HB8 ve ötesi olmazsa olmaz erkeği

augustus iv aşağıdaki yorumla, yorumlarda sıklıkla gördüğümüz bir probleme parmak basmış :

Bir de lafım bu arkadaş özelinde değil ama neden yardım isteyen herkes kız arkadaşının ne kadar ateşli olduğunu söylüyor? HB 8 veya 9 olsan verilen tavsiye değişmeyecek ki… adamlar ciddi ciddi üç gün takıldıkları kızlar üzerinden ego kasmaya çalışıyorlar. Bir de birinin bile HB 7 kız arkadaşı olmaz mı? Sen sikmiyon ben sikmiyom kim sikiyo oğlum bu kızları? :D:D

Gerçekten de şurada yorum yazıp yardım isteyen adamların hemen hemen hepsi HB 7.5 üstü kızla ilgili yazıyor. Çoğunun kız arkadaşı değil gerçi, yüzüne bakmayan veya reddeden kız rolünde.

Bu çocukların önemli bir kısmında kezban dedikleri hatunlardaki narsisizm var. Kendi CPDsi bir nedenden kafasında daha yukarıda, en tepeden erkek arzuladığı için sonunda kedi kadını olan ve yalnız geçen yılları boşa geçmiş olmasın diye bunda direten. Koluna herkesin hayran baktığı bir partner takacak yoksa olmaz. Narsisizmin temel nedeninin aşağılık kompleksi olduğunu yazmıştım. Bu tipin aşırısı yıllarca abazan gezer, hergün düzenli elini siker ama kadınlarla başarılı adamların kollarındaki kızı beğenmezler. Bunu da güya erdemleştirirler. “Hacı benim elit zevklerim var o herif gibi avam olsam ben de çok hatun yerdim” diye. Elit zevkli 31ci 😃

Yıllar önce Ankara’da iyi bir üniversitede okuyan bir lise arkadaşımı ziyarete gitmiştim. Bu eleman o zaman 3 senedir bölümde bir kıza aşıktı ama kıza açılmamıştı bile. Klasik arkadaş oyunu ile kızın kendisinin ne kadar iyi bir seçim olduğunu farketmesini bekliyordu ve yürüyüp de reddedilerek bu ihtimali (!) ortadan kaldırmamak için yörüngede dönüyordu. Friendzone diyemeyeceğim zira kızla bölüm muhabbeti hariç bir yakınlığı yoktu ama çevresinde atak yapmadan dönüyordu.

Bu kızı ilk defa o zaman gördüm. Okulun en güzel kızlarından biri. HB8.5 diyebilirsin. Neyse bu elemanla bölümünde asansörle 3 – 4 kat çıkacağız, zemin kattan hoş bir kız bindi. Tanışıyorlardı ve kızla 4 kat muhabbet etti, beni tanıştırdı ve kızdan ayrıldık. Fakat o kısa sürede ben kızın bizimkine ilgisini farkettim. “Murat oğlum bak dibinde hoş bir hatun var (HB 6.5), ağzına düşecek, sen buna yürüsene” dedim. Kızın kendisinden hoşlandığını sezdiğini ama kızın tipi olmadığını söyledi. “Ben bunu yerim ulan” dedim, “biliyorum yersin ama ben yemem” dedi fakat bunu öyle bir üslupla söyledi ki “bu kız benim dengim değil / ben daha iyisine layığım” diye düşündüğü barizdi.

Şimdi arkadaşlar, kimse kimseyi beğenmek zorunda değil. Beğeni kişisel birçok etkene de bağlı ama kim kime layık / kim kimin dengi konusu ise nesnel bir şey. Murat’ın nasıl bir hayal aleminde yaşadığını o zaman farkettim. Resmen Mahmut HB 6.5 kızın adamı ama ben HB 8.5 kızın adamıyım kafasında. Ama sorun şu ki “HB 8.5” adamı o koca kampüslü üniversiteden bakir mezun oldu ama “HB 6.5” adamı HB6 – 8 arası ortalamanın üstü sayıda kadınla beraber olarak. Yani düşünün karşınızda biri var, milyoner değil ama ben Ferrari adamıyım, aşağısı kurtarmaz diye hayatını yaya geçiriyor, bir de Audiye biniyor diye karşısındakine tepeden bakıyor. Ayakta alkışlanacak bir hayalcilik, hele 21 – 22 yaşına gelmiş birinde. Kendisiyle üniversiteden sonra pek görüşemedim ama 30unu da bakir geçmişse şaşırmam zira adının bir kız arkadaşı ile anıldığını hatırlamıyorum.

