyi ve siz dostlarımda bir farkındalık oluşturmayı hedefledim. İyi Seyirler!

 

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

13
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
7 Comment threads
6 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Mahmut AbiKongziWhiteMoonxanaxcfmr beer Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Mr Deer'in Dişleri
Guest
Mr Deer'in Dişleri

Ne zaman ortodontiste gidiyoruz?

Melo
Guest
Melo

Cok güzel bir konuya değinmişsin Mr.Deer bu arada senin bu kadar saçın var mıydı şaka şaka bu halin daha güzel seviliyorsun

Dilsil
Guest
Dilsil

Bomboş 24 dakikanız varsa izleyin. Yoksa özetle ; ağız, dil ve dişlerinizi temizleyin. Bunun hakkında diş hekimleri falan 24 dakika konuşamaz heralde.

mr beer
Guest
mr beer

kendimi bildim bileli dişlerimi sabah aksam fırçalarım, ama dişimin rengi sarı. hani böyle hafif sarılık değil öyle olsa takmam. bi çay kahve içsem de tam altın oluyolar 🙂 yüzeysel sarılık değil çayı kahveyi bırak demeyin, madeni böyle. mutlaka dişçide operasyon geçirmek istiyorum ama yaptıranlar yaptırma diyor hassaslık vs oluşuyormuş. çok arada kaldım fotoğraflarda gülemiyorum millet sarılığı görünce bilmez ki hijyene dikkat eden birisiyim, bu pis hiç dişlerini fırçalamıyor mu der gören. diş dizilimim çok güzel, şekli şemali düzgün, ne tavsiye edersiniz deneyimi olan var mı

Modernteist
Guest
Modernteist

Senle bire bir aynıyız. Benimkiler de inci gibi ama rengi sarı. Ofis tipi beyazlatma yaptım birkaç ton açılma oldu fakat kesinlikle normal insanlarınki kadar beyaz değil. Splat Blackwood ekstra beyazlık sağlıyor başka macunla da elini bile sürme. İleride paraya kıyıp lamine diş yaptır. Hedefin bunu yaptıracak parayı kazanmak yani kendini geliştirmek olsun. Sevgilerle.

mr beer
Guest
mr beer

peki ofis tipinden sonra ev tipiyle devam etmen gerekmiyor mu normalde? hassaslık oluştu mu sende? lamine filan orijinal dişin rahatlığını vermez biraz sıkıntı tabii.
normal insanlarınki gibi beyazlıktan kastın naturel abartıya kaçmayan beyazlar mı tam anlayamadım. son olarak doktor beyazlatırken ne demişti nasıl bi garanti vermişti?

Modernteist
Guest
Modernteist

Bana çok fazla ciddi bir beyazlama olmayacağını ama sevindirecek düzeyde rahatlama olacağını söyledi tam da söylediği gibi oldu. Ben sonuçtan memnunum ama her insanda farklı sonuçlara yol açıyor bu beyazlatma işlemi. Diş hekimi bunu muayene esnasında anlıyor zaten. Ev tipiyle devam etmedim ama benim diş hekimi bana bi kıyak yapıp ön 4 dişe 2 seans verdi beyazlatmayı. Bir de söylediğim diş macununun acayip etkisi var. Çok fazla kahve tüketmiyorum çay ve sigara içiyorum ama renginde sıkıntı oluşmadı rahat gülebiliyorum.

mr beer
Guest
mr beer

söylediğin diş macununu temin edicem, mucize beklemiyorum zaten de en azından içtiğim çayların yapabileceği lekeyi önlese yeter. Daha önce de çok övülen beyazlatıcı etkili kuvvetli diş macunları denemiştim renkte pek gelişme alamamıştım, çünkü onlar genelde çay kahve sigara lekelerini çözüp dişin kendi rengine gelmesini sağlayan ürünler.
Ayrıca inci gibi beyaz dişlere de gerek yok, güldüğümde insanların gözü dişlerime gitmesin yeter. Anladığım kadarıyla sen memnunsun operasyondan, yakın zamanda ben de görüşürüm bi doktorla. Sağ ol verdiğini bilgiler için.

Kaptan
Guest
Kaptan

İyi bir kanal tedavi yapılmış dişe iyi bakarsan seni uzun yıllar sorunsuz götürür böyle boktan sebepten özgüven mi düşer lan kolunu kaybetmedin sonuçta sadece eskiye oranla dişlerine daha iyi bakacak asitli ve şekerli gıdaları minimuma indireceksin bunu yapsan zaten ömür boyu kolay kolay diş sorunu çekmezsin

xanaxcf
Guest
xanaxcf

E git duzelttir kotu olani?

WhiteMoon
Guest
WhiteMoon

Bu konuda animasyonlu bir iki dakikalık videolar var. Onlardan kosaydınız daha iyiydi.

Kongzi
Guest
Kongzi

Böyle bir başlık olması çok güzel tam bu konuda bir sorunum var. Dişlerimi günde 2 3 kez fırçalıyor olmama rağmen ön bölgede çok fazla dolgu ve hatta kanal tedavili falan dişlerim var ileride kaybedersem diye endişe oluyor ve bu da özgüvenimi kırıyor bir miktar. Bu konuda çok takıntılı olmak normal mi hocalarım?

Mahmut Abi
Admin

Kaybedersen diş yaptırırsın. Saçma sapan şeyleri takıp kendi ayağına sıkarsan pazarda başkalarına iyilik yaparsın ama neden yapacaksın?