Erkek adam’ın kerameti

Biliyorum cok uzun zaman oldu,  Mahmut Abi ara ara insanlar seni soruyor diyor. Kusura bakmayın hayat baya yoğundu bir süredir. Şu 1 yılda başıma gelenleri halen daha uzunca bir saha raporu ile anlatmayı planlıyorum ama ona bu akşam enerjim yok.

Sitede ayda 1-2 kere sorun yaşanmakta bu ara, onun için de kusura bakmayın ana sebebi benim. Siteyi bir süre önce başka bir sunucuya taşımamız gerekiyordu ama vakitsizlikten yapamadık.

Şimdi gelelim ben neden böyle bir başlık attım diye. Duydum ki site göçtü diye Mahmut Abi’yi maile boğuyormuşsunuz. Ya hani burası bir sosyal platform olsa herkes birşeyler paylaşıyor olsa bir nebze anlayacağım da, biz bu siteyi size gerçek hayatta kadınlarla olan ilişkilerinize destek olsun diye açtık. 1 gün okuyamadığınızda çıkın sokağa pratik yapın lan teknik bilgi bir bokunuza yaramaz uygulamazsanız.

Özellikle Z kuşağında (1998 ve sonrası doğumlu arkadaşlar, evet siz) internetten birşeyler aratıp bulup okuyunca tüm dertlerinin çözüleceği gibi bir anlayış var. Kusura bakmayın ama NAH çözülür. Bu sitede yazılanların hiçbiri gidip 20-30 kadın tarafından ağzının tadıyla reddedilmeden hiçbir boka yaramaz.

Erkeklerin ancak ve ancak %20’si gerçek anlamda kırmızı hap’ı kabullenebilir ve uygulayabilir derken götümüzden mi uyguluyoruz? Bu siteyi bulup okudunuz diye hayatınızda değişecek tek şey mavi haplı yerine siyah haplı olup kadınlardan nefret etmek olacak eğer kıçınızı sıkıp uygulamaya dökmezseniz. Şu siteye takılan adamların %90’ıö kaldır kıçını haftada 3 kere hiç sektirmeden spor salonuna git desem ikinci hafta bırakır.

Lafı açılmışken gelelim son dönemde Mahmut Abi’nin dediğine göre burada kadınlardan nefret eden siyah hap tayfasına. Arkadaşlar siz kafanızdaki pembe dünyadan çıkamayıp, kadınların kafanızdaki pembe dünyaya uymadığını anlayınca onlardan nefret etmeyi seçmiş özünde hala mavi haplı olan kardeşlerimizsiniz. Şu sitede her zaman şunu yazmaya çalıştım (tamam lan biliyorum 1 yıldır yazmadım) kırmızı hap kadınları anlamaya yarar. Burada yazılanlar kadınlardan nefret etmek için değil onları anlayıp onlarla birlikte olabilmek için var.

Yakında temelli döneceğim. Ben hapı alıp benimsedikten sonra gidip gerçek hayatta ciddi anlamda test etme şansı yakaladım. Nacizane Mahmut Abi kadar olmasa da, anlatacağım, paylaşacağım çok şey birikti. Ama döndüğümde burada kadın düşmanı tayfanın ağzına vurmak için de güzelcene bir kürek edindim kendime, hazır olun.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Hank Moody

Ekşisözlük: @stormshadow

45
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
20 Comment threads
25 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
31 Comment authors
Ertunçeskilerdenbiriaugustus ivyeşilzeytinLord Henry Wotton Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
lyku
Guest
lyku

Hocam red pill olayını biraz araştıran adam bile nasıl kırmızı haplı olmaz ki?

Evet bu olay size iki taktik öğreteyim her kızı düşürürsünüz olayı değil. Ama bunu resmen motto edinmiş bir fikir zaten.

Buna rağmen en basitinden bu kadar yazıyı okuyup hala olayı pratiğe geçip düşe kalka yürümesi gerektiğini anlamıyorsa bir insan bırak mavi hapta kalsın o. Onun derdi başkadır bence.

God bless brotherhood
Guest
God bless brotherhood

Mahmut abi bir yazısında bahsetmişti bundan, red phill’i en iyi darbe yemiş adamlar sindirir. eğer bir erkek hayatında hiç darbe yememiş veya yediyse bile bunu fark edememiş ise ve üstüne meriçlik power %100 ise red phill’e düşman olması çok anlaşılır birşey.

El nino
Guest
El nino

Hocam lise son sınıfım ve derslerime odaklandım ciddi bir şekilde ama sevgilim var ve mecburen odağımın bir kısmını ona kaydırmak zorundayım. Sizce ilişkimi bitirmeli miyim?

Özgür
Guest
Özgür

0 detay ile nasıl bir cevap bekliyosun be dostum. 18 yaşında ilişkisi olup kızı gram zihninde meşgul etmeyen sadece hoş vakit geçiren bir erkek misin? 18 yaşında o kadar alfa olan pek sanmıyorum yani daha ergensin testesteron allah katında o kız gece 2 de matematik çözerken senin aklını karıştıracak elbet. Durumunu objektif bir değerlendir bakalım

Lord Henry Wotton
Guest
Lord Henry Wotton

Kesinlikle bitirmelisin.Lise son sınıf bir nevi hayatın dönüm noktalarından biridir.1 sene sık dişini derslerine odaklan,kısmetin kapanmaz.

