Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3423
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2328 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
Mahmut AbiSedattylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
ilber
Guest
ilber

mahmut abi merhaba , maskülen konuşma biçimine bir örnek video linki(konuşması maskulen olan birinin videosu) verebilir misin tonlama, diksiyon ve kullanılan kelimeler bakımından .

unknown
Guest

Selam mahmut abi bu sanal görüşme ile ilgili sorum olacaktı, konuşacağım konu ne kadar uzun sürer kestiremiyorum… 1 saat alsam görüşme sırasında 2 saate uzatabilir miyiz ?

Osman
Guest
Osman

Abi selam bugün alsam ne zaman konuşabiliriz acaba en erken

acbitirsalam
Guest
acbitirsalam

Mahmut abi selamlar, tecrübenin olduğunu bildiğim bir konu hakkında senin için de uygunsa fikrini duymak isterim. Kendi sektörümde yazmış olduğum bir e-kitabım var ve bir ay sonra satışa çıkaracağım, instagram üzerinde de belli bir kitleye hitap ettiğinden ciddi sayıda insan bu kitabı almak için hazır bir şekilde bekliyor fakat beni endişe ettiren bu pdf’lerin çalınması durumu, yani satışları shopier üzerinden yapacağım pdf’leri mail olarak göndereceğim fakat ya bu pdfler internete düşer de satışları engellerse? Eğer bunu önleyebilirsem bu proje çok ciddi yerlere ulaşacak bunu biliyorum. Senin de e-kitaplarının olduğunu bildiğimden bunun korunmasını nasıl sağlarım, internete korsan olarak düşmesini nasıl önlerim?… Read more »

Dark
Guest
Dark

Mahmut Abi merhaba, kız arkadaşımdan geçen günlerde ayrıldım gayet düzgün bir şekilde ilişkimizin gitmediğini belirttim ve bitti, geçen günlerde sosyal medyadan ekleştiğim bir kıza yazayım dedim ve aramızda kısa bir konuşma geçti. Konuşmanın ortasında kız bana alakasız bir şekilde “düşündüm de iyi ki ben gecenin bir vakti fake hesaba yazacak kadar yalnız ve muhtaç değilim” dedi dalga geçti ve hesabı didik didik etmediğim için fake olduğunu anlamamıştım. sonra aklıma takıldı ve birkaç metodla araştırdım hesap eski kız arkadaşımın çıktı yani mail ona ait şimdi ise kendimi kötü hissediyorum sanki ezilmiş gibi. Kız arkadaşım da yakın çevremden olduğu için bu beni… Read more »

Hat
Guest
Hat

Özet geçiyorum mahmut abi. İlk tanışma sürtünme dans eğlenme numara alma, Kızın bana ilk mesajı atması. Hepsi tamam.

Benim hatalarım: öpmeme ( ama sarılma.falan yaptık), kızın aynı gün attığı mesajda bir daha buluşmaliyız cevabı. Bundan sonra kız cevap vermedi.
3 gündür yazmıyorum. Bu hafta son kez deneyip buluşmaya çağırmayı düşünüyorum. Doğru mudur yapacağım?

hakan
Guest
hakan

merhaba mahmut abi. kız arkadaşımla 9 aydır süren ilişkimi bitirmeyi düşünüyorum çünkü içimde eski heyecan kıpırtı yok. ama şöyle bir sorunum var, kız arkadaşım ve ailesi önümüzdeki süreçte maddi olarak zorlu bir duruma düşecekler bu zamanda da kız arkadaşımı yalnız bırakmak istemiyorum. buluştuğumuzda kahvesini yemeğini ben ödediğim için ailesi zor durumdayken maddi anlamda cep harçlığı ona kalsın istiyorum ve aynı zamanda aynı bölümdeo lduğumuz için derslerini çalıştırıp okulu bitirmesine yardımcı olayım istiyorum. psikolojik olarakda bu zorlu zmaanında onu yalnız bırakmak istemiyorum ama bi yanım da artık zevk almıyor bu ilişkiden. ne yapmam lazım ?

brütüs
Guest
brütüs

Mahmut abi selam, kız arkadaşımı açık konuşmak gerekirse cok sevmiyorum ama ilk zamanlar sevdigim için başladı ilişkimiz. Mahmut abi kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girip onun bakireliğini bozmayı düşünüyorum ama en geç 2-3 aya ayrılacağımız için bu yaptıgım ona kötülük olur gibi geliyor. senin bu konuda fikrin ne

Mahmut abinin sol twixi
Guest

Abi selamlar, ben seninle görüşmek istiyorum yalnız saatler konusunda sıkıntım var, örneğin hafta sonu yada hafta içi akşam 7 den sonra uygun oluyorum. Bu durum sorun yaratır mı?

