Sekse muhtaç değilsiniz, sadece ihtiyacınız var

Bir arkadaş sekse ihtiyacınız var yazısı altında bir soru sordu ve orada bir mesaj dizisi oldu. Yazıya çekiyorum:

Mahmut abi, istediği halde seks yapamayan bir erkek nasıl hareket etmeli ve nasıl bir mentalite içinde olmalıdır? Sonuç olarak bu erkek ihtiyaç duyduğu bir şeyi elde edememektedir ve “İhtiyaç duyduğum bir şeyi elde edemeyen bir erkeğim” çerçevesinde olması onu muhtaç, yapışkan yapmaz mı?

Belki düşünmek için daha erken ama 20 yaşını geçtiğimde de kimseyi bulamayacak, üniversitede en bol ortamda bile birini bulamayacak gibi hissediyorum. Sürekli içimden bir ses bana bunu söylüyor, kontrolümün dışında. Şu ana kadar hiç tabağım olmadı.

20 yaş altı bir erkek seks yapmamış olmasını normal karşılayıp ilerde nasıl olsa yapacağım demeli. Popüler propagandaya kapılma aptallığını yapıp yoktan muhtaçlık yaratıyorsunuz. Sanki yeterince beta değilmişsiniz gibi daha da beta olmak için çırpınıyorsunuz. 20 yaşında erkeklerin %80-90 civarı seks yapmamıştır zaten. Ama bunu duyunca hayır çoğu yapıyor gibi bir tepki veriyorsanız tebrikler. Yalana inanacak kadar safsınız. Şu aralar birçok erkeğin hala bakir olup seks yaptım diye anlatması çok yaygın.

Beni 18-21 yaş civarı erkekler de arıyorlar ve özellikle bu yalanı çok görüyorum. Çevrelerinde herkes ben seks yapıyorum diyor ama anlatış tarzlarından yalan olduğu belli. Kendileri de yalan söylüyorlar yani ben de seks yapıyorum diyorlar ama için için “lan herkes yapıyor ben yapamıyorum” modundalar. Halbuki, yanlarında ezildikleri adam da %90 kendileri gibi. Yalan söyleyip için için eziliyor.

Arkadaşlar, araştırmalara göre en az seks yapan nesilsiniz, öyle herkesin seks yaptığı falan yok. Bu bir propaganda, bir yalan. ABD’de bir araştırma okumuştum, üniversitelerde yapılan seksin %90’ını, üniversitedeki erkek öğrencilerin %10’u yapıyor diye. Bakın bu adamlar kızların %90’ı ile yatmıyorlar. Erkeklerin ve kızların çoğu seks yapmıyor ama ortada orgy içinde bir azınlık var ve diğerleri herkes seks yapıyor, bir biz yapmıyoruz diye kendilerini eziyorlar.

Tamam abi, peki 20 yaş üstü (Kısaca seks yapmamasının anormal olduğu yaştaki) bir erkeğin bu duruma yaklaşımı nasıl olmalı? Yani adam sonuç olarak ihtiyacı olan bir şeyi elde edemiyor. Bu durumda “Ben muhtac olduğum bir şeyi elde edemiyorum” düşünce kalıbıyla ortalıkta gezinmesi onu daha itici yapıp şanslarını azatlmaz mı?

Sekse ihtiyacınız var, muhtaç değilsiniz. Şu muhtacım lafını kafanızdan atın. Sen sekse muhtacım, sekse muhtacım diyorsan, seks yapsan bile muhtaç kalıp kısa sürede muhtaç hale geleceksin.

Bunun 20 diye keskin bir çizgisi yok. Ben sizin yerinizde olsam 20, 21 ya da 22 yaşında bakirim diye dert etmem. Ama hangi yaşta olursa olsun seksi ihtiyaç olarak tanımlarım, muhtaç olduğum bir şey olarak değil.

Sizin derdiniz, siz hariç herkesin çatır çatır seks yaptığı, güya çoğu erkeğin 20sinden önce milli olduğu sanal bir masal bombardımanına tutulmanız. Tüm instagram modelleri çok mutlu, tüm erkekler seks yapmış zaten, herkes sanalda bir cool, bir havalı. Bu da herkes aya size yaya gidiyorsunuz diyor ama bu yalan.

Sekse hiçbir zaman muhtaç olmayın. Sekse ihtiyacınız var ama olmadan ölmediğiniz şeye muhtaç olmazsınız, olmamalısınız. Sen dilden direkt 5-0 ezik giriyorsun. Bunu yapma.

