Sekse muhtaç değilsiniz, sadece ihtiyacınız var

Bir arkadaş sekse ihtiyacınız var yazısı altında bir soru sordu ve orada bir mesaj dizisi oldu. Yazıya çekiyorum:

Mahmut abi, istediği halde seks yapamayan bir erkek nasıl hareket etmeli ve nasıl bir mentalite içinde olmalıdır? Sonuç olarak bu erkek ihtiyaç duyduğu bir şeyi elde edememektedir ve “İhtiyaç duyduğum bir şeyi elde edemeyen bir erkeğim” çerçevesinde olması onu muhtaç, yapışkan yapmaz mı?

Belki düşünmek için daha erken ama 20 yaşını geçtiğimde de kimseyi bulamayacak, üniversitede en bol ortamda bile birini bulamayacak gibi hissediyorum. Sürekli içimden bir ses bana bunu söylüyor, kontrolümün dışında. Şu ana kadar hiç tabağım olmadı.

20 yaş altı bir erkek seks yapmamış olmasını normal karşılayıp ilerde nasıl olsa yapacağım demeli. Popüler propagandaya kapılma aptallığını yapıp yoktan muhtaçlık yaratıyorsunuz. Sanki yeterince beta değilmişsiniz gibi daha da beta olmak için çırpınıyorsunuz. 20 yaşında erkeklerin %80-90 civarı seks yapmamıştır zaten. Ama bunu duyunca hayır çoğu yapıyor gibi bir tepki veriyorsanız tebrikler. Yalana inanacak kadar safsınız. Şu aralar birçok erkeğin hala bakir olup seks yaptım diye anlatması çok yaygın.

Beni 18-21 yaş civarı erkekler de arıyorlar ve özellikle bu yalanı çok görüyorum. Çevrelerinde herkes ben seks yapıyorum diyor ama anlatış tarzlarından yalan olduğu belli. Kendileri de yalan söylüyorlar yani ben de seks yapıyorum diyorlar ama için için “lan herkes yapıyor ben yapamıyorum” modundalar. Halbuki, yanlarında ezildikleri adam da %90 kendileri gibi. Yalan söyleyip için için eziliyor.

Arkadaşlar, araştırmalara göre en az seks yapan nesilsiniz, öyle herkesin seks yaptığı falan yok. Bu bir propaganda, bir yalan. ABD’de bir araştırma okumuştum, üniversitelerde yapılan seksin %90’ını, üniversitedeki erkek öğrencilerin %10’u yapıyor diye. Bakın bu adamlar kızların %90’ı ile yatmıyorlar. Erkeklerin ve kızların çoğu seks yapmıyor ama ortada orgy içinde bir azınlık var ve diğerleri herkes seks yapıyor, bir biz yapmıyoruz diye kendilerini eziyorlar.

Tamam abi, peki 20 yaş üstü (Kısaca seks yapmamasının anormal olduğu yaştaki) bir erkeğin bu duruma yaklaşımı nasıl olmalı? Yani adam sonuç olarak ihtiyacı olan bir şeyi elde edemiyor. Bu durumda “Ben muhtac olduğum bir şeyi elde edemiyorum” düşünce kalıbıyla ortalıkta gezinmesi onu daha itici yapıp şanslarını azatlmaz mı?

Sekse ihtiyacınız var, muhtaç değilsiniz. Şu muhtacım lafını kafanızdan atın. Sen sekse muhtacım, sekse muhtacım diyorsan, seks yapsan bile muhtaç kalıp kısa sürede muhtaç hale geleceksin.

Bunun 20 diye keskin bir çizgisi yok. Ben sizin yerinizde olsam 20, 21 ya da 22 yaşında bakirim diye dert etmem. Ama hangi yaşta olursa olsun seksi ihtiyaç olarak tanımlarım, muhtaç olduğum bir şey olarak değil.

Sizin derdiniz, siz hariç herkesin çatır çatır seks yaptığı, güya çoğu erkeğin 20sinden önce milli olduğu sanal bir masal bombardımanına tutulmanız. Tüm instagram modelleri çok mutlu, tüm erkekler seks yapmış zaten, herkes sanalda bir cool, bir havalı. Bu da herkes aya size yaya gidiyorsunuz diyor ama bu yalan.

