HB8 ve ötesi olmazsa olmaz erkeği

augustus iv aşağıdaki yorumla, yorumlarda sıklıkla gördüğümüz bir probleme parmak basmış :

Bir de lafım bu arkadaş özelinde değil ama neden yardım isteyen herkes kız arkadaşının ne kadar ateşli olduğunu söylüyor? HB 8 veya 9 olsan verilen tavsiye değişmeyecek ki… adamlar ciddi ciddi üç gün takıldıkları kızlar üzerinden ego kasmaya çalışıyorlar. Bir de birinin bile HB 7 kız arkadaşı olmaz mı? Sen sikmiyon ben sikmiyom kim sikiyo oğlum bu kızları? :D:D

Gerçekten de şurada yorum yazıp yardım isteyen adamların hemen hemen hepsi HB 7.5 üstü kızla ilgili yazıyor. Çoğunun kız arkadaşı değil gerçi, yüzüne bakmayan veya reddeden kız rolünde.

Bu çocukların önemli bir kısmında kezban dedikleri hatunlardaki narsisizm var. Kendi CPDsi bir nedenden kafasında daha yukarıda, en tepeden erkek arzuladığı için sonunda kedi kadını olan ve yalnız geçen yılları boşa geçmiş olmasın diye bunda direten. Koluna herkesin hayran baktığı bir partner takacak yoksa olmaz. Narsisizmin temel nedeninin aşağılık kompleksi olduğunu yazmıştım. Bu tipin aşırısı yıllarca abazan gezer, hergün düzenli elini siker ama kadınlarla başarılı adamların kollarındaki kızı beğenmezler. Bunu da güya erdemleştirirler. “Hacı benim elit zevklerim var o herif gibi avam olsam ben de çok hatun yerdim” diye. Elit zevkli 31ci 😃

Yıllar önce Ankara’da iyi bir üniversitede okuyan bir lise arkadaşımı ziyarete gitmiştim. Bu eleman o zaman 3 senedir bölümde bir kıza aşıktı ama kıza açılmamıştı bile. Klasik arkadaş oyunu ile kızın kendisinin ne kadar iyi bir seçim olduğunu farketmesini bekliyordu ve yürüyüp de reddedilerek bu ihtimali (!) ortadan kaldırmamak için yörüngede dönüyordu. Friendzone diyemeyeceğim zira kızla bölüm muhabbeti hariç bir yakınlığı yoktu ama çevresinde atak yapmadan dönüyordu.

Bu kızı ilk defa o zaman gördüm. Okulun en güzel kızlarından biri. HB8.5 diyebilirsin. Neyse bu elemanla bölümünde asansörle 3 – 4 kat çıkacağız, zemin kattan hoş bir kız bindi. Tanışıyorlardı ve kızla 4 kat muhabbet etti, beni tanıştırdı ve kızdan ayrıldık. Fakat o kısa sürede ben kızın bizimkine ilgisini farkettim. “Murat oğlum bak dibinde hoş bir hatun var (HB 6.5), ağzına düşecek, sen buna yürüsene” dedim. Kızın kendisinden hoşlandığını sezdiğini ama kızın tipi olmadığını söyledi. “Ben bunu yerim ulan” dedim, “biliyorum yersin ama ben yemem” dedi fakat bunu öyle bir üslupla söyledi ki “bu kız benim dengim değil / ben daha iyisine layığım” diye düşündüğü barizdi.

Şimdi arkadaşlar, kimse kimseyi beğenmek zorunda değil. Beğeni kişisel birçok etkene de bağlı ama kim kime layık / kim kimin dengi konusu ise nesnel bir şey. Murat’ın nasıl bir hayal aleminde yaşadığını o zaman farkettim. Resmen Mahmut HB 6.5 kızın adamı ama ben HB 8.5 kızın adamıyım kafasında. Ama sorun şu ki “HB 8.5” adamı o koca kampüslü üniversiteden bakir mezun oldu ama “HB 6.5” adamı HB6 – 8 arası ortalamanın üstü sayıda kadınla beraber olarak. Yani düşünün karşınızda biri var, milyoner değil ama ben Ferrari adamıyım, aşağısı kurtarmaz diye hayatını yaya geçiriyor, bir de Audiye biniyor diye karşısındakine tepeden bakıyor. Ayakta alkışlanacak bir hayalcilik, hele 21 – 22 yaşına gelmiş birinde. Kendisiyle üniversiteden sonra pek görüşemedim ama 30unu da bakir geçmişse şaşırmam zira adının bir kız arkadaşı ile anıldığını hatırlamıyorum.

