Yüksek değerli erkek ol, kadınlar sana gelecekler

Erkeklere yönelik alanda salgın gibi yayılan “yüksek değerli erkek” merkezli tavsiye, “tip – para – statü en iyilemesi” şeklinde. Eğer bu üçüne en yüksek seviyede sahip olursanız, “kadınlar size gelecekler” şeklinde. Bu tavsiyeye uyup üçüne de sahip çoğu erkek, sadece bu üçüne sahip olup kadınların kendilerine gelmelerini bekliyorlar ama gelen giden olmadığını görüp hüsrana uğruyorlar. Bu insanların bir kısmı, gelen giden olmadığını görünce dünyaya ve kadınlara yönelik bir öfkeye kapılıyor.

Tip – para – statü ancak kadın – erkek ilişkilerinde gelişmek için sosyalleşmeye, kadınlarla tanışmaya zaman ve emek harcadığınızda işinize yarar. Haftada 2 ama bir dönem 3 kere sosyalleşmek için dışarı çıkmalısınız. Ev – iş – spor salonu üçgeninde kızların sizi keşfetmesini beklemeniz aptalca. Sosyalleşme kabiliyetiniz, sosyal ortamda kadınlarla tanışma kabiliyetiniz güdükse, işiniz zor. Tipiniz, paranız ve statünüz yerinde bile olsa, bir kadınla konuşurken rahat, abartmadan esprili ve belli bir karizmaya sahip olmanız lazım.

Tipinizi, finansal durumunuzu ve statünüzü en iyilemeyin demiyorum ama bunları kadınlarla tanışmaktan kaçmak için yapıyorsanız, siz aylardır veya belki yıllardır kendinizi en iyileyip kızların gelmesini beklerken, her gece sizden daha tipsiz, daha fakir ve daha düşük statülü ama sosyal ortamdan kaçmayan adamların, sırf daha fazla kızla karşılaştığı için kızlarla olduklarını bir düşünmenizi tavsiye ederim.

Aslına bakarsanız iş modeli olarak statü, finans ve fizik açısından en tepeye oynayın tavsiyesi oldukça başarılı bir tavsiye. Zira statü-para-fizik açısından en tepede insanların oranı binde birden daha az ve bu kadar başarması zor bir hedef koyduğunuzda, kadınlar nerede diye şikayet edenlere yıllar boyunca “daha o seviyeye gelmedin” demeniz mümkün.  Ayrıca bunu piyasaya çıkıp reddedilme ve hüsran ile dolu olan eşleşme ritüelinden aşırı derecede korkan erkeklere çok rahat satabiliyorsunuz. Bu erkekler sosyalleşmekten, kadınlar tarafından reddedilmekten o kadar korkuyorlar ki, “Everest’e tırmanman ve ünlü ol, kadınlar sana gelecek” desen, sosyal aktivitelerde 10-15 kadına yürümek yerine Everest’e doğru yola çıkarlar.

Yüksek değerli erkek tavsiyelerinin temel mantığı “tepe %1 erkekler kadınlarla başarılılar, o zaman kadınlarla başarılı olmak istiyorsan sen de tepe %1 içine girmelisin”. Oysa kadınlarla az çok başarılı erkeklerin %90’ından fazlası, tepe %1 içinde olmaktan çok uzaklar.

Tabii burada kadınlarla başarılı olmaktan ne anladığınıza da bağlı. Son zamanlarda Andrew Conman Tate ve Flesh and Filth gibi oluşumlar, parayı veren herkese açılan bacaklarla ard arda yatmayı başarı kriteri yaptılar. Kutsal kitap gibi The Rational Male’i ekrana sallayıp duran Flesh and Filth ikilisi, onlyfans kızlarıyla yatmak ya da sugar baby sitelerinden kadın bulmak gibi “giga beta öder” varoluşu “alfa” olarak tanımlamaya başladılar.

