Erkek adam’ın kerameti

Biliyorum cok uzun zaman oldu,  Mahmut Abi ara ara insanlar seni soruyor diyor. Kusura bakmayın hayat baya yoğundu bir süredir. Şu 1 yılda başıma gelenleri halen daha uzunca bir saha raporu ile anlatmayı planlıyorum ama ona bu akşam enerjim yok.

Sitede ayda 1-2 kere sorun yaşanmakta bu ara, onun için de kusura bakmayın ana sebebi benim. Siteyi bir süre önce başka bir sunucuya taşımamız gerekiyordu ama vakitsizlikten yapamadık.

Şimdi gelelim ben neden böyle bir başlık attım diye. Duydum ki site göçtü diye Mahmut Abi’yi maile boğuyormuşsunuz. Ya hani burası bir sosyal platform olsa herkes birşeyler paylaşıyor olsa bir nebze anlayacağım da, biz bu siteyi size gerçek hayatta kadınlarla olan ilişkilerinize destek olsun diye açtık. 1 gün okuyamadığınızda çıkın sokağa pratik yapın lan teknik bilgi bir bokunuza yaramaz uygulamazsanız.

Özellikle Z kuşağında (1998 ve sonrası doğumlu arkadaşlar, evet siz) internetten birşeyler aratıp bulup okuyunca tüm dertlerinin çözüleceği gibi bir anlayış var. Kusura bakmayın ama NAH çözülür. Bu sitede yazılanların hiçbiri gidip 20-30 kadın tarafından ağzının tadıyla reddedilmeden hiçbir boka yaramaz.

Erkeklerin ancak ve ancak %20’si gerçek anlamda kırmızı hap’ı kabullenebilir ve uygulayabilir derken götümüzden mi uyguluyoruz? Bu siteyi bulup okudunuz diye hayatınızda değişecek tek şey mavi haplı yerine siyah haplı olup kadınlardan nefret etmek olacak eğer kıçınızı sıkıp uygulamaya dökmezseniz. Şu siteye takılan adamların %90’ıö kaldır kıçını haftada 3 kere hiç sektirmeden spor salonuna git desem ikinci hafta bırakır.

Lafı açılmışken gelelim son dönemde Mahmut Abi’nin dediğine göre burada kadınlardan nefret eden siyah hap tayfasına. Arkadaşlar siz kafanızdaki pembe dünyadan çıkamayıp, kadınların kafanızdaki pembe dünyaya uymadığını anlayınca onlardan nefret etmeyi seçmiş özünde hala mavi haplı olan kardeşlerimizsiniz. Şu sitede her zaman şunu yazmaya çalıştım (tamam lan biliyorum 1 yıldır yazmadım) kırmızı hap kadınları anlamaya yarar. Burada yazılanlar kadınlardan nefret etmek için değil onları anlayıp onlarla birlikte olabilmek için var.

Yakında temelli döneceğim. Ben hapı alıp benimsedikten sonra gidip gerçek hayatta ciddi anlamda test etme şansı yakaladım. Nacizane Mahmut Abi kadar olmasa da, anlatacağım, paylaşacağım çok şey birikti. Ama döndüğümde burada kadın düşmanı tayfanın ağzına vurmak için de güzelcene bir kürek edindim kendime, hazır olun.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Hank Moody

Ekşisözlük: @stormshadow

45
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
20 Comment threads
25 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
31 Comment authors
Ertunçeskilerdenbiriaugustus ivyeşilzeytinLord Henry Wotton Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Freddie Mercury
Guest
Freddie Mercury

Hank, hoş geldin.

Jeremy
Guest
Jeremy

“Şüphesiz ki O siz ders alın diye içinde nice nasihatler ve ders alınması gereken GERÇEK saha raporlarını ve tecrübelerini yazmaya gelmiştir.”
Once Mahmut abiden podcast müjdesi şimdi Hank’in dönüşü…

Mahmut Abi
Admin

Yahu ben podcast lafını geyiğine ettiydim. Ama yaparız bir ara.