Burada çok görüyorum, HB6lık kıza çirkin deniliyor. 6, ortalama olan 5’in üstünde yani matematik olarak ortalamanın üstünde güzellik demek. Çekici mi ayrı konu ama çirkin değil.  Ama paşa çocuğumuz için çirkin. Ha paşa çocuk sonra “8/10 altı erkekler acımasız kahpeler için görünmez adamlar, kezbanlar kendileri 6/10 iken 8/10’a layık görüyorlar, bıdı bıdı” diye de ağlıyor o ayrı 😀

Bir başka neden de HB kayması.  Yani burada elemanların HB 8 – 9 dediği kızlar aslında HB 6 – 7.  Bu da genellikle güzellik daha çok da yüz güzelliği ile gözleri kamaşan ve bunu kafasındaki peri kızı birtanesi ile masallaştıran mavi hap kafası sonucu. Bu iki taraflı çalışıyor. Bu çocuklar kızı oneitis yapınca hb9 gördüğünden sen en az 2 puan at. Kız muhtemelen makyajla hb7 eh oğlan da kızı sabah kalktığında görecek yakınlaşma kabiliyeti de olmayınca …

Kafanızda HB skalası kayınca ya da siz kendinizi dev aynasında görünce kendinizi yokluğa hapsediyorsunuz. Nedeni de şu : HB dağılımı uniform değil normal dağılım. Aşağıdaki grafiğe bakın.

Çoğunuz HB 8 – 9 – 10 hatun nüfusu, toplam hatun nüfusunun 30%u sanıyorsunuz. Zira dağılımı uniform sanıyorsunuz. Oysa dağılım normal ve HB8 üstü hatun nüfusu toplam nüfusun yüzde 8 – 10%u gibi (aynı şekilde çok çirkin kadın nüfusu da çok az, çoğu kadın ve aslında erkek ortalamadır). Eğer HB7 altında çirkin diyecekseniz (nesnel kriterlere göre yanılıyorsunuz) ve kendinizi HB8 üstü dar nüfusa kısıtlamak istiyorsanız seçim sizin. Ama sonra hayatınızı kadınlarla başarısız geçirirseniz şaşırmayın. Üstelik bir de şunu unutmayın, kendini bu dar nüfusa kısıtlayan adamlar ek olarak da kadınlarla başarısız ve oyunu zayıf adamlar. Zaten bir ayakları alçıda, kendileri de diğer sağlam ayaklarına sıkıyorlar.

Bakın pratikte HB8 ve ötesiyle sık sık takılan bir adamsanız “en az HB8 olur hacı” demeniz çok absürt değil (bir aşağıda açıklayacağım üzere çok akıllıca da değil) ama bu takıntı genelde böyle bir başarının yanından geçemeyen adamlarda var. Bu arada bilmeyene söyleyeyim;  HB8 kızların peşinde koşmak, onları uzaktan hayal etmek, yörüngelerinde turlamak, onlara kendinize 45 derece açıyla 3.14 saniye bakış attırmak (elinize 3 top alıp çevirseniz de size bakıp dururlar merak etmeyin) falan HB8 kızlarla takılmaya girmiyor.

Temel dertleri erkek adam olmak değil de HB8 – 9 “perilerin” (!) huzurunda “erkekim, erkekim” deyü deyü eriyecekleri, piçlerin en piçi sırıtışlarıyla atacakları tek bakışta dizlerinin üzerine çökerek “gel bana ver bana yiğidim” diye transa geçecekleri çizgiroman kahramanı olmak olan oğlan çocuklarını çok üzecek bir şey söyleyeceğim. Evlenecekseniz veya uzun süreli ilişki içine girecekseniz, bu konuda en optimum seçim HB7. Pratik olarak da diğer meziyetlerine göre HB 5.5 – 7 arası bir hatun. Anne materyali, stabil bir hatun arıyorsanız, eli yüzü düzgün olanların çoğu bu bantta. Aşağılık kompleksi gazlı mavi haplı sürünün zombi yığınları gibi peşlerinden koştukları ve ilgi manyağına çevirdikleri HB8 – 9 kızların ilişki sürdürebilme kabiliyeti azalıyor, riskleri artıyor.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

165
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
40 Comment threads
125 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
57 Comment authors
FishermanUmutsansirosüleyADAMBir post Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Jason
Guest
Jason

Çok bilgilendirici bir yazı daha Mahmut abi, eline sağlık.

