Kızlara nasıl yürünür (ya da yürünmez)?

Kadınlar konusunda başarısız karakterlerin gelmiş geçmiş en sevimlisi, her erkeğin mutlaka bilmesi gereken sock gap(*),  nudity buffer (**) gibi kavramların yaratıcısı Jeff Murdock (Coupling), barda kızlara nasıl yürünmez dersi veriyor. Gerçi şansına bu sefer başarılı oluyor 🙂

“Shadine” Jeff 🙂

Bunu gördükçe aklıma kıza yürümeden önce “Boğaz ne güzel değil mi?” demeyi kurgulayan ama yürüyünce “aa bak gemi” diyen şaşkın bir arkadaşım gelir. Adam bunu yanımda yaptı düşünsenize arkadaşınız kıza dönüp “aa bak gemi diyor” 😮

Kız “hı hı” diye uzaklaştıktan sonra “oğlum o kız aa bak gemi demek için bir 15 yaş büyük değil mi napıyorsun? Atta gidelim de bari” diye şaşkın şaşkın sorduğumda, “abi ya ben bak boğaz ne güzel değil mi? diyecektim heyecandan ağzımdan öyle çıktı” demişti 😀

(*) çorap aralığı : “(Cinsel birleşme öncesi) çorabını tam olarak ne zaman çıkarıyorsun? Benim tavsiyem ayakkabılarını çıkardıktan hemen sonra ve pantolonunu çıkarmadan önce çıkarman. Bu, çorap aralığıdır ve bu aralığı kaçırırsan birden bire çorapları ayaklarında ve çıplak bir adam olursun. Kendisine saygısı olan hiçbir kadın, çorapları ayaklarında olan çıplak bir erkeğin kendisi ile seks yapmasına izin vermez.”

(**) çıplaklık penceresi: erkekler bir kadını gördükleri andan itibaren gözleriyle soymaya başlamaktadırlar. bu işlemin sona ermesi ise 5 dakika sürmektedir (çünkü gögüs uçlarının analizi incelikli bir iştir ve zaman alır). Bu zaman zarfı içerisinde ideal olan gidip kızla konuşmaktır. Bu süre aşıldığı takdirde kadın erkek karşısında çıplak olacağından erkeğin heyecanlanmadan ve serinkanlı bir şekilde oyununu oynaması mümkün olmamaktadır.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

189
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
64 Comment threads
125 Thread replies
14 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
87 Comment authors
AnonimMematiYuanTakma tarakGgg Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
No Name
Guest
No Name

Merhabalar Mahmut abi. Son sınıftan hoşuma giden birisi var. Kendisiyle hiç muhabbetim olmadı. Ders programlarımız tek ders dışında kesişmiyor, yani sadece haftada bir kere alttan aldığı derste kendisini görebiliyorum. Bu derse de bazen geliyor bazen gelmiyor. Başka türlü görme ihtimalim yok. Dolmuşta kampüse giderken bayağı bakışmıştık ama kalabalıktan dolayı tanışma fırsatı bulamadım. Bu kıza instagramdan ekleyip yazsam korkaklık mı olur? Yoksa ortak dersimizde bir fırsatını bulup yüz yüze mi konuşmalıyım? Mesaj oyununda fena değilim ama yüz yüze tanışmada iyi olduğum söylenemez. Tanışırken ne konuşacağım hakkında da bir fikrim yok.

Mapuche
Guest
Mapuche

Mahmut abi selamlar. 22 yaşındayım ingilizce işletme son sınıf öğrencisiyim. Bugüne kadar kızlarla aram hep iyiydi, çevremde benden hoşlanan kızlar hep oldu (lisedeki zargana halimden bile hoşlanıyorlardı.) 2 kere sevgilim oldu vajinal birleşme dışında her şeyi tecrübe ettim. Sevgililerimin hepsi yaşadığım ilçedendi üniversiteden hiç sevgilim ya da takıldığım kız olmadı. Öğrenci kulüplerinde iki senedir aktif üyeyim bu yıl her partisine, buluşmasına katıldım. Etkinlik için stantlarda gönüllü olarak da çalışıyorum. Vücudum kötüyken, doğru düzgün giyinmeyi bilmiyorken birlikte olduğum kızlar vardı ama kendimi her alanda geliştirmeme rağmen son 1 yıldır hiç sevgilim ya da “romantik” anlamda birlikteliğim olan bir kız olmadı ve… Read more »

