Erkek Adam Türkçe Podcast – Centilmen Kulübü ile Kırmızı Hap Soru Cevap

Podcasti spotify kanalımızdan da dinleyebilirsiniz.

Poscastın youtube videosu aşağıda. Videoyu beğenmeyi, yorum yapmayı ve gelecek podcastlerden haberdar olmak için çan işaretine basıp uyarıları açmayı unutmayalım, unutanları uyaralım.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

55
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
14 Comment threads
41 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
Mahmut AbiAnonimUğurAliDaltonur Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Kaan
Guest
Kaan

Selamlar. Ben de bir soru sormak istiyorum ikinizin de fikirleri benim için değerli. Bu da sadece meraktan sorduğım bir soru. Abi bu türk kızlarındaki koreli ve avrupalı erkek hayranlığı hakkında ne düşünüyorsunuz? Z kuşağı özellikle koreli erkeklere kafayı yiyor hatta şöyle bir şey başladı. Bizim Türk erkekler fake kore hesaplarıyla türbanlılardan nude alıyormuş. İnternette konuşmalar var. İkinci olarakta Türk kızlarının erasmusta isimleri çıkmış easy diye ben bunu dert etmedim tabiki ama sizin görüşünüzü merak ettim. Benim aklıma gelen 2 sebep var. 1-) Toplum baskısı olduğu için erasmusta veya yabancı bi erkekle cinsel ilişkiye girmek kızlar için çok daha rahat. 2-)… Read more »

SomeBodySomeOne
Guest
SomeBodySomeOne

Her iki cinste birbirinin seçilebilirliğini çok net bir şekilde gösteren iç güdüsel bir algoritma olduğunu düşünüyorum. Hatta KH bu algoritmayı çözümlediği ve erkekleri buna göre tamamladığı için başarılı olmakta. Bu algoritmanın temelinde erkek açısından işin özü, erkeğin başarılı bir hayatının olması. Yani erkeğin seçilebilirliği, hayatında bir kadın olsun veya olmasın yaşadığı hayat ile doğrudan ilgili. Hayatında kadın olan erkeğin çekiciliğinin artması da bu algoritmanın bir yan etkisi. Kadın, hayatta başarısı onaylanmış bir erkek imajı sağlar (erkeğin kadın onayına muhtaç olmasından bahsetmiyorum. Durumun hali hazırda erkeğin umursayıp umursamadığına bakmadan bunu onayladığından bahsediyorum) İşte tam bu noktada aslında neden yurtdışına çıkınca biraz… Read more »

Öğrenci
Guest
Öğrenci

Mahmut abi 19 yaşındayım ve üniversite okumayı düşünmüyorum. Daha önce yazılım ile alakam olmadı ancak yazılım kurslarına katılsam ve kendimi geliştirirsem piyasa da iş bulabilir miyim? Ne önerirsin?

Gergin
Guest
Gergin

Mahmut abi selam. Iş yerinden bir kızla çıkıyorum. (Biliyorum, iş yerinden kızla çıkılmaz ama spontane gelişti.) Neyse abi biz ıyi ilerliyorduk Ama sonra Kizin geçmişini öğrendim. Aynı şirketten başka bir çocukla geçmişte sevgiliymis. Çocuk hızlı bir şekilde ilerliyormuş ancak sonra patronlardan biriyle tartışmış ve kapi dışarı edilmiş. Bunun üzerine ayrılmışlar. Abi bende su anda ıyi ilerliyorum ve bu olayı öğrendikten sonra sanki kız or**puymus gibi hissediyorum. Sencede kız kırmızı alarm mı?

Esat
Guest
Esat

Mahmut abi sormak istediğimiz soruları nereye yazalım? Yorumlar ilgisiz olunca cevaplamiyorsun

Yeni yetme
Guest
Yeni yetme

Mahmut abi işlerimi düzene koymakla uğraştığın için yeni yeni kızlara yürümeye başladım. Dün ilk buluşmami da yaptım ancak çok kötü geçti. Hikaye söyle: Kızım bana ilgisi vardı. (Arkadaşlarından birine beni sevdiğini söylemiş) kıza yürüdüm. Tel no aldım. Telefonda mesajlasirken mesajlaşma kötüydü. Nextledim. Konusulmuyo sonuçta. Aradan zaman geçti yine konuşmaya başladık. Bu defa yine konuşma yok. Ama bu defa ben ona bir sürü şey anlattım. Konuşma sonunda dedim ki “Ben böyle uzun uzun konuşurum ama hep ben konuşunca olmuyor. ” aradan zaman geçti bir iki mesaj attı. Yapabildiğim kadar eğlenen ustalık yapıp kısa tuttum konuşmayı. Ve buluşmaya cagirdim. Buluşmaya elleri titreye… Read more »

Yeni yetme
Guest
Yeni yetme

42:30 da söylediğiniz doğru. Bu gözler neler gördü. Kilolu hb 5 vi kız bana yazıyordu. Bende kibarlık ediyordum. Sertce reddetmektense öyle konusuyirdum. T3lefonundan bana bir sey gostetecekti ne gordum valla anlatamam . Pornstarlqrda öyle göğüs yok. Djgudjsks bu kardeşin mı diyecektim. Sonra kendi oldug7ny anladim. Yalan söylüyorsam iki gözüm önüne aksın.

Astropower
Guest
Astropower

Mahmut Abi iyi günler.
Kızı buluşmaya çağırırken kız direkt sevgilim var gibi bir şey söylerse kıza nasıl cevap vermeliyiz? Kızın bana nasıl tepki vereceğini bilmiyorum direkt bana sevgilim var yavşama falan derse ne diyeceğim bu kıza? Ciddi söyleyip söylemediğini nasıl anlayabilirim abi? Bu kızla aynı ortamdayım bu kızla başabaş vakit geçirmek istiyorum.

