Kızlara nasıl yürünür (ya da yürünmez)?

Kadınlar konusunda başarısız karakterlerin gelmiş geçmiş en sevimlisi, her erkeğin mutlaka bilmesi gereken sock gap(*),  nudity buffer (**) gibi kavramların yaratıcısı Jeff Murdock (Coupling), barda kızlara nasıl yürünmez dersi veriyor. Gerçi şansına bu sefer başarılı oluyor 🙂

“Shadine” Jeff 🙂

Bunu gördükçe aklıma kıza yürümeden önce “Boğaz ne güzel değil mi?” demeyi kurgulayan ama yürüyünce “aa bak gemi” diyen şaşkın bir arkadaşım gelir. Adam bunu yanımda yaptı düşünsenize arkadaşınız kıza dönüp “aa bak gemi diyor” 😮

Kız “hı hı” diye uzaklaştıktan sonra “oğlum o kız aa bak gemi demek için bir 15 yaş büyük değil mi napıyorsun? Atta gidelim de bari” diye şaşkın şaşkın sorduğumda, “abi ya ben bak boğaz ne güzel değil mi? diyecektim heyecandan ağzımdan öyle çıktı” demişti 😀

(*) çorap aralığı : “(Cinsel birleşme öncesi) çorabını tam olarak ne zaman çıkarıyorsun? Benim tavsiyem ayakkabılarını çıkardıktan hemen sonra ve pantolonunu çıkarmadan önce çıkarman. Bu, çorap aralığıdır ve bu aralığı kaçırırsan birden bire çorapları ayaklarında ve çıplak bir adam olursun. Kendisine saygısı olan hiçbir kadın, çorapları ayaklarında olan çıplak bir erkeğin kendisi ile seks yapmasına izin vermez.”

(**) çıplaklık penceresi: erkekler bir kadını gördükleri andan itibaren gözleriyle soymaya başlamaktadırlar. bu işlemin sona ermesi ise 5 dakika sürmektedir (çünkü gögüs uçlarının analizi incelikli bir iştir ve zaman alır). Bu zaman zarfı içerisinde ideal olan gidip kızla konuşmaktır. Bu süre aşıldığı takdirde kadın erkek karşısında çıplak olacağından erkeğin heyecanlanmadan ve serinkanlı bir şekilde oyununu oynaması mümkün olmamaktadır.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

189
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
64 Comment threads
125 Thread replies
14 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
87 Comment authors
AnonimMematiYuanTakma tarakGgg Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Brad ama Pitt olmayan
Guest
Brad ama Pitt olmayan

Kızla uygulama üzerinden tanışıyorum bir gün felan konuşup bazen saatler sürmüyor her neyse numarasını alıyorum WhatsApp’tan konuşmaya başlıyoruz, kızı yokluyorum cinsel isteği ne durumda istekli mi vs. Sonra malum konulara giriyoruz sexting olursa oluyor vs. Ertesi sabah uyandığımda WhatsAppa girdiğimde engel yemiş oluyorum direkt, kızlar neden böyle yapıyor düzenli konuşmak varken, hem bayağı ilgili davranıyorlar erken yazıyor konu açıyor vs, direk reel buluşacak birini istedikleri yüzünden olabilir diye düşünüyorum sen ne diyorsun Mahmut abi, yaptıkları garip geliyor

mdwashere
Guest
mdwashere

Mahmut abi merhaba , instagramdan bir kıza yürüdüm çok yakın zamanda buluşma imkanım olmadığı ve çok yoğun olduğum için kızla azar azar ve mesajların arası çok açık şekilde biraz konuştum.Dün hikayeme kendimi attım alev attı.Sonraki günde attığı hikaye üzerinden sohbet başlattım mesaj oynum iyi olmasına rağmen kızın verdiği bilgi tohumlarını kullanamadım hata yaptım kötü sıkıcı bir sohbet oldu sonrasında yetmezmiş gibi instaya pek bakmıyorum gibisinden numarasını istedim tahmin edebileceğin üzere kız numarasını vermek istemedi ama bunu direk yazmadı wp de pek aktif değilim gibi bir şey yazdı ben de ne yani hayır demek mi bu dedim oda sanırım dedi.Bende peki… Read more »

