HB8 ve ötesi olmazsa olmaz erkeği

augustus iv aşağıdaki yorumla, yorumlarda sıklıkla gördüğümüz bir probleme parmak basmış :

Bir de lafım bu arkadaş özelinde değil ama neden yardım isteyen herkes kız arkadaşının ne kadar ateşli olduğunu söylüyor? HB 8 veya 9 olsan verilen tavsiye değişmeyecek ki… adamlar ciddi ciddi üç gün takıldıkları kızlar üzerinden ego kasmaya çalışıyorlar. Bir de birinin bile HB 7 kız arkadaşı olmaz mı? Sen sikmiyon ben sikmiyom kim sikiyo oğlum bu kızları? :D:D

Gerçekten de şurada yorum yazıp yardım isteyen adamların hemen hemen hepsi HB 7.5 üstü kızla ilgili yazıyor. Çoğunun kız arkadaşı değil gerçi, yüzüne bakmayan veya reddeden kız rolünde.

Bu çocukların önemli bir kısmında kezban dedikleri hatunlardaki narsisizm var. Kendi CPDsi bir nedenden kafasında daha yukarıda, en tepeden erkek arzuladığı için sonunda kedi kadını olan ve yalnız geçen yılları boşa geçmiş olmasın diye bunda direten. Koluna herkesin hayran baktığı bir partner takacak yoksa olmaz. Narsisizmin temel nedeninin aşağılık kompleksi olduğunu yazmıştım. Bu tipin aşırısı yıllarca abazan gezer, hergün düzenli elini siker ama kadınlarla başarılı adamların kollarındaki kızı beğenmezler. Bunu da güya erdemleştirirler. “Hacı benim elit zevklerim var o herif gibi avam olsam ben de çok hatun yerdim” diye. Elit zevkli 31ci 😃

Yıllar önce Ankara’da iyi bir üniversitede okuyan bir lise arkadaşımı ziyarete gitmiştim. Bu eleman o zaman 3 senedir bölümde bir kıza aşıktı ama kıza açılmamıştı bile. Klasik arkadaş oyunu ile kızın kendisinin ne kadar iyi bir seçim olduğunu farketmesini bekliyordu ve yürüyüp de reddedilerek bu ihtimali (!) ortadan kaldırmamak için yörüngede dönüyordu. Friendzone diyemeyeceğim zira kızla bölüm muhabbeti hariç bir yakınlığı yoktu ama çevresinde atak yapmadan dönüyordu.

Bu kızı ilk defa o zaman gördüm. Okulun en güzel kızlarından biri. HB8.5 diyebilirsin. Neyse bu elemanla bölümünde asansörle 3 – 4 kat çıkacağız, zemin kattan hoş bir kız bindi. Tanışıyorlardı ve kızla 4 kat muhabbet etti, beni tanıştırdı ve kızdan ayrıldık. Fakat o kısa sürede ben kızın bizimkine ilgisini farkettim. “Murat oğlum bak dibinde hoş bir hatun var (HB 6.5), ağzına düşecek, sen buna yürüsene” dedim. Kızın kendisinden hoşlandığını sezdiğini ama kızın tipi olmadığını söyledi. “Ben bunu yerim ulan” dedim, “biliyorum yersin ama ben yemem” dedi fakat bunu öyle bir üslupla söyledi ki “bu kız benim dengim değil / ben daha iyisine layığım” diye düşündüğü barizdi.

Şimdi arkadaşlar, kimse kimseyi beğenmek zorunda değil. Beğeni kişisel birçok etkene de bağlı ama kim kime layık / kim kimin dengi konusu ise nesnel bir şey. Murat’ın nasıl bir hayal aleminde yaşadığını o zaman farkettim. Resmen Mahmut HB 6.5 kızın adamı ama ben HB 8.5 kızın adamıyım kafasında. Ama sorun şu ki “HB 8.5” adamı o koca kampüslü üniversiteden bakir mezun oldu ama “HB 6.5” adamı HB6 – 8 arası ortalamanın üstü sayıda kadınla beraber olarak. Yani düşünün karşınızda biri var, milyoner değil ama ben Ferrari adamıyım, aşağısı kurtarmaz diye hayatını yaya geçiriyor, bir de Audiye biniyor diye karşısındakine tepeden bakıyor. Ayakta alkışlanacak bir hayalcilik, hele 21 – 22 yaşına gelmiş birinde. Kendisiyle üniversiteden sonra pek görüşemedim ama 30unu da bakir geçmişse şaşırmam zira adının bir kız arkadaşı ile anıldığını hatırlamıyorum.

