Görüştüğüm kız bana yeterince aşık değil – Vaka Çalışması

Selam. Yaptığınız işi kitaplar ve Youtube da dahil bir süredir takip ediyorum. Ama şimdi anlatacağım kızı çözemedim.

Bakalım ben “çözebilecek” miyim? Ya da senin hoşuna gitmeyecek ama asıl seni “çözebilecek” miyim?

38 yaşındayım ve iyi kazanıyorum (dolara vurursan 6 haneli kazanıyorum).  Bu yaşa kadar evlenmedim ve belli bir birikime de sahibim.  Kız 23 yaşında ve üniversiteden yeni mezun oldu. Çok, çok, çok ama çok güzel.

Çok güzel demek yerine dört kere “çok” demen gerçekten anormal. Bu bana, kızın güzel olduğunu ve senin ona aşırı düştüğünü gösteriyor. Bu kadar aşırı düştüğün kızın önünde, kendini istediğin kadar yüksek değerli gör, yüksek değerli davranman ya da yüksek değerli sinyalleri vermen imkansıza yakın. Kız muhtemelen senin gelirin – statün ile davranış uyumsuzluklarından dolayı da git gelli davranacaktır.

Her gittiği yerde başları çeviren bir kız.

Biraz da başkalarının onayı ihtiyacın var sanki. Birazdan daha fazla.

10 aydır çıkıyoruz. Tüm prensipleri aynen takip ettim.

Onun güzelliğini görmezden gel prensibini teğet geçmişsin 🙁 Bakalım tek görmezden geldiğin bu prensip mi.

Mesajlaşmanın çoğunu o yapıyor, haftada en fazla 1 kere görüşüyorum.

Haftada bir az. Başlangıçta normal ama 10 aydır görüştüğün kız (aslında sevgilin olan kız ilk 3-4 haftadan itibaren) seni daha fazla görmeye çabalar ve haftada 2-3 kere görüşürsünüz. Sen mi kızı özellikle itiyorsun yoksa kız mı haftada bir kereden memnun?

Bu arada bu haftada 2-3 kereyi düz adamlar her hafta sadece 2-3 kere anlıyorlar. Kızla bazen 1 hafta beraber geçer, bazen 1 haftada 1 kere buluşursunuz. Ortalamada 2-3. Yani arada 4 gün kalmaya çalışan kızı “aman Allah’ım 3 günü geçecek yapamam nayır” diye evden göndermeye çalışan adamlar var 🙁

Mesajlaşmanın çoğunu onun yapması iyi ve normal. Birçok erkek özellikle başlarda, kadına sürekli ulaşarak, erkeği düşünmesine ve merak etmesine fırsat vermiyorlar. Kadının sizden uzakta ve sizden haber almadığı bu zamana ihtiyacı var.

Aslında ilişkinin 3üncü ayından itibaren haftada 2 kere görüşmeye başladık.

Sen bunu özel yapmadıysan kız seni görmese de pek bir sorun yaşamıyor gibi. Kızın sana ilgisi çok yüksek değil gibi görünüyor. Az önce mesajlaşmanın çoğunu o başlatıyor derken ilk aylardan bahsediyordun sanırım. Belki de daha çok başlatan sen olmaya başladın ve bu da kızın sana gelme hızını yavaşlattı.

Aramızdaki seks olağanüstü, neredeyse kendimden geçiyorum. Kız bunun yanında hem eğlenceli hem de çok zeki. Hayatımda ilk defa onun gibi bir kızla beraber oluyorum. Şimdiye kadar gördüğüm en harika kız. Ona sırılsıklam aşığım.

Düşün bir. Bu kelimeleri kullanıyorsun ve bunlar hanginizin diğerine daha aşık, daha duygusal yatırımlı olduğunu gösteriyorlar?