Alex
Guest
Alex

Merhaba. 1 ay samimi takıldığım bir kız vardı. Kız bana cinsel olarak arzu duyuyordu. Öpüşmeler yiyişmeler felan her şey yolundaydı. Kızda soğukluk hissetmeye başladım. 2 defa buluşma ayarladım ama sudan sebeplerle gelmek istemedi bende nextledim. 2 hafta geçti ses seda yok. Galiba doğru yapmışım nextleyerek. İlgili olsaydı ya arardı ya da bi mesaj atardı diye düşünüyorum. Sizce yanlış mı düşünüyorum ?

İbrahim
Guest
İbrahim

Mahmut abi merhaba yeni mezun diş hekimiyim tinder vs.uygulamalardan kadınlarla eşleşiyorum whatsapa da geçiriyorum hızlıca iyi hoş ama yüz yüze geldikten sonra veya muhabbet ilerledikçe mesafe koydu olmaz bu iş diye hissedip kontrolü kaybediyorum istemeden üzerine düşüyorum kız da bu hız ne ben buna hazır değilim diyor mesela şimdi de aynı durumdayım kıza elveda mesajları çektim geri yazdım 2 kere yaptım bunu şu an görünüşte aramız iyi ama ben yazmazsam o yazmıyor.Abi kızacaksın hissediyorum ama valla bu bende huy oldu kurtulamıyorum

Ahmet
Guest
Ahmet

Selamlar Mahmut Abi, Başımdan geçen bir olayı seninle paylaşmak istiyorum. Antalya’da bir otelde çalışıyorum bugün arkadaşla denize gittik biraz yüzdükten sonra iki kızla bakışmaya başladık. Ben aklıma koymuştum harekete geçmeyi en sonunda onların yanına gittim kızla biraz konuştum ve numarasını aldım o da bizim otele yakın bir otelde çalışıyormuş. Bu iki rus kızla daha sonra denizde biraz vakit geçirdik ben çok iyi bir çerçeve kurmuştum aslında ama arkadaş da hem ingilizce sıfır hem de çerçevemi biraz bozduğunu hissettim ama günün sonunda Rus kızın numarasını aldım (hayatımda dışarıda birinin ilk defa numarasını istedim bu arada) şimdi ne yapmalıyım bir fikrim yok… Read more »

Arkad
Guest
Arkad

Mahmut abi’ye sormuşsun ama fikrimi belirtmek ve soruyu biraz genişletmek istedim. Ben açıkçası ilk buluşmayı basit tutup karşı tarafı biraz tartıp, hoşlanma durumuna göre diğer buluşmalar olacaksa yavaştan dozu artırma taraftarıyım. Zararsız tavşan gibi durmayıp fiziksele gitmeye çalışıyorum ama hiç ONS yapamadım. Genelde ya ikinci ya da üçüncü buluşmada skor oldu. Bu bakış açım tatil gibi daha çok tek seferlik ihtimallerin yüksek olduğu yerlerde yanlış mıdır ? Yoksa ne olursa olsun aynı şekilde davranmak mı gerekir ? İlk buluşmalarda amaç ONS ise standart şekilde kahve, bira vs gibi gitmek mi daha mantıklı yoksa rafting gibi biraz daha ekstrem ya da… Read more »