Bir kez bunu yaptınız mı, sonrasında sizin bakir olduğunuzu sizden başka kimsenin bilmediğini aklınızdan çıkarmayın. Aynı zamanda bir kadın için şimdi nasıl olduğun önemli yani sen istersen geçmişte 100 kadınla yat şimdi eziksen, eziksindir. Kadın seni geçmişte 100 kadın tercih etti diye çekici bulmaz. Şimdi tercih ediliyorsan çekici bulur. Aynı şekilde geçmişinde 0 kadın olabilir ama sen şu an ezik değilsen kim takar? Kadınla bunu paylaşma ama kendine güvenli davran. Bu yapılamayacak bir şey değil.

Abi ayrıca, geçmişle ilgili kaygılarım var ve bazen bunların günlük hayatta zihnimi bulandırdıklarını hissediyorum. Sosyal medya araçlarının yükselişi sonucunda erkekler için partner bulmak (sadece sevgili demiyorum, cinsel anlamda da) ciddi anlamda zorlaşacak. Bu durumda pek çok erkek doğal seçilim tarafından elenecek. Ve benim de bu erkekler arasında olmayacağımın bir garantisi yok. Gelecekte elimde olmayan olaylar yüzünden (Hipergaminin ekstrem boyutlara ulaşması) asla birini bulamayacakmışım gibi hissediyorum ve gelecek beni cidden korkutuyor.

Evet sizin de elenen erkekler arasında olmayacağınızın garantisi yok. Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. Ee? Milyon yıldır böyle, şimdi olmadı bu. Geçmişte de böyleydi, arada belki 100-150 senelik saadet dönemleri hariç.

Seninkisi, tarlanın doluya tutulup mahsülün tamamen yok olmayacağının garantisi yok demek gibi bir şey. Ee? Yine de tarlayı sürüp ekeceksin. Ama yanılmıyorsam sen, tarlayı sürmeden, ürünü ekmeden kenarda ağlayan ve tarlayı sürüp ekmeme bahanesi olarak da ya çekirge gelirse, ya dolu olursa diye bahaneler sıralayan ağlak nesildesin. Siz elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız (dikkat bu en iyisi olacaksınız ya da olmak zorundasınız anlamına gelmiyor) ve yüksek ihtimal olacak ya da evet belki olmayacak. Olmayacak diye bir şey yapmadan durursan yüksek ihtimalle olmayacak zaten.

Erkeklerin daha fazla savaşçı olması lazım. Bu avda ölebilirim, mamutun birinin altında kalıp sakatlanabilirim ve bu beni korkutuyor ama sikerim korkusunu, ben gidip avlanacağım ölürsem ölürüm, ölmezsem avlanırım diye meydan okumaları gerekiyor. Kenarda ama mamut beni ezerse diye zırlayıp ava gitmeme lüksünüz var sanıyorsunuz ama yok. Tabii sizin bu konuda bazı dezavantajlarınız var. Eski savaşçıları motive eden açlık (gerçek mide açlığı) sizde yok. Adam avlanmasa gerçekten ölecek. Siz ise görece rahat bir zamanda, anne babanızın sağladığı imkanların konforunda, adım atmadan yaşayıp gidebiliyorsunuz. Bugün Batı’da (uzun süredir Japonya’da) anne babalarının evinde yaşayıp odalarından çıkmayan 30 yaş üstü bir erkek nüfusu var. Bu adamlar bunu yapma lüksüne sahipler ama içten ice acısını da çekiyorlar.

Bir de sosyal medyanın yükselişi en çok senin gibi çocukların kafasını sikti. Sosyal medyadan yansıyan dünyaya dalıp gerçek dünya hakkında bir bok bilmeden yaşıyorsunuz ve gerçek dünyadan korkuyorsunuz. Gerçek dünyalarında kızlar o sosyal medyadan dikkatinizi sabitlediğiniz azınlık sayıdaki kızlar gibi değiller. Öyle yok seçerler, yok hipergami ile ağlatırlar falan geçin bunu. Kadınlar duygusal, genelde kırılgan ve ürkek insanlar, sosyal medyadan yansıtılan kendine güvenli tanrıçalar değiller. Birçoğunuz kadınlarla birlikte olamadığından, gündelik hayatta nasıl kırılgan olduklarının farkında değiller. Böyle kendine güvenli, istediğini alan kadın figürü (feminizm gazı) karşısında kendilerini güvensiz ve kırılgan hissediyorlar. Kadınlarla gerçekten uzun süre birlikte olduğunuzda, onları kafanızda büyütmeyi bırakacaksınız (en güzellerini bile) ama en azından entelektüel seviyede bunu şimdiden bilmeye başlasanız iyi olur.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

108
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
39 Comment threads
69 Thread replies
11 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
50 Comment authors
EvrenlocalhostOrhanMehmetAnonim Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Sedat
Guest
Sedat

Escorda gitmek suç değil
Yer temin etmek
Teşvik etmek suç
Bilmeyen varsa

Durden Tiler
Guest
Durden Tiler

Mahmut abi incelliğin yanında femcellik de artıyor hatta femcel sayısı incelleri geçmiş. Bu durumu nasıl yorumlamak gerekir?