Cahilperi
Guest
Cahilperi

Merhaba bir kadın olarak soru sormak istiyorum.😊 Bir yıl süren ve arada ayrılıp barıştığımız ilişki bir ay önce bitti. olmuyormuş falan bir yılın sonunda söyledi bunu Aynı iş yerinde çalışıyorduk. Geçen gün instagramdan mesaj atmış(diğer yerlerden engelli burdanda engellemek üzereydim)işle ilgili bir bilgi vermek istiyormuş. Bende bir gün sonra cevap verdim ne bilgisi ? Diye sonra şöyleydi böyleydi falan filan yazmış. -yani?Dedim sonradan yine uzun uzun yazmış cevap vermedim. enson kız arkadaşım var bana yazma demiş 😜 yahu yazan sendin ben sana yazmadım ki? görüldü attım cevap vermedim? Şimdi ben bunu İnstagramdanda engelleyeyim mi? Biraz zaman mı geçşin ? 🧐… Read more »

Bebek adam
Guest
Bebek adam

Görüşmede sadece ilişkiler üzerine mi yoksa kariyer, gelecek planı vs. konularda da konuşabilir miyiz? Sadece tek konu olmak zorunda mı?

sefo
Guest
sefo

Mahmut abi, çirkin bir kızla fikirleriniz kafa yapınız ve elektriğiniz uyuştugu için sevgili olur muydun ?
eğer soruya cevabın evet ise etrafındakiler ”mahmutta gitti çirkin kızla” sevgili oldu demesini takar mıydın ?

Direk sen ne yapardın onu soruyorum ama kendim için soruyorum abi teşekkürler

Toprak Balcı
Guest
Toprak Balcı

mahmut abi bir kafa yapısı ile ilgili soracağım için bu başlığı seçtim. uzun süredir gözlemlediğim ve kafamı karıştıran şeyler olduğu için soruyorum o yüzden lütfen yanlış anlayıp da “tamam sen bildiğin yoldan o zaman” gibi şeyler yazma. muhtemelen benim düşüncemde olan arkadaşlar da vardır. tam üç aydır siteyi takip etmiyorum aslında bu konularda yazan herkese kulağımı tıkadım. kendimi tamamen deneme yanılma ve başarılı çocukları gözlemleye verdim, yaşım 22. ve tesadüf olamayacak şekilde hayatımın kızlar konusunda en başarılı üç ayı oldu(hala istediğimden uzak). bu pandemi ortamında 12 haftada 11 buluşma ayarladım ve 11 kızdan sadece 3üyle fiziksel bişey yaşamadım. siteyi bulduğumda… Read more »

Sherlock
Guest

Dediklerinde bir tek, tek yol bu degile katıldım. Pua sayfaları var takip edebilirsin. Ama kırmızı hapın en sevdigim yönu olan kendini geliştirme kavramından mahrum kalıcaksın. Paylaştıgın yazılar ve dediklerin cidden tutarsız. Böyle bir şeyi neden yaptın anlam veremedim.

Omar
Guest
Omar

Mahmut abi merhaba, bir ay önce reddedildim ve kızla görüşmeyi bıraktım, kızı her yerden engelledim ve numarasını sildim. Bu siteden o dönem haberim yoktu, yazıları okudukça aydınlanma yaşadım ve hala da yaşıyorum. Şu anda birden fazla kızla görüşüyorum ve eski ilişkime nazaran (sniper yöntemiydi) daha az yorucu ilişkilerim var ve kendimi paralamıyorum. Şu var ancak, o kızla bir ilişki aramasam da kızı gördüğüm bir vakit kalbim sıkıştı, hala aşk acısı çekiyorum. Aşk acısı çekmeme rağmen tabak çevirmeye devam etmeli miyim yoksa acı geçtikten sonra mı bu işe girişmem daha doğru olur?

Soner
Guest
Soner

Hocam merhaba sizden görüşme aldım. Siz mail mi atacaksınız? Nasıl oluyor?

1 10 11 12 13 14 73