Mahmut Abi
Admin

Kıza harcadığın zaman kafanı rahatlatıyorsa bitirme ama bir de seninle mi uğraşacağıma geliyorsa bitir. Yalnız dikkat et sınava 5 kala kız bitirirse yamulmayasın.

yeşilzeytin
Guest
yeşilzeytin

Sınav sabahı ya da birkaç gün öncesi çaktırmadan telefonu kapatır veya kızı engellerse bu olasılık rafa kalkar.

Mahmut Abi
Admin

Sınava 5 kala derken 3 – 5 ay kala demek istiyorum.

El nino
Guest
El nino

Yok abi öyle birisi değilim çok şükür

augustus iv
Guest
augustus iv

Günde 6 saatten az, verimsiz çalışma. Geri kalan vakitten canın ne istiyorsa yap. Ama verimli çalış. Oturup temel kavramlar-doğruda açılar falan çözme sürekli 😂

eskilerdenbiri
Guest
eskilerdenbiri

Ağa, haklı!..
Ağa, güçlü!..
Güçlü, haklı!..
Ağanın, tüfengi var!..
Tüfengin mermileri var!..
Mermilerin alacağı canlar var!..
İnsanlara, koyunlardan alınacak nice ibret var!..

Bununla birlikte şöyle bir durum var!…

Zor oyunu bozar!
Oyunu güçlü olan kazanır!
Güçlü olan oyunun kuralını koyar!
Namlu, “rest” dedi mi, hukuk “pes” der!
Ceylanın şansı aslana yakalanmamaktır!
Yel değirmenleri Don Kişot’lara daima galebe çalar!
Haddini bilmeyene, güçlü olan, dilediğince haddini bildirir!

“ER kişi niyetine!” hazır olun.

Ertunç
Guest
Ertunç

Erkek adamla tanışmam ilk olarak ekşi’ye dayanıyor. Rastgele bir başlıkta dolaşırken elemanın biri :”Kızların ne dediğine değil ne yaptığına bakacaksın, balığı nasıl tutacağını balığa soramazsın.” entrysini girmişti. Bu söz öyle bir etki yaratmıştı ki sanki beynimden vurulmuşa dönmüştüm. Gördüklerime inanamıyordum, daha doğrusu inanmak istemiyordum. Bu gerçek olmamalıydı, olamazdı. Hemen redpill karşıtı immanuel t. gibi yazarları okumaya başlamıştım. Ama ikna olmadım. Acı gerçeği kabul ettim. Yapbozun bütün parçaları teker teker tamamlanıyordu. Daha sonra red pill nedir necidir redditler vs. derken buralara kadar geldik. Sadede gelelim, ben de başlarda bu red pill’in ağzına atınca her kızı tavlayan bir şey olduğunu düşünmüştüm. Zamanla… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Sen işte MGTOWa hakkettiği şeyleri saymamıza çok güzel örneksin. Hoşlandığından emin olduğum anda daveti çakacağım. Resmen kızın çevresinde uygun anı bekler şekilde dönen bir uydusun. Arkadaşı oynuyorsun. Beta oyunundan medet umuyorsun. Ha güya eğlenen ustalık falan var yada kıza hizmet etmiyorsun ya güya meriç değilsin. Meriçsin işte.Sabırla kızın çevresinde uygun anı bekleyen, yürüyüp reddedilmeyi yani erkek olmayı göze alamayan bir meriç. Sen arkadaşı oynarken iyi ama kız sana kanki deyince kız orospu! Aferin sana. Kızla iki muhabbet ettikten sonra hamleni yapar boyunun ölçüsünü alırsın. Ödlek ödlek hoşlandığından emin olmayı bekleyerek yani beta oyunu oynayarak erkek gibi hamle yapıp reddedilmeyi göze… Read more »

Ertunç
Guest
Ertunç

Elini tuttuğumu söyledim ya?Direk olarak çıkma teklif edecek durumda değilim. Sorun şu ki aynı yerde önceden gelen bir red hikayem var. Dediğini daha önce uyguladım yani. (Yanlış anlama pişman da değilim. Sorun hikayenin aynı ortamda geçmesi)Reddeden kişi sağolsun yaymamış; ama eğer bir kez daha ve bu kez farklı biri tarafından da reddedilirsem bu defa adım kesin abazana çıkmaz mı?.

Durumu kitleyen unsur bu. Farklı bir yerde olsam dediğini kesin yapardım.

Mahmut Abi
Admin

Direkt yürüyemeyeceksen bu kizin çevresinde arkadaş arkadaş dönmeyi bırakıp başka mekandaki kızlara yürüyeceksin. Arkadaş arkadaş dönüp de sana kanka diyen kıza orospu demeyeceksin. Arkadaşı oynayan sensin, bahanen saçma (git başka yerde avlan), sonuçlarının suçlusu sensin. Öfkelenip hakaret edeceksen kendine et. Dediğim gibi bahanen boktan. Kendi kendini oraya kilitleyen sensin. Git başka yerde başka kıza yürü. Yürüyemiyorsan da sonuçlarına katlan.