Burada çok görüyorum, HB6lık kıza çirkin deniliyor. 6, ortalama olan 5’in üstünde yani matematik olarak ortalamanın üstünde güzellik demek. Çekici mi ayrı konu ama çirkin değil.  Ama paşa çocuğumuz için çirkin. Ha paşa çocuk sonra “8/10 altı erkekler acımasız kahpeler için görünmez adamlar, kezbanlar kendileri 6/10 iken 8/10’a layık görüyorlar, bıdı bıdı” diye de ağlıyor o ayrı 😀

Bir başka neden de HB kayması.  Yani burada elemanların HB 8 – 9 dediği kızlar aslında HB 6 – 7.  Bu da genellikle güzellik daha çok da yüz güzelliği ile gözleri kamaşan ve bunu kafasındaki peri kızı birtanesi ile masallaştıran mavi hap kafası sonucu. Bu iki taraflı çalışıyor. Bu çocuklar kızı oneitis yapınca hb9 gördüğünden sen en az 2 puan at. Kız muhtemelen makyajla hb7 eh oğlan da kızı sabah kalktığında görecek yakınlaşma kabiliyeti de olmayınca …

Kafanızda HB skalası kayınca ya da siz kendinizi dev aynasında görünce kendinizi yokluğa hapsediyorsunuz. Nedeni de şu : HB dağılımı uniform değil normal dağılım. Aşağıdaki grafiğe bakın.

Çoğunuz HB 8 – 9 – 10 hatun nüfusu, toplam hatun nüfusunun 30%u sanıyorsunuz. Zira dağılımı uniform sanıyorsunuz. Oysa dağılım normal ve HB8 üstü hatun nüfusu toplam nüfusun yüzde 8 – 10%u gibi (aynı şekilde çok çirkin kadın nüfusu da çok az, çoğu kadın ve aslında erkek ortalamadır). Eğer HB7 altında çirkin diyecekseniz (nesnel kriterlere göre yanılıyorsunuz) ve kendinizi HB8 üstü dar nüfusa kısıtlamak istiyorsanız seçim sizin. Ama sonra hayatınızı kadınlarla başarısız geçirirseniz şaşırmayın. Üstelik bir de şunu unutmayın, kendini bu dar nüfusa kısıtlayan adamlar ek olarak da kadınlarla başarısız ve oyunu zayıf adamlar. Zaten bir ayakları alçıda, kendileri de diğer sağlam ayaklarına sıkıyorlar.

Bakın pratikte HB8 ve ötesiyle sık sık takılan bir adamsanız “en az HB8 olur hacı” demeniz çok absürt değil (bir aşağıda açıklayacağım üzere çok akıllıca da değil) ama bu takıntı genelde böyle bir başarının yanından geçemeyen adamlarda var. Bu arada bilmeyene söyleyeyim;  HB8 kızların peşinde koşmak, onları uzaktan hayal etmek, yörüngelerinde turlamak, onlara kendinize 45 derece açıyla 3.14 saniye bakış attırmak (elinize 3 top alıp çevirseniz de size bakıp dururlar merak etmeyin) falan HB8 kızlarla takılmaya girmiyor.

Temel dertleri erkek adam olmak değil de HB8 – 9 “perilerin” (!) huzurunda “erkekim, erkekim” deyü deyü eriyecekleri, piçlerin en piçi sırıtışlarıyla atacakları tek bakışta dizlerinin üzerine çökerek “gel bana ver bana yiğidim” diye transa geçecekleri çizgiroman kahramanı olmak olan oğlan çocuklarını çok üzecek bir şey söyleyeceğim. Evlenecekseniz veya uzun süreli ilişki içine girecekseniz, bu konuda en optimum seçim HB7. Pratik olarak da diğer meziyetlerine göre HB 5.5 – 7 arası bir hatun. Anne materyali, stabil bir hatun arıyorsanız, eli yüzü düzgün olanların çoğu bu bantta. Aşağılık kompleksi gazlı mavi haplı sürünün zombi yığınları gibi peşlerinden koştukları ve ilgi manyağına çevirdikleri HB8 – 9 kızların ilişki sürdürebilme kabiliyeti azalıyor, riskleri artıyor.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

165
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
40 Comment threads
125 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
57 Comment authors
FishermanUmutsansirosüleyADAMBir post Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
adamın biri (34)
Guest
adamın biri (34)

mahmut sitene test koymanı istiyorum.

İnanıyorum ki anonim olduğu için insanlar daha bir dürüst olacaktır.

yaş skalası, partner sayısı, mavi hap alışkanlıkları, haftada çekilen 31 sosyal statü, öğrenci işçi üni mezunu vs vs bunları bi sor dostum..

Givemefive
Guest
Givemefive

ihtiyaç duyduğum bir konuda yazı tesekkurler.

Javert
Guest
Javert

Narsistlik hakkındaki o yazı hangisi konudaydı, aşağılık kompleksinin sonucu olması çok ilgimi çekti.

Asim
Guest
Asim

Mahmut abi peki 8lik kızla takıldıktan sonra 5lik kızla takılınca kendini kötü hissetmekte mavi haplılıkmı?

