Erkek Adam Türkçe Podcast – Narsist veya sınırda kişilik bozukluğu gibi sorunları olan kadınlar

Avukat Cem ve discord moderatörü Emre ile iki hafta önce Pazar günü, aklımızda bir konu olmadan bir podcast yapalım dedik ve son anda narsist kadınlar, sınırda kişilik bozukluğu olan kadınlar ya da daha genel olarak kişilik bozukluğu nedeniyle toksik olan ve ilişkilerini toksik hale getiren kadınlar ve onların kurbanları hakkında konuştuk.

Amacımız ruhsal hastalık teşhisi yapmak ve ilaç yazmak değil (zaten yapamayız da), sadece bu tür ilişkilere girmiş olanlara kendilerine çarpan kamyonu anlatmak, bu tür toksik ilişkilerde olanlara çıkış yolu göstermek ve daha önemlisi, ileride bu tür toksik kişilere karşı kendinizi nasıl koruyacağınız konusunda bilgi vermek üzere konuştuk. Doğaçlama ve hazırlıksız oldu ama fena bir podcast olmadı.

Bu arada Toksik İlişkiler – Narsist / Borderline Partner Rehberi kitabımız da var.

Podcasti spotify kanalımızdan da dinleyebilirsiniz.

Poscastın youtube videosu aşağıda. Videoyu beğenmeyi, yorum yapmayı ve gelecek podcastlerden haberdar olmak için çan işaretine basıp uyarıları açmayı unutmayalım, unutanları uyaralım.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

21
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
7 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
MisafirAbdullahAlexioshulksmashEkrem Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Cascade
Guest
Cascade

Abi bence kadın-erkek ilişkilerinde erkeği dibe çeken en mühim konulardan biri de kişilik bozukluğu olan kadınlarla yaşanan ilişkiler. Konu hakkında bilgisi olmayan erkeklerin gerçeklik algısı çok kolay bozulabiliyor. Podcast de çok keyifli olmuş. Bu konu üzerine daha da eğilmen pek çok kişinin zihnindeki çıkmazlardan kurtulmasına yardımcı olabilir.

İnanç
Guest
İnanç

Nasıl anlayacağız, herkes sorun yaşadığı kadına narsist diyor, manipülatif diyor… Ya da ben anlatıyorum hemen mesela 2.hafta seni seviyorum demiş Red flag , oo love bombing, narsistdir bu, toksiktir bu..

Aylin
Guest
Aylin

Merhabalar ben severek evlendim çok kısa flört ettikten sonra evlendik bir buçuk yıl evli kaldık bakıldığında çok mutlu gorunuyorduk birbirimizi seviyoduk fakat zamanla problemler yaşamaya başladık eşim inanilmaz anneci tavırlar sergilemeye başladı her kavgamız kızkardeşi ve annesi yüzündendi. Ve bana kendimi değersiz hissettirmeye başladı.hic bı şekilde suçunu kabul etmeyen her konuda kendini haklı gören beni tahrik edip çıldırtp sonra karşıma geçip sen hastasin tedavi ol deneye basladi yada ben sana şaka yapmistim ya da sen öyle demeseydin böyle olmicakti gibi suclamalatda bulunuyordu ama hep kendi haklıydı. Tabi şiddette girdi . Ve ayrıldık dayanamadım ama yine ayrılığı aslında o istedi. Bana… Read more »

Ekrem
Guest
Ekrem

Mahmut abi, lütfen bana bir cevap ver, inatçı davranan kadının inadı nasıl kırılır?

hulksmash
Guest
hulksmash

abi merhaba, kız arkadaşım gün içide 2-3 defa beni sevmiyorsun mesajı atıyor özgüven problemi var biraz asosyal garip huyları var rehberinde ailesi ve sadece ben varım. ilk 2-3 mesajında sevdiğimi ve bunu söylemesinden hoşlanmadığımı söylemdim ve bunun dozu şu sıralar cok arttı artık dk başı söylüyor, yine attıklarından birine cevap yazdım ”ne konusmustuk ”tarzı, kız: ben beni sevdiğini söylemeni istemiyorum hissetirmeni istiyorum şeklinde bi mesaj attı 1 gündür de falan tripli cok yordu beni bu kız nextlemem mi lazım

Alexios
Guest
Alexios

Mahmut Abi narsist kadınlar sürekli bir onay mı ister? Hemcinsleri arasında kendini sürekli bir yarıştaymış gibi mi düşünür?

Abdullah
Guest

Mahmud abim skb olduğunu düşündüğüm bir kızdan ayrıldım intihar edeceğini iliski icerisinde çok fazlaca söylüyordu bu dunyadan keyif almadığını vs bana en son beni göremezsin belkide dedi aynı sosyal ortamdayiz gerçekten korkuyorum bir şey yapar diye yardım et abi