Vaka çalışması – İlişki istemiyorum diyen kadın

Abi el yardım. 1.5 aydır görüştüğüm ve aramızda cinsel birliktelik olan kız, ilişki istemediğini, böyle görüşmeye devam etmek istediğini söyledi!

Ne güzel. Sorun ne? Erkeklerin gerçekten kadından daha fazla ilişki istemeyi yani bir kadınla ilişkilerinde kadın tarafı olmayı bırakmaları gerekiyor! Takıl, keyfine bak ve gerçekten ilişki istiyorsan, o ilişkideki kızın bu olmayacağını kabul et. Zira her zaman olmasa da genellikle bir kadın sizinle yatıyor ama ilişki istemiyorsa, başkasıyla da yatıyordur. Bunlar çok yakın zamana kadar kadın dertleriydi yahu.

Bu kızla iş yemeğinde tanıştım ve sonra bir buluşma ayarladım. İlk buluşmada ne yapılır podcastını izlemiştim, teşekkür ederim çok faydası oldu. O gece mekanda öpüştük, bana geçtik. Birlikte olmadık, tüm ataklarımı savuşturdu. Ondan sonra ise her üç dört günde bir bendeydi ve ilk buluşmadan 10 gün sonra birlikte olduk.

Buraya kadar güzel. İlk buluşmada seks olacak diye bir şey yok. Genellikle bu 2-4 buluşma içinde olur.

Arada bana kendi ilişki geçmişinden bahsetti ve benden önce sadece bir erkekle birlikte olduğunu söyledi.

Olabilir de, olmayabilir de.

Aramızda duygusal bir bağ geliştiğini görebiliyordum. Her şeyi de kitabına göre yaptığımı düşünüyorum. Mesajlaşmayı daha çok o başlattı, pozitif cinsel gerilim ve eğlenen ustalık konusunda iyiydim sanırım zira birlikte çok eğleniyorduk ve sürekli de bir şakasına sataşma hali oluyordu.

Buraya kadar bir sorun yok. Fakat kavramları bilecek kadar bu olaya hakimken “abi ilişki istemiyor” diye sızlanacak kadar da uzak olman ilginç.

İki hafta kadar önce, bende beraberken aramızda garip bir konuşma geçti. Ben ailemle görüşürüm ve ailemi severim. O bana ailesiyle pek görüşmediğini ve annesinden nefret ettiğini söyledi. Ben de “aile ile çok görüşmemek bana yabancı bir şey, ben bizimkileri 2-3 ayda bir görüyorum” dedim ve “ailemle sıcak bir ilişkim var” diye ekledim. O ise “bu da bana yabancı ve kimseyle böyle olabileceğimi sanmıyorum” dedi.

Ailesi ile sorunlu kızların iyi ilişki mateyali olmama ihtimalleri yüksek. İyi ilişki nedir görmediklerinden, kendileri de genellikle beceremezler. Gerçi şu aşamada ilişki senin aklında olmamalıydı ama sen yukarıda söylediğin için söylüyorum.

Ondan sonra biraz soğuktu ve benden erken ayrıldı. Sonraki bir hafta boyunca onu buluşmaya çağırdım ama evden çıkmaya hali olmadığı bahanesi ile reddetti.

2 kere reddedildin mi normalde next. Bu kızla birliktelik geçmişim olduğu için “tamam, daha iyi hissettiğinde bana haber ver görüşelim” dersin ve bir daha o sana ulaşana kadar ına ulaşmazsın. Sürekli olarak arayıp görüşmeye çalışmazsın.  Sen sanırım 2den fazla teklif yaptın ki şu aşamada kızın peşinde koşuyorsun ve aranızdaki olayı baltalıyorsun.

O gece bir şey oldu ama ne oldu tam anlayamadım.