Bunları 18 yaşında yeni seks yapan adamın söylemesi normal de, 38 yaşında bir adam sekse ya da bir kadına bu kadar düşmemeli? Yıllardır para ve statü kazanacağım diye kendini aç mı bıraktın acaba? Ona sırılsıklam aşığım dediğin yerde, seksi ve kızın güzelliğini tanımlama şeklini de eklersek, senin bu kıza aşırı duygusal yatırım yapmış olduğunu anlıyoruz. Bir erkek bir ilişkide bir kadından daha fazla duygusal yatırım yaparsa, genellikle o ilişkinin kadını olur ve kadını ya tamamen iter ya da sanırım senin kızda olduğu gibi bir türlü yeterince çekmez.

Sorun ne diyeceksin? Sorun şu ki, hala ilişkide miyiz değil miyiz belli değil? Yeterince görüşmüyoruz. Son 5 aydır, 5 ay önce olduğumuz yerdeyiz.

Kadın gibi konuştuğunun farkındasın değil mi? Serseri erkeğin sevgisini tam hissedemeyen, onu ilişkiye kafesleyemeyen kadın gibi.

Bana aşık olduğunu hissetmiyorum.

Ama sen ona sırılsıklam aşıksın.

Bazen kendini geri çekmeyi denedim. Mesela ilk ben aramadım ve 4-5 gün bekledim. 4-5 günü hiç geçirmeden mesaj attı.

Bak işte burada olan olayı görmen lazım. Az önce bana daha çok o ulaşıyor dedin ama muhtemelen o işin başındaydı. Sonra bir yerde sen ona daha fazla ulaşmaya başladın. Ara ara kendini çeksen de genelde sen peşinde koştun.

Bunu yapma nedenin de sen sırılsıklam aşıksın, o ise eh işte.

“Bir ilişkide daha güçlü olan taraf, diğerine daha az ihtiyaç duyan taraftır.” – İlişkilerin Temel Kuralı

“Sağlıklı bir ilişki için, İlişkinin her aşamasında kadın sizden daha fazla duygusal yatırım içinde olmalıdır.” – Duygusal yatırım nedir?

Bu iki kuralı çok uzun süre ihlal etmişsin ve bu da (olacağı varsa) kızın sana aşık olmasını engeller. Senin için o 4 x çok güzel kız, sen ise onun için muhtemelen “ya yakışıklı adam işte, parası da vay”.

Bu arada kendini geri çekmeyi manipülasyon olarak yapıyorsun. Ben kendini geri çekmeyi bir duruş olarak öğretiyorum, sen manipülasyon olarak yapıyorsun. Bir duruş olarak yapsan, kız sana daha çok ulaşana kadar ona daha fazla ulaşmazdın. Bir kere yapıp eski haline dönüyorsun.

Kızın bana olan duyguları güçlü olsa, o kadar beklemezdi diye tahmin ediyorum.

Doğru tahmin ediyorsun. Ama sen, kızın sana olan duygularının güçlenmesine izin vermiyorsun.

Aramızdaki şeyin adı konulmadığı için, kızın da olaya takılma gibi baktığı şüphesi ile başka kadınlarla görüşmeye devam ediyorum ama ben bu kızla sevgili olmak istiyorum.

38 yaşındaki bir erkeği değişik kadınlarla seks yapmak tatmin etmez artık. Özellikle de bunu yapabilen bir erkekse. Eş bağlanması, sevgili ilişkisi, hem seks hem de duygu tatmin eder. Ama sen sevgili istiyorsun, sadece bu kıza odaklanmaman lazım.

Ama onu biraz zorlasam kaçacağını hissediyorum.

Birader sen zaten peşinde koşarak sürekli zorluyorsun ve bu nedenle muhtemelen kaçacak. Kız senin ondan, onun senden daha fazla hoşlandığını biliyor. Bunu zorla gösteriyorsun. Kız senin ona olan ihtiyacının, onun sana olan ihtiyacından fazla olduğunu biliyor. Bunu sen zorladın. Kız gücün elinde olduğunu biliyor ve bir kadının karşısında daha güçlü olduğunu hissettiği bir erkeğe aşık olma ihtimali çok düşüktür.