Burada çok görüyorum, HB6lık kıza çirkin deniliyor. 6, ortalama olan 5’in üstünde yani matematik olarak ortalamanın üstünde güzellik demek. Çekici mi ayrı konu ama çirkin değil.  Ama paşa çocuğumuz için çirkin. Ha paşa çocuk sonra “8/10 altı erkekler acımasız kahpeler için görünmez adamlar, kezbanlar kendileri 6/10 iken 8/10’a layık görüyorlar, bıdı bıdı” diye de ağlıyor o ayrı 😀

Bir başka neden de HB kayması.  Yani burada elemanların HB 8 – 9 dediği kızlar aslında HB 6 – 7.  Bu da genellikle güzellik daha çok da yüz güzelliği ile gözleri kamaşan ve bunu kafasındaki peri kızı birtanesi ile masallaştıran mavi hap kafası sonucu. Bu iki taraflı çalışıyor. Bu çocuklar kızı oneitis yapınca hb9 gördüğünden sen en az 2 puan at. Kız muhtemelen makyajla hb7 eh oğlan da kızı sabah kalktığında görecek yakınlaşma kabiliyeti de olmayınca …

Kafanızda HB skalası kayınca ya da siz kendinizi dev aynasında görünce kendinizi yokluğa hapsediyorsunuz. Nedeni de şu : HB dağılımı uniform değil normal dağılım. Aşağıdaki grafiğe bakın.

Çoğunuz HB 8 – 9 – 10 hatun nüfusu, toplam hatun nüfusunun 30%u sanıyorsunuz. Zira dağılımı uniform sanıyorsunuz. Oysa dağılım normal ve HB8 üstü hatun nüfusu toplam nüfusun yüzde 8 – 10%u gibi (aynı şekilde çok çirkin kadın nüfusu da çok az, çoğu kadın ve aslında erkek ortalamadır). Eğer HB7 altında çirkin diyecekseniz (nesnel kriterlere göre yanılıyorsunuz) ve kendinizi HB8 üstü dar nüfusa kısıtlamak istiyorsanız seçim sizin. Ama sonra hayatınızı kadınlarla başarısız geçirirseniz şaşırmayın. Üstelik bir de şunu unutmayın, kendini bu dar nüfusa kısıtlayan adamlar ek olarak da kadınlarla başarısız ve oyunu zayıf adamlar. Zaten bir ayakları alçıda, kendileri de diğer sağlam ayaklarına sıkıyorlar.

Bakın pratikte HB8 ve ötesiyle sık sık takılan bir adamsanız “en az HB8 olur hacı” demeniz çok absürt değil (bir aşağıda açıklayacağım üzere çok akıllıca da değil) ama bu takıntı genelde böyle bir başarının yanından geçemeyen adamlarda var. Bu arada bilmeyene söyleyeyim;  HB8 kızların peşinde koşmak, onları uzaktan hayal etmek, yörüngelerinde turlamak, onlara kendinize 45 derece açıyla 3.14 saniye bakış attırmak (elinize 3 top alıp çevirseniz de size bakıp dururlar merak etmeyin) falan HB8 kızlarla takılmaya girmiyor.

Temel dertleri erkek adam olmak değil de HB8 – 9 “perilerin” (!) huzurunda “erkekim, erkekim” deyü deyü eriyecekleri, piçlerin en piçi sırıtışlarıyla atacakları tek bakışta dizlerinin üzerine çökerek “gel bana ver bana yiğidim” diye transa geçecekleri çizgiroman kahramanı olmak olan oğlan çocuklarını çok üzecek bir şey söyleyeceğim. Evlenecekseniz veya uzun süreli ilişki içine girecekseniz, bu konuda en optimum seçim HB7. Pratik olarak da diğer meziyetlerine göre HB 5.5 – 7 arası bir hatun. Anne materyali, stabil bir hatun arıyorsanız, eli yüzü düzgün olanların çoğu bu bantta. Aşağılık kompleksi gazlı mavi haplı sürünün zombi yığınları gibi peşlerinden koştukları ve ilgi manyağına çevirdikleri HB8 – 9 kızların ilişki sürdürebilme kabiliyeti azalıyor, riskleri artıyor.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

165
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
40 Comment threads
125 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
57 Comment authors
FishermanUmutsansirosüleyADAMBir post Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Daves
Guest
Daves