Leo
Guest
Leo

Yav tamam da hb 6 kızla ilişkiye başladıktan sonra kız da düzgün biriyse bu ilişki devam ediyor. Sadece kızdan daha güzelini bulabildiğimizi fark ettiğimiz için mi bırakıcaz bu kızı ilerde?

BenLark
Guest
BenLark

Kendini şartlamışsın daha iyisini bulunca bırakırım diye.
Hipergamik erkek de ilk defa gördüm amk.
Her hatunun en iyisini hak ettiğini düşünen bu klasik tipler narsist tipler kesinlikle eğer başarılarıyla narsisizmini beslemezseler çok büyük hüsran içinde kalıyorlar.Hb6-7–8 ne fark eder amk.Gören de sanar bunları playboy sanar.Ne kadar ekmek o kadar köfte .Hb 8-9 la çıkman için hb8-9 üstüne çıkman gerekmez mi ? Sadece Tip olarak Hbni değiştiremezsin paran statün her şeyin iyi olacak.Kız güzelse Hbsi yüksek zaten sadece kendi tip ve fiziğine göre hatun beğenememek de kral hareket 😀

Leo
Guest
Leo

Sormak istediğim şey şuydu. Kendimiz eğer bir puan skalası varsa ve burda yükseklerdeysek kız arkadaşımız da daha düşük düzeydeyse, anlaşma konusunda bir problem olmayan ilişkide tavrın nasıl olurdu? Yani daha iyilerine ulaşma imkanın var diye bu kızı bırakıp başka kızlar mı aradın yoksa güzelliği daha arkaplana atıp bu şekilde devam mı ederdin? Narsistlikle ne alakası var kardeşim bazı insanlar da diğerlerine göre gerçekten daha yakışıklı daha zengin daha yetenekli. Bu bakış açısıyla ben CEO yum diyene bunu söylediğin için narsistsin mi diyeceksin?

İnsan
Guest
İnsan

Bende Kh ile tanışmadan olan ve hala tam olarak asamadigim problem. Aşağılık kompleksi tespiti de doğru kanımca.

BenLark
Guest
BenLark

Sana şöyle örnek vereyim
Discordda bir eleman vardı aşağılık kompleksi olduğunu anlamıştım,biraz konuşunca kendisi de kabul etti zaten durumu.
Sürekli kendisinin hb 7 olduğunu ve yüz güzelliğinin aşırı önemli olduğındna bahsederdi.hb7+ üstüne yürüyüp reddedilirdi falan.Aslında en iyisini isteme doğal bir şey ama kendinin farkında olup dengeyi kurman lazım yoksa hep huzursuz olursun.Trp ile ilk tanışan birinin açılın pua oldum alayını sikicem diyip ard arda reddedilmelerinde kendine çeki düzen vermesi gibi.

Outlaw
Guest
Outlaw

Discord grubu varsa takılalım

insan
Guest
insan

Bide belli bir seviyenin altındaki kızlara – bunlar bizden hoşlanan olsun – yürüyememenin ardında “Ya benden hoşlananları da elimden kaçıran biriysem?” düşüncesi de olabilir. Benden hoşlandığını düşündüğüm bir kızla buluşmuştum ama buluşmada hiçbir elektriklenme olmadı. Aslında burada biraz şüphe ettim kendimden. Sonradan bunun karşılıklı olduğunu ve buluşmanın “olabilir” anlamı taşıdığını anlamıştım.

35lik
Guest
35lik

Mahmut , benim için hb3 den 8 e kadar yolu var. Hiç farketmiyor da; el ve ayakları çirkinse, bilekleri ince değilse midem bulanıyor.

Çirkin ayaklı, kalın kemikli bir hb8 yerine ince kemikli ama yüzü çirkin bir kızı tercih ederim. Bir kız çirkin ve hafif kiloluysa bile, bilekleri inceyse yine çekici geliyor.

Ben de mi bir arıza var yoksa bunun evrimsel bir açıklaması var mı?

b
Guest
b

katılıyorum. ince el ve ayak bilekleri çok önemli. kadını olması gereken gibi zarif bir canlı olarak gösteriyor, ister yüzü çirkin ister memesi küçük olsun ama yine de kadın imajına uyuyor.