Ne tavsiye edersin?

Buluşma aralarınızda bir süre ilk o sana ulaşsın. Sadece bir kere değil. Ne kadar uzun süreli sana ulaşmadığı önemli değil. Bir süre ilk o sana ulaşacak. Başında olduğu gibi. Sen muhtemelen bir kere manipülasyon ayağına ulaşmayı ona bırakıyorsun ve bu olunca hemen kızın peşine düşmeye devam ediyorsun.

Sen buluştuğunuzda sadece iyi vakit geçirmeye, eğlenmeye ve fiziksele odaklan. İlişki işini ona bırak. Kızın peşini bıraktıktan sonra aranızdaki denge değişir ve bu yeni dengede ilişki isteği ondan gelirse bakarsın.

Üçüncüsü ve bu çok önemli, bu kızın rütbesini düşür. Yani haftada bir kere buluşmanız yeterli. Sevgili istiyorsan başka kızlarla da o amaçla görüş ve bu kızı sevgili yapacağım takıntısını bırak. Senin gibi kafası bir kıza takıntılı biri, normal kafa ile sevgili olarak görebileceği kadınları sevgili olarak göremez. Kafan tamamen bu kızla dolu. İlla bu olacak diye takmışsın. O şansı kullanmamış, kızı özel olmaktan çıkar. Eğer kendisi daha fazla görüşmek isterse bunun için sana daha fazla ulaşır ve eğer sen de ona daha fazla ulaşmaya başlamazsan biz neyiz noktasına gelebilir. Gelemeyebilir de. Bu konuda ona bağlı olmayı bırak.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

34
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
8 Comment threads
26 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
CanInariusMahmut AbidjarumbeDenathrius Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
KupaValesi
Guest
KupaValesi

Şu siteye girdiğimde kendimi doktordan çıkmış gibi hissediyorum . Bir taraftan da kırmızı hapa olan inancımı kaybettiğim için kendime kızıyorum . Gerçek aşkı bulduğunuzu hissettiğinizde sakın kh’a arkanızı dönmeyin dostlarım. Hapın tadı çok acı unutmayın.

Hasanbasan
Guest
Hasanbasan

Oyle de iste adamin gardi bir dustu mu tam dusuyor. Kendimi tutayim diyorum bu sefer de amma kasinti adam bu diyorlar. Orta yolu bulamadik gitti

Emrecomment
Guest
Emrecomment

Orta yol maskülen benliği geliştirmekten geçiyor. Yaşam pratiği haline gelmesi lazım.

Denathrius
Guest
Denathrius

Ben kh’den uzaklaşalı çok oldu. Ben kh’nin içinde bazı yanlışlar olduğunu düşünüyorum. Olay Emre’nin dediği gibi maskülen kimliği geliştirmek. O yüzden bu sitenin ismi kh ile ilgili bir şey değil , erkekadam.

AN
Guest
AN

Bu yazı kısa süre içerisinde yaşadığım bir dumurluğu anlattı bana. Tabi ben arkadaş kadar “sadece onu istiyorum” kafasında değildim ancak ilişki için içten içe kızı zorluyordum. Mahmut abiyle görüşmüştüm, belki kendisi hatırlar. Örnek olması için de arkadaşlara da anlatayım. Görüştüğüm HBO8 diyebileceğim bir kız vardı ve benden 4 yaş büyüktü. Buluşma öncesinde sürekli benimle iletişime geçme isteği ve duygusal yatırımlar, benden ilgi beklentileri, kartlarını açık oynama.. Kısacası her şey olması gerektiği gibiydi. Ben de oyunu kitabına göre oynayıp her zaman “bir şans verdik bakalım değerlendirecek mi” kafasında gidip olmam gereken tavrı korudum. İlk buluşmada beraber olduk ve sonrasındaki buluşmada da… Read more »

KupaValesi
Guest
KupaValesi

Son paragrafı biraz açar mısın? Oyunu kitabına göre oynamak ya da duyguları yaşamaktan kastın neler?