Oysa çoğu erkek için kadınlarla başarı, duygusal ve cinsel olarak az çok doyumlu, uzun süreli ve tek eşli ilişki. Özellikle Batılı dünyadaki kırmızı hapçılar ve genel manosphere dünyasındaki guruların çoğu, bu tür ilişkiler ve evlilik konusunda ya çok az tecrübeye sahipler ya da başarısız bir geçmişe.

Konumuza dönersek, araştırmalar bize kazanılan para, tip ve statü ile ilişki başarısı arasında doğru orantı olduğunu gösteriyor. AMA bu, sihirli üçlüye yüksek seviyede sahip olmayanların ilişkilerde başarılı olamayacağı anlamına gelmiyor. Bu aynı zamanda para- tip – statü üçlüsünün kendi başlarına ilişki başarısı sağladığı anlamına gelmiyor.

Kadın erkek ilişkilerinde tavsiye verenlerin birçoğunun derdi de bu zaten. İstatistik biliyor gibi durmuyorlar. İstatistik paylaşıp duruyorlar ama dünyayı olasılıksal değil, deterministik çalışıyor sanıyorlar. Dünya “tipi zirve %10 içinde puanlananların ilişki başarısı, ortalama erkeklere göre %35 daha fazla” şeklinde çalışıyor, “tipi %10 içinde puanlananlar ilişkilerinde başarılıdır” şeklinde değil. Tip – para – statü, kadın erkek ilişkilerinde başarı şansını önemli ölçüde arttıran faktörler ama tek başlarına “yeterli” değiller.

Burada hem araştırmaların hem de internetin yarattığı, devasa bir yanlış bilgi var. Örneğin araştırmaların çoğunda, “nasıl biri ile ilişki isterdiniz?” diye soruluyor. İnsanlar da bu sorulara “1.85 boyu olsun”, “90-60-90 olsun”, “ayda 5000 Dolar geliri olsun”, “çok güzel yemek yapsın, hamarat olsun” gibi cevaplar veriyorlar. Fakat “nasıl biri ile ilişli isterdiniz?” sorusu, “nasıl biri ile ilişkidesiniz” ya da “nasıl insanlarla ilişkiniz oldu?” sorularından çok farklı bir soru.

Twitter’da, İncel “It is oveerrrrr” hesaplarında bu tür “nasıl biri ile beraber olmak isterdin” araştırmalarına çok vurgu yapılıyor ama bu araştırmalar problemli. İnsanlara sorduğunuz “ne istersin” sorusunun cevabı ile ne yapacakları birbirlerinden farklı şeyler. Aslına bakarsanız birçok durumda bu ikisinin birbirleri ile bağlantılı olmadığını gösteren araştırmalar var.

Yani kadınların ve erkeklerin “nasıl birisi ile ilişki isterdin?” sorusuna verdikleri cevaplar ile gerçekten ilişkiye girdikleri insanların özellikleri birbirlerinden önemli ölçüde farklılar. Bu gerçeğe rağmen sosyal medyada “1.85 olsun, 5000 Dolar kazansın, yoksa asla beraber olmam” yazılarının altına, bunu ciddiye alıp öfke ile “sen kimsin ki ne istiyorsun?” diye döşeyen bir sürü insan var ya da bunları ciddiye alıp “abi kadınlar çok ama çok fazla şey istiyor” diye dünyayı kendine dar eden çok erkek var.

Bu arada bir parantez açayım ve bazılarınızın aklına gelen şu itirazı cevaplayayım. “İyi de öylesini istiyorlar, alamadıklarından daha azı ile ilişkiye giriyorlar ve sonra da hep akıllarında o oluyor. Öylesini buldukları anda terk ederler.” İnsanlar öyle çalışmıyorlar arkadaşlar. İstedikleri ile gerçekte yaptıkları farklı ama gerçekte yaptığı ile mutlu insan sayısı çok daha fazla.

