Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3423
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2328 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
Mahmut AbiSedattylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Caner
Guest
Caner

Abi merhaba. Önceki gün bir kadın yanıma geldi ve şunları söyledi: “ya sen nasıl erkeksin böyle giderin var ama azcık maço ol ya bu ne böyle hareketler sen kimseyle kavga da edemiyorsundur sen bağcılara gitsen senin tipine bakıp bunla mı uğraşcaz lan falan derler vurmazlar bile sana dedi bana. Şaşırdım, sanki ben kıza yavşamışım da kız bunları demiş gibi gözüküyor değil mi dışardan ama işin aslı öyle değil. Kızla hiç konuşmadım, hiç muhabbetim yok durduk yere gelip bunları söyledi bana abi. Bide başka bi oğlanı çağırdı ona da aynı şeyleri söyledi, o oğlan da evet bak ben bağcılara gitsem direkt… Read more »

Erkekadam
Guest
Erkekadam

Bir insanı değerlendirirken (kadın-erkek) neye göre değer vermeliyiz ? Fiziksel özelliklerinin yüksek oluşu saygı duymamızı gerektirir mi , yoksa bunu o kişiye saygı duyarken veya değer gösterirken bir parametre olarak hesaba hiç katmamalı mıyız ?

maço
Guest
maço

Yoğun zamanlarımızda boş yere sıkıntı çıkartan kız arkadaşa karşı hafif sert yapmak kötü müdür duygusal güçsüzlüğe mi delalettir

Ekrem
Guest
Ekrem

saçların erken yaşta beyazlamaya başlaması dezavantaj mıdır veya havuzu daraltır mı

retro
Guest
retro

mahmut abi erkeklerle kavgaya gitmesi muhtemel bir tartışma yaşayınca sinirlerime hakim olmakta zorlanıyorum , oyunda daha once görmedigim tanımadıgım bi adam bana küfür edince bende ona ettim geçen ve karsılıklı (sesli chat ) küfürleştik . benim böyle durumlarda sesim titriyor halbuki dövüş sporlarında da eğitim almış biriyim sence bunun sebebi nedir içsel olarak korkuyor muyum seninle bu konu hakkında görüşme alıp görüşmeli miyim.

Brhn
Guest
Brhn

Merhaba Mahmut abi 1 saatlik skype görüşmesi alacaktım fakat işlemlerde 2adımdan 3 adıma geçemiyorum ödemeyi yurt dışından yapacaktım başarısız oluyor. Yardımcı olur musun, teşekkürler?

Charlie
Guest
Charlie

Abi selam 30 dakikalık görüşme aldım.
Görüşmeyi nasıl yapıcaz? Bide bulunduğum yerde İnternet bağlantısı çok iyi değil Twitter veya instagram üzerinden mesajlaşabiilir miyiz skype sorun çıkarırsa.

ChefBi
Guest
ChefBi

Mahmut Abi Eski kız arkadaşım benim doğum günümü kutlamıştı ben de onun dogum gününü kutlamali miyim yoksa no contact devam mi

FiatEgea
Guest
FiatEgea

Mahmut abi bir ilişkide erkeğin en güçlü silahı hatunu terketmek ya, evlenince otomatik olarak erkeğin gücü azalmış olmuyor mu

acbitirsalam
Guest
acbitirsalam

Mahmut Abi selamlar, müsaitsen bir konu hakkında fikrini almak isterim. İki yıl önce casual ilişki tanında ilişki yaşadığım bir kız vardı, ilişki/cinsellik anlamında her açıdan güzel ilerliyordu fakat o zamanlarda narsizmin doruklarında gezdiğimden (aslında duygusal bir ezikliğin göstergesiydi ve ben o zamanlarda bu ezikliği kendini beğenmiş gibi davranarak dışa vuruyordum, ‘egoluyum beyler kızın götüne tekmeyi çaktım’ diyen arkadaşlar da muhtemelen yakında bunun eziklik olduğunun farkına varacaktır) kızla gerçekten leş bir şekilde ayrıldım(ayrılmak istediğimi söyledim), kötü hissettirdim (aptaldım, hala daha utanırım kurduğum ucuz cümlelerden), maskem düşünce o zamanki loser yanımı da görmüş oldu. Geçtiğimiz iki yıldır kendimi sürekli geliştirdim ve güzel… Read more »

Harleyci
Guest
Harleyci

mahmut abi motor karizması diye bir gerçek var mıdır ve sen hiç motor sürücüsü oldun mu

Loner
Guest
Loner

Mahmut abi merhaba, üç ay önce bir kız tarafından reddedildim, arkadaş kalma hatasına düştüm ve sonrasında kızla aram zamanla açılmaya başladı, ortak bir arkadaşıma bana umut vermemek için uzak durduğunu söyledi. Bir gün bir paylaşımıma alınmış olacak, takipten çıktı, tartışmaya başladık, beni üzdüğü için üzgün olduğunu söyledi, umut verdiği için, kızı engelledim. Bir süre yalnız kalıp kendimi geliştirmek ve sahaya tekrar çıkmak için kendime zaman vereceğim. Bu kızı geri kazanabilmenin yolu var mı? Yoksa oneitis’e mi yakalandım?

a101
Guest
a101

mahmut abi selam. arkadaşlarımın arasında nedense biraz pek önemsenmeyen biri gibi hissediyorum abi. davranışlarım gayet içten, neşeli ve bence samimi de davranmaya çalışıyorum ama bi eksiğim var gibi. örneğin bi yakın arkadaşımla başka bir arkadaşımı tanıştırdım abi sonra o ikisi benim olduğumdan daha yakın oldular. bu bir örnekti abi sence benim arkadaşlarımlayken neyi değiştirmem lazım , daha mı az konuşmalıyım daha mı karizmatik olmalıyım vs ne önerirsin ?

Poff
Guest
Poff

Yeni bir kitap gelecekmi yakın zamanda

Mustafa
Guest
Mustafa

Birileriyle mesajlasmaya basladigimda tinder vb uygulamalardan ya da instagramdan tanisma adimini ben atiyorum hâliyle. Ya da disarida gercekte tanistigim biriyle. Mesajlasma surecinde ben konusma baslatici olmasam mesela gunlerce mesaj atmasam karsi taraftan da mesaj gelmiyor ve iletisimimiz sonlanmis oluyor. Bu hayatima giren herkes icin böyle. Buradaki dengeyi nasıl sağlayacağımı anlayamadım?

1 9 10 11 12 13 73