Maury
Guest
Maury

Mahmut abi bir dateimi değerlendirir misin kısaca anlatıcam.Kızla bi ortamda tanıştık ertesi gün instadan ekleyip mesaj attım,akşam buluştuk,önce dışarıda takıldık sonra bana geçtik.Kızdan hiç sinyal alamadığım için temas edemedim kıza,gece yarısına doğru eve geçmek istedi,biraz daha kal dedim bende kahve içeriz dedi,aldığım tek sinyal buydu,biraz yürüyüş yapıp ona gittik,ona gittiğimizde de karşılıklı sandalyelerde oturduğumuz için bir etkileşime giremedim,kahvemi içip geç oldu diyip kalkıp gittim.Kız da biraz daha otur demedi tabi.Deseydi sinyal olarak algılayıp atılım yapmayı düşünecektim. Daha önce tek buluşmadan sekse giden datelerim oldu,balkona minder atıyorum ben kızlarla yan yana oturuyoruz,biraz lafladıktan sonra karşılıklı bakışırken öpüşüyoruz.Bu kız yanıma oturmadı dizlerini… Read more »

hueber
Guest
hueber

merhaba mahmut abi. 2 hafta öncesinden instagram üzerinden numara alarak işleri ilerlettiğim bir kız vardı. bir kere buluştuk her şey güzeldi ama ikinci buluşmada kız yanıma modu düşük bir şekilde geldi. enerjik biriyimdir normalde ama o öyle olunca benim de enerjim azaldı geçirdiğimiz vakit bok gibi geçti. sadece zorlama boş muhabbetlerle zaman geçirip ayrıldık. ilgimiz ilk buluşmadan sonra da kopmadan devam etmişti ama her şey iyi gidiyorken ikinci buluşmadan sonra böyle bir şeyin içinde buldum kendimi. şimdi iki gündür merhabamız bile yok bir şeyleri yanlış yapmış gibi hissediyorum ama olsa bile küçük detaylardır diye çok takılmamıştım. bu kız için yol… Read more »

Yahya
Guest
Yahya

Üniversite son sınıftayken bir nemrut gezisi yapmıştık ve Ogün sayısı kızla tanışmıştım sonra bir 4 tane aynı sınıfta okuyan birinci sınıf kızlarla tanıştım Ogün Ogün içerisinde çok samimi olmuş herbirinin elini felan ısıtıyorum elimle felan gün sonuna hep beraber soğuktan dolayı aynı battaniye altına girmiştik ertesi içlerinden biri beni faceden bulup eklemişti aralarında en güzel kızdı onla konuşmaya başladığımız da defalarca sen çok havalıydın benimle konuşmaz diye düşünüyordum derdi o ara memleketimde sevgilim olduğu için bu kızla fazla flört etmedim sevgilim bende ayrılınca psikolojik olarak o kadar ezik tavırlar ve bu kıza ne kadar üzüldüğümü anlatınca bu kızında bana olan… Read more »

Korkut
Guest
Korkut

okurken yengeç ettin beni, yazarken sen neler çektin kim bilir

ALPHONSO
Guest
ALPHONSO

Abi son 2-3 ayda tanışma konusunda çok büyük adımlar attım. Hatta bunları one night ilişkilerine de döktüğüm oldu ama. Arada duygusal bağlamda etkilendiklerim de oldu. Bunlara spesifik bir örnek verecek olursam. Muhabbetimizin harika olduğu her konuyu konuşabildiğim ve yanında rahat olabildiğim bir hatun kişisi vardı. Ama burada dezavantaj şu ki kızın boyu benden bi 5-6 cm uzun. Aslında kompleks yapmamam gerektiğinin farkındaydım. Kız da arada dalgasını geçse de bunu öyle ağzında hiçbir zaman sakız yapmıyordu cinsel açıdan da bir problem yaşamadık. Fakat benim karakterim bu tarz şeylere hazır olmadığı için yanında yürürken falan ister istemez bir eziklenme sendromu yaşıyorum hala.… Read more »

Ozzi
Guest
Ozzi

Mahmut Abi merhaba 5 gün önce güzellik merkezine kaşımı aldırdırmak için gittim. Alan kız baya baya yürüdü bana tabi bende aynı şekilde. Mesleğimin masörlük olduğunu söyleyince masaja ilgisi olduğunu söyledi. Yarım saat boyunca sohbet ettik. Kaşların, gözlerin çok güzel gibisinden iltifatlar etti. Masaj yapmayı biraz biliyorum deyince nasıl yaptığını görmek istiyorum dedim ve 5 dakika kafa masajı yaptı bana. Masaj bitincede yine haberleşelim ama dedi. Numarasını isteyince instagramını verdi oradan takipleştik. Ertesi gün kıza yazınca 2 saat sonra cevap yazdı biraz sohbet ettikten sonra sohbeti bitirmek için iyi geceler mesajı attım cevap şu şeklide geldi Kız- Bu gün çok yoruldum… Read more »