Mahmut abi bir Allahın kulu da dememiş ki, ulan biz bu hatunların HB skalasında nerede olduğundan nasıl emin olucaz? Daha önce bu skala ile ilgili yazı paylaşıldı evet ama yine de bu olay çok subjektif değil mi? Misal benim en yakın arkadaşıma balık etliler HB5-5.5 geliyor bana ise HB7-7.5. Ben öyle çok yüksek HB lerde uçamıyorum, zira buna pek cesaret de edemiyorum bu kız bana bakmaz diye. Bana göre yüzü çirkin vücudu idare eder diyebileceğim hatunlara yürüyorum reddetmiyorlar evet ama o yüze daha sonra bakmaya tahammül edemiyosun ve next demek zorunda kalıyorsun. Yani her ne kadar skala da koysak, yine… Read more »

Daves
Guest
Daves

Daha doğrusu ben bu HB7 ye yürüsem beni uğraştıracak çok büyük ihtimallede elim boş dönücem diye yürümüyorum.

Çevirmen Hoca
Member

Bak bu da başlığın diğer yanlış anlaşılan ucu. Bu sefer de güzelliği gözünde büyüttüğün için yürümek zor geliyor. İşte ikisinin de olmaması lazım. Ne güzel diye kaçmak mantıklı, ne de bu kız güzelmiş bundan başkasına yürümem demek mantıklı. Hep siyah beyaz düşünmeye meyilli beynimiz.

Daves
Guest
Daves

Evet yürümek lazım doğru ama çok uğraştırmıyorlar mı ya? Yani aslına bakarsan yürüyüp elde ettiğim kızlar beni tatmin etmiyor güzellik olarak sadece daha kolay olduğu için yürüyorum. Ama kızlar azıcık güzelleşmeye başlayınca sıkıntılar sıkıntılar. Sanırım işte burada oyun, maskülen duruş devreye giriyor. Ama burada şöyle bir durum daha var, dışarıda HB6-7 götürebilecek adam, Tinder gibi platformlardan o HB6-7 ye çok nadir denk geliyor. Sanırım bu gibi programlar biraz da erkeğin oyununu bitirip, elin mahkumluğa itmek için, gerçek potansiyelinin o olduğunu söylediği sahte bir algı yaratıyor. Ama halen ben gerçekten bir hatunun Hb7 mi HB 5 mi olduğunu rasyonel ve objektif… Read more »

Çevirmen Hoca
Member

Sen uğraşmazsan kız nasıl uğraştıracak? Kural basit, iki denemede karşılık alamadığın kıza bay bay diyeceksin. O zaman kızın tipinden bağımsız olarak uğraşmak zorunda kalmazsın. Çoğu erkek shit test meselesini öğrenince bunu sürekli katlanılması gereken bir mekanizma sanıyor. Shit testin ilişkiye doğru yavaşça azalarak bitmesi lazım.

HB olayı bence çok güzel hatunlar hariç subjektif. Yani benim balık etli ve seksi bulduğum kıza başkası şişman diyebilir. Pek ortak kanaat olacağını sanmam.

Daves
Guest
Daves

Aynen Çevirmen Hocam ya dediğin gibi ben böyle beni sonsuza kadar zorlayacak bir shit test silsilesine maruz kalıcam sanıyorum. Ya bazen de şöyle oluyor shit test geliyor, ama anlamıyorum. Shit testten anladığım kadarı ile üzerinde o an geri püskürtene kadar psikolojik bir baskı oluyor. Ama işte ben o anda kafada bunu sal moduna girince shit test gelmiş gitmiş farkına bile varamıyorum. Bu arada şöyle birşey söyleyeyim. Ülkemize cidden hatunlar kaprisli. Şu Daves arkadaşının deneyimleri ile söylüyorum ki yurt dışındaki hatunlar cidden çok daha kolay. Göreceli olarak söylüyorum tabi ama 7-8 lik hatunlarla çok takılmışlığım olmuştu. (Sarışın mavi gözlü beyaz tenli… Read more »

Goat runs
Guest
Goat runs

Skor anlaminda geri kaldigimi hissettigim an hb 6 civari 2-3 kiza yurudum fiziksel aktivite yasanirken cidden cok isteksizdim. Yurudum yani icimden cok gelmesede hani harekete geçmekte sorun yok ama şevkli olmadigim icin oyunu da iyi oynayamiyorum bunun sebebi ne olabilir. Yaptim ama cidden zevk almadim yani. Bence cidden hb 8 lik adam (harbi 8) hb 5 6 kizlara inanilmaz bi cekim olmadiysa (dusuk ihtimal) cidden sansi hb 6 adama gore daha dusuk cunku hb 6 lik adamin havuzu daha genis. Hb 6 adami Hb 6 kizlari kaldirdigi an dunyanin en mutlu insani moduna girebiliyor. Hb 8 adam kendi dengini aradığı… Read more »

augustus iv
Guest
augustus iv

“kendim iddia etmesemde surekli dis gorunus olarak yabancilara benzetilen ovulen bir tipim”

nasıl insanlarla berabersiniz siz ya? iran sineması mısınız abi siz sürekli övülüyorsunuz. 😀

şaka bir yana HB? 8 adam ya da benim tabirimle cinsel pazar değeri fazla biri eğer HB 6 kızlarla zorlanıyorsa kendini değerlendirirken hata yapıyordur. Bunun istekli olmakla alakası yok.

