Vaka çalışması – Erkek “kankasını” erkek arkadaşının yüzüne vurup duran kız arkadaş

Bu vakayı Corey Wayne’in son videolarından birinde gördüm. Onun yorumunu aktaracağım ama ben onun yorumunda bazı önemli kısımları doğru bulmadığım için kendi yorumumu da koyacağım. Benim yorumlarım eğik harflerle.

Bir erkek için uzun süreli ilişkilerde en önemli şey sadakattır. Beraber olduğumuz kadının sadakatinden özellikle en başlarda emin olamayız ama bir yandan da ileride çocuk yapmaya gidebilecek bir ilişkide, sadakat konusunda zaafları olan bir kadınla beraber olmak da istemeyiz. Kimsenin sadakatini 100% bilemezsiniz ama elinizdeki bilgilerden ve özellikle kadının davranışlarından, olabilecek en sağlıklı bilgiyi çıkarmanız gereklidir.

Uzun süreli ilişkide olduğum kız arkadaşımın bir erkek “arkadaşı” ile sık iletişime geçip, sıklıkla akşam içmeye gitmesi bir kırmızı alarm mıdır?

Sadakata gerçekten önem veren, aile öncelikli ve iyi ailelerden gelen kadınlar, bekar erkeklerle akşamları teke tek içmeye çıkmazlar. Yanlarında erkek arkadaşları olur ya da bir arkadaş grubu içerisinde çıkarlar. Her şeyden önce bunun nasıl görüneceğini bilirler ve bundan çekinirler. Düşünsenize, bir arkadaşınız kız arkadaşınızı başka bir erkekle akşam bir yerlerde başbaşa içerken görüyor.  Sadık kadınlar böyle bir görüntü vermek ve bunun sonucunda da erkek arkadaşlarını kaybetmek ya da kötü görünmek, ailelerini utandırmak istemezler.

İkincisi, böyle bir durumda o erkek kıza yürüyecektir ya da o yürümese bile başkası yürüyecektir. Kız arkadaş materyali olan bir kadın, kendisini böyle bir pozisyona sokmaz.

Üçüncüsü ve en önemlisi de size saygısından böyle bir şey yapmaz. Ya da sadakati değer olarak gören bir kadın size saygısını kaybetse bile size bu şekilde bir saygısızlık yapmaz.

Kız arkadaşı materyali kızlar bunu yapmazlar ama aynı şekilde uzun süreli ilişkide siz de güzel bir kankanızla teke tek içmeye gitmezsiniz ya da gitmemelisiniz.  Sadakati değer olarak gören ve kadından bu değere uygun yaşamasını bekleyen erkek de böyle şeyler yapmaz.

Sadakati değer olarak görmeyen kadınlar veya erkekler, bunu yaparlar ve buna bir sürü bahane uydururlar. Hatta yeterince yozlaşmış biriyse bu konuda tolerans göstermediğiniz için sizi suçlayıp size hakaret ederler.

Bu konuda biraz bilgi vereyim ama bu bilgiler de onun bana anlattıkları. Ne kadar gerçek, ne kadar yalan bilmiyorum.

Kızın bu konuda dürüst olduğunu kabul etmek zor zira birkaç önemli ayrıntıyı mutlaka atlayacaktır.

Bir arada çok fazla vakit geçirmişler ve bir ara öpüşmüşler ama sadece bir kere. Bu adamla sonra arkadaş kalmaya karar vermişler zira adam kızları hemen ilişkiye çekmeye çalışan bir muhtaç.

Erkek arkadaşı olan kızın yörüngesinde dönen bir zavallı olmaya devam ettiğine göre muhtaçlık devam ediyor ama bu seni rahatlatmamalı. Bu betanın kısa bir süreliğine de olsa “şanslı” bir gece geçirmesi, bir fazla kaçırılmış içkiye veya seninle kavgaya bakar.

