Soru Cevap İlişkiler – Kasım 2023

#1 – Buluşmadı ama hikayelerime bakıyor. Neden bakıyor?

Merhaba, mesajlarda ufak cinsel gerilim olan, buluşmaya olumlu cevap verip buluşmayı son gün iptal eden (2 kere) kıza next dedim fakat storylerimi hala ara ara beğeniyor fakat bana ulaşmıyor.

Sanalda hikaye beğendi, hikayelerime bakıyor, gönderilerimi yalıyor, profilime öpücük atıyor, vs. gibi hareketlerin hiçbir anlamı, önemi ve değeri yok! Kız 2 kere seninle buluşmamış, önemi, anlamı ve değeri olan şey bu. Bir de sana direkt ulaştığında yaptığı şeyler. Bunlar haricindeki şeyleri düşünüp “abey bu kızın amacı ney?” diye sora sora maymun olursunuz. Size zerre ilgisi olmayan bir kız da sizin hikayelerinize bakabilir zira hikayeler yukarıda sırayla duruyor. Birininkine bakar, orda bir şeye beğeni atar, sonra seninkiler gelir, onlara bir iki beğeni atar, sonra bir sonraki, bir sonraki ve bir sonraki. Buradan ümit kırıntıları toplamaya çalışmayın.

Benim de onun storylerini kızı tekrardan yoklamak amacıyla beğenmemde veya storylerine cevap vermemde buluşma teklif etmediğim sürece nextledikten sonra bir problem yaratır mı?

Yaratır. Bir kere sen bunu yapınca nextleyememiş oluyorsun. İkincisi durduğun yerde, sana buluşacak kadar bile ilgisi olmayan kızı düşünüp, taktik üreterek kendini kıza daha da düşürüyorsun ve bu nedenle kızı daha beter bırakamıyorsun.

En son teklifime ekstra mesaisi çıktığını söyledi ve kendisi buluşma tarihini vererek  haftaya cmt veya pazar hangi gün müsait olacağını bilmediğini ve o günlerden birinde buluşabileceğimizi söyledi , ben de senden haber bekliyorum o zaman dedim ve o da aklımdasın diyerek konuşmayı bitirdik fakat o hafta da bana ulaşmayınca ben de yazmadım.

Sana ilgisi olan bir kız, seni iki kere reddetmeyi, sana mesaj atmayıp pas geçmeyi göze alır mıydı sence? 

Kızla buluşma teklifleri haricinde yazmadım sadece nextledikten sonra 1 storysine buluşma dışı bir yanıt attım (1 ay geçti bunun da üstünden) bu hata mıydı?

1 ay sonra karşına çıkıp yanıt attıysan çok dert olmayabilirdi ama sorun şu ki senin hiç buluşmadığın bir kıza, nextledikten 1 ay sonra bile çok fazla yatırımın var.

Uydu erkekler gibi bedavadan ilgi vermedim, nasıl davranmalıyım bu durumda?

Ben senin gibilere casus uydu erkeği diyorum. İlgi veriyor ama kızın haberi olmuyor. Sürekli gözlemde ama kızın haberi yok. Uydu ama gururlu 😀

Kızın bana ilgisi hiç yoksa neden 5 gün önceki selfie story mi beğendi ben onunkileri hiç beğenmememe rağmen?

Bu da mı gol değil be, bu da mı gol değil! 😀

Maalesef değil. Yiğidin harman olduğu yer nere bilmem ama maymun olduğu yer kesinlikle sosyal medya. Az önce söyledim bir anlamı ve önemi yok ama senin buradan bir dilim ekmeğe muhtaç bir şekilde kırıntılar toplamaya çalışman seni çok düşürür.

Biliyorum bu sorular feminen sorular

Yahu sorma o zaman! Bunlar sadece feminen sorular değiller, seni feminenleştiren sorular. Sordukça feminenleşiyorsun ki kadınlar bile bu kadar feminenleşmiyor.

Fakat kızı kendime takıntı haline getirdim buluşamadığım için.

Sosyal medyada kırıntı peşinde koşarak, kırıntılarda zihin mastürbasyonu yaparak takıntı haline getirmen çok şaşırtıcı değil. Buluşamadığın için değil, kırıntı peşinde koştuğun için. Ayrıca uydu olmam, next, mext diye jargon sallıyorsun ama buluşamadığın kızı unutup gitmeyi bile beceremiyorsun! Hiçbir şey bilmeyen zaten böyle davranıyor, senin bildiğin işe yaramıyorken neden aklını jargon ile doldurursun.

Bahane uydurduktan sonra hiç ulaşmadım.

Aman ne güzel! Maymun oluyorsun, kırıntılarda debeleniyorsun ama neyse ki kız bunu görmüyor! Kız görmediği için de sorun yok (!)

dediğim 1 storysine cevap vermem haricinde Hayattan bezdirdiniz yahu.

#2 Buluşma teyidi

Abi kızla Cumartesi buluşma ayarladım. Buluşma günü sabah buluşuyor muyuz diye mesaj attım ama “senden haber çıkmayınca buluşmayacağız diye plan yaptım” dedi. Neden böyle oldu?