Çevirmen Hoca
Member

Vur reis vur, bu alfa tayfası anlamaz gerçi 😁

Dilimizde tüy bitti söylemekten zaten. Adam kızlar yürüyememe korkusunu “ben HB8-9 istiyom ya” diye kamufle etmiş, sonra burada bize gelip “hayatın ne anlamı var o zaman?” geyiği yapıyordu.

Bir de bunların HB8-9 kriteri kesin yüzle sınırlıdır. Böyle ufak tefek yüzü güzel bir hatun görünce hemen atlarlar güzel diye. Bana kalsa HB8-9 bir hatunun 3 puanı da vücuttan gelir. Yüzü ortalama ama vücudu seksi hatunları daha çekici buluyorum. Üstelik kıza da bir haksızlık etmemiş oluyorsun, çalışıp çekici hale gelme fırsatı tanıyorsun.

BenLark
Guest
BenLark

Acaba bu inseller içten içe her şeyin en iyisini arzulayıp ama çabalamaktan yoksun oldukları mı için depresifler? Hb8-9 un aşağısına burun kıvırıp daha bunlara bile ulaşamayacağını bildikleri için mesela?
“Boş her şey boş, başımıza gelen hiçbir şey bizim suçumuz değil.Bize insanlar çok şey borçlu en iyisine talibiz”
Bu kafa….

Çevirmen Hoca
Member

Evet çoğu öyle anladığım kadarıyla. Her çabaya karşılık bekliyorlar aslında yani en ufak şeyin geri dönüşü olsun istiyorlar ama hayatta çabaların karşılıksız kaldığı ve büyük ödüllerin karşılığının çok sonraları alındığını unutuyorlar.

AlphaisLoading
Guest
AlphaisLoading

Birkaç gün ortadan kaybolduk, bir coştun pir coştun aga.

Güzel noktalara temas etmişsin. Güzellik temasıyla yoğrulmuş Kerem-Alı hikayeleriyle, Yeşilçam klişeleriyle o kadar yıkanmış ki adamların beyni, bir kızla tanıştıklarında başka kriterleriy ok.

Bir noktaya daha değinmek istiyorum. Aslında çocukluktan beynimize işleniyor. Masallarda bile dikkat ederseniz, çirkinlerin iyi, güzellerin kötü karakter olduğunu görürsünüz.

Supnibbas
Guest
Supnibbas

Sondaki cumle tam tersi

AlphaisLoading
Guest
AlphaisLoading

Tam olarak b en de tam tersini yazmak istemiştim. nasıl olduysa düşündüğümün tersini yazmışım. Çirkinler kötü, güzeller iyi.

lyku
Guest
lyku

Üniversiteden bir kaç arkadaşım geldi aklıma yazıyı okuyunca. 3 eleman da ben hiç reddedilmedim, kriterlerim yüksek vs. diye dolanırdı ortalarda. ben daha yeni yetmeyim tabi, kızlar bazen kabul ediyo bazen reddediyo ama uğraşıyoruz işte. Üniden mezun olduktan sonra 2 tanesi üniversiteyi hiç kız arkadaş yapmadan bitirdi. Sonra da buldukları ilk kız ile (ki kızlar gayet ortalama kızlar ) 1 tanesi de bir şekilde yapıştığı 1 kız arkadaşı ile 4 sene geçirdi, üstüne ancak kız bunu bariz bir şekilde aldatınca ayrılabildi. Sonra o da ortalama birisi ile evlendi ama hayatına toplam 3 kız anca girdi. Bu arada yaşlar 35. Tuhaf bir… Read more »

augustus iv
Guest
augustus iv

liseyi elle geçirmek neyse de üniversiteyi elle geçirmek tam bir trajedi. yazık bu çocuklara 😀

El nino
Guest
El nino

Hocam bence fazla otuzbirden 🙂

Storm
Guest
Storm

Bu olayın mavi hapın yan etkisi olduğunu düşünüyorum. Gerçektende tapınacak bir hatun arayan erkek böyle bir kafaya sahip oluyor, bir süre önce bende böyleydim. Sözde Hb6 hatuna ısınamıyorum diye düşünürdüm, ama Hb5-6 olupta çok sağlam götü olan hatunlarla tanıştıktan sonra bu düşüncemden ışık hızıyla kurtuldum.

