Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3423
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2328 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
Mahmut AbiSedattylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Kingkong
Guest
Kingkong

Abi ciddi ilişki yaşadığım sevgilimin bi kuzeniyle bj yakınlaşma yaşadım ama sevgili olduğumuzu bilmiyor yakınlaşma yaşadığım kız. Hem ben yeltenmedim abi kendi sürekli gelip sokuldu temas ediyordu sonra aklım kaymaya başladı(sex olmadı sürtüşme tarzı bir şeyler oldu sonra kız bana sarıldı ama niyeti bozmuştum sarildiktan sonra tekrar yakınlaşma fırsatı olmadı bi arkadaşı geldi yanımıza) şimdi vicdan azabı çekiyorum ne düşünmem lazım abi ya? Üstüne bir de korkuyorum bana bi tavsiye verebilir misin abi?

Oğuz
Guest
Oğuz

Mahmut abi 1 sene önce sevgilimle ayrıldım tam bir sene olmadan karşılaştık kızla zaten yakın oturuyoruz kızın annesi ile aram da bayağı iyi son zamanlarda da çok sık karşılaşmaya başladık . Benden o ayrıldı bende ayrıldıktan sonra ig den çıkartım geçenlerde takip isteği atmış kabul ettim birde kafası güzelken dışarıda karşılaştı geldi sohbet falan etti ondan sonra takip attı zaten doğum gününümde yazdı kutladı falan sence ne oluyor abi ne yapmalıyım.

beşiktaş
Guest
beşiktaş

Mahmut abi kişisel gelişim(ing., ders, spor vs) çok yoğun olmak sebebi ile sevgiliye gerekli ilgiyi ayıramamaktan dolayı ondan ayrılmak makbul müdür?

Rıfkı
Guest
Rıfkı

Mahmut abi ben kendimin dış görünüş olarak beğenilmesini çok önemseyen biriyim. Yakışıklıyım tipsiz değilim ama bunun hemcinslerim tarafından da kabul olduğunu önemsememin sebebi sence ne olabilir ? onay bağımlılığı gibi bir şey mi?

Eren
Guest
Eren

Mahmut abi iki gün önce gece kulübünde bi kızla tanıştım. Birlikte son derece samimi bir şekilde takıldık
Kızın babası sürekli aradı kız da kulüpten ayrılmak zorunda kaldı. İnstasını kulüpteyken almıştım. Dün de mesaj attım ama görüldü dahi atmadı. Sence problem ne ve tekrar mesaj atmalı mıyım?

masterno
Guest
masterno

Mahmut abi merhaba, 3 ay önce sanaldan tanıştığım bir kız vardı onunla 3 ay önce konuşmayı kesmiştim.1 ay önce geri geldi ve yeniden görüşmeye başladık. Başlar da süreç iyi giderken ben iki kere dışarı cıktığında beni unutuyorsun diye tribe girdim(hata yaptığımı biliyorum) ve kızdım ancak niye kızdığımı açıkladım barıştık. Sonra bayram da ve bayramdan önce görüşecektik, 1 2 buluşmayı istemedi en son bayram da görüşmek için o plan yaptı ama görüşmeye 2 gün kala demin anlattığım olay yüzünden ayrıldı bende gitmeni istemem ama ayrılmak istiyorsan dur diyemem dedim. Ayrıldı,ayrılmasına rağmen beni aradı, dışarı da arkadaşları ile fink atıyordu 1 kere… Read more »

acbitirsalam
Guest
acbitirsalam

Mahmut abi, selam bir konu hakkında fikrini merak ediyorum. Üniversite okuyorum ve kendi evime çıkacağım, bir yandan da çalıştığımdan aylık söylemesi ayıp 4k-10k TL arası gelirim var (çoğunlukla 8k civarı, bazen daha da iyi oluyor). Eve tek çıkmak istiyorum (1+1 tutmak planım) (kız arkadaşlarımla dilediğim gibi zaman geçirebilmek ve kendi kurallarıma göre yaşayabilmek için) fakat ev kiraları 2000 lira civarında. Arkadaşla eve çıktığında aylık 700 liraya falan rahatlıkla faturalar dahil çıkabiliyorsun. Asıl isteğim tek yaşamak fakat bir yanım da tek çıkarak fazladan vereceğim 1600 liranın (faturalar dahil) şımarıklık olduğunu ve o fazla vereceğim parayı biriktirebileceğimi düşünüyor gibi, ilk defa kendi… Read more »

Halit
Guest
Halit

Mahmut abi öğrenciyim, aylık gelirim 600-700 lira arasında. ben bunun 300 ünü dövüş klubüne veriyorum sence şımarıklık mı ediyorum. o parayı biriktirsem daha mı iyi veya daha hayırlı bi iş için mi kullanmalıyım. teşekkür ederim.