Berke
Guest
Berke

Gönderi için teşekkürler Mahmut abi. Öncelikle 18 yaşındayım, burada 20 yazanlar olmuş. Bu yazının blogda olması iyi olmuş çünkü okuyucuların (Özellikle genç olanların) pek çok soru işaretini yanıtlıyor. Açık söyleyeyim “Alfanın Çocukluğu” diye (karıştırıyor olabilirim adını) bir dönemden bahsediyordunuz. Erkeklerin kızları takmadığı, ukala olduğu gençlik yılları. Bu dönemi yaşayabilmek için biraz kendimi zorladım ve senin tavsiyelerine kulak verdim. Gerçekten kendime verdiğim değerde ciddi bir yükselme fark ettim. Son zamanlarda kendimi her şeyi yapabilecekmişim gibi hissediyorum ve gerçekten de umursamaz bir hale geldim. Belki hayatımda hiç bu kadar kagıdan uzak ve kendime güvendiğim (kayıtsız şartsız, belki de orantısız bir güvenden bahsediyorum)… Read more »

münazara
Guest
münazara

“…Seninkisi, tarlanın doluya tutulup mahsülün tamamen yok olmayacağının garantisi yok demek gibi bir şey. Ee? Yine de tarlayı sürüp ekeceksin. Ama yanılmıyorsam sen, tarlayı sürmeden, ürünü ekmeden kenarda ağlayan ve (…) bahaneler sıralayan ağlak nesildesin. Siz elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız (…) ve yüksek ihtimal olacak ya da evet belki olmayacak. Olmayacak diye bir şey yapmadan durursan yüksek ihtimalle olmayacak zaten.” Analojinin hatalı olduğunu düşünüyorum, çünkü bir çiftçi elinde veri varsa hangi gün hangi saat bir felaketle karşılaşacağını az çok bilir ve ona göre önlem alır. Hiçbir verisi olmasa bile, tarım sigortası yaparak zararını azaltabilir veya karşılayabilir. Sorun, kişilerin bu… Read more »

KmlBrkAydn
Guest
KmlBrkAydn

İlk seksimi 25 li yaşlarda Genel evde yaptım. Yıllarca kendimi kucumsedim kimse bana bakmıyor beni neden sevmiyor diye. Sonraları 28 yaşıma kadar sex i bırak kadinlarda başarısız oldum. Ne zaman kendime değer verip saygı duyup hayatıma odaklandim kadınlar ilgilenmeye başladı sex hayatıma girdi. Hatta inanmayacaksınız beni bırakmayan kadınlar var belki eskisi gibi sex yaşamıyorum ama saygı duyuyorlar. Hiç birine sert kötüde davranmadim sadece değerimi dusurmek istediklerin de kırmızı çizgilerimi korudum. Gitmek isteyene güle güle dedim. Seni seviyorum demekten çekinmeden duygularimi ifade ettim lakin pisirik bir çocuk gibi köşeme cekilmedim. Muhtaç olmadığımı lakin onla mutlu olduğumu söyledim. Olmasa da mutlu olabileceğimi… Read more »

Anonim
Guest
Anonim

Mahmut abi bir arkadaşın yorumda yazdiği gibi bir insan olarak çok yanliş yetiştiğimi ve bu benim kadinlarla olma ihtimalimi 0 olmasinin nedeni olarak düşünüyorum.bırak sex yapmayi ilişkim dahi olmadi.Tabi buna anormal şeymiş gibi bakmiyorum. Bir kızla ilişki kurduğumu hayal edemiyorum. sanki bu konularda lanetlenmişim gibi hissediyorum.ben de sanki çabalarıma rağmen ne kadar emem versem vereyim içimdeki ses hayatım kizsız geçeceğini soyluyor.Bu konuda fikrini merak ediyorum böyle ihtimal olabilir mi sence?

MASKULEN
Guest
MASKULEN

sana tavsiyem bu ezik kafayı kaldır yak yoket!siteyi oku daha cok ziyadesıyle içselleştir kendine odaklan ve en önemlisi kendine değer ver güçlen cunku bu muhtac ve kadını yucelten bilakis kendini alçaltan kafa yapısından kurtul.Senden gerek fiziksel gerekse de ki en onemlisi duygusal olarak zayıf olan varlıktan daha güçlü olman gerektğini de asla unutma .

