Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3423
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2328 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
Mahmut AbiSedattylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
aspova
Guest
aspova

mahmut abi geçen hafta katıldıgım bir okul topluluğunun tanışma toplantısında yeni insanlarla tanıştım. muhabbet ettik biraz derken sohbetin kalitesi beni o kadar sarmadı ki, en sonunda masada kendi içime döndüm burda ne işim var vs diye düşündüm. bu durum benim başıma çok sık geliyor ve belki de insanlar benim sessizleşmemi pasiflik olarak algılıyordur. bu çözmem gereken bir sorun mu yoksa böyle mi kalmalı? ayrıa bunun sebebi benim insanlara üstten bakıyor olmam mıdır acaba ? teşekkürler

Mehmet
Guest
Mehmet

Mahmut abi bir erkek adam için uğraşılması en makbul spor hangisidir ? ( fitness harici)

Terk et adam
Guest

bunu sorman hata çünkü öyle bi spor yok. Her spor makbuldür, disiplinli sağlıklı her anlamda güçlü olacaksın olay o

Galerici
Guest
Galerici

Mahmut abi ben üni 2. Sınıf öğrencisiyim bi erkek olarak arabadan anlamam mı gerekiyor ? Kızlar bile benden iyi biliyor arabaları model vs olarak. Bu bir eksiklik mi ? ( araba sürmeyi biliyorum ehliyet var)

Fatih
Guest
Fatih

Mahmut abi kıza ilgi alanlarini sordum kitap okurum vs dedikten sonra bana sordu senin ne diye böyle gidiyordu. Bende ilgin ne sorusuna (onun ) sen diye cevap verdim. Dalgıçlık yapıyorum saçların deniz gibi yazmıştım. Yuzuculuk kısmı doğru. Neyse sonrasında ” ben seni arkadaş olarak görüyorum. Bu konuşma hiç olmamış olsun ben duymadım sende demedin”havasında yanıt verdi. Wpden konuşmuştuk numaramı kaydetti Durumlarıma Bakıyor instagramdan takibi bırakıp çıkardım takipciden dediğin gibi. Şimdi ne yapmalıyım nasıl kurtulurum ?

Deniz
Guest
Deniz

Mahmut abi merhaba. Haziran ayında 4.5 yıllık sevgilim beni terk etti. Ayrıldığımız süreçten beri aklımda hep o var. Bütün arkadaşlarım takmamami söylüyor ama benim için kolay değil. Tek düşündüğüm bir gün tekrardan birlikte olmamız çünkü hala çok aşığım ona. İlişkiye başladığımızdan biten sürece kadar her zaman onun beni daha fazla sevdiğini düşündüm ve bana da bunu hissettirdi. Hiç aldatmadım onu. Ayrılma sebebimiz de yok. Ne bana ne de hiç bir arkadaşına sebeb sunmadı. Sence ne yapmalıyım abi bu durumda

Brotgang
Guest
Brotgang

Mahmut abi merhaba. 22 yaşındayım. Üniversite mezunuyum. Yaklaşık 1.5 aydır süren düzenli bir ilişkim var, kendisi benden 1 yaş büyük ve mezun olmasına 2-3 sene var. Onu seviyorum ve değer veriyorum aynı şekilde o da bana karşı öyle. Kız arkadaşım bakireydi ve bana cinsellik konuları açıldığında evlenmeden olmaz diyordu fakat yaklaşık 4 5 gün önce onun isteğiyle beraber olduk. Artık sana aitim, artık senden başkasıyla yapamam , evlilik mevzuları vs. vs. gibi konuları açıyor söylüyor ve bu beni korkutmaya başladı. Onunla uzun süreli bir ilişki düşünüyorum ama birlikteliğimizi erken yaşamamız beni ister istemez bir vicdana soktu. Gönül verdiğim için ben… Read more »