Uzun süredir sosyalleşme konusuna değiniyorum. Bu konuda sosyal hayatınızı geliştirin diye yazmıştım, en son Patreon’da Daha fazla sosyalleşmeniz için tavsiyeler yayını yaptım. Bu konuda en çok sorulan soru, nasıl sosyalleşeceğim, insanlarla nasıl konuşacağım?

İnsan ilişkilerinin belli bir doğal gelişimi var. Doğal gelişim dediğim, “şu insanla gidip arkadaş olacağım” diye yapamadığınız, kasıtlı olmayan, kendiliğinden gelişen bir tarafı var. Niyet bu işin bir parçası ama hem arkadaş grubu, hem de kız arkadaş bulmanın yolu, spesifik kişilerle arkadaş / sevgili olmak için bir şeyler yapmaktan ziyade, yeterince insanla etkileşime girip organik olarak gelişen ilişkileri bulmak.

Burada insanın oyunu önemli değil mi peki? Önemli ve oyunda belli bir niyet de var. Bir kızı beğenip ona yürüyorsunuz, “o piti piti karamela sepeti” diye seçip yürümüyorsunuz. Ama yürüdüğünüz insanla olmanız sizin niyetinize, planlarınıza bağlı değil yani şu kıza yürüyeceğim diyorsunuz ama (1) yürüyemiyebiliyorsunuz ve (2) yürüdüğünüzde çoğunlukla o spesifik insanla olmuyor.

Bu nedenle tipe – paraya – statüye ya da oyuna sahip olmanız kadar ve bunlardan daha önemlisi, yeni insanlarla / kadınlarla etkileşime sıklığınızı arttırmanız lazım. %100 yürüme amacında da olmayın, orada eğlenmeye, iyi vakit geçirmeye, yeni insanlarla etkileşime girmeye ve bazı şeylerin kendiliğinden olmasına da olanak sağlayın.

Bir sosyal ortama girdiğinizde “burada kız bulmalıyım”, “burada arkadaş yapmalıyım” baskısı ile hareket ederseniz, tedirgin olursunuz, rahat olamazsınız. Rahatlık, insanı çekici yapan şeylerin başında geldiği için iticileşirsiniz. Yapmanız gereken haftada 2-3 kere sosyal ortama çıkmak, spesifik bir ortamda spesifik bir insanla konuşmaya odaklanmaktan ziyade, her hafta 4-5 yeni insanla etkileşime girmeye odaklanın. Kırk yılda bir sosyalleşip her sosyalleşmenizde diken üstünde olmak, performans beklentisi ile tedirgin olmak yerine, önünüzde her hafta 3 sosyal etkinlik olacağını, bu ortamda olmazsa o ortamlardan birinde bir şeylerin olacağını düşünerek rahatlayın.

İnsanları en çok strese sokan ve iticileştiren şeylerden birisi, spesifik bir sonucu, gerçeklikten koparak nihai hale getirmek. Örneğin “bu toplantıda mutlaka biriyle tanışmalıyım” kafası sanki bu son toplantın ve bu toplantıdan biri ile tanışmazsan bittin gibi gerçekdışı bir nihai sonuç varsayıyor. “Bu buluşmada bu kızı tavlamalıyım” da aynı bilinçaltı varsayımına sahip. Oysa gerçekçi düşünmeniz lazım. “Bu toplantıdan biriyle tanışmazsam bile bundan sonrakilerde biriyle tanışırım” ya da “bu buluşmadan bir iş çıkmazsa bundan sonrakilerden birinde çıkar” demeniz lazım. Gerçekçi olan bu. Sizi rahatlatacak ve daha çekici yapacak zihin yapısı da bu.