Tamam adamın beta olduğunu çıkarabiliriz ama sonuçta beta erkek kızın erkek arkadaşı olduğu gerçeğini görmezden gelerek azimle denemeye devam edecektir. Beta erkek özellikle filmlerin etkisinde kalarak birbirlerine yazıldıklarını, kızın birgün erkek arkadaşı olan o herifin değil kendisinin ruh ikizi olduğunu anlayacağına inanarak deneyip duracaktır, özellikle de kadının erkek arkadaşı ya da kocası kadına, beta erkeğin davranılması gerektiğini düşündüğü şekilde davranmıyorsa. Bu erkek yörüngede kalarak kıza ne kadar iyi çocuk olduğunu göstermeyi ve kızın bunu anlayarak erkek arkadaşını terk edip kendisine varmasını ister (çevresinde donunun içine girme azminde adam tutan ve sonunda bir şekilde olursa erkek arkadaşının dalından bu adamın dalına atlayan kızın masalsı sonsuza kadar mutlu oldular prensesi değil sokaklara ait bir kız olduğunu bilmeyecek kadar zavallıdırlar). 

Beraber çok fazla vakit geçirmişler. İkisi de yalnızken kız adamın evine gitmiş, adam kızın evine gitmiş, beraber partilere gitmişler ve ikisi de şarap hastası oldukları için beraber içmekten gerçekten keyif alıyorlar. Dediğim gibi ikisi de yalnızken bir partide bir kere öpüşmüşler.

Aralarında romantik bir şeyler olmuş ve birazdan göreceğiniz gibi kız bu beta uyduya sadece arkadaştan daha fazla önem veriyor.

Nasıl iletişim kurduklarını bilmiyorum zira kız benimleyken o adamla hiç konuşup mesajlaşmıyor ama bu adamdan bahsetmeye ve onu merak ettiğini söylemeye başladığından beridir kafamın kaymaya başladığını itiraf etmeliyim.  Sonunda bu adamı aramaya karar verdi ve bana onunla buluşmaya gideceğini söyledi. Şimdi benim canımı acıtan şey de bu.

Şimdi bir erkeğin bilmesi gereken önemli bir şey de, bir kadının birden bir erkekten bahsetmeye başlaması. Bu erkek tabii ki “sadece arkadaştır” ve bu adamla ilgili “endişe etmene” gerek yoktur. Ama bir kadın başka bir erkekten bahsetmeye başladıysa ve onun nasıl giyindiğini, yakışıklılığını vs. övüyorsa, size temel olarak söylediği “bak bu senin yerini almak için bekleyen yedek ve eğer doğru davranmazsan da yerini alacak”.

Birçok kadın bu kafaya girdiğinde gerçekten de dillerini tutamıyorlar. Partnerlerine olan ilgi azalmasının ilginç bir dışa vurumu bu zira partnerini kaybetmekten korkan bir kadın bu yaptığının aptalca olduğunu bilip bunu engeller.

Bu kız da sana bunu söylüyor çünkü sonra birden bire adamın ayağı kayar ve adamın penisi “kazara” kızın içine girerse kız, “ona bu adamdan bahsettim ama o da davranışlarını değiştirmedi”. Bu şekilde de kendisini tüm kişisel sorumluluktan kurtarabilir (“ama ben ona anlatmaya çalıştım”). 

Canımı acıtıyor zira ben bu adamla iletişime geçmesini istemediğimi söylememe rağmen iletişime geçti ve buluşma ayarladı. Ona göre bunda hiçbir problem yok!

Bunu istemediğini bilmesine göre bunu yapması bize sana saygı duymadığını gösteriyor. Belki de ona karşı durup onu durdurmanı umuyordu ya da belki kız bozuk ve sokaklara ait. Bunu bilmiyoruz (ben paramı ikincisinden yana koyarım).

Yani sonunda dışarı içmeye çıktılar. Aralarında bir şey yoksa neden öğle yemeği yemediler? Neden bir romantik buluşma gibi akşam içiyorlar? Eskiden yattığım bir kızla akşam başbaşa içmeye gitsen bu kadın ne düşünür sence?  Özellikle de bu kızın büyük ihtimalle hala zamazingomun peşinde olduğunu biliyorsa. 

Muhtemelen hoşuna gitmez ve izin vermez ama çifte standart ile adamın buna gözünü kapamasını bekliyor.

