Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3423
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2328 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
Mahmut AbiSedattylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
acbitirsalam
Guest
acbitirsalam

Mahmut abi selam, bugün skype üzerinden özel görüşme almış olsam gün içerisinde görüşme imkanımız var mıdır?

acbitirsalam
Guest
acbitirsalam

Mahmut Abi skype üzerinden 1 saatlik görüşme aldım, umarım bugün müsaitsindir; hafta sonu müsait oluyorum da

Nickname
Guest
Nickname

Mahmut abi görüşme satın aldım gece ancak henüz bir mail gelmedi. Ne zaman mail gönderiyorsunuz?

Nickname
Guest
Nickname

Verimli bir görüşmeydi. Teşekkürler Mahmut abi.

Behzat
Guest
Behzat

Mahmut abi duygusuz sekse karşıyım , arada bi duygu olmayan tek gecelik ilişkiler bana göre değil. Kadınsı bi bakış açısına mı bürünmüşüm ?

Tyson
Guest
Tyson

Mahmut abi 2 saatlik aldım ilk saatiini bu ayın 23ünde öğleden sonra için konuşabilirsek çok memnun olurum

Nuaer
Guest
Nuaer

Mahmut abi eski sevgiliden tabak olur mu sence? Eski sevgilim ile görüştüğümde kendimi hep değersiz hissediyorum onu tabak yapmaya denerken bile en sonunda ona bana yazmaması gerektiğini ve hayatımda biri olduğunu söyledim kendimi suanlık iyi hissediyorum ama bir kaç hafta sonra tekrardan sanki bağımlılık gibi ona yazma isteğim geleceğinden eminim. Bu arada öncesinde bana çok ulaştı ve bulusma teklifine hep bahane buldu ama arada beni yoklar gibi yazması bile bana kendini yeniden hatırlattırıyordu

Gratefuldead
Guest
Gratefuldead

Mahmut abi biliyorum uzak mesafe ilişkilerine karşısın ama yardımına ihtiyacım var kız arkadaşım ile üniversitelerimiz açıldığı için farklı şehirlerdeyiz benim son senem onunda bir senesi daha var 10 gün sonra yanıma falan gelecek diye konuştuk ama şuan gittiğinde WhatsApp konusmalarimiz sıklığı azaldı ve nerelere gittiğinden genelde haberim olmuyor bana bir yere gittiği zaman en azından söylemesi gerektiğini ona söylesem yanlış bir haraket mi yapmış olurum?

Dark
Guest
Dark

Bunu bir kere belirtirsin ve herhangi bir şey yapmazsa bırakman daha doğru olur çünkü kadınlar duygusal bağı güçlü olarak kurdukları bir erkeğe kendilerini adapte ederler. Yani sen bir şey yapmadan onun zaten sana haber vermesi lazımdı.

Bryan
Guest
Bryan

Bugün seans satın alırsam bugün görüşme imkanımız olur mu?

Mleed
Guest
Mleed

Mahmut abi ultra bir shit test ile mi karşı karşıyayım anlamadim kısaca özetleyim kız arkadaşım ile her şey güzel fakat iş cinsellige gelince tam o noktada iliskiye girmeme müsaade etmiyor hevesimiz kaçar vs diyor bu arada bunu derken karşımda ciplak ve ön sevisme yapmis halde oluyoruz ayrıca kendisi bakire değil mantık olarak bunun çok sacma olduğunu düsündüm ama o gün bisi demeyip normal devam ettim nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum ama bu söylediği kulağa cok saçma geliyor

Muhammet
Guest
Muhammet

Abi bir cafede tek başına otururken bir kizla bakismaya başladık gözlem yeteneği iyi olan birisiyim kızda kendinden yaşça büyük bir kadinla oturuyordu kizin ağzından çok cool çok tatlı dediğini defalarca duydum bana yd attı çıkarken cafeden bende pesinden çıktım yanında yaşça buyuk olan kadinla yürümeye başladılar 2 defa arkasına bakti ve çok ağır adımlarla yuruyorlardi yanındaki kadından dolayı kizla konuşmakta tereddüt ettim o an için ve kizla kadin taksi durağına gitti kız taksiye bindi sana sorum kızı oneitise dusurmusmudurum tekrar gördüğümde nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım ?

Renton
Guest
Renton

Merhaba Mahmut abi.Bir mail atmıştım ilişki tavsiyesi vs. içermeyen.Teşekkür ve geribildirim olsun diye ve özel görüşmeyle ilgili bikaç şey sormuştum müsaitlik vs.Sanırım yine de sadece yorumlardan yanıt veriyorsun.Bugün alsam ne zaman görüşebiliriz?

Bradley
Guest
Bradley

Mahmut abi merhaba, bundan iki gün önce bir kız arkadaşımla buluştum, şimdilik ciddi bir şey düşünmüyorum onunla ancak ikinci buluşmayı da görmek istiyorum. Dün bir iş için konuştum kendisiyle, sonrasında da biraz şakayla karışık muhabbet ettik, onunla uğraşıyorum ara sıra. İkinci buluşma için ne zaman yazmalıyım kendisine? Bir de karşılıklı uğraşıyoruz birbirimizle diye belirttim, bu flört anlamına mı gelir?

Sawow
Guest
Sawow

Abi selam.. Dün 1 saatlik görüşme satın aldım ama herhangi bir dönüş olmadı.. İletişimi nasıl sağlıyoruz?

Umut
Guest
Umut

Merhaba Mahmut abi , ben kız arkadaşımla aynı okuldayım. Kendisini okuldaki giyiminden rahatsız olduğum için bu konuda 1 kere uyardım tamam dedi kavga çıkmadı bugün yine dekolteli giymiş ve bugün 2. Kez uyardım yine anlaştık bi sorun çıkmadı ama bana ilk verdiği cevap şu ; bana kim niye baksın ya dedi. Bende dedim ki sen erkekleri tanımıyorsun vs vs sonuç olarak kavga yok ama bu olaydan rahatsızım tekrarı halinde ne yapmalıyım

Name
Guest
Name

Sizden seans aldım hocam siz mi ulaşacaksınız

1 11 12 13 14 15 73