Abi bide kızlarla daygame yaparken biraz muhabbet edip kızların numaralarını alıp işim var gibi şeyler söyleyip yanlarından ayrılıyorum sonra kıza mesaj attığımda ilk başta bana cevap veriyor sonra 2. yazdığım mesaja hiç bakmıyor görüldü bile atmıyor bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim?

Cae
Guest
Cae

Abi selamlar uzun süredir seni takip ediyorum ve bu soruyu sormak istedim sana. Üniversite okuyorum okulum uzadı ve sınıfımda gayet etkilendiğim bir kız var. Bir gün önümü kesti ve sende bir sınavın notları var mı dedi ve attım. Ardından günler geçti iletişimimiz sadece ders üzereyken her mesajında erkek arkadaşım var lafı geçmeye başladı ben de sohbeti bitirdim. Bir gün bana erkek arkadaşım çalışıyor ve benimle ilgilenmiyor sence neden diye mesaj attı ben de onu ondan soğutmak için kötü bir yöntem olsa da aklını bulandırdım. Ardından bu gün yine karşılaştığımizda olayın detayına inip seks esnasında bile benle ilgilenmiyor hep yatıp duruyor… Read more »

Daltonur
Guest
Daltonur

Abi selam dünyanın en salak insanı olabilirim
İnstegramdan yarıştığım bi kızla vatsapta konuşuyodu (gerçekte kız değil 1 günde oldu)
Kız 18 fotoğraflar attı bende attım sonra bunu yazışmaları akrabağlarıma göndermekle tehtit etti ve para istedi attım tekrar istedi bende savcılığa şikayet ettim ailem akrabalarım bun duyarsa bi daha onlarla görüşemem dolandırıcıyıda engelledim kendimi çok aptal hissediyorum bu herkesin başı gelebilcek bişey mi ? Yoksa ben aşırı aptalca bişeymi yaptım görüşlerini ve tavsiyelerini merak ediyorum

Ali
Guest
Ali

Mahmut Abi Merhaba, 3 seneden fazladır takip ediyorum şu an yaşım 22 ve 2. üniversitemi okuyorum siteyle ilk tanıştıktan sonra muazzama bir şekilde hayatım değişti hem finansal hem yaşam kalitem hem de kızlar açısından. Çok iyi özümsediğim düşünüyordum kırmızı hapı lakin 7-8 ay 2. Üniversiten içim sıkı bir ders çalışmam gerekiyordu. Ve 7-8 ay inzivaya çekildim tek odağımı hedefim ve derslerime verdim şu an o hedefime de ulaşmak üzereyim inşallah. 7-8 aylık bu süreçte tabiki de kızlarla da iletişimimi tamamen kestim şu an 7-8 ay önceki modumu yakalayamıyorum bir şeyleri yanlış yaptığımı düşünüyorum bir türlü bulamıyorum tekrar tekrar okuyorum sayfayı… Read more »

Uğur
Guest
Uğur

Merhaba Mahmut abi ben öncelikle 17 yaşıma gireceğim nerdeyse ve 3 senedir bu siteyi az cok takip ediyordum okulda bir kiz vardi hoşlandığım birkaç hafta oyle konuştuk bugün çıkışı beraber çiğköfte yiyelim dediğimde kabul etmişti hem beraber gidicektik çıkışı ve sonra eski flortü üst sınıftan bi cocuk duymus bi yerden kizla basbasa bisey konuşmuşlar kiz yanima gelip karnım ağrıyor fln yemesek olur mu dedi tamam dedim beraber giderken çocuk karşımıza çıktı yolda onlar konuştu bende gidecektim kiz bekle gitme dedi işte sonra çocuk bildiğin zorla kiza sarildi ben o andan sonra saldim ama kiz bana söz cuma yeriz fln dedi… Read more »

Anonim
Guest

Kızların sevgilim var yalanı hakkında ne dersiniz abi?

Uğur
Guest
Uğur

Merhaba mahmut abi suan konuştuğum bi kız var kendisi benden 1 yaş küçük ben 17yim 1 ay onceden beri hep bakisiyoduk ben ara ara gidip konusurdum gecen numarasini istedim verdi 1 2 kerede whatsapp dan konuştuk geçende (beden derslerimiz ayni saate denk geliyor ordan tanıştık bide) oyle 2 saat oturduk sohbet muhabbet ettik iyi gidiyodu (arkadaşlari ne zamn beni görse ona soyluyorlar yada koluna vuruyorlar fln )ama cok utangaç bi kız fazla arkadaşı yok onun dışında nerdeyse benim kız halim birbirimize cok benziyor tarzlarımız ve kafa olarak ayni ben bunu bi yere davet ettim okul cikisi gidelim diye ama akrabalarina… Read more »

Uğur
Guest
Uğur

Merhaba mahmut abi tekrardan sanirim sana işim düştü 17 yaşındayım simdi bi kizla tanıştım instagramdan gecen gun 1 2 gun yazisip konustuk ve bulusmaya davet ettim hatta kendisi dedi ama ben kac kere başbasa gidelim desemde o arkadaşlarını da getirirse daha eğlenceli olacagini söylüyor hatta birbirimizi cok tanımıyoruz normalde bulusmamaliyiz demisti banada arkadaşlarını cagir dedi de ben 1 arkadaşımi alicam o ise 2 kiz arkadaşıni çağıracak kadikoye gidicez cuma gunu iste bira icelim dedim icmediklerini söylediler biz arkadaşla yanlarina gitmeden once bira icmeyi düşünüyoruz abi sence ne yapalim simdi ne onerirsin tavsiyeni nedir