Alipone
Guest
Alipone

Merhaba abi üniversitede aynı sınıfta olduğum bir kız var ve aynı arkadaş ortamı içerisindeyiz arkadaş grubu kızlı erkekli .Ders aralarında vs. beraber takılıyoruz bu arkadaş grubuyla.Senin normalde aynı sınıftaki kızlardan uzak durmanız daha iyi dediğini biliyorum ama kız ilgimi çekiyor gerçekten..Bazen ben bir şey söylerken lafa girmesi bazı esprilerim saçma bile olsa gülmesi ilgilendiğini düşündürüyor ama geçen gün bana kanka dedi ve friendzone a girdiğimi düşündüm öyle diyince.O ortamdan uzaklaşıp,onlarla takılmasam böylece belki aynı ortamda takılmadığımız için friendzone dan çıkarım ve bunu yapınca kız benimle konuşmaya çalışırsa yürürüm çalışmazsa kızı salarım düşüncesi mantıklı mı yoksa aynı ortamda bulunmaya devam etmem… Read more »

:)asl
Guest
:)asl

Merhaba mahmut abi.okuldan bir kızı beğenmiştim.kıza yürümeyi düşünüyordum.yeni tanıştıgım erkek bir arkadaşım vardı.o da o kızı beğenmişti ama bana “bu kız bana bakmaz seni beğenir sen daha yakışıklısın”gibisinden konuştu.ben de çocuga ben bu kızla muhabbet açacagım kararlıyım dedim.o da sevgilisi de yoktur olur dedi.dün akşam bu erkek arkadaşım kıza mesaj atmış.ve bana böyle bir şey söylemedi yazacagım gibisinden.benden daha erken davranıp kızı elimden alacaktı sözde.sonra da bana kız bana soğuk davrandı bence genel olarak sevgili istemiyor gibisinden konuştu.bende bu çocuğa saydırdım.aramı bozdum.ama kız bu çocukla beni yanyana gördü ve bu kızla sürekli gözgöze gelen insan bendim.kız hakkımda kötü düşünür mü… Read more »

Kendini Geliştiren Adam
Guest
Kendini Geliştiren Adam

Mahmut abi iş yerindekilere yürümek etik midir? İş yerindekilerle cinsel birliktelik yaşamak ne derece doğru? Teşekkürler

barneystinson
Guest
barneystinson

İlla ki bekarız diye her hafta kızlara yürümeli miyiz? Bazı haftalar kendimi iyi hissetmiyorum ve bu yüzden oyunlarımda kötü oluyor. 2-3 hafta ara versek oyunumuzdan bir şeyler kaybeder miyiz?

Nieçe
Guest
Nieçe

Merhabalar 🙂 2 hafta önce iş mülakatına gittim . Ve çalışacağım departmanda tek erkek ben olacağım için barzo olup olmadığıma dair sorularda sordular . Bende işe kabul edilmeme fayda sağlayacağını düşünüp kız arkadaşım var dedim …. Neyse işe kabul edildim . Ve tabiki çalışanlardan çok beğendiğim birisi vardı .. kızın hareketlerinden ilk çekim in olduğunu hissettim … tanıştıktan sonra benimle sohbet ederken saçlarıyla oynaması , çok rahat olamaması gibi … Hatta 3. Günde ismimden emin olduğu halde “şey ya senin adın neydi” gibi cümle kurdu … gülümseyerek adımı söyledim.. İlk izlenim buydu . Bu yaşananlar ilk hafta dolasıyla doğal gelebilir… Read more »