Berke
Guest
Berke

Ben ilk kez çevremde kız konusunda baskılanmaya başladığımda 6 yaşındaydım. İşin garibi, şimdiki kafamla baktığımda annemin daha çok kırmızı haplı olduğunu fark ettim. Ben çocukken babam sürekli bana kız bulmamı, derhal bir kız bulup kızlarla takılmam gerektiğini söylerdi. Annem ise benim hep bir uğraş bulmamı, kendimle ilgilenmemi söylerdi. Liseye geçtiğimde babam her “Manitam yok” lafını duyduğunda “Nasıl olmaz, ben senin yaşındayken şöyle, bunlar erkek değil vb” saydırırdı. Annem bana okumam için kitap hediye alırdı, spor salonuna gitmem için beni ikna etmişti. Kızlar konusunda üzüldüğümde hayatımın merkezine kendimi koymamı söylemişti. Babam beni bu konuda çocukluktan beri aşağılarken annem son derece pozitif… Read more »

Dr. Drake Ramoray
Guest
Dr. Drake Ramoray

İnsan gerçekten aç kaldığı zaman, ölmemek için muhtaçlıktan köpek maması bile yer. Ancak seks bana göre böyle bir muhtaçlık değil.

Yemekten sonra sadece zevk için yediğin profiterol, fırın sütlaç, süt helvası gibi düşünüyorum. Günlük temel kalori ihtiyacımı tavuklu pilav + kuru fasulyeyle karşıladım. Üstüne tatlı yiyememek hayatımda çok büyük bir eksiklik yaratmayacak.

ismail
Guest
ismail

mahmut abi 29 yaşındayım bazı sebeplerden hiç sevgilim olmadı ve bakirim . Ben ne yapabilirim sence?

Can
Guest
Can

Abi selam, 23 yaşındayım benim deneyimim olmadı. Birkaç denemem oldu ordada sanırım çok sekse muhtaç olduğumu düşundüklerinden dolayı son anlarda başarısız oldum. Abi muhtaç davranışlarımınasıl en aza indirgeyebilirim?

Tolga
Guest
Tolga

Merhaba, Siteninizdeki yazıların cogunu okudum ve cok degerli bilgiler var. Fakat yine de sormak istediğim bir şey var. 4 yıllık bir iliskim var. Iki cocuğumuz da var. Esim sadece cinsel olarak cok istekli olduğu zamanlar bana iyi davranıyor. Bu da ayda sadece bir hafta oluyor genelde. Beni özlediğini ve sevdiğini söylüyor. Kalp falan atıyor. Güzel yemekler yapıyor. Aksam beni söyle yap böyle yap diye mesaj atıyor. Her gün dopdolu güzel bir hafta oluyor geceleri. Sonra cani istemediği veya adet günlerinde bana soğuk davranıyor. Eve gittiğimde konuşmuyor benimle. Böyle bir iliski olmaz diyor. Ona evde yardim etmiyormuşum. Sürekli calisiyormusum. Onlarla zaman… Read more »

yılmaz
Guest
yılmaz

o hafta, diğer kadının adet olduğu hafta olabilir mi? Eğer öyleyse o hafta eve erken gidiyorsundur, eşin de bu durumu sürekli hale getirmek için elinden geleni yapıyordur.

Tolga
Guest
Tolga

Cinsellik genelde o iyi davrandigi hafta oluyor. Adet gününden yaklasik birbucuk hafta sonra iyi davranmaya başlıyor. Sonra bir hafta iyi. Bir hafta sonra tekrar yavaş yavaş kavga etmeye başlıyoruz. Sorun cinsellik degil. Diger kadına da gitmeyebilirim. Gider bir hafta beraber olurum diger günlerde de arkadaşlarımla takilirim isime konsantre olurum. Ama cocuklar var isin icinde.

(Senin eşin muhtemelen seni sadece bir hafta sevecenlikle bağlamayı öğrenmiş. O bir haftayı reddet.) Peki soğuk davrandigi zaman ne yapabilirim? Beni istemediğini söylüyor. Ben de evden cikip gidiyorum onu da aramıyorum o arayana kadar.

Tolga
Guest
Tolga

Merhaba Yilmaz,
hayır onunla ilgisi yok. O kadını her gün görmüyorum.

