Sekse muhtaç değilsiniz, sadece ihtiyacınız var

Bir arkadaş sekse ihtiyacınız var yazısı altında bir soru sordu ve orada bir mesaj dizisi oldu. Yazıya çekiyorum:

Mahmut abi, istediği halde seks yapamayan bir erkek nasıl hareket etmeli ve nasıl bir mentalite içinde olmalıdır? Sonuç olarak bu erkek ihtiyaç duyduğu bir şeyi elde edememektedir ve “İhtiyaç duyduğum bir şeyi elde edemeyen bir erkeğim” çerçevesinde olması onu muhtaç, yapışkan yapmaz mı?

Belki düşünmek için daha erken ama 20 yaşını geçtiğimde de kimseyi bulamayacak, üniversitede en bol ortamda bile birini bulamayacak gibi hissediyorum. Sürekli içimden bir ses bana bunu söylüyor, kontrolümün dışında. Şu ana kadar hiç tabağım olmadı.

20 yaş altı bir erkek seks yapmamış olmasını normal karşılayıp ilerde nasıl olsa yapacağım demeli. Popüler propagandaya kapılma aptallığını yapıp yoktan muhtaçlık yaratıyorsunuz. Sanki yeterince beta değilmişsiniz gibi daha da beta olmak için çırpınıyorsunuz. 20 yaşında erkeklerin %80-90 civarı seks yapmamıştır zaten. Ama bunu duyunca hayır çoğu yapıyor gibi bir tepki veriyorsanız tebrikler. Yalana inanacak kadar safsınız. Şu aralar birçok erkeğin hala bakir olup seks yaptım diye anlatması çok yaygın.

Beni 18-21 yaş civarı erkekler de arıyorlar ve özellikle bu yalanı çok görüyorum. Çevrelerinde herkes ben seks yapıyorum diyor ama anlatış tarzlarından yalan olduğu belli. Kendileri de yalan söylüyorlar yani ben de seks yapıyorum diyorlar ama için için “lan herkes yapıyor ben yapamıyorum” modundalar. Halbuki, yanlarında ezildikleri adam da %90 kendileri gibi. Yalan söyleyip için için eziliyor.

Arkadaşlar, araştırmalara göre en az seks yapan nesilsiniz, öyle herkesin seks yaptığı falan yok. Bu bir propaganda, bir yalan. ABD’de bir araştırma okumuştum, üniversitelerde yapılan seksin %90’ını, üniversitedeki erkek öğrencilerin %10’u yapıyor diye. Bakın bu adamlar kızların %90’ı ile yatmıyorlar. Erkeklerin ve kızların çoğu seks yapmıyor ama ortada orgy içinde bir azınlık var ve diğerleri herkes seks yapıyor, bir biz yapmıyoruz diye kendilerini eziyorlar.

Tamam abi, peki 20 yaş üstü (Kısaca seks yapmamasının anormal olduğu yaştaki) bir erkeğin bu duruma yaklaşımı nasıl olmalı? Yani adam sonuç olarak ihtiyacı olan bir şeyi elde edemiyor. Bu durumda “Ben muhtac olduğum bir şeyi elde edemiyorum” düşünce kalıbıyla ortalıkta gezinmesi onu daha itici yapıp şanslarını azatlmaz mı?

Sekse ihtiyacınız var, muhtaç değilsiniz. Şu muhtacım lafını kafanızdan atın. Sen sekse muhtacım, sekse muhtacım diyorsan, seks yapsan bile muhtaç kalıp kısa sürede muhtaç hale geleceksin.

Bunun 20 diye keskin bir çizgisi yok. Ben sizin yerinizde olsam 20, 21 ya da 22 yaşında bakirim diye dert etmem. Ama hangi yaşta olursa olsun seksi ihtiyaç olarak tanımlarım, muhtaç olduğum bir şey olarak değil.

