Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3423
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2328 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
Mahmut AbiSedattylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Zeze
Guest
Zeze

Merhaba herkese sitenizi takip ediyor ve youtube de izliyorum kırmızı hap kitabını okudum ve aydınlandım 6 aydır sitenizdeki yazıları okuyunca kafam çok karışıyordu ve öfkeleniyordum ama kırmızı hap kitabını şimdi bitirince kafamda herşşey oturdu amacım hakketten kız tavlamak değil sorulan çoğu sorulara cevap verilmiş zaten Ya 2 sorum var bunları sormak istiyorum 1 sorum sorudan ziyede emin olmakla birlikte sizlerde aynımı düşünüyorsunuz die sormak istedim 1 ailemde baba figürü çok zayıf ve anne ve ablam oldukça dominantlar yaşım 39 oldu ve ben 15 yıldır bunun nedenini hep soruyordum kendime neden diye Şehir dışına 3 5 aylık iş için çıktığımda Özgüvenim… Read more »

nayn dedim sana, nayn
Guest
nayn dedim sana, nayn

Kaçıyorsun çünkü yıllardır böyle davranıyorsun. Ağaç, yaşken eğilir derlermiş. Sonra birazcık ittirerek bu ağacın eğikliğini kalıcı olarak düzeltebilir misin? Hayır, düzeltemezsin. Senin durumun da böyle işte. Bak dürüst olacağım, belki hiçbir zaman gerçek potansiyeline ulaşamayacaksın çünkü bir süre sonra ne olursa olsun bir şeyleri geriye döndürmek imkansız hâle gelir. Yine de umudunu kaybetmemelisin. Zararın neresinden dönsen kârdır. Kalan potansiyelinin tamamını kullanabilmeye odaklanmalısın. İnanıyorum ki gerçekten istersen, bir gün meyveleri yiyebilirsin. Ama unutma, ne olursa olsun bu gördüğün şeyler sadece bir yol çizmek için olmalı. Seni başka bir insana dönüştürmesi değil olay, seni daha iyi bir Zeze’ye dönüştürmesi. Bu yolda en… Read more »

Centilmen Kulübü
Member

1-Belli bir yaştan sonra aileyle yaşamak (sanırım ailenle yaşıyorsun) erkeğin özgüvenini düşürür. Çünkü kendi yaşam alanını kurmamışsın ve hala ailedeki rolün çocuk rolü gibi oluyor.
2-Seninle ilgilenen kızdan kaçman “beni tanırsa ne kadar yetersiz/sevilmeyecek biri olduğumu” anlar bakış açısı muhtemelen. Bu yüzden kaçarak oyunu zirvede bırakıyorsun.

lrksttp
Guest
lrksttp

@ zeze İkinci soruna verilen yanıtlara katılıyorum. Fakat ilk sorun için fazladan söylemek istediğim bir iki şey var. Şehirdışına çıktığında özgüvenin yüksek oluyorsa, özgüven sorunundan ziyade bazı tetikleyicilerle sorunun var demektir. Eğer tetikleyicilerle nasıl başedeceğini öğrenmezsen, yarın bir gün başka bir yaşam alanına geçsen bile, bir süre sonra eski tetikleyicilerin yerlerini yenileri alabilir, ki muhtemelen alacaktır da. Bu tetikleyiciler (belki aile üyelerinin küçümseyici bir mimiği ya da söylemi gibi) olabilir. Ama tetikledikleri ise en nihayetinde senin kendi düşüncelerin/kendinle ilgili yorumların ve bunun sonucunda ortaya çıkan olumsuz duyguların olacaktır. İşte bu olumsuz duygular bahsettiğin özgüven düşüşünü deneyimlemene sebep olurlar. Mavi hapın… Read more »