Onun hakkında konuşup duruyor. Adam kızın yeni elbiselerini, iş başarılarını ve yeni saç rengini övmüş.

Bu sonuncusu kızın sana sen beni yeterince övmüyorsun mesajı olabilir ama sonuçta bu adam bu kızın donunun içine girmek istiyor ve bu kızın hoşuna gidiyor. Erkek arkadaşı olmayan ama olmak istediği bariz bir erkekten ilgi ve övgü alıyor. Kadının bu adamla akşam dışarı çıkması ve senin de bunu oturup sineye çekmeni beklemesi, kadının sana saygısı olmadığını gösteriyor.

Ona bu adamla buluşmasından rahatsız olduğumu söyledim ve beni kendine güvenmemekle ve muhtaç bir erkek olmakla suçladı.

Bunu başka bir şekilde memlekette çok görüyorum. Adamı geri kafalılıkla, yobazlıkla, vs. suçluyor. Bu suçladıkları adamlar da ülkenin olabilecek en modern ve ileri kafalı adamları bu arada zira geri kafalı diye küçümsedikleri gerçekten tutucu adamlar bu kızları iki güne sepetlerler (zaten bu kızlar da onlarla hiç çıkmazlardı). Bu suçlamaları görünce yemeyin zira bu suçlamalarla inanılmaz bir şekilde tırsan ve geri adım atan çok adam görüyorum. Bunlar manipülasyon ve azıcık kendinizi bilin. Modern olmanın kız arkadaşının kendisiyle yatmak isteyen bir adamla akşam içmeye çıkmasını sorun etmemekle alakası yok.

Bana ufak bir ultimatom bile verdi. Bana eğer ayrılırsak tüm eski erkek arkadaşları gibi onu özleyeceğimi söyledi.

Bu iki manipülasyonu (muhtaç ve kendine güvensizsin artı ayrılırsak üzülürsün) bana bu kızın bilerek ve isteyerek manipülasyon yaptığını söylüyor. Bu nedenle bu aşamada bu kızın terk edilmesi gerektiğini düşünüyorum ve Corey Wayne’in aşağıda verdiği uzun konuşmayı gereksiz buluyorum. O konuşma kızın gerçekten aptallığından bunu yapıyor olma ihtimali biraz daha yüksek olduğunda belki yapılabilir ama bu kızın kötü niyetli olduğu belli.

Bu arada kızın adama hiç saygısı yok ve muhtemelen bu adam da kızın önceki erkek arkadaşları gibi omurgasız ve kıza yerini / haddini bildirmekten aciz bir erkek. Kıza hiçbir erkek arkadaşı yerini bildirmemiş ya da yerini bildirip kıçına tekmeyi basan üzüldü diye kendini kandırıyor. Ama kızın bunu yapıp bunu söyleyebilmesi bana yerini bildiren erkeğin çıkmadığını söylüyor.

Burada hazır kız adamla çıkmışken ve bu lafı da etmişken, “tamam, bu tezini test edelim” deyip hiç sinirlenmeden kızdan ayrılmak ve bir daha kapına gelip salya sümük ağlasa bile almamak lazım (ardınızdan gelmezse de peşinden koşacak kadar aptal olmayın). Bu hem sizin için iyi, hem de bu kız için. 

Dediğim gibi söyledikleri, bu kızın manipülatif bir kadın olduğuna işaret ve bu kadınlarla uzun süreli ilişkiye girmemek çok daha iyi.

Şimdi Corey’in dediğine bakalım. Aslına bakarsanız iyi konuşmuş. Bazılarınız ultimatom vermiş diyecekler evet burada ultimatom verilebilir zira kız sizi terk etmekle tehdit ediyor:

Burada şunu diyeceksin. “Tatlım, senden hoşlanıyorum ama sana biz erkeklerin nasıl çalıştığını anlatayım. Bir erkek için ilişkide en önemli şey sadakattir. Eğer bir arada olmaya devam edeceksek, eğer benim senin erkek arkadaşım olma ayrıcalığını devam ettirmek istiyorsan, senden sadakat bekliyorum. Sen eskiden buluşmaya çıktığınız ve sana romantik ilgisi bariz bir erkekle dışarı çıkmaktan bahsediyorsan, açıkçası bir derecede senin de ona ilgin var demektir. Zira onunla ilgili gelip bana beğendiğin biri hakkında konuşur gibi konuşuyorsun.”