Sizin derdiniz, siz hariç herkesin çatır çatır seks yaptığı, güya çoğu erkeğin 20sinden önce milli olduğu sanal bir masal bombardımanına tutulmanız. Tüm instagram modelleri çok mutlu, tüm erkekler seks yapmış zaten, herkes sanalda bir cool, bir havalı. Bu da herkes aya size yaya gidiyorsunuz diyor ama bu yalan.

Sekse hiçbir zaman muhtaç olmayın. Sekse ihtiyacınız var ama olmadan ölmediğiniz şeye muhtaç olmazsınız, olmamalısınız. Sen dilden direkt 5-0 ezik giriyorsun. Bunu yapma.

Bir kez bunu yaptınız mı, sonrasında sizin bakir olduğunuzu sizden başka kimsenin bilmediğini aklınızdan çıkarmayın. Aynı zamanda bir kadın için şimdi nasıl olduğun önemli yani sen istersen geçmişte 100 kadınla yat şimdi eziksen, eziksindir. Kadın seni geçmişte 100 kadın tercih etti diye çekici bulmaz. Şimdi tercih ediliyorsan çekici bulur. Aynı şekilde geçmişinde 0 kadın olabilir ama sen şu an ezik değilsen kim takar? Kadınla bunu paylaşma ama kendine güvenli davran. Bu yapılamayacak bir şey değil.

Abi ayrıca, geçmişle ilgili kaygılarım var ve bazen bunların günlük hayatta zihnimi bulandırdıklarını hissediyorum. Sosyal medya araçlarının yükselişi sonucunda erkekler için partner bulmak (sadece sevgili demiyorum, cinsel anlamda da) ciddi anlamda zorlaşacak. Bu durumda pek çok erkek doğal seçilim tarafından elenecek. Ve benim de bu erkekler arasında olmayacağımın bir garantisi yok. Gelecekte elimde olmayan olaylar yüzünden (Hipergaminin ekstrem boyutlara ulaşması) asla birini bulamayacakmışım gibi hissediyorum ve gelecek beni cidden korkutuyor.

Evet sizin de elenen erkekler arasında olmayacağınızın garantisi yok. Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. Ee? Milyon yıldır böyle, şimdi olmadı bu. Geçmişte de böyleydi, arada belki 100-150 senelik saadet dönemleri hariç.

Seninkisi, tarlanın doluya tutulup mahsülün tamamen yok olmayacağının garantisi yok demek gibi bir şey. Ee? Yine de tarlayı sürüp ekeceksin. Ama yanılmıyorsam sen, tarlayı sürmeden, ürünü ekmeden kenarda ağlayan ve tarlayı sürüp ekmeme bahanesi olarak da ya çekirge gelirse, ya dolu olursa diye bahaneler sıralayan ağlak nesildesin. Siz elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız (dikkat bu en iyisi olacaksınız ya da olmak zorundasınız anlamına gelmiyor) ve yüksek ihtimal olacak ya da evet belki olmayacak. Olmayacak diye bir şey yapmadan durursan yüksek ihtimalle olmayacak zaten.

Erkeklerin daha fazla savaşçı olması lazım. Bu avda ölebilirim, mamutun birinin altında kalıp sakatlanabilirim ve bu beni korkutuyor ama sikerim korkusunu, ben gidip avlanacağım ölürsem ölürüm, ölmezsem avlanırım diye meydan okumaları gerekiyor. Kenarda ama mamut beni ezerse diye zırlayıp ava gitmeme lüksünüz var sanıyorsunuz ama yok. Tabii sizin bu konuda bazı dezavantajlarınız var. Eski savaşçıları motive eden açlık (gerçek mide açlığı) sizde yok. Adam avlanmasa gerçekten ölecek. Siz ise görece rahat bir zamanda, anne babanızın sağladığı imkanların konforunda, adım atmadan yaşayıp gidebiliyorsunuz. Bugün Batı’da (uzun süredir Japonya’da) anne babalarının evinde yaşayıp odalarından çıkmayan 30 yaş üstü bir erkek nüfusu var. Bu adamlar bunu yapma lüksüne sahipler ama içten ice acısını da çekiyorlar.