Rıdvan 9494
Guest
Rıdvan 9494

Merhaba mahmut abi benim 2013 yılında basliyan 2017 de biten ilişkim var ilk ilişkim ilk kiz arkadaşım çok fedakarlık yaptım emek verdim benden önce 5 yıllık ilişkisi bitmişti yaralari vardı sardim temizledim sıfırdan güzel bir ilişkiye başladık herşey süperdi telefon konuşmaları buluşmalar samimiyet yakınlık saygı sevgi ruyada gibiydim ama sonu büyük bir trawmayla bitti bir kerr eski sevgilisini unutamıyor diye ilişki zedelendi ara verdik 4ay sonra pişman şekilde geldi affettim niye çünkü seviyorum emek var böyle uzun ilişkilerde her zaman benim gibilerin karşısına çıkmıyor yapıştım tabi ama yolun sonunda yine o çocuğa döndü yani ben yara bandı oldum bana sen… Read more »

Bir soruyum
Guest
Bir soruyum

Keşke birebir yüzyüze alfa eğitimi alma şansımız olsa, pandemiden sonra tabii,

Narno
Guest
Narno

Abi selam eski sevgili yeniden kazanma kitabını okudum ve kendimde büyük bir kişisel gelişim yaşattığını gördüm öncesinde bunun için teşekkür ederim ama bir sorum var eski kız arkadaşım arkadaş kalmak istemişti ve eski salak ben bunu kabul etmişti benle arkadaş kalıp aynı zamanda farklı dallar arıyor yine bana klasik günaydın yazdığı zaman ona onunla arkadaş olmayacağımı fikrinin değişirse bana bir mesaj kadar uzak olduğunu belirttim ardından hemen ya zaten biz kanka değiliz sadece hal hatır soruyoruz birbirimize dedi ve buradan öğrendiğim kadarıyla bunun bir shit test olduğunu düşündüm ve kibarca sohbeti kapattım o da tamam bir şey olursa sen bana… Read more »

Sicario
Guest
Sicario

Abi merhaba kız arkadaşımla 5-6 ay oldu kızı eve hem ailemle yaşadığım için hem de ev kötü olduğu için çağıramıyorum. istesem bizim evi boşaltır kızı çağırırım ammavelakin kız lüks müstakil bi evde yaşıyor bizim ev eski bi apartman ve evin içi kötü o yüzden eve çağırmıyorum evde buluşacağımız zaman başka bi akrabamın evini alıyorum ama o da artık sıkıntı oluyor sence napmalıyım ?

Eneramo
Guest
Eneramo

Abi yaşım 23 kız arkadaşımla evde başbaşa bile olsak maksimum öpüşme yiyişme sürtüşme oluyor çünkü evlenmeden seks yapmaya karşı. Sence bu durumda ne yapmalıyım kızı seviyorum ve düzgün bir kız ama sence bu sebepten bırakılır mı ?

Pablo
Guest
Pablo

Kanka bence kendini kandırıyorsun ve kırmızı hapı tam alamamış gibisin buradaki öğretiler şunu gösteriyor öncelik her zaman kendin olmalı ve senin gayette isteğin deliler gibi seks yapmak bu onu kabul etmiyor diye kendi isteğinden oluyorsun yani sen baştan bu kuralı reddediyorsun erkek adam dediğimiz kavramı uygulamıyorsun ayrıca sana daha acı bir şey söyleyeyim o kız senden alfasını bulduğu vakit seni beklettiği gibi onu bekletmez anında yatağa bile gidebilir ve sen bu kafada olursan bu senin için feci bir yıkım olur önceliğine uymuyorsa onu salıp kafana göre yaşayabilirsin ciddi insanla ciddi iliski istiyorum bence bir safsatan sadece elinde o kız var… Read more »

Eneramo
Guest
Eneramo

Abi ilişkide cinsellikten alıkoyan sevgiliden nasıl ayrılmalıyız bu konuyu açık açık söylemek doğru mu ? Ve neden ? Teşekkürler

Eneramo
Guest
Eneramo

Mahmut abi ayrılma kısmı tamam kafamda oturdu ama nedenini açık açık söylemeli miyiz yoksa yakışık almaz mı

Caner
Guest
Caner

Mahmut abi sevgilimle 2 gün önce buluştuk . Bugün “yarın buluşalım” dedi bende haftaya ikimizinde sınavları olduğunu ve çalışmamız gerektiğini söyleyip olmaz dedim. Bunun üstüne sanki biraz soğuk yapmaya başladı.Yanlış bir şey mi yaptım?

lrksttp
Guest
lrksttp

@ caner

“olmaz” diye kesip atmak yerine bir alternatif önerseydin daha şık olurmuş. Yanlış anlama net duruş sergilemende yanlışlık yok ama alternatif bir plan yapmadığın için kızı görmek istemiyorsun/vakit ayırmaya hevesin yokmuş gibi bir durum olmuş, soğukluğu ondandır.

