Kızlara nasıl yürünür (ya da yürünmez)?

Kadınlar konusunda başarısız karakterlerin gelmiş geçmiş en sevimlisi, her erkeğin mutlaka bilmesi gereken sock gap(*),  nudity buffer (**) gibi kavramların yaratıcısı Jeff Murdock (Coupling), barda kızlara nasıl yürünmez dersi veriyor. Gerçi şansına bu sefer başarılı oluyor 🙂

“Shadine” Jeff 🙂

Bunu gördükçe aklıma kıza yürümeden önce “Boğaz ne güzel değil mi?” demeyi kurgulayan ama yürüyünce “aa bak gemi” diyen şaşkın bir arkadaşım gelir. Adam bunu yanımda yaptı düşünsenize arkadaşınız kıza dönüp “aa bak gemi diyor” 😮

Kız “hı hı” diye uzaklaştıktan sonra “oğlum o kız aa bak gemi demek için bir 15 yaş büyük değil mi napıyorsun? Atta gidelim de bari” diye şaşkın şaşkın sorduğumda, “abi ya ben bak boğaz ne güzel değil mi? diyecektim heyecandan ağzımdan öyle çıktı” demişti 😀

(*) çorap aralığı : “(Cinsel birleşme öncesi) çorabını tam olarak ne zaman çıkarıyorsun? Benim tavsiyem ayakkabılarını çıkardıktan hemen sonra ve pantolonunu çıkarmadan önce çıkarman. Bu, çorap aralığıdır ve bu aralığı kaçırırsan birden bire çorapları ayaklarında ve çıplak bir adam olursun. Kendisine saygısı olan hiçbir kadın, çorapları ayaklarında olan çıplak bir erkeğin kendisi ile seks yapmasına izin vermez.”

(**) çıplaklık penceresi: erkekler bir kadını gördükleri andan itibaren gözleriyle soymaya başlamaktadırlar. bu işlemin sona ermesi ise 5 dakika sürmektedir (çünkü gögüs uçlarının analizi incelikli bir iştir ve zaman alır). Bu zaman zarfı içerisinde ideal olan gidip kızla konuşmaktır. Bu süre aşıldığı takdirde kadın erkek karşısında çıplak olacağından erkeğin heyecanlanmadan ve serinkanlı bir şekilde oyununu oynaması mümkün olmamaktadır.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

189
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
64 Comment threads
125 Thread replies
14 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
87 Comment authors
AnonimMematiYuanTakma tarakGgg Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Efe
Guest
Efe

yaklaşma korkumu aşmaya başladığımı düşünüyorum dün bir kulüp etkinliğinde bir kızla 10 dk civarı muhabbet ettim sohbette çok istekliydi sürekli sorular sordu vs çıkarken kızın instasını aldım ama sonradan yazmadım çünkü kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor ligimin altında kızlara yürüyorum daha iyi performans gösterebileceğimi biliyorum ama yanlış adımlar atıyorum aynı ortamdan kıza yürünmez diyorsun mesela bu hata biliyorum bugün 3 kızla beraber cafeye gittim aralarından tekini kudurttum adeta gerek oynadığımız oyunlarda hızlıca kazanmam gerekse verdiğim cevaplar sebebiyle sinirlendi ama gülüyordu da 😀 bir ara tabu oynuyorduk kelimeyi tam anlatamadı arkadaşı buna kötü anlattın dedi ben de kötü değil çok kötü anlattın… Read more »

Ggg
Guest
Ggg

Abi açılışlarım bok gibi bunun belirli bir sistemi var mı ya da sitede okuyabileceğim bir yazı

Yuan
Guest
Yuan

Mahmut bey benim anlamadığım birkaç şey var. Sınıftaki kıza yürümeyin iş yerindeki kıza yürümeyin diyorsunuz. Mantıklı buluyorum yürümüyorum. Ama sevgili yapanların çok büyük bir kısmı sınıf arkadaşı. Ben hergün daygame e çıkıp doğru düzgün sonuç alamazken millet nasıl sınıfta tek atıyor? Beni friendzone a atan bir kızı aynı ortamdaki benden sonra tanıyan biri 1 haftada tavlamış, sevgili olmuşlar. Bu eleman nasıl tekte halletti bu işi? Bende mi bir sıkıntı var? Hergün daygame lifegame deneyip milletin bu kadar basitçe yapması insanın zoruna gidiyor. Ayrıca artık herkesin redpillden haberi var. Bugün sokakta 2 tane lifegame yakaladım. Sosyal çevrem yok maalesef şu an.… Read more »

Memati
Guest
Memati

Merhaba, kızlar erkeklere neden yürümez?

1 3 4 5