Outlaw
Guest
Outlaw

Geyiğine bile olsa söylemiycektin şimdi herkes podcast tarihi bekliyor 😀

Mert
Guest
Mert

Boynuma dola abi

Hattorihanzo
Guest
Hattorihanzo

Kırmızı hap etkisini göstermiş.

Erkek
Guest
Erkek

+1 podcast istiyoruz.

Kaiu
Guest
Kaiu

Efsane geri döndü.

kaptan
Guest
kaptan

Kırmızı hapa geçiş sürecini bir de ustalardan dinleyelim. Bu arada nasıl yırtık olunurla ilgili bir yazı gelse iyi olur Mahmut abi. İyi çocukla ilgili yazılmış 1-2 yazı var, hatta kitabı da var ama ingilizce. Bazı kısımları çevirseniz çok iyi olur. Benim ingilizcem a1-a2 seviyesinde olduğu için tam çeviri yapamıyorum ama seviyemi de ilerletmeye çalışıyorum. Bu da böyle bir maruzatımdır..

BlackLack
Guest
BlackLack

Ben Kırmızı Hapı sindiremedim arkadaşlar üzgünüm.

Mahmut Abi
Admin

Sağlık olsun.

it's not lupus
Guest
it's not lupus

hoşgeldin lordum

Kurosakisikkin
Guest
Kurosakisikkin

Uygun bir fırsat bulduğumda sitedeki yazıları pdf uzantılı yedeklemeyi düşünüyorum.Umarım vakit bulduğumda geç kalmış olmam.

Epavar Man
Guest
Epavar Man

ciltlettirip ilk okul öğrencilerine ders olarak okutmak lazım

Deus Ex Machina
Guest
Deus Ex Machina

Hoş geldin reis

homosapien
Guest
homosapien

Good idea
Böyle bişey olursa haberimiz olsun.

Koz
Guest
Koz

Öncelikle tekrar, Hoş geldin Hank Moody.

Sayende femminurlara iyi sövmüş oldum, ” Vay femminur orospular vay, siteye mi saldırdılar kabloları mı kemiriyorlar ne yapıyorlarsa siteye girilmiyor. Ulan yorum yazıyorum, o da gitmiyor eror veriyor. Modem girsin götlerine emi ” diyerekten, güzel güzel sövdüm valla 🙂

Damien.
Guest
Damien.

İsminden sonra Californication’ı bitirdim.

Hoşgeldin gizemli keşiş.

Kevin Harper
Guest
Kevin Harper

“biz bu siteyi size gerçek hayatta kadınlarla olan ilişkilerinize destek olsun diye açtık. 1 gün okuyamadığınızda çıkın sokağa pratik yapın lan teknik bilgi bir bokunuza yaramaz uygulamazsanız.” Bunu sitedeki yazıları okumuş, uzun süredir redpillden haberdar arkadaşlarda çok sık görüyoruz artık. Sosyal medya gruplarında erkeklerin birbirleriyle aynı şeyleri konuşup teoriler analizler kastığı psikolojik mastürbasyona dönmüş vaziyette. Bu farkında olan ama harekete geçmeye üşenen tayfa kendine zarar veriyor farkında değiller. Kızla konuşurken sosyal medyada konuşma işini abartmayın saatlerce deniyodu şimdi kızla değil birbirinizle 7/24 konuşuyosunuz aynı bokun laciverti hiç bi şey değişmedi. Başlarda düzenli girer okurdum, alacağımı aldım yoluma bakıyorum. Yine arada… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Burası bir nevi sağlık merkezi gibi. Düzelen adam uğramasa da olur. Sürekli teori kasmak bir süre sonra harekete geçmemek için mastürbasyon oluyor.

YORGUN
Guest
YORGUN

Yine iyi tespit… ben her canım sıkıldığında reddedildiğimde vs yazı okuyup rahatlıyorum. Bir nevi mental mastürbasyon 🙂 ama bu doğru değil biliyorum tabi

Furkan
Guest
Furkan

Hocam erkek adam sosyal medyada nasıl olmalı,instagram kullanmalı mı kullanırsa nasıl kullanmalı bunla alakalı bi yazı yazarmısınız veya varsa ben bulamadım