İlk buluşmaları (ilk bir iki buluşmayı) mümkün olduğunca hafta sonuna ayarlamayın. Öncelikle haftasonu özel bir zaman ve sadece sizinle belli bir ilişkisi olan kıza ayırın. İkincisi, insanlar hafta sonu genellikle plan yapıyorlar ve buluşma teklifinizin boş yere reddedilme ihtimali artar. Eğer başka fırsat yoksa hafta sonu yapın ama mümkün olduğunca hafta sonunu tercih etmeyin.

Bir diğer önemli şey de buluşmanın teyidi. Piyasada bazı yaygın bilinen buluşma prensipleri eskidi. Bunlardan birisi bazı ilişki uzmanlarının zaten günü, yeri, saati belli buluşma ayarladıysanız, teyid etmenize gerek yok tavsiyesi. 10 – 15 sene öncesine kadar belki ama insanların bu kadar kolay mesajlaştığı ve dikkatlerinin dağıldığı durumda bu tavsiyeler negatif sonuç getirirler. Özellikle de henüz hiç görüşmediğiniz, yüz yüze tanışmadığınız kadınlarla.

Benim tavsiyem şu: Diyelim ki Perşembe’ye buluşma ayarladınız. Birgün önceden normal mesajlaşma başlatın. Mesela bir yoklama mesajı atın. Biraz mesajlaştıktan sonra mesajlaşmayı “şimdi bir işe bakmam lazım, yarın 9’da Beşiktaş’ta görüşürüz” diye bitirin. Böylece birgün önceden, “geliyor musun?” demeden teyid etmiş olursunuz.

#3 Bir sıcak bir soğuk yapana ne yapayım?

Hocam kadın ve erkeklerde çok fazla görülen, kırıntı atma  (canı isteyince sıcak isteneyince  soğuk) davranışı gösterene sessizce no contact yapılabilir mi? ( tamamen iletişimi kesip takipten cikarma vs) ( kuyruk acısı ve muhtaçlık gostermeden)

Bir sıcak bir soğuk sadece kırıntı atma nedeniyle yapılmaz. Birçok durumda bir sıcak bir soğuk olan kişi sıcak olduğunda, karşı taraf fazla yapışır ve kişi kaçar (soğuk). Bunun üzerine karşısındaki kişi kendini geri çekerse, yapışkanlık ortadan kalkacağı için bir sıcak bir soğuk olan kişi yine sıcak davranır. Fakat sıcak davranışı görünce eriyen bir karşı taraf varsa yine soğuk olur.

Diğer bir neden de bir sıcak bir soğuk kişinin sıcak olduğu başka birinin daha olmasıdır.

Sizin davranışınız karşınızdaki kişi sıcaksa yapışmadan sıcak muhabbet etmek, soğuksa kendi haline bırakmaktır. Eğer sizin yapışkan bir davranışınız yoksa ama buna rağmen nedensiz bir sıcak – soğuk varsa, karşınızdakini bırakın. Takipten çıkarmaya gerek yok, unutun gitsin. O size ulaşana kadar aklınıza gelmesin. Böyle davranırsanız nedeni kırıntı da olsa, yedekte tutma da olsa, başka biri de olsa sizin yapmanız gereken ekstra bir şey olmaz. Karşınızdaki yeterince sıcak kalamazsa sizin radarınızdan kendiliğinden düşer.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

61
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
24 Comment threads
37 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
22 Comment authors
Mahmut AbiSametSpartacuskaanMariusz Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
görünmezadam
Guest
görünmezadam

Mahmut Abi Selam Ben 19 yaşında eli yüzü düzgün şık ve klasik giyinen maddi olarak güçlü sohbet edebilen entellektüel bilgi sahibi olan bi gencim. şimdiye kadar kafamı kaldırıp bir kıza dahi bakmak ihtiyacı hissetmezken 1,5 senedir bir kızla duygusal ilişki yaşamak istiyorum işim gönül eğlendirmek ya da takılıp bırakmak değil bana eş olabilecek kızlarla görüşmek konuşmak. henüz hayatta hiçbir kızın ilgisini çekmedim sanırım hiçbir kız bu çocuk da fena değil bi tanışalım diye ya da bi sohbet edelim diye yanıma gelmedi veya çağırmadı bile. bazen bakıyorum kızlar erkekler normal şekilde konuşup gülüp espri yapıyorlar birbirlerine bir şey anlatıyorlar bana en… Read more »

MahmutMuDiyem
Guest
MahmutMuDiyem

Mahmut Abi, Kitabının mesajlaşma kısmını okurken bi deneyeyim dedim geçen hafta. Instagram’da random 10 kıza yazdım, bazıları bildiğin 10-20k takipçili tipler – amaç deneyimdi, sonuç değildi. Biriyle aramızda şöyle bir konuşma geçti: Kızın instagram adı Ssu…, bir dating uygulamasında şu yazıyordu biosunda “Samimiyetsiz ilişkilerden sıkıldım, benim için ölmeyeceksen yazma” – baya komik ve normalde red flag tabii, bi olta atayım dedim; kız kesinlikle 9/10… Ben: “Selam Sude – senin için ölmem ama en sevdiğin rengi kolaylıkla tahmin edebilirim…” (Kızın saçı kızıl, fotolar kırmızı tonlarda) Kız: “Önce adımı doğru yaz :D” (Burada kızın adının Sude değil Su olduğunu farkediyorum) Ben: “Oh…… Read more »

Alexios
Guest
Alexios

Mahmut Abi 23-24 yaş kurumsal hayata girmek için geç midir?