“Bu adamla içmeye çıktığında ve eğlenip gülerken, benim annem babam mekana gelse ve seni görse ne düşünürsün? Bizim güya güçlü bir ilişkimiz var ama ailem ya da arkadaşlarım seni orada başka erkekle flörtöz bir şekilde içiyorken görecekler. Ve ben de orada yokum. Sana artık başka gözle bakmaya başlayacaklar. Ve benim de seninle çıkmakla bir çeşit embesil olduğumu düşünecekler zira sadakatsiz bir kız arkadaşım var. Sadakatli, güvenilir bir kadın kendisini asla bu pozisyona sokmaz. Zira birçok erkek senin erkek arkadaşın olduğunu, evli olduğunu, çocukların olduğunu takmaz ve senin donunun içine girmeye çalışır. Eğer bir kadın kendisini bu pozisyona sokuyorsa, bir derece bunun ilerlemesine açıktır demektir.”

“Ben güzel ve bekar bir kızla teke tek akşam yemeğine çıkmazdım ve senin bunu kabul etmeni de beklemezdim. Eğer tek eşli bir ilişkideysek hayatın gerçeği bu. ”

“Bu bana burada değer yargılarımızın çatıştığını söylüyor. Ben bunu hiçbir şekilde yapmazdım ama sen yapıyorsun ve bunda bir problem görmüyorsun. Ben de senin uzun dönemli sadakatini sorguluyorum ve eğer sen uzun süreli sadakati şüpheli bir kadınsan, benim kız arkadaşım ya da gelecekte karım olmayı hak etmiyorsun. ”

“Yani davranışların ilişkimizi tehlikeye sokuyor ve eğer birgün ayrılacaksak, benim gibi iyi ve sadık bir adamı her şeyi mahvederek kaybettiği için ağlayacak olan sensin. Eğer sadakatin şüpheliyse ikinci bir şansın olmayacak. Bir kere aldatan her zaman aldatır.”

“Bu adamı benim suratıma çalmandan ve bana bu adamdan bu şekilde bahsetmenden zerre haz etmiyorum. Ben sana gelip başka bir kızdan bahsetmiyorum ve senin de bunu dinlemeni beklemiyorum. Senin bana bunu yapman neden normal olsun? Bu bana değer vermediğini, beni sevmediğini ve bana ve ilişkimize saygı duymadığını gösteriyor. Bana senin sadakatinin şüpheli olduğunu ve bizim birbirimize uygun olmadığımızı gösteriyor. Eğer bana sadakatsiz olursan bu iş biter ve seninle daha da ilerlemeden bunu gördüğüm için çok mutlu olurum. Zira bir piliçle evlenip çocuklar benden mi diye şüphe etmeyi hiç istemem.”

“Eğer benimle ilişkiye devam etmek istiyorsan, beni bir daha asla bu pozisyona sokmayacaksın. Bir daha senin donunun içine girme hayali kuran bir erkekle teke tek çıkmayacaksın ve görüşmeyeceksin.”

“Eğer bu sana normal geliyorsa, hiç de normal olmadığını ve bunu yaparsan benim kız arkadaşım olarak kalamazsın.”

Sadakat bir erkek için çok önemli ama bu kız sana iki elinin orta parmaklarını gösterip “al sana sadakat” diyor resmen.

Bence bu konuşmayı yapsa bile aynı tavrı, ekstra manipülasyon ile ve hatta benim sadakatimi sorgulamak ne haddine diklenmeleri ile devam ettirecektir. İşte o zaman kesin terk etmek lazım.

Ama belki de sen zayıflık gösterdin ve kız da senin bir zavallı olduğunu düşünüp seni test ediyor. Buna tolerans göstermeyecek kadar güçlü müsün yoksa göründüğü gibi bir zavallı mısın diye bakıyor.

Bence test ediyor ama bu test çok hadsiz ve kızın biletinin kesilmesini gerektirecek bir test. 