Ailesiyle ilişkisi nedeniyle sıkıntılı bir kız olabilir ya da senden çok fazla ilişki sinyali alıyor olabilir (o son dediği kimseyle öyle sıcak olamam lafı) ama tam anlaşılmıyor. Sen en iyisi kendini geri çek.

Sorun şu ki belki de bir şeyler bozuldu, ben bozdum, düzeltmem lazım kaygısı ile, seni reddedip duran kızı kovalamaya başlamışsın. Hiç iyi değil.

Şimdi onunla zaten 2 haftadır yatıyoruz, iyi vakit geçiriyoruz neden arayamayayım diyebilirsin. Ama bu bir bahane. Ne olursa olsun, 2 kereden fazla teklif etmemeli ve hatta teklifin reddedildikten sonra ona ulaşmamalıydın.

Sonra aklım başıma geldi ve o bana yazmadan ona yazmama kararı aldım. 2 gün sonra bana ulaştı ve buluşmak istedi. Buluştuk ve eskiye döndük ama abi bu buluşmalar ve birliktelikler bir yere gitmiyor!

Aha da oğlumuz ilişkinin kadını oldu! Nereye gidecek, bırak gitmesin yahu! Kafese girmek için can atan kuş gibi ilişki peşindesin. İlişkiye odaklanmış vaziyettesin. Bu da seni eski davranışlarına geri götürüyor.

Bunu takmamaya çalışıyorum ama geçenlerde yatakta muhabbet ederken 3 yıllık bir ilişkiden çıkalı 2 ay olduğunu ve şu an ilişki istemediğini, böyle devam etmek istediğini söyledi.

Tamam, sana göre bir teklif işte. Daha ne istiyorsun? Pardon, sen pembe hayaller içinde ilişki istiyorsun. Ama kız uzun ilişkiden yeni çıkmış, en az 4-5 ay daha sağı solu belli olmaz ve kendisi ilişki istemiyorsa başkalarıyla oluyor da olabilir. Fakat aslında senin için güzel olan bu teklif seni üzüyor. Günümüzde erkekler kadın oldu, kadınlar erkek. Erkek tarafı kadın gibi ilişki istiyor, kadın tarafı erkek gibi bağlanmadan birliktelik peşinde. İşin kötüsü belki de başkası yok ve kafası da karışık değil. Belki de sen kadın gibi ilişki odaklı olunca o da öbür uca kayıp ilişki istemez hale geldi.

Ben şimdi ne yapacağımı şaşırdım.

Zira her şeyi gereksiz yere karıştırıyorsun. Yatıyorsunuz, iyi vakit geçiriyorsunuz daha ne istiyorsun? Pardon, ilişki etiketi olmadan, kafese girmeden (kafandaki mantık benimle kafese girerse elimden kaçmaz) kendini iyi hissedemiyorsun. Bu seni betalaştıracak bir düşünce şekli.

Ailesi ile arası iyi değil, pek arkadaşı yok. Daha önce sadece bir erkekle birlikte olmuş bir kız olmasına rağmen bana bağlanmaması bana çok garip geliyor.

Birader tam bir kadın gibi konuştuğunun farkında mısın? “Kızlar bu adam benimle yatıyor ama neden benimle ilişki istemiyor, neden?” diye soran kadın gibi. Bırak bunu yahu! Bildiğin maskülen bir karakter düşün. O böyle konuşur muydu? Şu durumdan şikayet eder miydi?

Fakat benim başkalarıyla yattığımı öğrenirse beni bırakırmış. Kendisi de başkaları ile yatmadığına ve yatmayacağına söz verdi.

Hahaha. Birincisi, ilişki olmadığı sürece bu onu ilgilendirmez. Sen başkalarıyla birlikte olabilirsin ve bunu ona söylemen gerekmez. Zira kız seninle ilişki istemiyorum diyorsa, ilişkide değilse, bilmeye hakkı da yok. Terk ederse de etsin. Ayrıca bu ben başkaları ile olmuyorum kısmına da hemen inanma derim.