Eğer sosyal etkileşim konusunda kötüyseniz ve bu konuda iyi olmak istiyorsanız, sosyal etkileşimde iyi olmanın pratik gerektirdiğini bilmeniz lazım. Espri yeteneği, sosyal ortamda rahatlık, iletişim kabiliyeti, vs. %80 pratiğe bağlı. İnsanlarla ne kadar çok ve sık etkileşime girerseniz, bu işte o kadar iyi olursunuz.

“İnsanlarla nasıl sosyalleşeceğimi bilmiyorum, ne yapmalıyım?”

İnsanlarla nasıl sosyalleşmeniz gerektiğini bilmenize gerek yok. Sosyal kaygıya sahip, sosyal yetenekleri kullanılmadığı için körelmiş ya da hiç gelişmemiş insanların en büyük hatası da bu düşünce şekli. Sosyalleşmek için önce sosyalleşmeyi öğrenmeye ihtiyacınız yok zaten bu mümkün de değil. İhtiyacınız olan tek şey, sosyal beceriksizliğiniz yüzünden hissedeceğiniz negatif duygularla başa çıkabilmek! Başarmanız gereken tek şey bu.  Sosyal beceriksizliğiniz ortadan kalkana kadar yaşayacağınız negatif duygularla başa çıkabilecek güç. Gerisini beyniniz halleder zira insan beyni sosyalleşmeye programlı zaten. Çocuklara sosyalleşme matematik gibi derslerde öğretilmiyor. Çocuklar bir araya konuluyorlar ve sosyalleşmeyi kendiliklerinden öğreniyorlar.

Sosyalleşmeyi önceden okuyarak, bilgilenerek öğrenmeniz gerekmiyor ve böyle öğrenemezsiniz. Nasıl sosyalleşeceğinizi Mamut Abi’nin size söylemesi gerekmiyor ve söyleyemez. Sizin probleminiz sosyalleşmeyi bilmemek değil, sosyalleşmenin başında, sosyal güdüklüğünüz nedeniyle yaşayacağınız stresi kaldıramayıp erkenden pes etmek.

İlişkiler konusunda da bu geçerli. Kızlara nasıl yürüyeceğinizi, kızlara yürüye yürüye öğrenirsiniz. Önden bilgi alabilirsiniz ve bu da önemli ama asıl iş yürümek. Kadınlara yürümeyi bilmeyen erkeklerin temel problemi, yeterince yürüme yapmadan strese ve belirsizliğe dayanamayıp pes etmeleri.

Evet, stres toleransının bir parçası da belirsizliğe dayanabilmek. Çoğunuz beklemeye dayanamayıp mesajınıza hemen cevap vermeyen kıza ulaştığınızda, belirsizliğe dayanamadığınız için yeniliyorsunuz. İstiyor mu istemiyor mu belirsizliğine dayanamayıp “istemiyorsa bileyim daha iyi” diyerek kıza ulaşıyorsunuz. “İstemiyorsan söyle” demenizin ve bunun zayıflık olmasının nedeni de bu.

Stres ve belirsizlik toleransınızı arttırmanın yolu da pratik ama bence insanın niyetinin gerçekten etkili olduğu yerlerden birisi de burası. Sosyalleşirken ya da kadınlara yürürken, negatif duygulara dayanmak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya niyet edin. Bu konuda kendinizi zorlayın. İnadınız bu konuda olsun. Yüksek değerli erkek olmadan önce düşük değerli erkek olmayı bırakın derken bahsettiğim şey bu. Strese ve belirsizliğe dayanacak duygusal güç, tip – para – statü üçlüsünden çok daha önemli.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz. Youtube, Spotify ve Patreon kanallarımızı da takip etmeyi unutmayın.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

29
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
12 Comment threads
17 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
StormKeşAdamın BiriMosnyercaptain Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Nükleer
Guest
Nükleer

Yazıda hafif bir Dr. K esintisi görmek hoşuma gitti – hem kendini hem de bizi seneler sonra hala bu kadar iyi geliştirmen alkışlanası, Mahmut Abi. Teşekkürler!