Cevat
Guest
Cevat

Mahmut abi merhaba. 2bucuk senelik bir iliskim var evlenme teklifi yapmisdtim
kabul etmisdi. kirmizi happtan sonra cok değistiyimi soyluyor sikayet ediyordu. Eski ben olmazsam devam edemeyecez diyordu. Simdi bana evlenmeyelim sevgili kalalim diyor. Bilemiyorum beni testmi ediyor? Ne yapmaliyim? Boyle devammi yoksa bitirmekmi?

Aqua
Guest
Aqua

Mahmut abi merhabalar. Üniversite öğrencisiyim. Dün bir fast food tarzı restoranda bir kızla uzun uzun bakışıp gülüştüm ve beni zaten biliyormuş ve 2 saat sonra instagramımı bulup takip isteği attı, storymi beğendi direkt mesajla girdim sabaha kadar konuştuk. En son ne zaman ilişkin oldu sorusu geldi takılma mı ilişki ilişki mi? Diye cevapladım takılma derken diye açmamı istedi çokta düşünmeden fiziksel bir şeyler yaşayarak birlikte vakit geçirmek diye cevapladım. Kendi mantığına pek uymadığını söyledi ben de fikrine saygı duyduğumu ama iki tarafta memnunsa bir problem olmadığını söyledim sonrasında biraz soğur gibi oldu ve üstü kapalı bazı şeylere doyduğumu söyledim. Mesajı… Read more »

Mariusz
Guest
Mariusz

Abi selam, kiz arkadasimla ayrilali 1 aydan fazla oldu. Yurdisinda tanistik ve ayni eve ciktik. 1 sene ayni evde yasadiktan sonra ayrildik. Ben videolariniz sayesinde no contact uygulamaya basladim. 1 ay boyunca kendime odaklandim, giyim tazimi degistirdim ve spora daha yogun gitmeye basladim. 1 ayin ardindan bir gece bana yazip bulusmak istedigini yazdi. Ben de eve davet ettim. Ayni videolarda tavsiye ettigin gibi gayet neseli ve sicaktim, eski iliski mevzularini hic bir sekilde acmadim. Hatta bu duruma cok sasirdi biraz tartismali ayrildigimiz icin uzun sure yazmaya cesaret edemedigini soyledi. Biseyler icip cinsellik yasadik. Bulusmada herhangi bir barisma konusmasi yapilmadi, bir… Read more »

kaan
Guest
kaan

Mahmut Abi selamlar üniversitedeki arkadaş ortamımda bir kız var ve kızla 2 senedir aynı gruptayız kıza karşı arada bir şeyler hissediyorum o da yakınlık gösterince geri çekilesim geliyor dün benim yüzümden ağlamış arkadaşlar söyledi bir öyle bir böyle davranıyorum diye ne yapmalıyım bilemiyorum sence sevgili olmalı mıyım abi tavsiyelerin neler ?

Spartacus
Guest
Spartacus

Mahmut abi üniversitede kızlara yaklaşırken direkt hoşlandığımızı söylemek yerine numarasını alıp eğlenen ustalık yapmak daha geçerli diye okumuştum burada. Ama benim dış görünüşümden midir tavırlarımdan mıdır Ben o şekilde yaklaşsam bile Kızlar pek o gözle bakmıyorlar. Direkt hoşlandığımı söylesem olmaz gibi. Bugün normal bir kız arkadaşımla sohbet ederken şey dedim. Ben de partiye geleceğim bi ara özledim gibisinden. Evet gel dedi. Okuldaki inekler gibi davranıyorsun dedi. İtüdeyiz. Yani iyi çocuk olmamaya çalışıyorum ama acaba ondan mıdır? İncel olduk öyle kaldık abi valla kurtulamıyorum. Kendimdeki yanlışı göremiyorum. Nasıl görürüz ne yaparız senle görüntülü görüşme falan mı alsam acaba öyle halledebilir miyiz

Samet
Guest
Samet

Abi selam,şuan 1 yıllık bir kız arkadasım var ve ilişkimiz güzel gidiyor,bu yaz ablam evlenicek ve kız arkadaşımda gelmek istiyceğini düşünüyorum,benim açımdan sorun yok aslında gelmesinde ama yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaşa cevabında,evliliğe karar vermediğiniz kızı ailenizle tanıştırmayın demiştin,bu kızla evliliğe karar vermiş olsam bile 2-3 yıl daha evlenemeyiz(okul-iş-askerlik) o yüzden davet etmeli miyim etmemeli mi bilmiyorum senin fikrini almak istedim ?