Bir de sosyal medyanın yükselişi en çok senin gibi çocukların kafasını sikti. Sosyal medyadan yansıyan dünyaya dalıp gerçek dünya hakkında bir bok bilmeden yaşıyorsunuz ve gerçek dünyadan korkuyorsunuz. Gerçek dünyalarında kızlar o sosyal medyadan dikkatinizi sabitlediğiniz azınlık sayıdaki kızlar gibi değiller. Öyle yok seçerler, yok hipergami ile ağlatırlar falan geçin bunu. Kadınlar duygusal, genelde kırılgan ve ürkek insanlar, sosyal medyadan yansıtılan kendine güvenli tanrıçalar değiller. Birçoğunuz kadınlarla birlikte olamadığından, gündelik hayatta nasıl kırılgan olduklarının farkında değiller. Böyle kendine güvenli, istediğini alan kadın figürü (feminizm gazı) karşısında kendilerini güvensiz ve kırılgan hissediyorlar. Kadınlarla gerçekten uzun süre birlikte olduğunuzda, onları kafanızda büyütmeyi bırakacaksınız (en güzellerini bile) ama en azından entelektüel seviyede bunu şimdiden bilmeye başlasanız iyi olur.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

108
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
39 Comment threads
69 Thread replies
11 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
50 Comment authors
EvrenlocalhostOrhanMehmetAnonim Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Adil
Guest
Adil

20 yaşında aslan gibi bir delikanlıyı böyle bir buhranın içine düştüğünü görmek ne kadar üzücü. İnşaAllah mesleğine/okuluna ve spora odaklanıp ne kadar kıymetli olduğunun farkına varır. Onların hipergamisi varsa bizim de poligamimiz var kardeşim 😉

mavi hapı illet olarak gören birisi
Guest
mavi hapı illet olarak gören birisi

baya iyi yorum, dediğin gibi hayatlarında geliştirmeleri gereken o kadar şey varken o yaşta sadece sex istemek haddi bile değil bi şey yok elinde direkt sex istiyor 😂

Iden
Guest
Iden

Sanal dünyayla gerçek dünyanın aynı olmadığını görmek için hayata atılman lazım. İş bulup, çalışa bilirsin mesela. İnsanlarla sürekli iletişimde olman gereken bir iş olursa daha iyi olur. Hem ağzın laf yapmayı öğrenir. İşe başladıktan, boş zamanlarında da kendini geliştirmeye odaklanırsan kızlar için ağlamaya zamanın kalmaz. Hatta zorlukları görüp, yaşadıkça “derdimi sikiyim” diyeceksin. Daha önemli şeylere odaklanıp, kendini geliştireceksin. Sen kendini geliştirdikten sonra, olgunlaşdıktan ve kişiliğin oturduktan sonra uzun süreli de, kısa süreli de ilişkin olur zaten.

Ahmet
Guest
Ahmet

22 yaşındayım ben de yapmadım halâ.

dev
Guest
dev

bir güzel para yapıyorsun escortnews giriyorsun güzel kardeşim seçiyorsun ordan bir rus veya ukraynalı doya doya sikiyorsun ve bu olay burada kapanıyor çok kasmayın yok ilk ilişkim yok şu yok bu kızlar düşünür ilk ilişkilerini erkekler düşünmez basar geçer.