Kaan
Guest
Kaan

Mahmut Abi duygularıma tercüman olmuşsun. Çok teşekkür ederim. The Red Pill’in kendisi değil ancak takipçilerinin büyük bir kısmı midemi bulandırmaya başladı. Bunda TRP’nin suçu yok. TRP “Kendinize odaklanın, duygusal olarak güçlü olun, oneitis masallarına kanmayın, özsaygınız olsun…” gibi şeyler söylerken bunlar kendi kafalarına göre bir yol çizmişler. Bu sitede bile görmeye başladık, “Abi konuştuğum kızın sevgilisi var nasıl elde ederim?”, “Abi eski sevgilimi nasıl köpek gibi pişman ederim?, “Abi hiçbir neden yokken sevgilimi aldattım”, “Abi sevdiğim kız narsistin teki ama ben Alfa olduğum için onu düzeltebilirim”. Alfalık böyle bir şey değil. Alfalık “Ben öyle bir erkeğim ki istediğim kadını zükerim”… Read more »

Enigmatic
Guest
Enigmatic

Bu camiayı bilen arkadaşlarla konuştuğumuz zaman sürekli söylerim. Kırmızı hap camiasından çıkan fikirleri Türkiyenin kendi demografik yapı ve kültürüne göre en iyi yorumlayan ve ona göre insanlara yol gösteren tek kişi Mahmut Abi. Bu da kendisinin deneyimlerini kırmızı hap sayesinde oluşturması değil, kırmızı haptaki temeli alıp onun üzerine kendi bilişsel esnekliğini yaptığını gösteriyor.

Diğer herkes tamamen dublaj. Üzgünüm, aklınıza kim geliyorsa hepsini kastediyorum. Onlar da iyiler ama hepsi dublaj ve bunlar nedeniyle her erkeği paranoya ediyorlar.

devil
Guest
devil

redpill bu oldu maalesef. artık redpill diye bunlar aktarılıyor. insanlar kime nefret kusacağını şaşırmış halde zaten. bu camiada ne zaman “sorunu düzeltmek için kendime odaklanmalıyım” yerine “kadınlar rezil varlıklar aslında ben çok iyi ve üstünüm” mentalitesi satılmaya başlandı işte orda yokuş aşağı devrildi zaten taş. yararından çok zararı var artık erkeklere. kadın algısını bozma, güzel ilişki kuramama ya da özellikle sağlıksız bağ kurma gibi şeyler artık rpde daha çok yaşanıyor. üstünlük kompleksiyle gizlenmiş bir aşağılık kompleksi var. mahmut abinin de dediği gibi travmalarını bilgelik diye satan abiler özellikle gençleri ve ne yazık ki 30 yaşına gelmiş geçmiş adamları bile kötü… Read more »

Isimsiz katilimci
Guest
Isimsiz katilimci

Mahmut abi, merhaba Siteyle tanışalı daha 1 yıl olmadı. Ama geçen seneden bu yana önce kendime bakmaya başladım. Ayrıldıktan sonra ilk dişlerimi full yaptırdım, daha sonra spora yazıldım güzel bi vücut yaptım diyebiliriz (zaten iyi durumdaydı vücut, az daha şekillendirdim diyebiliriz), Geçen eylülden bu yana işi büyüttüm, aralık ayına kadar 3 cü ülkede ofis açma planım var kısmetse. Check up yaptırdım sağlık konusunda ne eksiğim vardıysa kapatıyorum. 6 aydır terapi de alıyorum haftada 1 kez. Geçen ay bi de güzel araba aldım. Bu işin para-statü-oyun kısmı. Sitenin bi yazısında vardı haftada 1 kıza yürüyürseniz 1 yıl içinde 52 kişiye yürümüş… Read more »

wannabeStoic
Guest
wannabeStoic

Sahip olduğunuz kitleye en fayda sağlayacak makale bu olabilir. Bu mantaliteye ulaştıklarında (ki zor değil) statü – para – tip özelliklerini geliştirmek için daha büyük bir motivasyona ve mental sağlığa sahip olacaklarını fark edecekler. Hala kendinizi geliştirip bize fayda sağlayacak içerik ürettiğinizden dolayı çok teşekkürler. Nasipse, akşama Andrew ağabeyin kitap özetlerinizi alacağım. İyi günler..