Genç
Guest
Genç

Mahmut abi şöyle bir sorum olacak: Sosyal ortamdan HB6 bir kızı tabak yapsak ve takılsak, bu olay hemen yayılıyor, herkes dedikodusunu yapıyor. HB6 kızla takılmış olmak diğer kızların gözünde benim cinsel değerimi düşürür mü? Diğer kızlarla olan şansımı olumsuz etkiler mi?

“HB6 kızla takılacaksan, kız çevrenden olmasın, diğer kadınlar bilmesin” gibi bir algı var ben de. ne diyorsun?

teşekkürler.

sansiro
Guest
sansiro

bir kızla takılıyor olman bile seni çekici kılar. Hb 8 9la fz olup acınmak yerine hb 6 5 hatta 4 bir kızla sevgili olman bile seni kızların gözünde yuceltecektir

Anakin
Guest
Anakin

Mahmut abi, şimdi düşünüyorum da, şu siyah haplıların bir kısmı zamanında yalnız 8-9 luk kızları target edib, sıkdiri yemiş inseller ola bilir mi ?))

Küçükçekmeceli keiran lee
Guest
Küçükçekmeceli keiran lee

Mahmut abi sana yemin ederim hergun yeni bir ders çıkarıp buraya geliyorum. Abi bugüne kadar sanki kraliçeye sahip olmam gerekiyormuş gibi düşünmusum. Bugün bir kızdan davetiye aldım hemde ardı ardına 2 kez. Herşey açıkti gidip konumam lazımdı ama. Kızı kendi kafamda hb 6 ya koydum sanırım, bu yüzden kendi kafamda bitirdim. Sonra da neden bizim yüzümüz am görmüyor diyorum. Ben bu nicki hak etmiyorum bile!

phyrgiandominant
Guest
phyrgiandominant

Ben de Küçükçekmecedeyim dikkat et nicki kaptırma puahahaha.

Toprak Balcı
Guest
Toprak Balcı

abi selam kızlarla ilgili baya bi sorun yaşıyordum ve aşırı yokluktaydım bundan 2 ay öncesine kadar. zihin yapımı değiştirmeye çalıştım ve rahat davranınca bir kızla buluşup öpüşmek vs kolay bir hal almaya başladı(bakire olmayanlarla birlikte oluyorum) hatta son iki aydır buluştuğum kızlardan sadece birisiyle fiziksele götüremedim. buluştuktan sonra çoğu kız etkileniyor gerçekten tavırlarımdan. şimdi diyeceksin e daha ne işte devam et… tek bir problem kaldı, benim tavlayabildiğim kızlar hep 5-6 puanlık kızlar. bazılarının kişiliğini beğensem de koluma takıp da gezdirmek gelmiyor içimden açıkçası. bana gelen kızlar hep ortalama tipte şirin kızlar oluyor. yolda gördüğüm ortalamadan daha güzel kızlarla nasıl birlikte… Read more »

Umut
Guest
Umut

mahmut abi merhaba benim sorum garip ve şu abi ben kendi beğendiğim kızlarda takılırken ya da takılmak isterken başarısız oluyorum yani beğendiğim beni beğenmiyor, beni beğeneni ben beğenmiyorum gibi olay oluyor 10 üzerinden 4-5-6 kızlarda rahat takılıyorum, cinsellik alıyorum ve onlar için öncelikli adam oluyorum. ama mevzu 7-8-9’a gelince sıkıntı çekiyorum. onlar ya umursamıyor beni, ya ben çok onların güzelliğinden etkileniyorum ya da onlar güzel oldukları için beni diğer adamlardan ayıran fazla bir şey olmuyor Dans ediyorum ve öğreniyorum (salsa-bachata-hiphop), vucüt geliştiriyorum, tipim ortalama üstü, samimi ve sempatik biriyim ve özgüven konusunda bir sıkıntım yok. cevaplarsanız bu soruyu ciddi manada… Read more »

Fisherman
Guest
Fisherman

Mahmut Abi selamlar , bu sitede bu konu ile ilgili yazılar biraz arkalarda kalmış, şahsi fikrim bir daha oyun ve kızlarla ilgili bir kitap yazmak gibi bir niyetin varsa bu konuya geniş yer vermek lazım. Özellikle biz yeni nesil de ciddi ego sorunları var, yazıda örnek verdiğin arkadaşın gibi geziyor yığınlar. Sitede bu konu hakkında yeni daha kapsamlı yazılar gelirse faydalı olacağına inanıyorum. Belki alanında uzman bir psikologdan röportaj veya yazı istenebilir. Mahmut abi hazır fırsatını bulmuşken sana, bana katkılarından dolayı teşekkür etmek isterim, gerçek anlamda hayatımı değiştirdin. Gerçekten saol abi.