Furkan
Guest
Furkan

Mahmut abi, 4 aylık bir ilişkideyim. Kızı cidden sevebildim, karakter olarak uyuyoruz gibi. Geçtiğimiz günlerde bana hiç vakit ayırmadığı için bir tartışma yaşadık ve beni azarladı, ben de bu yazıyla karşı karşıya geldim ve aniden buhar oldum. Yazdığı mesajlara cevap vermedim, aradı ama aradığı zaman işim vardı sonra konuşalım dedim. İşim bitince arar mısın diye mesaj attım, müsait olmadığını söyledi. Ben de müsait olunca ararsın dedim. Olursam ararım dedi ve 2 gündür aramadı. Ne yapmalıyım? Ayrıca kızla hiç buluşmadım, kızın sevgisini fazlasıyla belli edip buluşmama sebebi nedir?

Masa lambası
Guest
Masa lambası

Mahmut abi merhaba, bir aydır düzenli date’e çıktığım bir kız var. Kız başka bir kız arkadaşıyla beraber bir kafeye gideceğini söyledi ve beni de çağırdı. Başka bir arkadaşıyla gelmesi beni friendzone’a attığı anlamına mı gelir? Şimdiye kadar bütün datelerimiz başbaşaydı.

Kedd
Guest
Kedd

Mahmut abi seninde sitede bahsettiğin gibi bir erkeğin erkekliğe geçiş ritüeli olayını eski kız arkadasım ile yasadim daha sonra siteyi bolca okudum ve üstelik eski kız arkadasım ile tamamen bir cinsellik yasamama rağmen şuan yeni kız arkadasımla iyi bir cinsel hayatımda var ama sorun şu ya da benim beceremediğim kısım ne yaparsam yapayım saçma bir sekilde aklıma onu getiriyorum sevgilimle cinsellik yaşadıktan sonra bile acaba o kimle vs gibi düşünceler geçiyor aklımdan buradan öğrendiğim ve inşa etmeye calıstığım erkek adamı ona uygulamak istiyorum ama geçmişe dönmemekte oyunun bir parçası garip bir paradoksta gibiyim onla iletisime gecmesemde arada yazıyor o yazdıkça… Read more »

Anonim
Guest
Anonim

Mahmut abi kız arkadaşımla 1 yıldır beraberiz. Okuduğu okul zenginlerin okuduğu bi okul. Metro okulun kampüsünden uzak olduğu için sınıftan bi kaç erkek arkadaşı bazı zamanlar metroya kadar bırakıyor. Zengin çocukları olduğu için altlarındaki arabalar da haliyle lüks araçlar. Benim de arabam var ama çoğu insan tarafından külüstür sayılabilecek bi araba. Kendim kazanıp aldım ama onların hiç çaba göstermeden iyi arabalara binmesi bana eziklik hissi veriyor. Normal mi?

Hylos
Guest
Hylos

Abi tavsiyelerine ihtiyacım var bana yardım eder misin. Şu an kız arkadaşımla aynı evde yaşıyorum ve beni rahatsız eden konu sex yapmıyoruz sürtüşme, sakso ve arkadan yapmama izin veriyor ama ben arkadan yapmayi sevmiyorum sağlıklı şekilde sex yapmak istiyorum bunu ona bir kaç defa belli ettim her seferinde zamanı gelince falan diyor daha önce önden yapmamış. Neyse abi onun dışında aramız iyi seviyorum yani hoşuma gidiyor bir saygısızlığı yok. Onun dışında iddia bağımlılığım yüzünden çok borçlandım, mezun oldum hâlâ atanamadim, hayatimda maddi sorun olunca mi neden bilmem her gün kızdan ayrılmayı düşünüp suratım asilıyor mutsuz oluyorum bana ne tavsiye edersin… Read more »