Eğer bu kıza haddini bildirirsen sana daha fazla saygı duyacağını garanti ederim. Bunu sinirlenmeden veya bağırmadan yapmanı tavsiye ederim. Bu kız ilişkinizi yeniden başlamamak üzere bitiriyor zira bitti mi böyle bir kadına bir şans daha verilmez. Eğer aldatırlarsa bir daha şans verilmez. Bu tip kızlarla takılırsın, FWB olursun ama daha fazlası olmaz.

Benim kafamı karıştırsan şey şu ki kız senin kitabında olan tüm yüksek ilgi göstergesi şeyleri de yapıyor ama yine de böyle davranıyor. 

Kız belki de sokaklara ait biridir ve uzun süreli ilişkide sadakatle durabilecek biri değildir.  Bu kız sadık mı, daldan dala atlar mı diye değerlendirmen lazım. Zira bazı kadınlar böyledir (severken çok seven ama aranızda işler kötüye gidince gidip aldatmayı yahu sonunda onunla beraberim diye sorun etmeyen).

Bu kankası ile arasındaki geçmişin önemsiz olduğunu düşünüyor zira geçmiş geçmiştir diyor.

Hayır. Bugünün olayları yarının trendlerini yaratır. Ayrıca olay geçmişte de değil, hala birebir çıkıyorlar ve adamdan bahsederken gözleri parlıyor.

Uzun süreli ilişkiye değecek kız arkadaşlar ya da eşler böyle davranmazlar. Bir yere çıkacaklarsa kız arkadaşlarıyla ya da kızlı erkekli arkadaşlarıyla çıkabilirler ama böyle teke tek çıkmazlar. Hadi çıktılar diyelim, bir öğle arası kahve molası olur en fazla. O nedenle modern değilsin, geri kafalısın, kendine güvenin yok laflarını alın ve karşınızdakinin kıçına sokun.

Bu kız ya sokaklara ait, ya sana gaslighting yapıyor ya da embesilin teki (üçü de kız arkadaşın olmaması için ayrı ayrı yeterli sebep).

Başka erkek arkadaşları da var ama onlarla neredeyse hiç iletişimde değil zira zamanının çoğunu benimle geçiriyor.  Bu konudaki fikirlerine ihtiyacım var zira sürekli şüphe içinde yaşamak istemiyorum. Ona bana saygı açısından bu adamla görüşmesini kısıtlamasını söylemeli miyim?

Evet ama görüşecekse de arkadaş grubu içinde görüşecek ya da sen de olacaksın. Teke tek yok. Eğer senin onunla görüşmeni istemiyorsa bu zaten tek başına büyük kırmızı alarm.

Bence bu kız o adamla gizli gizli görüşür, bu ihtimal çok yüksek.

Eğer buna uymuyorsa ve sana dikleniyorsa, adamla aynı şekilde zaman harcıyorsa, kızı terk et. Az önce söylediğim konuşmayı yap zira bunu sessizce kabul etmen saçma olur.

Onunla devam etmek isteme sebebim, onunla ilgili hala hoşuma giden çok fazla şeyin olması. Belki aşırı tepki veriyorum ve bu davranışım yüzünden benden hoşlanmamaya başlamasına neden olabilirim diye korkuyorum. Burada kendine güvenmeyen ve muhtaç olan ben miyim yoksa kendimi korumak için ayakta dik durmaya mı çalışıyorum?

Kız arkadaşının sadakatli bir kadın olduğuna dair ciddi bir soru işareti var. Yorumlarda erkeklerin kızı hemen bırak diye döşeyeceğini biliyorum ama günün sonunda seni seviyor ve sana sadıksa, senin bakış açını anlayıp buna saygı göstererek bir daha böyle bir şey yapmayacaktır. Ama bir daha yapmam deyip yaparsa ya da aynı davranışı yapmaya devam edeceğini söylerse … bazı kadınlar çok saf olabiliyorlar. Geçenlerde Jade ile yaptığımız podcastte bu ilişkilerinde sürekli olarak sorun yaratsa da “fakat ben erkek arkadaşıma ihanet etmem ki” deyip durdu. Ama erkekler diğer erkekleri de biliyorlar ve sadık bir kadın ihanet etmeyeceğini bilse de kendisini bu duruma sokmaz.