Kırmızı Hapı pratik etmek için sokağa çıkmak bence şart, yoksa bir şeyler hep eksik kalıyor ve böyle saçma bahanelere tutunuyoruz. Şu videonun bana çok faydası oldu, defalarca sokağa çıkıp yine de kızlara yürüyemeyen arkadaşlar için eminim işe yarar;
https://youtu.be/eth-Wy0BLL4

BenLark
Guest
BenLark

“Hb5-6 olupta çok sağlam götü olan hatunlarla tanıştıktan sonra bu düşüncemden ışık hızıyla kurtuldum.”

Boy ve fizik iyi olduktan sonra tabaklarda tipe ben de pek bakmıyorum

Reklam yüzü mü arıyorsunuz anlamadım ahahahahahahjaah

Storm
Guest
Storm

Hocam zaten rasyonel bir kafadan böyle bi fikir çıkmaz. Bu tamamen mavi hapın getirisi. Mahmut Abi diyor işte elini sikmekten bin kere yeğdir. Ama işte adam içindeki testosteronu değil, betayı dinliyor.

One of these days
Guest
One of these days

Hb2 olan kadında da 10 olan kadında da aynı yeterlilik gerekiyor. Bu yeterlilikden kastım para ve tıp değil. Bunların yeterli olması bile bir şey ifade etmiyor. Maskülenlik ve oyun, hb2’de de 10’da da aynı yeterliliği istiyor bence.

Özellikle kendi cpd’mden alçak olan kadınlara yöneldiğim bir dönem vardı. Hb7’den görmediğim psikolojik şiddeti, ezme çabasını, ters tavırları 2-3’lerden gördüm.

Bu tabiki benim hatalı hamlelerimden kaynaklı. Fakat görüldüğü gibi “7-8’lerin peşinde koşup, elin boş gezeceğine 5-6’lara yönel, mutlu ol” olayı hiçte öyle değil açıkçası.

Hb5-6’yı tatmin ‘edebilen’ bir adamın hb8’e yetersiz geleceğini hiç sanmıyorum.

Koz
Guest
Koz

Korku… Genellikle bir veya bir kaç nedenden oluşur, bazen de doğal içgüdü olarak oluşur. ( Bir köşeyi tam döndünüz, hemen önünüzde kocaman beyaz bir dogo argentino üstelik herhangi bir şekilde bağlı da değil, serbest!, bir de ağzından köpükler çıkıyor ve hayvan çok hızlı nefes alıp veriyor, öfkeli gibi! anannııı sikiyim ! püyuv. . Burada yaşadığınız korku içgüdüsel olan korku ) Korku, endişe gibi duygulara psikolojide “İkincil Duygular” ismi veriliyor. Tüm duyguların amacı ise, kişinin hayatta kalmasını sağlamak, kişiyi korumak. Duygularımız dostlarımız aslında.. Gel gelelim ki, düşünceler > Duyguların oluşumunu sağlayan etken. Örnekleyeyim; Mavi haplı, ve oneitis dediğimiz bir adamın eski… Read more »

Mr. Psychiatrist
Guest
Mr. Psychiatrist

Davranışsal biyolojide korku diğer duygu, yaratım ve fizyolojik etki-tepkilerden önce gelir. Canlılığın temel amacı ölümsüzlük olduğu için sevgi, saygı vs. Bütün duyguların temelinde korku bulunur. Buradaki öncelik sıralamanızı neye göre yaptığınızı pek anlayamadım. Yazıda belirtilen erkeklerin kendi korkularına “kılıf” bulması durumu değişime direnme ile ortak olan hayatta kalma dürtüsü ile bağdaşıyor olabilse de doğrudan etkilediğini düşünmek rasyonel değil.

Koz
Guest
Koz

@Mr. Psychiatrist, Zaten rasyonel canlılar değiliz. Yazı da bahsedilen adamlar özetle: Kendi CPD’sinden bihaberler, Aşağılık kompleksi VE buna eşlik eden korkuları ile HB 6 / HB 7 kızlara yürüyemiyor / yürüse dahi başarılı olabileceğine dair gerçek bir inançları olmaması ile ” Ben HB 8 – HB 9 lara layıkım ” deyip hareketsiz kalıyor olmaları ve buna da bir erdem veya olumlu bir özellik gibi bakmaları. Yazımda bahsettiğim ise, ” Doğal ve Öğrenilmiş korkular ” dı. Yazdığının aksine olayın içerisinde, net bir ” Değişime Direnme ” yok çünkü değişim durumu tam olarak yok. Bu adamlar, o hallerinden memnun olduklarına – bir… Read more »