Neredeyseoldu
Guest
Neredeyseoldu

Mahmut abi merhaba iyisin inşallah, sana bir konuda danışmam gerekecek. Yakın olduğum ve redpill camiasını takip eden iki arkadaşım uzun süreli ilişki yaptılar. Ben de onlardan etkilenip etkilenmediğimi sorguluyorum. Redpill camiasıyla tanıştığım zamandan beri sürekli tabak çeviriyorum ve tek kişi bile olsa öyle böyle bir cinsel hayatım var. Redpille ilk tanıştığım anda halihazırda konuştuğum bir kız vardı ve kızın ne kadar yüksek değerli olduğunu gördüğüm için onun zamanını harcamamak adına konuşmayı kesmiştim. Son zamanlarda artık bedava olan seksi bile istemiyorum ve bir ilişki deneyimi yaşamak istiyorum ama bunu istememin sebebinin yakın arkadaşlarımdan etkilenmem mi yoksa kendi isteğim mi olduğuna net… Read more »

Bir kişi
Guest
Bir kişi

Selamlar doğru başlık olmayabilir ama cinsellik kategorisinde en iyi bu başlığı bulabildim. Şimdi benim sorum oral seksle ilgili. Sevgilim kendisine oral yapmamı istiyor ve o da bana yapıyor. Düzenli sevişmeye daha yeni başladık. Daha önce bu sitede kadına oral yapmayın gibi bir şey okumuştum ama kadın bizden bunu doğrudan isterse ne yapmalıyız? Ben ilk başta reddettim ama bozuldu gibi oldu. Sana istemediğin bir şeyi yaptıramam sonuçta dedi. Artık o da bana oral yapmaya pek istekli değil bu da benim canımı sıktı. Bu oral muhabbetinden önce daha istekli ve arzuluydu ben yapmam deyince bozuldu sanırım. Ben aslında oral yapmaya karşı nötrüm.… Read more »

Abadaki
Guest
Abadaki

Mahmut Abi 3 kez bulustugum kız var. İlgisi yuksek Yiyişme vs. Var. Ben de o isigi gordugum icin bir plan yaptim bungalov ev ayarliyorum sarap icip sohbet edecez tarzi mesaj attim o da teyzem gelebilir vs. Konusuruz dedi. Bugun tekrar bulustuk ve sen o amac icin benimle berabersin, ask bocugu degilim demistin nasil.guveneyim sana, suphe ceken hareketlerin var yanimda.mesajlasirken telefonu cekiyorsun vs. Dedi karsima oturdu yanima oturmadı. Bu tarz durumlarda.sevmedigim.bir.yilisiklik oluyir ben de abazan davraniylrum gel iste fistik deyip zorluylrum ya da su gun suraya kesin geliyorsun vs. Abazan ve yilisik baski yapiyorum ama butun bunlari gulerek yapiyorum. Kiz da… Read more »

Rakun
Guest
Rakun

Mahmut Abi merhaba. Ben 22 yaşında bir erkeğim, üniversite son sınıftayım. Dini düşünceme göre yasak olduğu için evlilik öncesi cinsel ilişki istemiyorum. Ama kız arkadaş edinmeyecek kadar muhafazakar da değilim. Sen başka yazılarında seks kısıtı olan ben gibi erkeklere daha erken yaşlarda evlilik öneriyordun. Fakat ben CPD grafiğine uygun bir evlilik yapmak isterim ileride. Yani evlenmeden önce hayatta kendimi görmek istediğim yer belli ve ben buraya minimum 30 yaşından önce zaten ulaşamayacağımı biliyorum. Hem 30’undan sonra evlenip hem de o yaşa kadar cinsel ilişki yaşamayacak olmak kafamı çok kurcalıyor çünkü hormonlar rahat bırakmıyor. Kendi tercihlerim biliyorum ama, en azından evlenene… Read more »

Düzelmeye çalışan adam
Guest
Düzelmeye çalışan adam

Mahmut abi eskort batağına düştüm lütfen yardım et ,

26 yaşındayım , elim yüzüm düzgün. Ama nedense kızlara yürüyüp işi sevgililiğe götürmek istemiyorum . Eskort batağına düştüm, para verip seks yapmak inan çok kolay geliyor. Yaptığım şeyin çok yanlış olduğunu biliyorum ama bu basitlik( sekse istediğim dakika istediğim an ulaşmak) bende bağımlılık gibi bir şey yaptı. haftada 1 kez gidiyorum.

başka hiçbir kötü alışkanlığım yok , hayatımda sigara içmedim , alkol kullanmıyorum , kumarım yok ama böyle salakça bir şey bulaştı bana. bir abi tavsiyesi verir misin lütfen. teşekkür ederim.