Goat runs
Guest
Goat runs

Hb 6 ile zorlaniyorum demedim. Hb 8 4 5 kizla takildim. Hb 6 lara cekim hissetmiyorum genelde bu durumda onlara karsi oyunumu etkiliyor. Skalayi hep hb 8 tutmaya calisinda aynj ilgili hissetmiyorum dedim. Istekli oldugum zaman oyunu daha iyi oynuyorum. Sonucta kiza ev adresi verip hadi gel yazmiyoruz 3. Mesajda.

Çevirmen Hoca
Member

Sen istekli olduğun kızları HB8 diye düşünüyor olabilir misin? Belki o kız başkasına HB6. Bir de bu ihtimal var.

Goat runs
Guest
Goat runs

Abi simdi yine patavatsiz algilanicam banko da durum su aile durumumdan oturu hayatim hep nisantasi bagdat caddesinde falan gecti. Buradaki insan kitlesi ulkenin genelde en zengin insanlari oldugu icin kizlarin cogu cok bakimli ve maddi kaygilari olmadigi icin yogasinda pilatesinde. Bunun yanina hep maddiyat ve basari gerektiren ozel okullarda okudugumu katarsan yani hb 6 lik hatuna hb 8 deme ihtimali en zayif olan adamlardan biriyim bence. Hayati boyu Fatihten cikmamis adam Fatihin herhangi bi caddesinde ki bi kizi hb 8 sanabilir hemen ama biraz farkli durum bence. Kadinlarda hb degeri sirf guzellik olsada o guzellige para ile ulasmakta cok zor… Read more »

Çevirmen Hoca
Member

Yok yahu niye patavatsızlık olsun? Hakaret, küfür veya küçümseme içermeyen her düşünceyi tartışırım. Ben zaten soruyu ciddi olarak sordum, amacım eleştiri değildi yani. Tespitlerin doğru, zengin hayat kadınların tipini de yukarı önemli ölçüde çeker. Ama senin HB6 civarına isteksizlik duyuyorum demen sürekli bu bakımlı, zengin ve güzel kızlarla başarılı olmandan ötürü mü yoksa kendi kafanda kurduğun bir bariyer mi onu çözemediğim için o soruyu sordum.

Goat runs
Guest
Goat runs

Abim ben arada tek tükte olsa bu zengin güzel kızlarla başarılı oldum. Ama öyle elimi sallasam ellisi havasında değil asla durum. Hatta 2 tane bu tarz kızla 1’er yıllık ilişkim de oldu. Bundan sonra ama en az 30’larıma kadar ciddi ilişki istemiyorum. Arada tek tükte olsa bu kızlarla zaman geçirebilince, hb6 ya inemiyorum şuan. Bilinçaltında kendi puanım azalıyormuş yada attan inip eşeğe biniyormuş algısı da olabilir bilmiyorum. Örneğin bugüne kadar 10 tane kız götürdüysem bunların bana göre fiziksel olarak en güzelleri ciddi ilişki yaşamış olduğum 2 kızdı. Ruh ikizi mitim asla yok belli skaladaki birden çok kıza ilgi duyabiliyorum zaten… Read more »

Çevirmen Hoca
Member

“Bilinçaltında kendi puanım azalıyormuş yada attan inip eşeğe biniyormuş algısı da olabilir bilmiyorum.”

Bak sıkıntı burada işte. Kızın güzelliğine göre kendi değerini belirliyorsun. Halbuki sen zaten ondan bağımsız olarak değerli bir erkek olmalısın. En azından bu kafa yapısına sahip olmalı ve kızdan bağımsız değerli olmak için ilerleme kaydetmeye çalışmalısın. Anlatmak istediğim buydu en başta.