Hesapmakinesi
Guest
Hesapmakinesi

Abi selam seninlede konusmustuk daha once skype dan. Nişan süreci ayrılık derken bayağı bir para kaybettim. Sonra barıştık hoş şeyler olmadı tekrar bitti ve yine masraf yapmıştım ev falan tutmuştum. O dönem şimdi ayrılırsan yaşayacağın maddi manevi kayıpla sıfırlanmazsın ama boşandıktan sonra daha kötü olur demiştin. Aslında haklısın ben önüme bakabildeydim bu kadar sıfırlanmazdım ama 1 yıldır iyi hissetmek için çok para yedim. Hic birikimim yok eksideyim. Yaşım 28. 40 kusur gelirim var aylik ama bunun devam etmesi için iş yerimde bir sınava girmem ve kazanmam lazım. Kızlarla tanışmada sorun yaşamıyorum, her girdiğim ortamda bana bakıyorlar hatta yuzde 50 si… Read more »

Mcc
Guest
Mcc

Abi bu patreonu yapamıyorum bi türlü bi video falan gelir mi çok cahil kaldım

EB
Guest
EB

Dostum sorunu daha açık yazarsan yardım edenler olacaktır.

ThugLord
Guest
ThugLord

Yazı tam Dr. Redpill ve takipçilerinin okuyup feyz alması gereken bir yazı olmuş resmen eline sağlık Mahmut abi. Tahsin Hoca aşırı derecede kadın düşmanlığı yapıp takipçilerine mgtow övüp daygame i gereksiz buluyor bu siteye girsinde bir şeyler öğrensin.

Robertson
Guest
Robertson

Daygame zaten berbat bir kadınlara yaklaşma şekli. Sadece şu soruyu sorun kendinize. Bir kadın, yoldan geçen ve kendisini hiç tanımayan bir erkekle 10 dakika konuşacak ve onunla yatağa girecek. Yani bu kadar kolay mı bu kadını elde etmek? Seni gördüm beğendim cart curt diye konuşuyorsun ve o kadına özel olarak yapmıyorsun her zaman yaptığın bir şey bu. Hayat oyunu sosyal ortamlardan tanışılan kızlarla olan ilişkiler 100 kat daha iyidir. İsterseniz kadın kafası deyin benim için önemli değil ama sosyal bir ortamdan gördüğünüz bir kadınla doğalmış gibi tanışır bir hikaye yaratırsanız bence daha pozitif keyifli bir ilişki olur bu hem de… Read more »

captain
Guest
captain

Oğlum yapmadığınız ve bilmediğiniz şeyler hakkında fikriniz de olmasın, daygame düzenli yapıyorum bile diyemem ayda 1 falan yapıyorum ve 3 ayda bir date’e çıktığım daha fazlası olan bir kadın kesin buluyorum. Siz yapamıyorsunuz diye, götünüz yemiyor diye bir şeyi aşağılamayın.

Mosnyer
Guest
Mosnyer

Kanka , daygame çok güzel ama hayata uyarlanması şart. Neye odaklanır san o olursun asıl amacımız kız sikmek değil bizim. Öyle olsa şuan bu Mahmut bu siteyi açmazdı , ben para için eğitim vermezdim. Olaya pook gibi yaklaşmak en doğru yöntem. Erkek olmak sadece bu. Doyumlu yaşamak. 50 den fazla kızla beraber oldum 5 tanesiyle de olsam bir şey değişmezdi. Unutmamamiz gereken amaç kaliteli ilişki, kaliteli seks, kaliteli yaşam.