Yalan söylüyor gibi durmuyor. Ama bu kız tam olarak istediğim şeylere de sahip değil. İnsan ilişkileri iyi değil, kariyer konusunda bir yol belirlememiş, vs.

Bu yüzden başka kızlarla görüşmeye devam etmelisin. İtediğin gibi birine daha yakın bir kadın bulmak için başka kızları da gör. Sen ise bu kızla kafese girmeye can atıyorsun.

Ama bir yandan da ondan çok hoşlanıyorum ve beni erkek arkadaş olarak görüp sevmesi için çabalamak istiyorum.

Hala aynı yerdeyiz. Kadın gibi düşünüyorsun ve ilişki odaklısın. Buradan iyi bir yere çıkman zor. Bunu hemen kesip kızla iyi vakit geçirmeye odaklanman ve başka kızları da görmen lazım.

Kız çok güzel ve beraber çok iyi vakit geçiriyoruz.

Birader kafayı yiyeceğim, sorun ne? Ne güzel işte. Yahu ben mi çok pis herifim siz ilişki hariç kaka şeyler düşünmeyen pırlanta gibi adamlarsınız. Sizi hiç bozmasak diyeceğim ama yarın ilişki odaklılığın yüzünden kıçına tekmeyi yiyince burada yardım isteyeceksin.

Tekrar ediyorum, sorun ne?

  • Kız güzel
  • Kız eğlenceli
  • Yatıyorsunuz
  • İlişki istemiyor ama yatmak istiyor.

What is the fucking problem man? Yani ingilizce sorunca belki anlaşılır, Türkçe anlaşılmıyor. Zittiğimin sorunu nedir yahu?

Başka kadınlarla tanışmaya devam et diyeceksin.

Akıllı çocuk.

Bunu ona söylemeli miyim?

Onu ilgilendirmez. İlişki istemediğini söylemiş. Hem ilişki istemiyor hem de sen kısıtlanacaksın. Yok öyle bir şey.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

 

 

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

80
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
30 Comment threads
50 Thread replies
8 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
36 Comment authors
SaviorTRHtfBladeAlfalıkMahmut Abi Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Esse
Guest
Esse

Abi Merhaba, Kızla görüşüp tanışmak için akrabalardan biri bir kızın numarasını kızın da isteğiyle bana vermişti. -Kız evlilik düşüncem yok ama bir görüşürüz diyerek numarayı vermiş. Ben cumartesi buluşalım dedim. Cumartesi günü mesaj attı. Yorgunum yarın buluşalım dedi. Tamam dedim. Pazar günü benim belirlediğim yerde buluştuk. Kız baştan 3 senelik ilişkisi olduğunu söyledi. Yaklaşık 1 sene önce ilişkiyi kafada bitirdiğini ama sevgilisinin çok iyi davrandığını onu da üzmemek için beklediğini 2 ay önce bitirdiğini söyledi. Ardından ne zaman evlenmek istediğimi sordu. 2 sene sonra dedim. – Ben evlilik düşünmüyorum. Bu dünyaya çocuk getirmek istemiyorum. Sevgilimden de onu bekletmemek için ayrıldım.… Read more »

Esse
Guest
Esse

Bir kız ilişki istemiyorum arkadaş olabiliriz derse yine de kızla buluşmaya devam etmek gerekir mi?
Kızın fikrini değiştirebilmek mümkün mü?