Ferhad Velizadeh
Guest
Ferhad Velizadeh

Merhaba. İş yerinde beğendiğim bir kız var. Sonradan öğrendim ki aynı üniversiteyi bitirmişiz. İş ortamında olduğumuz için direkt konuya girmek istemedim. Koridorda karşılaştığımızda “Senin adın Nigar idi değil mi? Üniversitede yan sınıftaydın galiba.” dedim. Hayır ismim Bahar, çoğu kişi ismimi karıştırıyor. Üniversitede de filanca sınıftaydım dedi ve gülümsüyordu konuşurken. Yani olumsuz bir tepki gelmedi. Sonrasında iş çıkışı yaklaştım sohbet başlatmak için, ama soğuk cevaplar verdi. 1-2 soru sordum sadece cevap verdi ve telefonuna bakmaya devam etti. Bana sormadı. Ben de hadi görüşürüz dedim ve gittim. O an muhabbet etmek istemediğini anlamıştım çünkü, ama tek sebep benden hoşlanmamış olmasıdır diye düşünmedim.… Read more »

Hüseyin
Guest
Hüseyin

Kral bu güzel kadınlara karşı olan bu bana bakmaz olayını nasıl aşabiliriz mesela instagram güzel bir kız görüyoruz karşılıklı takipleşiyoruz ama benim gibi bir çok yakışıklı takip ettiği var ve elit geziyor bizimde paramız yok çoban gibi geziyoruz özgüven yerlerde yazsak bu bize bakmaz diyoruz nasıl aşılır bu hani illa paramız ya da arabamız mı olmalı

Rayto
Guest
Rayto

mahmut abi selamlar

hiç bosna hersek e gittin mi ? erasmus için 5 ay orda olacagım da boşnak hatunlar ile hiç birlikte oldun mu diye sorcaktım nasıllar 😀

Bay dones
Guest
Bay dones

Abi tamam bu kızlara yürüyoruz da toplu arkadaş ortamında kur yapmak saçma mı olur

kinyas
Guest
kinyas

Mahmut abi bi keresinde ”sosyal ortamda eğlenmenize bakın 1v1 de yürüyün” demişti.

Behzat
Guest
Behzat

Mahmut abi selamlar öncelikle lise 2 öğrencisiyim ve kendimden bir yaş küçük bir kızla tanışıp ilişki başlatmak istiyorum ama herhangi bir ortak arkadaş yok kızı kantinde falanda yakalayamıyorum sadece okulun etrafında arkadaşıyla dolanıp duruyor. Çıkışta yürüyerek eve gidiyor eve gittiği yolu az çok biliyorum. Ben bu kızla nasıl tanışmalıyım? Ne yapabilirim? Bana bir yol haritası çizer misin bu işlerde acemiyim? Cevabını bekleyeceğim abi.

Umut Hüseyin Kılıç
Guest
Umut Hüseyin Kılıç

Reis ben bir kızla instagramda konuşuyordum gayet güzle konuşuyordum hatta görüşecektim bile kıza ilk kez ses attım bir an da görüldü attı birşey yazmadı sinirlendim sonra pelteğim biraz hakaret gibi geldi bana sonra engel attı gitti bu kızlar neden böyle

Pesimist
Guest
Pesimist

Mahmut abi
Benim yaşım 29 bu yaşa kadar hiç bir kıza yürüyemedim çalıştığım yerde bir kıza abayı yakmamak için zorluyorum kendimi ama dayanamayacağım sevgilisinin olup olmadığını bile bilmiyorum ve bugüne kadar kızlarla nasıl konuşulur hiç bir fikrim yok. Ben bu kıza nasıl açılırım nasıl sohbet ederim inan hiç bir fikrim yok. Tek muhabbetimiz sabah günaydın akşam güle güle 😀

ymca
Guest
ymca

merhaba mahmut reis ben 11. sınıfa gidiyorum. Okulda bir kız var yaklaşık 1 aydır bakışıyoruz ama hiç ortak arkadaşımız olmadığından gidip tanışamadım. Arkadaşlarım benle dalga geçmeye başladılar gey diyen var onu dövdüm aslında. Daha önce hiçbir kıza açılmadığım için nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Kendimi ezik gibi hissediyorum. Artık bir şeyler yapmam gerekiyor bunu farkediyorum yoksa ben kıza söylemeden kız başkalarından duyacak. Direk ınstagramdan yazasım var ama bence tam bir eziklik gibi. Bu pazartesi gidip en azından bir şeyler demeliyim yoksa daha da dibe baticam sanırım

kinyas
Guest
kinyas

Ne söylediğinden çok nasıl söylediğin önemlidir. Önemli olan kıza gidip ne dediğin değil gidip konuşma başlattığın. Git bölüm muhabbetinden konuşma başlat mesela sonra bu arada ben ymca diye elini uzat tanış. Biraz daha konuştuktan sonra muhabbet tıkanışa doğru giderken ”oldu o zaman sonra görüşürüzü x tanıştığıma memnun oldum” de hafif gülümseyerek, git. Sonra bir iki muhabbet daha edince ” Müsaitsen Perşembe okuldan sonra şurdaki kafede bir şeyler içelim?” diye teklif yap.

