Kızlara nasıl yürünür (ya da yürünmez)?

Kadınlar konusunda başarısız karakterlerin gelmiş geçmiş en sevimlisi, her erkeğin mutlaka bilmesi gereken sock gap(*),  nudity buffer (**) gibi kavramların yaratıcısı Jeff Murdock (Coupling), barda kızlara nasıl yürünmez dersi veriyor. Gerçi şansına bu sefer başarılı oluyor 🙂

“Shadine” Jeff 🙂

Bunu gördükçe aklıma kıza yürümeden önce “Boğaz ne güzel değil mi?” demeyi kurgulayan ama yürüyünce “aa bak gemi” diyen şaşkın bir arkadaşım gelir. Adam bunu yanımda yaptı düşünsenize arkadaşınız kıza dönüp “aa bak gemi diyor” 😮

Kız “hı hı” diye uzaklaştıktan sonra “oğlum o kız aa bak gemi demek için bir 15 yaş büyük değil mi napıyorsun? Atta gidelim de bari” diye şaşkın şaşkın sorduğumda, “abi ya ben bak boğaz ne güzel değil mi? diyecektim heyecandan ağzımdan öyle çıktı” demişti 😀

(*) çorap aralığı : “(Cinsel birleşme öncesi) çorabını tam olarak ne zaman çıkarıyorsun? Benim tavsiyem ayakkabılarını çıkardıktan hemen sonra ve pantolonunu çıkarmadan önce çıkarman. Bu, çorap aralığıdır ve bu aralığı kaçırırsan birden bire çorapları ayaklarında ve çıplak bir adam olursun. Kendisine saygısı olan hiçbir kadın, çorapları ayaklarında olan çıplak bir erkeğin kendisi ile seks yapmasına izin vermez.”

(**) çıplaklık penceresi: erkekler bir kadını gördükleri andan itibaren gözleriyle soymaya başlamaktadırlar. bu işlemin sona ermesi ise 5 dakika sürmektedir (çünkü gögüs uçlarının analizi incelikli bir iştir ve zaman alır). Bu zaman zarfı içerisinde ideal olan gidip kızla konuşmaktır. Bu süre aşıldığı takdirde kadın erkek karşısında çıplak olacağından erkeğin heyecanlanmadan ve serinkanlı bir şekilde oyununu oynaması mümkün olmamaktadır.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

189
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
64 Comment threads
125 Thread replies
14 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
87 Comment authors
AnonimMematiYuanTakma tarakGgg Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Yusuf
Guest
Yusuf

Mahmut abi bayramını kutlarım öncelikle no Contact sürecinde terk eden eski sevgilinin wp den bayram kutlaması yapmasına cevap verilmeli mi

Melez
Guest
Melez

Eee charlie harper. Oh maaaaan.

Jenares
Guest
Jenares

Mahmut abi isyerinde bi kiz var tas gibi kizin gulusune agzina burnuna her yerine asik oldum bu kiz benden 2 yas buyuk yas isini yalanla hallederimde bu kiza yuriyeyimmi sinyal almadim ama daha gecen siska bi tane pic yazilmaya kalkti fazla takmadi onu ne yapim ne bok yiyim ig den eklesemmi ama kizla muhabbetin yok henüz nasil bi yol izlemeliyim?

Blade
Guest
Blade

“Mahmut Abi” kimse dememiş bem diyeyim bayramın kutlu olsun…

Hasan
Guest
Hasan

Mahmut abi selamlar. Lise 2 deyken 20 gün boyunca flörtleştiğim kız vardı. Konuşma devam ederken eski sevgilisiyle karşı karşıya geldim daha doğrusu o kızın peşini bırak diye konuştu. Kız da eğer kavga ederseniz ikinizle de konuşmam vb söylememler yaptı. Sonra barıştıklarını öğrendim Hayırlı olsun dememe karşılık Eyvallah yanıtı aldım. O süre üzerinden 3-4 yıl geçti şu an 19 yaşındayım Kırmızı hap konusuna hakim olmaya çalışıyorum. onun dışında da o zamandan beri spor yapıp giyimime önem gösterip kendime yatırım yapmaya devam ediyorum. Kızla konuşurken mavi hap kafasında olduğum için kaybettiğimi anladım kızı tekrar takip edip konuşmam saçmalık mı olur. Mantıken bana… Read more »

Lexus
Guest
Lexus

“Çevrede çok talep gördüğü için ” birader saygısızlık gibi anlama ama buna gerçekten güldüm. Tamam biz de güzel kızları istiyoruz işte takılalım , edelim , millet de görsün falan diye ama senin sadece bu sebeple değil o kıza hala duygusal olarak bir şeyler hissettiğin kanaatindeyim. 4 sene önce sen 15 yaşındaydın. Yani 15 yaşından beri bu kızla bir bağın varsa – ki zamanında olmamış iş , hatta sana eyvallah demiş eski manitine dönmüş – cidden sorun vardır. ” Mavı haplı olduğum için kaybettim” demişsin de değişen bir şey yok gibi. 19 yaşına gelmişsin ve hala istiyorsun. Sence onu elde ettikten… Read more »