Koray
Guest
Koray

Mahmut abi Tinder’da tanıştığımız bir kız takılmalık bir şey değil de düzenli bir ilişki aradığını söylediğinde ya da ima ettiğinde biz de kendi düşüncemizi (düzenli bir ilişki düşünmediğimizi) açık açık söylemeli miyiz yoksa kızın (tanışılan mecradan dolayı) kendini küçültmemek için bunu söylemiş olabileceği ihtimalini göz önünde bulundurarak o an için topu taca atıp süreci devam mı ettirmeliyiz

Yani
Guest
Yani

Sorun kızın güzel olması

8likdüzfreze
Guest
8likdüzfreze

Abi bu yazıyı okuduktan bir kaç hafta sonra buna benzer bir kızla tanıştım tek fark ailesiyle arası iyi,burdan ders alarak kız daha yapmadan ben ilişki muhabbettine girmedim ve hala ortada ilişki muhabbeti yok,kizla beraber takılıyoruz,iyi vakit geçiriyoruz ve buluşmalar çoğunlukla benim evimde oluyor, dışarda pek takılmak için buluşuyoruz bir nebze fuck body gibi bişeyiz,buda benim işime geliyor, şimdi sorum şu,abi ben yeni kızlarla tanışsam bile şu anki gibi bir ilişki istiycem, yaşım 22 ilişki sorumluluklarını alıcak kafada da değilim,iş-okul-spor derken iliskiye vaktim de yok açıkçası, sence ben yine de yeni kızlar aramaya devam etmeli miyim? Şunu da belirtiyim, fırsat oldukça… Read more »

Ares
Guest
Ares

Okurken damarım tıkandı yemin ediyorum ya baksana keyfine arkadaşım ne ilişkisi oldu olacak bide turuncu tulum giyin prangayı vurmuşken 😄

Inbox
Guest
Inbox

Selamlar Mahmut Abi. 25 yasindayim su anda takilmalik olarak baslayip yavas yavas ciddi iliskiye evrilen bir iliskinin icindeyim. Bulusmalar canli ve seks bayagi iyi gidiyor kizin hemen hemen tum hareketleri yuksek ilgi gostergesiydi bir dedigimi iki etmedi ve ne desem yapti ve otoriteme saygi gosterdi. Daha sonra buyuk mu buyuk bir betalik yaptim alkolunde etkisiyle, daha 1 aydir takildigim bir kiza cluba gidiyor diye trip attim dahasi nazik olmayan bir tavirla yaptim bunu. Tabiki ters tepti ve kizla bir bu konuyu konusmak icin bulustugumuzda Kiza hatali oldugumu Kabul ettigimi soyledim ve bana ben seni fwb olarak goruyorum sadece seninle seks… Read more »

Sauvage
Guest
Sauvage

Mahmut abi bir kız var buluştuk koluma girdi elimi tuttu, gece sonunda kollarımı açtım sarıldı. Buraya kadar öpmeye gitmeme dışında bir sorunum yok ertesi gün kız geldi benden ne bekliyorsun dedi ben de daha dur evlilik düşünmüyorum diyip tiye aldım sonra zırvaladı ben ilişki düşünmüyorum diye. Ben de bana net ol dedim böyle düşündüğünü söyledi ben de elini vermesini isteyip bana güvenebilirsin dedim ama hala böyle düşünüyorsan eğer kendine iyi bak dedim çıktım gittim. Hatam nedir abi? Bu kızda umut var mıdır?

Karam
Guest
Karam

Merhabalar aynı durum olmasa da sanırım benzer bir durum başıma geldi. Yaklaşık 1 aydır görüştüğüm ve 3. buluşmadan itibaren buluşmalarda seks yaptığımız bir kız var yaşlar 23 ve 22. Bundan birkaç gün önce ikimize de en uygun tarih olması nedeniyle 14 şubat günü bu kızla buluştuk ve buluşma benim evimde bitti. Gecesinde yatakta kızla muhabbet ederken kız bana ‘ben bugünün 14 şubat olduğunu çok geç fark ettim aklımdan çıkmış tamamen falan dedi. Ben de nasıl fark ettiğini sorduğumda bir tane arkadaşı sevgilisinin ona aldığı hediyeyi göstermiş ve ikimizi kast ederek siz bugün çıkacak mısınız diye sormuş. Bu da 14 şubat… Read more »