Storm
Guest
Storm

Mahmut Abi’yi yıllardır ara ara takip ederim ve ilk öğrendiğim Daygame olduğu için hayatıma giren neredeyse tüm kızlarla Daygame yoluyla tanıştım. Daygame insana yalnız olan tüm kızlarla tanışma noktasında harika bir özgürlük veriyor. Dahası benim gibi bu yola başlarken aşırı korkak bir adamsanız bunu aşmanızı sağlıyor. Harika bir şey ve hayatınız tamamında daha atılgan olacak cesareti veriyor. Brolara hava atma kısmından bahsetmiyorum bile. 😀

Robertson
Guest
Robertson

Bir amaç uğrunda derslere veya işlere odaklanmak, bu yüzden kadınlara bir süre zaman ayıramamakta bahane kısmına girer mi abi? Yatay geçiş yapıcam 1 kız bu süreçte hem zaman hem de psikolojik olarak zorlayabilir zaten ayıracak zaman yok.

Lyku
Guest
Lyku

Red Pill araştırmaya ilk başladığımda, olayın sadece kadınlar olmadığını aksine kendi hayatını düzene sokmak olduğunu düşünmüştüm. Ki halen de aynı şeyi düşünüyorum. Ama bazı arkadaşlar nedense sadece tek bir şeye odaklanmış halde ve bu obsesif tavırlarının zaten kendilerine söylenen şeye aykırı olduğunun farkında bile değiller. Her halde 3 yazdığımın 2sinde diyorum abi; en tepeye şunu yazman lazım; “red pill denilen şey, aldığınızda her kadını elde edebildiğiniz bir hap değildir.” Gençlere; otur dersini çalış, kendini geliştir iyi bir meslek sahibi ol diyorsun, cevap olarak “o zaman kızlar gelecek mi abi ” diye soruyor. Hayır senin kendi hayatın daha güzel olacak dediğinde… Read more »

Robertson
Guest
Robertson

Abi peki geçmişteki partner sayısı hakkında genç erkekler ne yapmalı? Ben 21 yaşındayım. daha ilişki yaşamadım. yeni tanıştığımızda değil de kız yeterince duygusal yatırım yapınca sevgili olduğumuzda falan söylenmeli mi? Diyelim kızın da senin de ilk o zaman söylenir mi yoksa hiç mi söylemicez

Adamın Biri
Guest
Adamın Biri

Yazıda eleştirilen zihniyette şöyle bir sorun var: Kadınlar elde edilmesi kişisel gelişime bağlanmakla, uğurlarında üstün çaba gösterilmesi gereken varlıklar olarak haksız yere yüceltiliyor ve mal/mülk/makam/servet elde etmek birincil öncelik sayılarak, erkekler erdemli fakat daha mütavazı bir hayat yerine, Andrew Tate vari sahtekarca kazanca özendiriliyor. Ama bir noktada gerçekçiler: Kadınlar “satın alınmaktan” şikayetçi değil ve betalardan farklı olarak, “giga betalar” belirli bir kadına muhtaç değil, bağlılık göstermeye tenezzül etmiyor. Daha çok alfa ile betanın birleşimi gibi, kadınların tam isteyeceği ve zengin erkeklerin de işine gelen bu yol, etkinliğiyle fiili haremlere, sonuçta ne yaparsa yapsın kadınları etkileyemeyen sıradan erkeklere ve nihayetinde, işe… Read more »

Keş
Guest
Keş

Mahmut abi, geçmişte konuştuğum bir kız vardı. İlgisi yuksekti ama şartlar uygun değildi kızla pek zaman getiremedim. Numarasını vs alamadım. 1 yıldan fazla zaman geçti bana instagramdan takip isteği atmış. Bu durumda ilk mesajı ben mi atmalıyım? Ya da nr zaman atmalıyım?