Zagoran
Guest
Zagoran

Zamanında bunun birebir aynısını yaşadım (yaslarimizdan eski sevgilisiyle tartışmamız kadar, tekrar eski sevgilisiyle barismasina kadar)ve düşündüğünü yaptım, sana tavsiyem öncelikle yoklukta değilsen yürüme, yokluktaysan çok cok istiyorsan kıza mesaj at, hayatında çok şey değişmiş gibi laflarla bir şekilde eskilerden konuyu aç “o zamanlar çocuktuk, şimdi olgunlaştık ama bende bazı şeyler yarım kaldı” gibi imada bulun. Zaten sasiracaktir, bunu lehine kullan her neredeyse her kız kendini uzun süre seven bir platoniginin olmasını ister, egosu tatmin olur, buluşmaya çağır, gelirse işi ilerletirsin ama sana tavsiyem eğer kompleks yapmışsan SAKIN yüzüne gözüne bulaştırma bu sefer aynı yerden tekrar yara alırsın ve kapanması daha… Read more »

Jacky
Guest
Jacky

mahmut abi öncelikle iyi bayramlar .
ben bi ilişkiden çıktm ve paslanmış gibiyim. öncelikle sürekli gezdiğim arkadaşlarımın olduğu kafede bir kız çalışıyor ( arkadaşımın kuzeni ) kız bi gece beraber sohbet ederken sohbet arası bildiğin ufaktan bana yürüdü o akşam öyle bitti ertesi günden itibaren kız bi kendini geri çekti sebebi ne olabilr ?

Redit d
Guest
Redit d

Kıza ilgini gösterip yürümemişsin.Yani yd diye değerlendirip buluşma ayarlamalıydın.Fırsat penceresini kaçırınca kız ilk başta ilgili davransa bile sonradan soğuk yapar.Genelde çevresinde tabağı çok olan kadınlar yapar.Yani artık o kızdan senin için iş çıkması çok zor.

AtanamamışPua
Guest
AtanamamışPua

Mahmut abi selamlar.Konuyla ne kadar alakalı alakasız bilemiyorum ama şu sorunun bu zamana kadar sorulduğunu görmedim.
Muhafazakar bir ailede büyüyen erkeklerin genel olarak kadın-erkek ilişkilerine çok ters bakılıyor.Küçük yaşlardan itibaren dini sonrasında yaşam tarzı haline gelen nedenlerle ailemde de bu vardı ve 20 yaşına geldim.Kızlara yürürken özgüven konusunda bir sorun yaşamıyorum her şey çok iyi gidecekken sanki bir yanlış yapıyormuşum hissine kapılıyorum.Babam dini açıdan yanlış buluyor bu da beni rahatsız ediyor.Bu konuda yapılması gereken tek şey aileden ayrı yaşamak mıdır ?

emre
Guest
emre

Mahmut abi selam,
“*” ve “**” ile yazıda belirttiğin yerlere yazının aşağısındaki açıklamaya yönlendiren bir link koysan daha güzel olabilir. Hatta yazının altındaki açıklamaların bittiği yere “yukarı dön” gibi bir link’te koyaiblirsin.

Yozgat Prensi
Guest
Yozgat Prensi

Peaky blinders dizisinde oynayan Thomas Shelby karakteri hakkında ne düşünüyorsunuz. Bence adam bugüne kadar öğrendiğimiz bütün gerçeklerin bütünleşmiş hali gibi. Mahmut abi en çok senin düşünceni merak ediyorum. Lütfen bana düşüncelerinizi yazın.

Lose
Guest
Lose

Thomas Shelby klasik bir painful though guy. Hayat acılarla dolu ve devamlı ileriye gitmekten başka çaremiz yok mentalitesinde bir adam. Ama sezonlar ilerledikçe senaryo yüzünden bozuluyor.
Burası spoiler

Ona ihanet eden kadına bağlanması ve o kadın öldükten sonra eskiden fahişe olan hatunla evlenmesi falan senaryo yüzünden. Bu tarz bir adamın yapmayacağı şeyler genelde.

Spoiler bitti

Modern dönemdeki dizi film karakterlerinin çoğu alfa olsa da mavi haplı arkadaşlar. Bunu bilerek incelemek lazım.

yeşilzeytin
Guest
yeşilzeytin

@Lose İnsanlar bu sitede zaman zaman genelde film ya da dizi formatında “kırmızı hap dostu, alfa ana karakterli” medya soruyorlar. Oysa son paragrafından hareketle ters yönde düşünürsek, politik doğruculuğun sağduyu yerine geçmediği (2010-15 öncesi), erkekte ortalama testesteron seviyesinin düşüşünden önceki dönemlerde (90 evveli) üretilmiş iyi medya pekala iş görür. Site okurları bu karakterlerin yazımında senaryonun ve devamlılığın etkisini hep gözardı ediyorlar, bu yüzden falanca diziden rastgele karakter analiz ettirip buradan “helal damgası” aldırmaya çalışmak faydalı değil. Karakterin illaki bir ya da daha fazla alfa davranışı senaryo akışı gereği kurban edilecektir. O yüzden medyayı dizi, hatta karakter özelinde incelemek yerine yukarıdaki… Read more »

Lose
Guest
Lose

Genelde rol model eksikliğinden kaynaklanan bir durum. Buradaki çoğu erkek gerçek bir rol model bulamadığı için film dizi karakterlerini örnek almaya çalışıyor. Gerçek olanını bulmak lazım.