Sekse hiçbir zaman muhtaç olmayın. Sekse ihtiyacınız var ama olmadan ölmediğiniz şeye muhtaç olmazsınız, olmamalısınız. Sen dilden direkt 5-0 ezik giriyorsun. Bunu yapma.

Bir kez bunu yaptınız mı, sonrasında sizin bakir olduğunuzu sizden başka kimsenin bilmediğini aklınızdan çıkarmayın. Aynı zamanda bir kadın için şimdi nasıl olduğun önemli yani sen istersen geçmişte 100 kadınla yat şimdi eziksen, eziksindir. Kadın seni geçmişte 100 kadın tercih etti diye çekici bulmaz. Şimdi tercih ediliyorsan çekici bulur. Aynı şekilde geçmişinde 0 kadın olabilir ama sen şu an ezik değilsen kim takar? Kadınla bunu paylaşma ama kendine güvenli davran. Bu yapılamayacak bir şey değil.

Abi ayrıca, geçmişle ilgili kaygılarım var ve bazen bunların günlük hayatta zihnimi bulandırdıklarını hissediyorum. Sosyal medya araçlarının yükselişi sonucunda erkekler için partner bulmak (sadece sevgili demiyorum, cinsel anlamda da) ciddi anlamda zorlaşacak. Bu durumda pek çok erkek doğal seçilim tarafından elenecek. Ve benim de bu erkekler arasında olmayacağımın bir garantisi yok. Gelecekte elimde olmayan olaylar yüzünden (Hipergaminin ekstrem boyutlara ulaşması) asla birini bulamayacakmışım gibi hissediyorum ve gelecek beni cidden korkutuyor.

Evet sizin de elenen erkekler arasında olmayacağınızın garantisi yok. Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. Ee? Milyon yıldır böyle, şimdi olmadı bu. Geçmişte de böyleydi, arada belki 100-150 senelik saadet dönemleri hariç.

Seninkisi, tarlanın doluya tutulup mahsülün tamamen yok olmayacağının garantisi yok demek gibi bir şey. Ee? Yine de tarlayı sürüp ekeceksin. Ama yanılmıyorsam sen, tarlayı sürmeden, ürünü ekmeden kenarda ağlayan ve tarlayı sürüp ekmeme bahanesi olarak da ya çekirge gelirse, ya dolu olursa diye bahaneler sıralayan ağlak nesildesin. Siz elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız (dikkat bu en iyisi olacaksınız ya da olmak zorundasınız anlamına gelmiyor) ve yüksek ihtimal olacak ya da evet belki olmayacak. Olmayacak diye bir şey yapmadan durursan yüksek ihtimalle olmayacak zaten.

Erkeklerin daha fazla savaşçı olması lazım. Bu avda ölebilirim, mamutun birinin altında kalıp sakatlanabilirim ve bu beni korkutuyor ama sikerim korkusunu, ben gidip avlanacağım ölürsem ölürüm, ölmezsem avlanırım diye meydan okumaları gerekiyor. Kenarda ama mamut beni ezerse diye zırlayıp ava gitmeme lüksünüz var sanıyorsunuz ama yok. Tabii sizin bu konuda bazı dezavantajlarınız var. Eski savaşçıları motive eden açlık (gerçek mide açlığı) sizde yok. Adam avlanmasa gerçekten ölecek. Siz ise görece rahat bir zamanda, anne babanızın sağladığı imkanların konforunda, adım atmadan yaşayıp gidebiliyorsunuz. Bugün Batı’da (uzun süredir Japonya’da) anne babalarının evinde yaşayıp odalarından çıkmayan 30 yaş üstü bir erkek nüfusu var. Bu adamlar bunu yapma lüksüne sahipler ama içten ice acısını da çekiyorlar.