Koz
Guest
Koz

@Mısdır pisikiyatirist, biraz mesafeli ve birazcık da kızgın bir his ile yazmışım, tekrar okuyunca idrak ettim kusura bakma. Psikolog ve psikiyatristler ile ilgili büyük bir ön yargıya sahibim, o halden memnun olduğum için de düzeltmek için bir şey yapmıyorum. Bu ön yargımın nedeni de, hayatının büyük bir kısmını kekeme olarak geçirmiş biriyim ben. 3 sene öncesinde, bu durumdan şikayetçi olmamdan ötürü(kekemelik) psikiyatriste gittim. Psikolog ile görüşme öncesinde psikiyatriste gönderiyorlarmış, bana göre psikiyatrist kıvama getiriyor, psikologta geriye kalanı hal ediyor! Kekemeliğin geçmeyecek bir şey olduğunu, bu duruma alışmam gerektiğini, yazacağı ilaçların bana iyi geleceğini (Selectra!), bunu kabul edip hayatıma öyle devam… Read more »

Mr. Psychiatrist
Guest
Mr. Psychiatrist

Öncelikle geçmiş olsun. Benim ihtisasım psikoterapi değil maalesef ama durumunuzu anlayabiliyorum. Ülkemizde hekimlik uygulama olarak doğru bir yerde değil eleştirilerinizde haklılık payı var. Bunun nedenlerini burada tartışmayacağım tabii ki. Ben eleştirme amaçlı değil kapsamını anlayabilmek için yazmıştım. Tabii bunlar halen teori zaten davranış ve gelişim alanlarında teoriye dayanıyor birçok yaklaşım. Kesin doğrular yok demek istediğim. Alınmadım merak etmeyin 🙂sağlıklı günler dilerim.

Çevirmen Hoca
Member

HB8-9 daha çekici değil DEMİYORUZ. Özellikle uzun ilişkide tek kriter bu olamaz diyoruz. Bana kalsa zaten bu derecelendirmeye de gerek yok, objektif bir şey değil çünkü.

Kıza bak, fiziken hoşuna gittiyse yürü. Eğer karakteri de sana uygunsa ve ilişkiye yatırım yapmaya niyetliyse iletişimi sürdürmeye devam et. Bu kadar basit.

BenLark
Guest
BenLark

Tam bir antisosyalsin starker

Çevirmen Hoca
Member

Hb takıntısı olanları eleştiren yazıya “Hb 8’in tadı başka şimdi” yazan sensin ama okuduğunu anlama problemi olan benim öyle mi?

augustus iv
Guest
augustus iv

olsa da yesek :’)

sdadsad
Guest
sdadsad

Mahmut abi olaya şöyle yönden bakalım sen sürekli hb8 le yatan bi adamsın hb6 gelince bakarmısın? Mesela seni örnek verebiliriz sen baya tecrübeli ve yaşamış adamsın şuan bir hb6 kızın şhit testlerini bile çekmemek için siktir edersin eminim

Asi
Guest
Asi

Olay tamamen sizin kendi şeyiniz ben 19 yaşındayım ilk sevgilim hb 5 ti 15 yaşımdaydım bi süre hb 5 takıldım 15 yaşında 16 yaşıma geçtim 16 yaşımda hep hb6 skala 1 yükseldi 17 yaşıma geldim hb7 18 -19yaşımda hb8 lerle sevgili oldum. Bu iş CPD değeriyle alakalı bişey Hb6 kız çıkar konuşması tavırları seni çeker. Bu konunun tartışılması yanlış diye düşünüyorum

Hb hosbulduk
Guest
Hb hosbulduk

10 kere klube ciksam 4 unde yanima bi kiz tanismaya gelmistir.
Toplumun yuzde 10 u hb 8-9-10 ise cidden bu bantta bir iki kiz arkadasim 3 – 4 takildigim kisi oldu.

Fakat tabak ceviremiyorum cidden begenme sorunum var hani denk gelince kiz goturuyorum ama devamlilik saglayamiyorum bazen 1 ayda 2 tane denk geliyor bazen 5 ay hic denk gelmiyor bunun sorunu ne olabilir ? Yani onceden 3 4 tane iti nitelendirdigim kizla takildigim icin guzellik beklentim yukarida ama o takildigim kiz hbsinde uzerime yogun bi ilgi hissetmiyorum

1 2 3