Kenzou
Guest
Kenzou

Bu durumda ben paralı askeri kötü bir şey olarak görmüyorum. Bekaretin sürekli aklında duracağına bunu aşıp üzerindeki bilinçaltı yükünü atmak için gider halledersin. Hayatının belli zaman dilimlerinde kadınlara ayıracak hiç vaktin yoksa işe güce çok konsantreysen yine parasını basıp bu ihtiyacını geçici olarak düzenli şekilde karşılayabilirsin. Ülkedeki erkeklerin geneli zaten bekaretini böyle kaybediyor. Bence bunda kötü bir şey yok ta ki bunu sürekli hale getirip kendinize bir kadın bulamıyor, kadına ulaşamıyorsanız o zaman problem.

FoV
Guest
FoV

Mahmut abi 18 yaşındayım sevgilim de benle yaşıt. İkimizde cinselliği beraber öğrendik. Penis vajen ilişkisi dışında her şeyi yaptık ama kız arkadaşım sekse karşı hala duvarlı. Burada sorunum ‘AMAN ALLAHIM HALA BAKİRİM NASIL OLUR’ değil fakat kız arkadaşımın neden benimle seks yapmak istemediğini anlamıyorum. 8 aydan uzun süredir beraberiz ve en başında sadece öpüşmekle kalacağını söylemişti(cinselliğe karşı uzaktı). Yavaş yavaş kendini açtı ve bu beni mutlu etti ama dediğim gibi sekse karşı hala mesafeli. Bu durumda yaşımızdan dolayı seks meselesini takmamam mı lazım yoksa belli bir süre sonra bunu dile getirmem mi lazım(dile getirmeden kastım benim seks yapmak istediğimi hali… Read more »

Hasan
Guest
Hasan

27 yim bende yapmadım, bakalim zaman ne gosterir. Beklentim yok olursa surpriz olur

Barsia
Guest
Barsia

Hasan penis boyu 16cm yi geçtigin de masturbasyondan sıkılıyorsun artık haberin olsun. (2 kol da dayanmıyor artık.)

Brs3491
Guest
Brs3491

20 li yaşlarda redpill ve bu site ile karşılaşmış erkekleri çok kıskanıyorum. Keşke “adam” lığı daha erken öğrenebilseydim. Şimdi aradaki açığı kapamak için çılgınlar gibi koşturuyorum.

Barsia
Guest
Barsia

katılıyorum malesef ilk tanıştıgım da işe bile gitmemiştim güneş gözlükleriye okumaya devam etmiştim.

KupaValesi
Guest
KupaValesi

Yıkıcı hamleyi sona saklamış üstad

Taçsız kral
Guest
Taçsız kral

Ulan millet sex yapmak için duvara tırmanır olmuş 😀

Yaşım 20 altı ama hedeflerimden önde gelen şey sex yapmak değil, kendimi geliştirmek. Biz erkekler kendimizi geliştirip yüksek değerli bir erkek olduktan sonra kızlar istesenizde istemesenizde bizi elde etmek için kuduruyorlar zaten.

Önce kendimizi geliştirelim sonra kızlara bakarız agalar 😉

Not Elegance Gentleman
Guest
Not Elegance Gentleman

“Sosyal medyadan yansıyan dünyaya dalıp gerçek dünya hakkında bir bok bilmeden yaşıyorsunuz ve gerçek dünyadan korkuyorsunuz. Gerçek dünyalarında kızlar o sosyal medyadan dikkatinizi sabitlediğiniz azınlık sayıdaki kızlar gibi değiller. ”

Bu sorunu cozmek için instagrami tamamen telefonunuzdan kaldırın, pornoyu birakin arkadaslar. Bunları yaptıktan sonra dopamin seviyeleriniz doğal haline dönecek ve kadınlar size daha insancıl ve doğal gelecekler. Sosyal ozguveninizin düşmesinin asıl sebebi büyük ihtimalle konfor alanınızdan cikamamaniz.