Sülü
Guest
Sülü

Sevgilimizi yalnızca fiziksel özelliklerden dolayı statü olarak bizle aynı ama genetik olarak bizden daha iyi (daha yakışıklı daha uzun boylu daha kaslı vs) birine kaybetmemiz mümkün mü ?

cinnamon
Guest
cinnamon

Mahmut abi merhaba, umarım iyisinizdir. Bir konuda fikrinizi merak ediyorum ve anladığım kadarıyla buradan cevap alabilirim. Yazdıklarınızın büyük bir çoğunluğunu okudum ancak anlayamadığım bir mevzu var. Her kadın “alfa erkek” olarak nitelendirdiğiniz erkeklerden mi hoşlanır? Neticede her insanı bu kategorilerden birine sokmamız gerekiyorsa beta erkek sayısı (günümüzde erkeklerin yanlış yetiştirilmesi meselesinden bağımsız olarak) insan nüfusunu düşündüğümüzde azımsanamayacak derecede fazla ve öyle de olmaya devam edecek. Merak ettiğim şey şu, beta erkek kaybetmeye mahkum mudur? Yani kadınla olan birlikteliği öyle veya böyle bitecek midir? Bunları “alfa” olamayan bir erkek olarak değil maalesef baskın karakterli bir kadın olarak soruyorum. Kendi özelimde değerlendirecek… Read more »

Niclas
Guest
Niclas

Mahmut abiyle görüşmem çok faydalı geçti. Kendisi, beklediğimden daha fazla detay sorarak, olaylara hakim olarak yardımcı oldu. Daha yüzeysel cevaplar bekliyordum ama aklımdaki her soruya net cevaplar aldım. Sağolasın Mahmut abi

darkorbit
Guest
darkorbit

Maskülen ve üniversite çağındaki bir erkek sevgilisine hangi kelimeyle hitap etmeli Mahmut abi? Aşkım hayatım cıvık mı?

Chiesa
Guest
Chiesa

Mahmut abi kız arkadaşımla gün içinde telefonda çok konuşuyoruz. Belli bi yerden sonra da sıkılıyorum konuşmaktan ve bahaneler uydurup kapatıyorum işim çıktı ben seni akşam ararım gibi. Bu çok konuşmalar yüzünden hem kendimi geliştireceğim vakitten yiyorum hem de konuşurken sıkılıyorum. bugün şarjım bitiyor dedim kız arkadaşım telefonu kapatmamakta şarja tak demekte çok direnince ‘şarja taksam bile yeteri kadar konuştuk’ dedim alındı gücendi. Bu sorunları nasıl çözebilirim abi bugüne kadar hep idare etmeye çalıştım ama ben gün içinde saatlerce telefonda konuşmayı sevmiyorum. ne yapabilirim abi bu sorun hakkında

Raskolnik
Guest
Raskolnik

Merhaba, bu camiada yeniyim ve evrimsel biyolojiyle, sosyoloji ve psikolojiyle ilgilendiğimden burası da ilgi çekiyor. Fakat bazı noktaları kafamda oturtamıyorum bir türlü. Örneğin; o kadar oyun uyguluyoruz vs. ama bir insan eğer çok çirkinse (atıyorum 1.50 boyunda, sıska, eli yüzü düzgün olmayan) ama ortalamanın üstünde zekiyse bu söylenen tavsiyeler işe yarayabilir mi? Pek olası gözükmüyor gözümde. Daha okumam gereken epey yazı var sitenizde, zaman buldukça okuyorum. Yine de beş altı yazıyı okuduktan sonra aklıma bu soru geldi, bu da işleri biraz tutarsızlaştırıyor gibi. Yani “talihsizlik” faktörü devreye giriyor gibi… Ki bu talihsizliği de işte dediğim gibi tipten kaybediyor bazıları. O… Read more »

1 6 7 8 9 10 73