Goat runs
Guest
Goat runs

Ben de bunun analizini yapmaya calisiyorum. Kesin sonuca varamadim.
Sadece bu durumdan kurtulabilirsem daha canli bi ozel hayatim olacak eminim. Ayrica tek tuk hb 8 gelince icten ice azicik bile olsa zar zor bulundu kaybetmemem lazim mentalitesi olmaz. Oyle mentalitem yok da fark etmeden olusma ihtimali var diye dusunuyorum daha riskli. Tesekkurler donus icin.

y
Guest
y

“Ferrari adamıyım, aşağısı kurtarmaz diye hayatını yaya geçiriyor, bir de Audiye biniyor diye karşısındakine tepeden bakıyor” tespiti müthiş. Benim ofis bir sanayi sitesi içinde, otomotiv esnafı ile muhabbetim çok iyi. Böyle adamlar hep var, cebindeki para belli o paraya gidip sorunsuz sıkıntısız bir Toyota’ya, Opel’e binebilir ama ille de Mercedes olsun BMW olsun diye israrcı. Gidip 1999 model hurda BMW’ye sırf BMW diye cebindeki bütün parayı gömüyor. Sonra o hurda araç sürekli arıza çıkarttığı için hem arabasız kalıyor hem de sürekli sanayide usta kovalıyor.

augustus iv
Guest
augustus iv

Bir de yeni kurduğu işten üç beş kuruş kazanınca kendisine BMW falan alanlar var. Yeni iş kurdum onu geliştireyim de arabam BMW olmasa da olur diyeceğine alıyor arabayı sonra 4 ayda maddi sıkıntı.

Koz
Guest
Koz

@Augustus iv,
Bu hep katılarak güldüğüm bir konu olarak yerini alıyor. Bunun benzerini, askeri ücretle çalışan orta düzey maddi duruma sahip adamın / adamların düğün falan filan derken min 100 bin ile 250 bin tl ye kadar harcama yapmaları..

Müthiş gülüyorum. Yani diyor ki şair(O benim 😛 ),
Ayranları yok içmeye, sıçmaya gidiyorlar BMW’lerle..

TRP
Guest
TRP

bu perilere kapılma olayının bir yönü de tecrübesizlik insan, tecrübesizlikten mi perilere kapılıyor, yoksa perilere kapıldığı için mi tecrübesiz karışık :)) birbirini besleyen bir döngü gibi… pornografi,anime ve dizi dünyası, erkekte gerçeklik algısını bozuyor. perilere karşı platonik ve 31 ci sevdalanması oluyor. 18-19 yaşına kadar bende de öyleydim. etrafımı ve fırsatları algılayamadım. özellikle porno, kadın algısını bozuyor. amatör porno ve kadınların solo pornoları dışında izlememek lazım. o da sınırlı olmalı. porno kadın beklentisini de aşırı yükseltiyor ve yazıdaki eleman gibi açmaza sokuyor. tecrübeyle birlikte kadınlara olan bakış, aşırı güzel birisine hayran ve köle olmaktan; “bu hatun çekici mi, ilişki ve… Read more »

augustus iv
Guest
augustus iv

hatta aşırı güzel kadınlar ödül olduklarının bilincindeler ve uzun ilişkide erkeği çok yoruyorlar.

Böyle bir şey var. Ya da bana yorucu geliyor bilemedim. Shit testin kralını çeviriyorlar. Her date bir satranç müsabakası her date bir mayın tarlası :’)

Tabii bu benim cpd’mle alakalı da olabilir.

Çevirmen Hoca
Member

Senin (ve ortalama diyeceğimiz erkeklerin) CPD’si ile alakalı olsa da kızların da şımarıklığı büyük bir faktör. Cidden güzel olan kızlar, güzellikleri sayesinde saçma sapan hareketlerinin hoşgörülmesine o kadar alışıyor ki “bi dur amk sen ne yapıyorsun?” diyen adamın burnundan getirmeye çalışıyorlar. Sarışın yeşil gözlü HB8.5 diyeceğim bir hatunun ortamdaki yakışıklı erkek kendisine yüz vermedi diye önce o adamla sevişip ardından hiçbir mesajına ve aramasına dönmeyerek kapısında köle etmesini övünerek anlattığını gördüm. Sanki adam kendisine yüz vermek zorundaymış gibi bunu intikam meselesi yapmış. Benzer şekilde ilişkide de senin koyduğun çizgileri geçmişten gelen saçma özgüveniyle intikam meselesi yapabilir.