Hodor
Guest
Hodor

Mahmut abi kız arkadaşım eskiden hoşlandığı çocukla aynı sınıftalar biz sevgili olduktan sonra bana bunu kendi söylemişti ben de pek takmadım ama şimdi mecburen ders konuları ortak olduğu için aynı arkadaş grubu içindeler ve bu beni rahatsız ediyor. Dahası çocuk geçen yıl kızın kendisinden hoşlandığını normalde bilmemesine rağmen bu sene benim kızın yakın arkadaşı patavatsızlık gidip geçen sene böyle bir şey vardı diye çocuğa söylemiş. Çocuktan yana sınırlarını aşan hiçbir hareket yok ama ben yine de rahatsız oldum. bu sebeple , benim kıza o çocukla konuşmasını asgari düzeyde tutmasını söyledim. Sence ne yapmam lazım birde bu geçen seneki mevzuyu gidip… Read more »

rookie
Guest
rookie

abi merhaba. ilk bulusmada kizla belli kinolardan sonra yanaktan opturup, dudaga gecmeye kalkarken kiz kendini geri cekiyor, ters tepiyor bazen. bu ilk oldugunda daha da ustune gitmistim ve baya muhtac davranmistim. boyle bir durumda ne yapmayi onerirsin ? kendimizi tamamen geri mi cekmekiliyiz? ustune mi gitmeliyiz ? dozaji nasil ayarlamaliyiz ?

Aspova
Guest
Aspova

Mahmut abi düzenli olarak spor yapıyorum ama istediğim hacimde değilim. Bir süre kreatin kullansam hem kaslar su tuttuğu için irileşeceğim ve gerçekten istediğim kıvama gelecek vücut , üstelik gücümde artacağı için antrenmanlar daha verimli geçecek ama saç dökme olayı varmış . Testosteronu çok artırdığı için saç dökebiliyormuş benim saçlarda dökülme yok ve gür ama bu riske girmeye değer mi sence

Moon
Guest
Moon

Dostum öncelikle creatin; vücut geliştirmecilerin en çok kullandığı suplementdir. Hakkında da birçok araştırma bulunmaktadır. Yapılan araştırmalara göre de zararı olmadığı açık şekilde belirtiliyor. Saç dökümüyle alakalı bazı makaleler mevcut, fakat bunların çoğu yetersiz. Ayrıca bu araştırmalarda kişinin genetik faktörlerininde önemli olduğu vurgulanıyor. Yani genetik olarak saç dökülmesi yok ise, creatinin kullandığında saç dökülmesi problemi yaşamayacaksın. Diğer bir nokta, creatin kasların içini su ile dolduruyor doğru. Daha da önemlisi ciddi oranda kuvveti arttırıyor. Bu sayede kas geliştirmenin temeli olan progressive overload mantığını destekliyor. Daha ağır çalışıyorsun, daha fazla kas kütlesi kazanıyorsun. Kesinlikle kullanılması gereken bir suplementdir. Son olarak irileşme ile alakalı… Read more »

Ferhat
Guest
Ferhat

Mahmut Abi Whatsapp Görüşmemizde Geç Cevap Yazan Ama Durumlarıma Bakan Üstelik Numaramı Kaydeden Yüz Yüze “Seni Arkadaş Olarak Görüyorum.” Dediği İçin Konuşmadığım Ama Başka Kızlarla Konuşurken Devamlı Bana Bakan En Son Allah’a Emanet Ol Dediğimde Sadece Görüldü Atan Kız Seviyor/İlgi Duyuyor Mudur ?
Ayrıca Baya Samimi Olduğu Erkek Arkadaşım Aniden Benimle Arayı Bozdu Sebebini Sorma Dedi Söylemedi.Tahminimce Bu Kız Mevzusundan. Kıza Sordum Bir Bilgim Yok Dedi Arayı Bozmasiyla Alakalı. Sen Ne Dersin Bu İşe Abi ? Sevme Belirtileri Nelerdir Kesin Net Nasıl Anlarım ? Ne Yapabilirim ?

1 13 14 15 16 17 73