Bir de sosyal medyanın yükselişi en çok senin gibi çocukların kafasını sikti. Sosyal medyadan yansıyan dünyaya dalıp gerçek dünya hakkında bir bok bilmeden yaşıyorsunuz ve gerçek dünyadan korkuyorsunuz. Gerçek dünyalarında kızlar o sosyal medyadan dikkatinizi sabitlediğiniz azınlık sayıdaki kızlar gibi değiller. Öyle yok seçerler, yok hipergami ile ağlatırlar falan geçin bunu. Kadınlar duygusal, genelde kırılgan ve ürkek insanlar, sosyal medyadan yansıtılan kendine güvenli tanrıçalar değiller. Birçoğunuz kadınlarla birlikte olamadığından, gündelik hayatta nasıl kırılgan olduklarının farkında değiller. Böyle kendine güvenli, istediğini alan kadın figürü (feminizm gazı) karşısında kendilerini güvensiz ve kırılgan hissediyorlar. Kadınlarla gerçekten uzun süre birlikte olduğunuzda, onları kafanızda büyütmeyi bırakacaksınız (en güzellerini bile) ama en azından entelektüel seviyede bunu şimdiden bilmeye başlasanız iyi olur.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

108
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
39 Comment threads
69 Thread replies
11 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
50 Comment authors
EvrenlocalhostOrhanMehmetAnonim Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
AEA
Guest
AEA

abi saygılar, soruyu hangi başlığın altında soracağımı epey düşündüm ve buraya karar kıldım. 23 yaşındayım, bir 18lik ile yaklaşık üç haftadır takılıyorum. dış mekanlardaki dört buluşmada da yiyiştik durduk. ev müsait olmadığı için henüz evde buluşmadık. kız daha ilk öpücükte bana söz ver demelere başladı, hele son buluşmada biz şimdi neyiz, sevgili miyiz, beni seviyor musun dedi. soğuk cevap verdim ve hatalı davrandığımı senin bu konu hakkındaki yazını okuduktan sonra fark ettim. bu işin ayrı bir boyutu. değinmek istediğim esas konu ise şu, kız ben sormadan muhabbetini açarak evlenmeden önce seks yapmayacağını söyledi. İlk başta konuyu espriyle sakince geçiştirdim. Daha… Read more »

ahmet
Guest
ahmet

kızla 1 aydır konuşuyoruz günde 5-10 dk mesaj ile 2.buluşmamızda konuşma şu şekilde oldu K-biz neyiz Ben-ne olmak istersin K-soruya soruyla cevap verme ama Ben-sevgiliyiz sonrasında kız bi değişik oldu ve şöyle bi konuşma gerçekleşti K-önceki ilişkilerimde benimle hep erkekler sevgili olmak istedi sen neden bunu söylemiyorsun da bana soruyorsun dedi Ben-ben böyle biliyorum bu işleri dedim (daha iyi ne denilebilirdi) 4.buluşmada eve film izleme bahanesiyle geldik.öpüşme oldu öpüşmeden sonra gel odaya geçelim dedim ve bana ilk defa birinin evine geldiğini hiç bu kadar ileriye gitmediğini söyledi(sadece öpüşme oldu orasını burasını ellemedim) ve ben böyle bi şey istemiyoruma getirdi lafı.sevgilimle… Read more »

Ozan
Guest
Ozan

Abi ilişkimin 3. Ayında cinsellik aldım ve kız aklımdan çıkmıyor sürekli kafam da neden (daha önce başkalarıyla seks yaptım ilk değil)

Emir
Guest
Emir

Mesela bazı yorumlarda ileride yaparsınız demişsin Mahmut abi de de şimdi olmayan şey ileride nasıl olacak? yaşım 22. Bir de şunu düşünüyorum. Kızların böyle dedikodu yaptığı birbirine anlattığı erkekler olur onlarla yatarlar gezerler onları değerli görürler ben kendimi o grupta hiç görmedim… Onların sahip olduğu avantajlara sahip olmadım lisede üniversitede vs. Niye böyle oldu bilmiyorum. Bir de 20-24 yaş arasında olan kızların bu yaşlarda hiç boş durmadığını sürekli belirli yüksek değerli bir erkek grubuyla yattığını düşüyorum. Mesela normal sakin duruyorlar ama boşta kalan yok örneğin akşam biriyle yatıyor ve gün içinde geliyor işine okuluna ama aklında o erkek oluyor beni… Read more »