Mahmut Abi tavsiye vermiyorsa bi bildiği muhakkak vardır. Ben yine de kendi bildiğim kadarıyla bir şeyler söyleyeyim dedim.

Crixus
Guest
Crixus

abi uzun zamandır aynı sorunlarla boğuşuyorum, bu sana ilk yazışım da değil. kendi çevremde daima önde olan birisiyim, atılganım, enerjim bol, insanlar benle samimiyet kurmak istiyor, hayatımın bazı noktalarında kendi adıma iyiyim, ama bende korku başladı. çünkü hiç bir kadınla kalıcı bir bağ kuramıyorum. hep bir ortak çevre aracılığı ile kadınlarla tanışıyorum, arada hayat oyunu. hayatımdan bir sürü kadın geçmesine rağmen hala daha doymayan, hepsine atılmak isteyen, kendime böyle hitap etmek istemesem de abazayım. icraat yapamıyorum değil ama zoruma gidiyor artık. hoşlandığım kadınlarla hala daha gidip tek başıma konuşamıyorum, çok fırsat kaçırdım bu şekilde. artık sadece seks odaklı değil, beraber… Read more »

mahmutoreiso
Guest
mahmutoreiso

Mahmut abi. Bi kız sürekli bana bakıyor. Yaklaşık 1 hafta falan oluyor. Spor salonu gibi bir yerdeyim ama fitness degil, ona benzer ama spor yapıyoruz öyle diyeyim. Her neyse, ilk basladigim zamanlar, bu arada herkes aynı anda başladı, bu dedigim kız sürekli bana bakıyordu. Bakısıyorduk. 2 gün sonra falan duraktaydık, ben baska bir kızla konusuyordum, bu kız kapalı bir açıdaydı fakat bizi görebilmek icin kafasını öne eğdi falan bize baktı. Bundan 1 gün sonra başka bir kızla otobuste muhabbet ediyordum o da otobusteydi ve sürekli bize bakıyordu. Benim sırtım ona dönüktü ama arada dönüp baktigimda gözü bizdeydi ve ben otobusten… Read more »

İzlemeye mi geldim
Guest
İzlemeye mi geldim

Abi beni beğenen, ilgi duyan kızlar oluyor ama bir yerde tıkanıyorum. Belirli aşamaları geçtikten sonra performans anksiyetesi ortaya çıkıyor. Kur yapmak, takılmak, fiziksel aksiyon yaşamak çok keyifli aktiviteler olmasına rağmen iş ciddiye bindiğinde keyif alamıyorum. Özellikle yeni tanıştığım kadınlarda çok iyi başlıyor ama sonrasında boşluk hissi geliyor. Bana gerçekten eğlence gibi değil de iş gibi görünüyor ve ilgi odağımı dağıtıyor. Haketme eşiğimin düşük olmasından mı kaynaklanıyor bilmiyorum. Opsiyonlara sahip olsam dahi belli bir aşamadan sonra kendi kendime geriliyorum. Aynı sorun iş hayatında da karşıma çıkıyor. İşime kendimi vererek çalıştığımdan yükselme fırsatları geliyor ama bunun keyfini çıkarmak yerine düşünce alemine dalıyorum.… Read more »

Serkan
Guest

Abi ben sosyal medyada baya kız düşürüyorum hata bazen buluşuyorum ama abi buluşmadan sonea kızdan soğuyorum bide abi ben realden kız düşünemiyorum birden soğuyorum abi sizin fikir ve düşünceleriniz nelerdir

Yusuf
Guest
Yusuf

Selam bir yazının altında soru sormuştum ama cevaplanmadı tekrardan sormak istiyorum. Geçen bir etkinlikte 2 kız gördüm. ilk anda sohbet açmaya çalıştım ama çok sıcak değillerdi daha sonra ordan ayrılırken onlarda kalktı o sırada. Yaklaşık bir 10 dakika beraber yürüdük yanımdaki kız ile kolumuz sürekli sürtünüyordu yürürken, soru sorduklarında tahmin etmelerini istiyordum yanımdaki kız bana sen tehlikelisin dedi bende ben çok masum ve zararsizim dedim gülerek. Ayrılmadan ikisindende instagram istedim. Verdiler. Biri hiç isteği yanıtlamadı diğeri geri takip yaptı. Sonraki gün yazdım ama yanitlamadi dün baktığımda ise takipten çıkmıştı. Bu konuda yorumunu bekliyorum abi.