Ercü
Guest
Ercü

Mahmut abi bir sorum olucak onlinedan tanıştığım bir kızla işim dolayısıyla sürekli şehir degistigim için yaklaşık üç ay kadar uzaktan konusmak durumunda kaldım ancak bu süre içinde kızı tam anlamıyla oneitis yaptım üst üste mesajlardan tut sitede bahsettigin bir çok hataya kadar ancak iletişimimiz bir sekilde devam etti daha doğrusu tüm bunlara rağmen ulaştığım zaman çok geç de olsa dönüyordu ama aşırı uzaklaştığı için bende yavaş yavaş soğudum uzaklaştım ama aynı şehirde olduğumuz zaman bana bu kez o ulaştı biraz konuşmanin ardından bir kaç kezde buluştuk gayet keyifli ve eğlenceli geçiyor sorun şu ki cinsel partnerden çok arkadaşı gibi olduğumu… Read more »

insomnia
Guest
insomnia

Ben 26 yaşındayım kız arkadaşım ise 18 yaşında. Bana yeterince aşık. 6 aydır birlikteyiz. Feminen benim ve kendisinin ilişkideki yerini benimseyen bir kadın. Ben statüm ve tipimle hb 7 8 lik bir kadınla birlikte olabilecekken neden hb 5 lik bir kadınla birlikteyim sorusu oluşuyor kafamda. Bu düşünce yersiz mi. Bu düşünce için bu kadını terketmeli miyim.

sakin ol şampiyon
Guest
sakin ol şampiyon

abi kız çok ufak. Bırakması en doğrusu değil mi?

Anonim
Guest
Anonim

Çok ufak. Bir de tecrübeli erkek bir kızı cinsellik konusunda da ilişkide memnuniyet konusunda da çok ileri taşıyabilir, ayrılınca kızın alfa dul olma ihtimali artar. Yaşıtlarını iyiden iyiye beğenmez olur. Ben hiçbir kızımın eğer evlilik görüşmesi değilse kendinden büyük tecrübeli bir adamla sevgili olmasını istemezdim.

eleutheromanian
Guest
eleutheromanian

zaten kızı muhtemelen çok küçük olduğundan dolayı etkileyebildi.elemanin yaptığı legal birşey ama çok da aklı başında bir adamın yanaşacağı birşey değil.kızımı bu tarz tiplerden korumak için telefonunu,konumunu bile takip ederim.çünkü çoğu zaman evlilikle sonuçlanmaz.

Robert
Guest
Robert

Soruyu soran 26 yaşındayım yazmış. Erkeğin yaşı da henüz çok küçük. Yorum yazanların kafasında 60 yaşında, beyaz saçlı, göbekli bir amca canlandı sanırım. Kızı yeterince güzel bulmadığı halde birlikte olması, tecrübesinin ve seçeneklerinin az olduğunu gösteriyor. Henüz 26 yaşında bir erkek için böyle olması normal.

eleutheromanian
Guest
eleutheromanian

26 yaşında bir erkek o kadar da küçük değil.doğu da ezici bir çoğunluğu evli çocuklu.mesele aradaki yaş farkı da değil kızın 18 yaşında olması.sen daha yeni reşit olmuş kızını avcılara yem edebilirsin birader.herkes öyle düşünmüyor.

Anonim
Guest
Anonim

18 yaşında daha masum bir kızı kendi değer kazanmak uğruna kullansın sonra da kenara atsın, kız belki bunun hıncıyla alfa dul olsun, erkekler şöyle böyle inanmayacan sevmeyecen triplerine girsin ve takılmaya başlasın… Sırf erkeğin tecrübe kazanması önemli, hayatta başka kriter, değer, sorumluluk yok.

Anonim
Guest
Anonim

Erkek içine sinmeyen kızla neden uzun ilişkide? Çünkü garanti, düzenli seks var. Bu evlenmek niyetiyle yola çıkıp sonra bir sebepten kısmet olmaması ve ayrılmaktan farklı bir durum. Piyasada avlanmanın zahmetine katlanmamak için kızı geçici süreyle kullanıyor.