Tony soprano
Guest
Tony soprano

Merhaba Mahmut abi, ben 22 yaşında iyi bir okulda mühendislik okuyorum. Aslında kızlar tarafından seçilebilecek birisiyim. Şu ana kadar bir sevgilim bir de fuckbuddyim oldu onun dışında bir cinsellik deneyimim olmadı ama ikisi de uzun süreli ilişkilerdi. Gece kulüplerinde çok kızla yiyiştim ama hiçbiri eve gelmedi tahminimce 20-22 arası kızlar bu konuda oldukça çekingen. Onun dışında su ana kadar 2 farklı kız yürüdü ancak benim ilgimi çekmedikleri için bir şey olmadı. Bodycilik ve powerliftingle ilgileniyorum çok iyi bir vücudum olmasa da yapılıyım boyum da 1.75 aynı zamanda müzikle ilgileniyorum ve genelde insanlar sohbetimi severler. En büyük sorunum ise kadınlara ulaşamıyorum… Read more »

Anonim
Guest
Anonim

Mahmut abi, uzun süredir buluşmalarda yaşadığım bir sorun var. Kızla öpüşmeyi bırak elinden tutunca bile direkt sertleşiyorum. Rahat bir giyim tarzım olduğu için de belli oluyor. Olmasın diye de 40 takla atıyorum. 3-5 aydır birçok tabağım oldu. Hala da çeviriyorum. Bu abazanlıktan mı yoksa genel olarak libidom mu yüksek anlayamıyorum. Özellikle ilk buluşmalarda engelleyemiyorum bunu. Yaşım 23. Sorun hala yeterli sayıda kadınla birlikte olmamış olmam mı ?

Mehmet
Guest
Mehmet

Testo tavan seviyedeyken yapamıyoruz diye korkuyoruz tabi ama o kadar kafaya takan karıya gitsin arkadaşlar bence,çünkü o abazalıkla olacak iş de bozulabiliyor,ben şahsen bi şeyler hissettiğim kişiyle bozmak isterim o masumiyeti,yoksa 15 dklık zevk için arkanızdanızdan “çok şey kaçırıyorsunuz “diyenler zerre umrumda değil, sonuçta oun girdiği yere daha nicesi girdi,üstün bi icraat değil,erkek dürtüsüne ve duygusuna hakim olduğu kadar erkektir,anlatılan çerceve vs tüm redpill kuramları zaten bu iki ana elementin stoisizm ile birleşmesi denklemi

Orhan
Guest
Orhan

Mahmut abi merhaba 5 yıllık sevgilim 3 ay önce terk etti. Sayısız derecede yattık öpüşme sevisme oldu ancak bekaretini hiçbir zaman bozdurmasina izin vermedi korkuyorum dedi bende hep onun isteğine uydum. Yeni sevgilisi olursa 5 yılda benimle yapmadığını onunla 2 ayda yapma düşüncesi beni mahvediyor. Bana ne önerirsin Mahmut abi 🙂

localhost
Guest
localhost

Hocam merhaba, 28 yaşındayım ve bakirim. Uzun ilişkim olmadı ama çok kızla yazıştım konuştum görüştüm tabak çevirdim. Yani oyun konusunda deneyimim var diyebilirim 1.90 boyundayım 10 yıldır vücut geliştiriyorum kazancı ortalama yazılımcı kazancının üzerinde olan bir yazılımcıyım. Kadınlara ulaşma konusunda sorun yaşamadım istediğim kadına yürüdüm yemeğe çıkardım görüştüm elinden tuttum ama kadını yatağa götürmek istemedim. Üniversite yıllarında dini sebeplerden dolayı yapmadım. Bu aralar bu fikre daha açığım ama kızın geçmişini de önemsiyorum yani hiç cinsellik yaşamadım diye gidip parayla birlikte olup hastalık filan kapmak istemiyorum. Yatak konusunda deneyimimin olmaması kafamı kurcalıyor ve acaba bende bir sorun mu var diye düşünüyorum.… Read more »