Neyse eğer ısrar ederse ya da bir daha yapmayacağım der ve yaparsa hemen terk et zira bu kadın sokaklara ait.

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

61
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
26 Comment threads
35 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
30 Comment authors
redpill talebesidarnesottowadjarumbeAyko Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
lolo
Guest
lolo

mahmut abi sevgilimin erkek kankalarıyla konusmalarını okudum . bir kez canım yavrum yazılmış. ve bitanesi buna alenen yürümüş kanka yazıyorlar ama birbirlerine. kız arkadaşım fark etmediğini , istiyorsam görüşmeyi keseceğini, bidaha böyle bişeyin olmayacağını, mesafe koyacağını söylüyor . böyle bi durumda ne yapmak lazım

NickName
Guest
NickName

Mahmut abi selam. Bugün nişanlımla bunun gibi bir problem yaşadık. Kendisinin eski şirketten tanıdığı yıllardır arkadaşı olan ve evli, çocuklu bir erkek arkadaşı var. Kırk yılın başı görüşürler ama birebir değil. Benim nişanlımı çağırmış gündüz kahve içmeye bir gün, bu da tamam demiş. Ben de bir erkekle başbaşa görüşmesinden rahatsız olacağımı söyledim, o da abartı buldu. Tartışmaya varmadan kapandı konu. Sence kırk yılda bir böyle gündüz kısa görüşmeler normal sayılır mı?

bradamapittolmayan
Guest
bradamapittolmayan

Merhaba Mahmut Abi, sevgilimizin erkek arkadaş ya da erkek arkadaşları olması durumu istenmeyen bir durum mudur? Mesela geçen sevgilimle buluşacaktık ve bir arkadaşına önceden sözü olduğunu ve daha önceden birçok kez ektiğini bu yüzden buluşmak istediğini söylemişti, erkek arkadaşı olduğunu o an bilmiyordum ve akşam benden sonra buluşursunuz dedim kabul etti, buluştuk eğlendik vs daha sonra laf arasında sordum arkadaşın kim diye, bi erkek ismi söyledi ismini hatırlamıyorum bile ve benden sonra onunla buluştu kafede bir kahve içer 1 saat durur yurda geçerim dedi. Açıkçası o çocukla buluşması içime sinmedi. Mahmut Abi bu gibi durumlar normal mi, yoksa kızdan erkek… Read more »

Kalamar
Guest
Kalamar

mahmut abi sevgilimin 3 yıllık arkadaşım dediği çocukla konuşmalarını okudum. şehir değiştirdiğinde (cocugun oldugu sehir) 1 ay boyunca her gun konusmuslar ve ayni zamanda arkadas grubu içerisinde buluşuyorlardi bana söylediğine göre. mesajların içinde tam olarak yakalayabilcegim birsey yok ama fazla samimiydi. sarjim bitiyor sonra konusalim vesaire. hemen ayrıldım. aldatılmış sayılır mıyım içimdeki yangın sönmedi abi hic dusunemezdim böyle birşeyi.

berkcan
Guest
berkcan

selam
yeni bir kızla tanıştım uygulamada buluştuk sonra evine davet etti takıldık vs. evde biri daha yaşıyor gibiydi. kim deyince ev arkadaşım dedi. ev arkadaşı gaymiş. benim dedi arkadaşlarımın çoğu gay dedi.. şimdi bu gay ev arkadaşıyla da tanıştık barmenlik yapan bi tip. bu kız bunlarla sürekli takılıyor bu red flag midir?

eskilerdenbiri
Guest
eskilerdenbiri

İlişki için alarm ötesi bir durum. Gay erkeğe pasif olabilir ama çoğunlukla kadına aktiftir.
Birde bu tanışmalardan sonra arkadaşlık ilerlerse kendine dikkat derim.

berkcan
Guest
berkcan

dün gece bu gay arkadaşları ve değişik bir erkek ve kız vardı hep birlikte oturduk gerçekten çok benlik olmadığını anladım ortamın. kıza da durumu anlatıp- geri kafalı vs olduk yine ama yapacak bir şey yok- ilerlemeden kestim mevzuyu. benim için yeni bir red flag de gay kankası olan kızdır artık.