Aftermath
Guest
Aftermath

Bu hb rakamlarından sanki element kütle numarasıymışçasına bahsetmek de ayrı saçmalık şimdi. Hayatının çoğunda güzel kadınlarla beraber olan adam ile tecrübesi ortalama veya altı kadınlarla oluşan adamın güzellik algısı net değişecek. Tabii ki kategorize etmek elzem olsa da çok kesin çizgilerle hb kasıntısına girmemek lazım. Kendim de tecrübe ettim hb 8-8.5 dediğim hatuna arkadaşımın max 6.5 dediğini ki hepimiz tecrübe etmişizdir. Mahmut abinin bahsettiği şu hb kayması, -özellikle böyle sanal mecralarda- verilen saha raporlarında bahsedilen hatunların %70-80(belki daha fazla)inde yaşanmıştır bence. Bu yüzden hbden çok bir hatunda esas durum çekicilik olmalı diye düşünüyorum. Karşında bir hatun var ve sen cinsel… Read more »

F30
Guest
F30

Mahmut abi en fazla kaç yaşına kadar kendi arabamıza ve evimize sahip olmamız gerekir ? Biliyorsun ekonomi çok iyi değil bu aralar.

Emmanuel Goldstein
Guest
Emmanuel Goldstein

Bu siteyi uzun süredir takip eden, 37 yaşında bir erkek olarak diyeceğim şudur ki; bu yazı çok ağır ve yanlış bir genelleme içeriyor. Keza mesela ben de kendimi bildim bileli hep bu şekilde oldum. Belirli bir puan skalasının altında kalan bir kadınla asla ve kata birlikte olmadım zira benim için erkeğin başarısı, birlikte olduğu kadının güzelliği ile paraleldir. HB5 ya da daha altı bir kadınla birlikte olan bir erkek benim gözümde kesin bir “loser”dır. Zaten her tip kadınla birlikte olan erkekleri inceleyin; gerçek hayatta herhangi bir prensip sahibi olmayan insanlar olduklarını göreceksiniz. Prensip denilen olgu, ikili ilişkilerde de geçerlidir halbuki.… Read more »

Hayrettin yapma
Guest
Hayrettin yapma

Üstat,30 lu yaşlarıma kadar aynı sen gibi düşünüyordum.Ta ki Hb5 birisinden hiç bir yatırım yapmadan ve komut vermeden hayatımın o ana kadarki en güzel oral sexini alana dek.O günden sonra alt sıkala konusunda bende prensip mirensip kalmadı.
Neyseki bu değişim iş,sosyal yaşam,disiplin vb. gibi konularda herhangi bir gerilemeye neden olmadığı gibi yanıma kar bile kaldı.
Sana gerçekten saygı duyuyorum.Hedefler şahane.
Ama bırak bende dahil bir kısmımız kendi yolumuzda ezik mezik yuvarlanıp gidelim be üstat.

AlphaisLoading
Guest
AlphaisLoading

Güzel kadınla takılmak marifet değil, paran varsa en taş orospuyu sikersin. İlişkide olduğun kadın ne kadar feminen (kadınsı), Sana amı dışında da verebildiği şeyler varmı? Sadakati ne ölçüde? bunlar önemli.

BenLark
Guest
BenLark

Bazen düşünüyorum da ilişkide seks dışında başka erkeğe ne katılabilir ?
Hiçbir şey .Derdini mi paylaşacaksın?Mutsuzluluğunu öfkeni mi paylaşacaksın? Bunlar ağır shit test olarak dönecek sonra.Mücadeleyle zorluklarla geçen günlerin sonunda keyifli zaman geçirmek için yapılan bir aktivite bütünü olarak bakıyorum flört sevgili olaylarına.
Sevgilisinden ilgi,şefkat, sevgi , merhamet falan bekleyenleri de gördüm sonları hiç iyi değildi.“Hatunun dizine başını koyacaksın” falan .
Sadakat beklersin tamam ama bir kadının sana zihinsel anlamda bunları vermesini beklemek saçmalık.
Kendimi zihinsel olarak kimsenin etkileyemeceği ve ihtiyaç duymayacağı bir seviyeye getirmek tek hedefim

AlphaisLoading
Guest
AlphaisLoading

İyi yemek yapabilir. EV işlerinde iyi olabilir. Kaın gibi giyinebilir vs vs.

BenLark
Guest
BenLark

Yemek yapmak dahil kendi işlerini zaten erkek yapabilmeli.
Fitness yüzünden tavuk başta olmak üzere her türlü eti pişirmeyi öğrendim aq

Kadının peşinden koşmak fikrine karşıyım.Sonuçta hayatına zevk veren bir şeyin peşinden koşmak anlamsız.Sigaranın alkolün peşinden koşulur mu ?
Önce paran olur gider alırsın
Kadınlar için gereken de kişinin kendine yaptığı yatırımdır bana göre

Bir ortamda 2 kadın 2 erkek var diyelim.HD 6 ama kadınlarla sürekli ilgilenen tavlamaya kasan biri var ama diğer erkek HD8 ve biraz daha soğuk ortamdan ayrılsa bile hayatının ön planına hatunları almayacak biri.