Baris
Guest
Baris

Mahmut abi merhaba kafama takılan bir soru var ve bu soruyla ilgili bir yazıyı sitede göremedim. Çoğu kez tinderde grup seks isteyen kadınlarla eşleşiyorum ya da erkek arkadaşı olan, çift olan veya kocası olan kadınlarla. Erkek arkadaşıyla ya da kocasıyla beraber kendisini sikmemi teklif ediyor ya da kendisini sikerken kocasının bizi izlemesini vs. Eğer evliyse kocasının nasıl kabul ettiğini sorduğumda da onun için benim mutlu olmam önemli, ilişkimize heyecan katmak istiyoruz vs diyorlar ve genelde mesajı erkekle birlikte atıyorlar. Ancak yanlış anlaşılmasın hetero olduklarını da ayrıca belirtiyorlar. Bu tarz teklifleri midem kaldırmadığı için kabul etmiyorum. Sizce bu durum kadın –… Read more »

sea
Guest
sea

24 yasımda yaptım hemde o yasa kadar elim kız eline degmemisken.

sadece kirmizi hapi ozumsedim monka girdim. butun teoriyi yalayip yuttum. oyunu ogrendim.

Memduh başgan
Guest
Memduh başgan

Mahmut abi çok umut verici konuşuyorsun. 21im, hala yapamadım. Kızın biri kadınları aşağıladığımı söyleyip beni terketti mesela, sonra gitti bir herifle takılmaya başladı, herif bunu kız arkadaşını aldatmak için kullanıyormuş sonradan öğrendik. Herifin kız arkadaşı da olay ortaya çıkınca terk etti ama 1 ay sonra döndü. Bu olaylar dandirik bir Anadolu kasabasında yaşanmıyor, Türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde en iyi bölümünde yaşanıyor. İnsanların kafalarının çalışma mekanizması, yapmak için geç kaldığımız/kalmadığımız şeyler düşündüğümden çok farklı. Seni okudukça anlam veriyorum.

dev
Guest
dev

canım kardeşim kadınları aşağılamaktan kastı ne kızın ? benim sana tavsiyem red pill özümseme sürecince kabullenememe aşamasında genel olarak kadın hipergamisine kızıp konuştuğun kız arkadaşını veya arkadaşlarını boykotlamaman olacaktır bu sana hiçbir şey kazandırmaz biz erkeğiz bazı şeyleri kendimize saklamalıyız inan bana bu durum da bunlardan birisi tahminimce kıza karşı kadın doğasından vb. bahsedip canını sıkmışsın bunu yapmamalısın

Sedat
Guest
Sedat

23 yaşındayım hala bakireyim 19 yaşında universiteye gittim yurtta kime sorsan 15-16 yaşında yapmış am görseler yara bandıyla bantlarlar o zaman inandım tabi tanidigim en orospu çocuğu muhtaç insanlardı bir tanesi sikecegim dediği kıza ikinci dönem abla demeye başladı
Biri muhtaç orospu çocuğu 10 escort numarası arıyordu sonra kapatıyordu
Ben garipsedim insanların her anlattığına inamayin pic ortamlarda(zorunlu sürdüğünüz )yapmadiysaniz bir kere yaptım deyin geçin

Ceronimo
Guest
Ceronimo

Nasıl kıskanmazsın ki? Senden daha iyi şartlarda doğduğu için aileden durumu iyi diye sen eşek gibi çalışmana rağmen senden çok daha başarılı olan adamları ve kızların bu adamlara vermek için sıraya giridğini gördükçe. Ben derece çektim. Üniversite sınavında benden çok daha başarısız olan arkadaşım aileden zengin diye burada başarısız olunca avrupaya okumaya gitti. Şuan dünyada ilk 30da ilk da üniversitelerden birinde. Geleceği benden 10 kat daha parlak. Sözde ben daha çok çalıştım. Benim yüzüme bakmayan kız ona vermek için sıraya girer. Mahmut abi bu konularda her şeye şükredin Avrupa sürünüyor diyen muhafazakar dayılar gibi. Kıskanmak en doğal hakkımız.

1 2 3