Secret Oyunu A’dan Z’ye anlatıyor – Türkçe Podcast

Bu yayında, iki takipçi ile kadın erkek ilişkileri oyunu konusunu konuşuyoruz.

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında Centilmen Kulübü %3’lük Erkekler Video Eğitim Platformunu ve Centilmen Kulübü Çekici Erkek Eğitim Setini de bu site üzerinden okuyuculara sunmakta.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

3
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Er KekiSelimLove and hate Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Love and hate
Guest
Love and hate

Secret’a anlattıkları icin teşekkür ederim fakat 1 saat 49 dakikalik videonun toplasan sadece 30 dakikasında oyun anlatmış. Geri kalan kısımda ise dr.redpill,joker e saydırıp mahmut abiyi övmüş ve bence çok ağır zaman kaybetmiş,kaybettirmiş. Bu sektördeki insanların çok fazla maddi kaygısı olduğunu düşünmüyorum fakat yine de insanlari bir sekilde kendi ürünlerine (youtube katıl, kitaplar) vs yönlendirerek pastadaki payını diğer rakibine bırakmak istemiyor. Bence sizin görüşlerinize bu kadar deger veren gençleri böyle hedef göstererek yonlendirmeniz doğru degil, bircok kitabinizi aldim okudum ki bence maddi olarak cok daha fazlasini hakediyorlar fakat pasta yeteri kadar büyük. Buradaki payi arttırmak icin diğerlerine sallamaniz ve kutuplasma… Read more »

Selim
Guest
Selim

Erkek adam zihin seti ile oyunu pratikte nasıl uygulayacağını bu iki durumun ; pratik ve teorinin nasıl birbirinin ayrılmaz parçası olduğunu gayet güzel anlatmış.
Yani elinde tonlarca teorik bilgi var ve bunu ,daha da nasıl uygulanacağını bilmiyorsun..ya da redpilin ve ya pua litaractürün teorik bilgilerinin saha da karsiligi var mı bilmiyorsun.o zaman elinde var sıfır.

Er Keki
Guest
Er Keki

Sayın abiler, kızın yalnız olmadığı en azından yanında bir arkadaşı olduğu durumlarda o gruba nasıl yaklaşabiliriz?