İçten içe hangisini ister kadınlar?

AlphaisLoading
Guest
AlphaisLoading

Az-çok ben de yaparım fakat, yaapmayı sevmem. Daha mekanik işler bizim kalemimiz. Ne kadar iyi olursan ol, bunlar bir kadında olması gereken feminen özellikler. Ha kısa sürelli takılmak söz konusu olduğunda bunu umursamayabilirsin. Olay tamamen ne aradığınla ilgili.

Pars
Guest
Pars

Abi tam da sana bununla ilgili yazacaktım. İnstagramdan ya da okuduğu kampüsten bir hb8 görüyorlar. Hele kız bunlarla biraz samimiyet kurduysa bi güldüyse filan artık erkek ortamlarında o kız, onun kız. Spotify’da yıkık müzikleri açıp kızı stalklaya stalklaya çürüyorlar. Sonra bunlar kalkıyor (yakın arkadaşlarımdan bahsediyorum) benim daygamelerden düşürdüğüm hb6 kızlara ima yoluyla bu kolay muamelesi çekiyorlar. Zaten artık daygame filan en yakınıma bile bahsetmiyorum. Geçen gün yakın bir arkadaşla takılırken tabaklarımın ikisinden aynı anda mesaj geldi. İkisiyle iki farklı gün için buluşma ayarladım. Çocuğun resmen morali bozuldu, bana vicdansız muamelesi çekti 😀 Böyle aldatıyor gibiymişim. Beynimde bu yankılandı: https://youtu.be/vzfXj9_DzTw Yazdığından… Read more »

Henry
Guest
Henry

Çok güzel yazı, yaza yaza kalemin de gelişti. Çok eğlendim okurken.

Henry
Guest
Henry

Temelde reddedilme korkusuna değecek bir hatun bulma isteği gibi geliyor.

İnsan düşünce modellerinden biri acıdan kaçma – hazza odaklanma şeklinde. Bu bariyerlerle yüzleşme korkusu ancak hb 8 ve üstü hatunlarda hazza odaklanmaya dönüyor olabilir. 6lık bir kız için neden komfor alanının dışında çıksın? Kendini Onaylama mekanizması ancak dış referanslı(bakın bu kızı ben tavladım diyeceği türden kızlar için) çalışıyorda olabilir.

Belki daha basit bir durum hb6ya kalkmıyordur. Porno ve her yerde güzel olduğu buyurulan kapak hatunlara o kadar odaklanmıştır ki bedeni ancak bu düşüncenin karşılığına denk gelen hatuna cevap veriyordur.

2PAC
Guest
2PAC

Şu sitede gördüğüm en saçma yazı… Güzellik görecelidir…. Bana hb6 gelen sana hb5 gelir yada hb7 bu işler değişir insanların kimi beğeneceğine demi karışacağız?

Hayır onu geçtim Mahmut abi bravo tebrik ediyorum HB8 kızlara yürüme cesareti olmayan erkeklere büyük ilham kaynağı oldun şuan 😀 Benim gözümde HB8 aşağısı istemeyen adam hb8 lere yürüme cesareti olmayan adamdan daha yüksek konumdadır.

augustus iv
Guest
augustus iv

ve yazının hiçbir yerinde HB8’e yürümeyin dememesi…

Koz
Guest
Koz

@2PAC,
Tebrikler! TÜİK verilerine göre Yüksek Anlamama durumuna sahip kişiler listesinde yüksek sıralara alındınız. Lütfen yazıyı tekrar okuyarak, anlamama oranınızı biraz daha arttırın ve üçün birini almaya hak kazanın.

2PAC
Guest
2PAC

Ulen tirrekler bende açıklamışım zaten orda HB8’lere yürüyemeyen adamlara ilham kaynağı olabilecek bir yazı bu bukadar basit. Kuyruğunuza mı bastık? Örnek veriyim bir ortam var 5 kızlar en güzeli var orda sen ona yürüyemiyorsan korkaksındır. Ben burda bi sürü yazı görüyorum yorumlarda adamlar yürüyemiyorum çok güzel kızlara diyorlar buda onlara ilham kaynağı olabilecek yazı. Mahmut abiden şunu da açıklık getirmesini beklerdim bukadar basit

2PAC
Guest
2PAC

Şu yazıyı okuduktan sonra siz ve sizin gibiler şu kafaya girecek HB8 ‘e gerek yok len dünyanın en zeki ve tanrısı Mahmut abim.. hb6 yeter zaten oranı arttırıyım kafasına girecek ki girdiniz ki böyle şeyler yazdınız bana.