Halit
Guest
Halit

Abi salaklık mı bu yaptığım ( Mma hazırlanmıyorum maskülen benliğimi geliştirmek için gidiyorum )

Halit
Guest
Halit

Abi bu harcamayı yapma mı diyorsun fikrin önemli

Kanye
Guest
Kanye

Abi sevgilim var ama gözüm hep dışarda, 9/10 luk bi kızla bile sevgili olsam 4/10 kızda aklım kalır öyle bi doyumsuzum bunu nasıl çözebilirim

Donsuz Silahşör
Guest
Donsuz Silahşör

Mahmut abi, Kıskançlık ve gereksiz sahiplenme konuları hakkında bir yazı var mı bana ağır lazım.

lure
Guest
lure

Mahmut abi merhaba. Yazılarını okudukça -maskülenliklik bakımından- bakımından çoğu hareketimin dominant olduğunu farkettİm ancak ben bir kadınım .Hemcinslerime karşı bir ilgim yok ancak yazılardaki erkek yerine bireyi koysak kendime çok benzediğini farkettim .Sitenin isminin erkekadam olduğunu biliyorum ama ilişkş yazılarınızı beğeniyorum.Düşüncenizi duymak isterim

yusuf
Guest
yusuf

Mahmut abi merhaba. Bi kıza teklif edecektim konuşmaya başladım ee falan dedi sonra tam hislerimi söyleyecekken arkasını dönüp gitti cevap vermedi bana. Galiba kızın sevgilisi ya da sevdiği varmış bunu da sonradan öğrendim. Tamam dinlemek istemeyebilir arkasını döndü gitti cevp vermeden bu normal bitti sildim gitti kızı. Ama o kız hala uğraşıyor benle yemek yeme yerine gittim orada yanıma geldi dikkatimi çekmek için abuk subuk hareketler yaptı ona bakınca da hayırdır noldu dedi cevap vermedim. Ordan ayrılırken bu sefer koluyla bana dokunup pardon dedi yine yüzüne bakmadım cevap vermedim. Birkaç hafta sonra bulunduğum ortamda tek başıma dururken arkamdan gelip dirsek… Read more »

Kadir
Guest
Kadir

Abi bi kıza sevdiğimi söyledim o da beni arkamdan aşağıladı millete. Salağa bak onunla konuştum diye beni yanlış anlamış falan diye anlatıyor millete. Bu kadar aşağılanmayı haketmedim ben ya insan gibi reddedersin olur biter. Ağzıma sıçsa tam olacaktı. Neden böyle oldu ki herkese rezil oldum özgüvenim kalmadı ya sevdiğime pişman etti beni. Ne yapayım abi sence durumu düzeltme şansım yok mu?

Brody
Guest
Brody

Mahmut abi, ben 20 yaşında bir gencim. Genel olarak ciddi duruşlu ama gerektiği yerde eğlenmeyi bilen biriyim ama insanlarla uğraşmayı sevmem fakat pısırık değilim, kendi hakkımı ve düşüncemi savunurum. Çoğu kusurumun ve eksiğimin farkındayım ve bunlar üzerine çalışıyorum ama bir tane özelliğimin düzeltilebileceğinden emin değilim. Hiç kızlarla uğraşıp gerektiği yerde dalga geçen biri değilim, kendi bildim bileli bu böyle, kızlar benimle buluşur, onlarla çoğu konudan konuşabilirim, onları eğlendirebilirim ve ikinci, üçüncü buluşmayı da görmüşlüğüm vardır. İki sorum var, birincisi buluşmalarda hesabı her seferinde erkek mi ödemeli ve ikincisi de amused mastery olmadan, piç erkek olmadan çekici ve arzulanan bir kişilik… Read more »

Tyler
Guest
Tyler

Mahmut abi selam. 30 yaşında saçları hala gençliği gibi kalan erkekler cpd konusunda yaşıtlarından ortalamaya göre öne geçmiş diyebilir miyiz.

1 8 9 10 11 12 73