Melis
Guest
Melis

Mahmut abi karşılıklı olarak sadece cinsel anlamda görüşen kişiler arasında bir adım ötesi neden olmuyor? Yani benim böyle görüştüğüm biri var ama arada sohbet etmek istiyorum ama adam her zaman kısa cevaplar veriyor belliki kendine karşı duygularım olmasın istiyor aslında yok duygusal anlamda ama adam yakışıklı. arada sohbet etmenin de bence bir sakıncası yok çoğu konuyu açık açık söylüyorum bizden zaten olmaz yani ciddi bir ilişki falan olmaz bunu ikimizde biliyoruz. Arada sohbet etmek fena olmaz bence sohbet etmek için adım atıyorum ama dönüş hep kısa ve baştan savma.

Ekrem
Guest
Ekrem

4 aydır bi kızla konusuyorum 1 yada 2 ayında mal gibi kıza biz neyiz diye sordum artık sevgili olmamız lazım felan diye kinusunu açtım kız hazır olmadıgını söyledi orda söylememn gerek seyi ozaman söylemedim hazir olursan yazarsını şu an kızla hala konuşuyoruz ama sonu nereye varcak gram belli degil kızın eski sevgilisini mi unutqmadı yoksa beni mi istemiyo anlamıykrum.düm düz sordugumda benimi sevmiyodun yada istemiyosun diye hayır istiyorum diyo istemiyorum dese salcam ama oyle diyincede salınmıyor aq birazda o 4 aylık sürecde bazı betalıklar yaptım iliski eger olursa kontrolu nasıl almak lazım ya da su sürecte napmam lazım kıza yolmu… Read more »

Alfalık
Guest
Alfalık

Mahmut abi ben de buna benzer bir olay yaşıyorum. Kadın yatıyor ama ilişki istemiyor. Söylediklerine katılıyorum ama bu kadını kendime bağlamak ve onun alfası olmak istiyorum. Tavsiyelerin nedir acaba?

SaviorTR
Guest
SaviorTR

Merhaba. Çok yakın bir arkadaşımın yardımıma ihtiyacı var. kızla olsun istiyor bu yüzden yazıyorum. Aileler aracılığıyla evlenmek amacı ile bir kızla tanıştırıldı. kız, arkadaşımın numarasını istemiş ve gayet samimilermiş. mesajları kız başlatıyor arkadaşım hep ilgiyle karşılık veriyormuş. 1 hafta yazıştıktan sonra buluşmuşlar kız arkadaşımın suratına dokunmuş buradan fırsat bulan arkadaşımda kıza dokunmuş ve el ele tutuşmak sarılarak yürümek gibi yakınlaşmaları olmuş hatta birlikte samimi fotoğraflar çekinmişler. arada 1 hafta sonra tekrar buluşalım diye sözleşmişler ve bir sonraki haftada yine aynı mesajlaşma sürmüş ama arkadaşım bana göre aşırı gelecek şekilde fazla ulaşıyordu buna karşılık kızda rapor verir gibi her yaptığını yediği… Read more »

SaviorTR
Guest
SaviorTR

Admin kaç tane yorum attım yorumlarım neden onaylanmıyor?

Htf
Guest
Htf

Abi merhaba ortak bi arkadaşım kankasına beni söylemiş ve kız ilişki istemediğini söylemiş sonrasında ben nasıl olduyda bir anda konuşmaya başladık kız zaten en başta dediği gibi ilişkiye sıcak bakmadığını söylemişti en başta bende tanımak istedim oda tanımak istemiş beni ve kız daha önce ne biriyle flört etmiş ne sevgili olmuş aşırı kuralcı bi aileye sahip.Bir hafta kadar konuştuk bikaç kez kısasa olsa görüştük ve ben kızı cidden çok beğendim her anlamda bana hitap eden bir kızdı.Yine bir akşam mesajlaşırken konu ilişkiye geldi ve bana keşke tanışmasaydık ümit vermek istemiyorum beni herkes gibi gör ve benzeri şeyler söyledi bende herkes… Read more »