2PAC
Guest
2PAC

Şu her fırsatta siteye gelen bir eleştirilerde ayaklanmayın olum yapmayın bunu.. Mahmut abiyi bende severim sayarım ama dünyada hiçbişey %100 doğru değildir. Hiçbirşeyi %100 hesaplayamazsın kimse %100 alfa değildir. Eleştiri ve karşıt görüşler olmazsa gelişemeyiz

Çevirmen Hoca
Member

Kardeşim neyin ayaklanması? Koskoca yazıda belirtilen bir fikir var, adam görüşünü açıkça ortaya koymuş yani o konudaki düşüncesi belli. Hala gelip aksini iddia edersen tabii ki sana olumsuz cevap verilecek. Senin bir lafınla fikirlerin tersine dönmesini mi bekliyorsun? Kaldı ki boş bir fikir de değil, dayanaklarıyla yazıyor.

Aynı tiplerden ekşide de var. Bir entry yazarsın, hemen gelir mesajda çemkirir. Sonra da cevap bekler. Halbuki mesajda yazdığı şeyin cevabını zaten entryde yazmışım niye aynı şeyi tekrar tekrar açıklamayla uğraşayım?

Ondan sonra en zeki tanrı mahmut abi falan işi sululuğa vurup üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Sanki burada mürit-şeyh ilişkisi var gibi.

Koz
Guest
Koz

@2PAC, ASDASDFŞLASDFAFADSF A:ADS 😀 Yorumları kim onaylıyor ise, Mahmut Abi veya Çevirmen Hoca veya başka birisi.. İbret alalım diye olduğuna kanaat getirdim 😀 Yazıları abine mi yazdırıyorsun ? Yaz abi, ” Titrekler de, aman dur, tirrek olacaktı. Ben oraya yazmışam ha, banı dela etmayen ha, vallah ben aflayam dogruları diyirem, siz beni anklayamassığız haaa. ” ADSFLAŞSKDFAŞSDFKA. ” Ben burda bi sürü yazı görüyorum yorumlarda adamlar yürüyemiyorum çok güzel kızlara diyorlar buda onlara ilham kaynağı olabilecek yazı. Mahmut abiden şunu da açıklık getirmesini beklerdim bukadar basit ” Site de olmuş 713 tane yazı. Sen akıllı bir adam olsan, açar bakarsın dostum.… Read more »

LOU4
Guest
LOU4

Bu durumun ana sebebi alakasız gibi görünecek ama onetis ve hayalindeki kız olayı. HB8+ ve ötesi kızların instaları minimum 8k+ takipçi gelir, bu tipleri takip eden kişiler de onetis ve beta ve daha kötüsü olan insel tipler. Tabi çoğunluk, genellemiyorum ama bir gerçek. Sonuç olarak sosyal medyanın bu artan etkisiyle bu HB8+ kızları takip eden duygusal gücü düşük olan bir beta(yakışıklı ve iyi olsa bile) HB8+ ve ötesi olmaz gibi bir etkiye sahip oluyor. Tabi geçmişte izlenilen filmler ve sosyolojik vb olaylar buna dahil. Bir insan HB8+ ve üzeriyle yatmak ister, bu normal ama bunu şart ve sınır koyan adam… Read more »

Ferhat
Guest
Ferhat

Bu takıntıya sahip olan kişi benim , Ama bunun kişisel anlamda benim için ne kadar itici bir güç olduğunun da farkındayım. Örneğin Hb8 sikemedikten sonra oyunu derinlemsine bir araştırma konusu yapıp, oyunun sadece kırmızı hapın dediği şey olmadığı ve çok daha mükemmel ve profesyonel bir şeye dönüşe bilinecek bir bilgi olduğunun da farkına vardım. Kırmızı hapın oyun mantığında ,git ve bir kıza yürü onunla maskülen sohbet et olursa date olmazsa next yap şeklinde olduğu ya da günde en fazla 5 kıza yürü olmadığını veya 3-5 tabak yap onları idareli kullanıp kadın doğasını anlayıp ,ilerde evlilik için tecrübe kazan da olmadığını… Read more »

hakan
Guest
hakan

abi yazına baştan sona katılıyorum. bir de bu INDIRECT GAME, PİMP GAME olayı nedir?