İçinize sinmediğini baştan anlayın, kadınlarla böyle oynamayın. Kızın davranışsal sıkıntısı olsa hak vereceğim ki bir takım toyluklar da zamanla giderilebilir. Kızın görüntüsünü beğenmemiş. Görüntünün içine sinip sinmediğini insan ilk birkaç dk içinde bilir.

Koache
Guest
Koache

Kız her şeyin farkında muhtemelen. Kimse zorla bir şey yapmıyor.

Anonim
Guest
Anonim

Tamam sen kızın 18 yaşındayken tüm kararlarının ve farkındalıklarının yeterince sağlam ve geniş bir vizyonla oluştuğunu düşünürsün.

Robert
Guest
Robert

Kızlarla sadece cinsellik amaçlıyorsanız, kullan at yapacaksanız 18 yaşında tecrübesiz kıza yürümezsiniz. Yorumu yazan arkadaşın asıl sorunu fiziksel olarak yetersiz bulduğu kızla birlikte olması. Bu durumda bence en doğrusu kıza ve kendisine karşı dürüst olup ilişkiyi bitirmesi.

raci
Guest
raci

selamlar mahmut abi. şu anda yurtdışında bir master programındayım. 30 kişilik bir grupla en az 1 sene boyunca birlikte okuyacağız. programda hoş bir kız var. aynı binada yaşadığımız için sürekli denk geliyoruz ve sohbet ediyoruz. aynı programda olduğumuz için kızla flört etmek istemiyorum ama kız bana ilgi gösteriyor ve ara ara shit test atıyor. dün akşam flört etmeme kararımdan vazgeçip kızı dışarı çıkardım. gece de eve davet ettim, komşu olduğumuz için kendi evine uğrayıp geleceğini söyledi, “sana yazarım” dedi. ancak ne yazdı ne de bana geldi (yine de gece instaya attığım story yi beğenmiş, yani kızın başına bir şey gelmemiş… Read more »

sakin ol şampiyon
Guest
sakin ol şampiyon

yazıyı okumadım. Bir kişi “görüştüğüm kız bana yeterince aşık değil” diyorsa o kız ya hiç aşık değildir ya da çocuk böyle düşündüğü için kızı bu duruma sokmuştur.

djarumbe
Guest
djarumbe

Üçüncüsü ve bu çok önemli, bu kızın rütbesini düşür. Yani haftada bir kere buluşmanız yeterli. Sevgili istiyorsan başka kızlarla da o amaçla görüş ve bu kızı sevgili yapacağım takıntısını bırak.

Abi burada ‘rütbesini düşürürken bunu kıza söyle’ anlamında mı yazdınız?

2 ay flört 3 ay da sevgili olduğum kızla ben de benzer hisleri alıyorum hiç görüşme heveslisi değil. Hala sevgili olduğumuz için başkalarına da yürüyemiyorum. Rütbe düşürürken söylemeliyiz diye okumuştum. Veya ayrılık düşünüyorum.

Can
Guest
Can

Abi benim kızın garip duygusal değişimleri var yada bana garip geliyor bugün denemeden düşük aldım diye benle konuşma olmazmı dedi bende Tamam dedim ondan sonra ben bir süre konuşmak istemiyorum yada uzun bir süre dedi bende nasıl istersen dedim ondan sonra 10 dk ya geçti ya geçmedi yazmaya başladı bende istenmediğim yerde bulunmak bana göre değil dedim konuşmayalım dediği yazıyı işaretleyip nokta koydum süre belirtmemişim dedi neyse konuştuk uyucam diyip 1 saat sonra ben bu ara sevgili istemiyorum dedi burda ben kırıldım yalan yok bir anda gene değişince dedim timam sevmiyorsan zorlama dedim yok seviyorum falan sonra neyse az konuştuk… Read more »