Man Going To Own Way
Guest
Man Going To Own Way

Hank moody var kral. Jason statham gerçek hayatında da alfa. Jon berthnal var bide. Kötü çocuk karakterini iyi oynar.

Lose
Guest
Lose

En doğrusu Tom Hardy bence. Abim dibe vurmanın betalaşmanın kralını yaşamış sonra yükselip bir alfaya dönüşmüş. Gençliği madde bağımlılıkları ile geçmiş. İlk karısının yüzünü dövme yaptırmış mesela. Şu an Hollywood un en çok aranan oyuncularından biri.

tetris
Guest
tetris

Mahmut abi selam,
Ben yazmadığımda nadiren yazan ama her yazdığıma cevap veren(bekletmeden) beraber vakit geçirmekten keyif aldığım bir kız var. Kızın nadiren konuşma başlatması bir tık canımı sıkıyor ama her yazdığımda anında cevap vermesi kafamı karıştırıyor. Neredeyse devamlı konuşmaları benim başlatmam doğru mu?

Marki de Franco
Guest
Marki de Franco

Merhaba abi. Yaz icin gecici olarak basladim. Benimle birlikte birkac kisi daha ise baslamis, ayni zamanda eski is yerim oldugu icin yeniler haric herkesi taniyorum. Yenilerden hos bi kiza calisirken yurumeye basladim tavri olumlu fakat benim yurumem is yerinde digerlerinin de dikkatini cekmis oyle ki calisan ablalar gelip agzimdan laf aldilar. Daha sonra sakayla karisik kiza is yerinden birisinden hoslanip hoslanmadigini sormuslar hatta adim zikredilmis, kiz da hayatima kimseyi almak istemiyorum gibisinden bir seyler demis. Benim bu ablalarla aram iyi oldugu icin benim sordurdugumdan suphe etmesinden korkuyorum. Gecen gun kiz sakayla karisik sana küstüm ama bir seyler ısmarlarsan barisabiliriz gibisinden… Read more »

Süleyman
Guest
Süleyman

Bir kızın benden hoşlandığının haberini aldım 2 gün sonra görüşeceğim.Erkek adamlığa dönüş sürecimin çok başında olmamdan dolayı(hep iyi ve asosyal çocuk oldum son zamanlara kadar) kıza olumsuz geri dönüş yapmayı planlıyorum.Yaptığım hareket doğru mudur?

Etchelion
Guest
Etchelion

Mahmut abi, şöyle bir durum var, 4 aylık bir ilişkim var. Kız, en başından beri aşırı ilgiliydi. tam tersi ise ben ilgisizdim (genel halim, bilmiyorum fakat hiç yazan ya da arayan taraf olmak istemem, bu bir problem olabilir). o 10 kere yazıyorsa ben 1 kere yazıyordum ki o bu durumun farkındaydı. bana, “seni tanıyorum” diyordu. konuşurken her zaman sohbeti eğlenceli hâle getirir, sohbetin en zevkli yerinde işim olduğunu söyleyip sohbeti ertelerdim, ki aklında her zaman son an kalsın diye. hâlâ aynı şeyi yapıyorum, fakat şöyle bir problem var, son zamanlarda kız hâlen yazıyor fakat artık söylediğim şeylere aynı şekilde karşılık… Read more »

Crixus
Guest
Crixus

Bilemiyorum abi ya, 2 senedir sitedeyim, mantığıma yatan çoğu şeyi uyguladım ve faydasını gördüm hayatımda değişiklikler çok fazla elde ettim ancak ne yapıp, ne edip defalarca kez YD almama rağmen gidip ortak bir alanda olmadığım ya da bir şekilde karşı tarafın başlatmadığı sürece kadınlar ile tanışamıyorum. Daygame yok sıfır yani ancak lifegame, o da ne kadar denk geliyor ki ancak okullarda. E okullar da kapalı, instagram üzerinden yürüyoruz 10 kişiye yazdıysam 2 tanesi dönüyor, her şey güzel iyi ancak buluşmaya gelince görüldüyü basıyor. İçimde oluşan o baskıyı da engelleyemiyorum, git tanış, git konuş diyor ancak beynimi hala yenebilmiş değilim. İçgüdülerimi… Read more »

Ozz
Guest
Ozz

Mahmut abi merhaba
Bir süredir takipteyim böyle bir yazı/soru varsa görmedim mazur gör. Sorum şöyle; sence yürümeye yeni başlayan kişi için gerek özgüven edinme gerek korkuyu yenme için en doğru başlangıç nasıl ve neresi. Night game daha kolay diye duymuştum ama malumun çoğu pub bistro damsız almıyor.