Tanju
Guest
Tanju

Ben sadakatle önem veren kadınların hangi ortamda olursa olsun içkiye gideceklerini düşünmüyorum zira içki en sağlam insanın bile aklını örtüyor. İsterseniz bana bağnaz, dar düşünceli diyin ama içki içen kadın ya da erkeğin sadık kalacağını düşünmüyorum

Ayko
Guest
Ayko

Erkek arkadaş kanka uyarıları ilişkinin kaçıncı ayında verilebilir. ?

djarumbe
Guest
djarumbe

Merhaba Mahmut abi Kız arkadaşımla ilişkinin 2. haftasında eski iş yerinden erkekle etiketli foto ve takipleşme meselesiyle ayrılmıştım. Yaşlar o 21 ben 30 Barışmak için buluştuk. Kız ‘zaten yüz yüze görüşmüyoruz, arada merhaba merhaba. Bunları normal görmelisin ve karışılmasını istemiyorum. Saygı duymalısın’ tarzı konuştu. ‘Ben kız arkadaşımda böyle bir şey istemiyorum ve rahatsız da olurum, görüşüm budur maalesef saygı da duyamam bunu bilmeni isterim. Neyse biz kendimize odaklanalım’ tarzı takılıp barışma buluşması diye eğlenmeye baktım. Güzel de sonuçlandı. Neredeyse 1 ay oldu barışalı ama değişen bir şey olmadı ve hala elemanın üstsüz fotolarını falan beğeniyor. Ben mi abartıyorum fazla ciddi… Read more »

ottowa
Guest
ottowa

merhaba, yakın erkek arkadaşımın olması sorun olur mu diyen kıza nasıl cevap vermeliyiz?

darnes
Guest
darnes

Merhaba Mahmut Abi. Eski kız arkadaşımla 3 aydır ilişkimiz vardı, dediğin gibi ilk 3 ay seni seviyorum demedim veya hediye almadım. 1 ay önce instagramda tanımadığı erkeklerle takipleşmemesini, bunun hoşuma gitmediğini söyledim(o ara yeni öğrendim bu durumu) ancak direkt savunmaya geçerek yıllardır instagramı bu şekilde kullandığını, takipleşmesinin mesajlaştıkları anlamına gelmediğini söyledi ve umursamadı, yapmaya devam etti. Birkaç kere gecenin bir yarısı instagramda adamın birinin görüntülü olarak aradığını gördüm. Twitch yayını izlemeye çağırıyorlardır 3 yıllık arkadaşım vs diyerek geçiştirdi(fazla üstelemedim çünkü yeminler etti). Birçok kere de normalde olmadığı şekilde erkenden ”uyuyakalmışım” diyerek gece aramalarıma cevap vermiyordu ve her ne hikmetse 12-13… Read more »

redpill talebesi
Guest
redpill talebesi

Abi selam, kız arkadaşıma ilişkinin ikinci ayında yakın erkek arkadaş olayını tasvip etmediğimi belirttim, o bunun problem olmayacağını belirtti, biraz tartışıp kapattık konuyu. İlişkinin 5. Ayında ise yakın arkadaşıyla konuşmalarını yakaladım, çocuk tam bir uydu erkekti sevgilimi ayartmaya, beni sevgilime kötülemeye çalışıyor, cinsel imalar yapıyordu. Sevgilim ise çocuğa ben heyecan peşinde değilim, sevildiğim ilişkide mutluyum, burada devam edeceğim demiş (bunu bizzat gördüm yazışmada). Sevgilim bu çocukla 5-6 yıldır arkadaşlardı. Ve bir dönem 2-3 hafta flört etmişler araya ben girince bu flört bitmiş arkadaş devam etmişler. Konuşmaları yakaladıktan sonra ilişkiyi direkt bitirdim. Sonra sevgilim arkadaşını hayatından çıkardı ve benden habersiz evime… Read more »