Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3423
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2328 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
Mahmut AbiSedattylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Sor bir neden
Guest
Sor bir neden

Selamlar abi ben 25 yaşına girmek üzereyim 4 senelik üniversitem bu dönem bitiyor.Benim sormak daha doğrusu danışmak istediğim şey aşırı geç kalmışlık hissi.Siteyi 1 seneden fazladır okuyorum,buradaki gençlere verdiğin tavsiyeleri vs. gördüğünde veya senin üniversite zamanlarında yaşadığın şeyleri gözümün önüne aldığım zaman kendi hayatım aşırı boş geçiyor.Üniversiteyi küçük bir şehirde okudum puanım orayı kurtardığı için.Kendi pasifliğim de eklenince okul boyunca hiç kız arkadaşım olmadı.Nadiren parayla seks yaparım ihtiyaç gidermek için hayatım boyunca normal bir kızla yatmadım yaşım 18 civarıyken sevgilim oldu ama o zamanlar seks yapmıyorduk öpüşme falan.O üniversitede veya üniversite tatillerinde yaşanan güzel hayat bana çok uzak. Arkadaşlarla gezmek,farklı… Read more »

Küçükçekmeceli keiran lee
Guest
Küçükçekmeceli keiran lee

Şimdi dur. Ve ölüm diye bir gerçeğin olduğunu hatırla. Herkesin sınavı farklı oluyor. Üzülecek olan bizim gibi geç kalacaklar oysaydi tanrı karşımiza bu siteyi çıkarmazdi. Ayrıca 40 yaşından sonra redpill videosunu izlemeni tavsiye ederim. Defkhanin dediği gibi. Homie bak, hayattan al zevkini şimdi dön yarınlara…God Bless

Sor bir neden
Guest
Sor bir neden

Teşekkür ederim sizde benim gibi 20 ortalarındasınız sanırım

Ak şovalye
Guest
Ak şovalye

Mahmut abi görüşme alsam bugün içinde konuşabilir miyiz?

Suicide3
Guest
Suicide3

Mahmut abi görüşme alıcaktım kaldırmışsın daha önce de yazdım tavsiye istiyorum.kız arkadaşımla güzel bir gün geçirdikten sonra (sex de dahil) akşamına geç gittiği için babasından bir tokat yedi ne konuştukar bilmiyorum daha sonra gece görüntülü konuşurken ayrılma isteğini dile getirdi. Annesiyle aram kötüleşmişti ertesi sabah annesiyle aramı düzelttim arayıp(beni sever ama ondan kaynaklı şeyler de oluyordu) bana sürekli yemek yapmak isteyen buluşmak isteyen bir kız sonraki gece ciddi bir konuşma geçti benle alakalı her şeyden uzak dur vs diye tamam uzatmaya gerek yok seni seviyorum ama kabul ediyoeum fikrin değişirse ara diyip bitirdim sonra bir şey yazdı görüldü attım. 1-2… Read more »

Okan
Guest
Okan

Bi kızla çok iyi anlaşıyorduk 1 ay konuştuk ve sonrasında flört olduk 1 hafta boyunca flört kaldık buluştuk sarıldık güzel vakitler geçirdik ve sonra kız senden hoşlanıyorum çok iyi birisin seni kaybetmek istemem güzel anlaşıyoruz ve neden sevgili olup mahvedelim dedi ben ters tepki verdim arkadaş kalmadım 15 gün konuşmadık sonra bana doğumgünü mesajı attı sağol diyio geçiştirmek istedim ama konuyu uzattı sohbet açtı ve tekrar konuşmaya başladık o süre içinde ne olarak konuştuğumuzu bilmiyordum ama samimiydik eskisi gibi ve ben artık belirsizlik istemiyorum konuyu açıklığa kavuşturalım dedim ve konuştuk güzelce kendimi açıkladım oda dinledi bunları yüze konuşsak daha iyi… Read more »

el taco
Guest
el taco

Mahmut abi benim sorunumu baya baktım yazılara falan hiç bulamadım çözümünü ben sevgililerimin yarısında(2/4) eski erkek arkadaş problemi yaşıyorum eski sevgilimde onu çok seviyordum ve çocuk birden ortaya çıktı arkadaş olmak istediler vs. şuanki ilişkimde çocuk buna tekrar yavşama kararı almış ve kızın ilk aşkı olduğunu söylüyor kız 4 kere falan tartıştık sonuncusunda neredeyse ayrılacaktım her seferinde kendimi tutmaya çalışıyorum ve olmuyor kıza aşık da değilim sadece 1 aydır sevgiliyiz 2 aylık bi flört dönemimiz olmuştu. Açıkçası artık kızların eski sevgilileriyle uğraşmak istemiyorum o yüzden takmamaya çalışıyorum ne kadar zorlasamda içim içimi yiyor ne yapmalıyım sence saygılar…

bilemiyorumaltan06
Guest
bilemiyorumaltan06

mahmut abi bugün görüşmemiz mümkün mü ? ya da en yakın ne zaman olur ?

Hakan
Guest
Hakan

Mahmut abi mesela 1 saatliği aldığımızda diyelim 45 dakika görüştük ve konuyu hallettik oradan sonra kalan 15 dakikayı başka zamanda kullanabiliyor muyuz yoksa hakkımız bitiyor mu zaman dolmasa bile

eyvaheyvah
Guest
eyvaheyvah

Mahmut abi lütfen cevapla benim sana çok değişik bir sorum var.. abi benim bir sevgilim var yaklaşık 4-5 aydır beraberiz ve kız hem güzel hem de düzgün huylu yani feminen bir kız. ve her şey güzel gidiyor sana aşığım diyor. abi ben bu kızla tanıştığımızdan beri gizli topuklu ayakkabı giyiyorum (ayakkabı içinden topuk) yani haliyle beni olduğumdan 3 cm uzun görüyor. kızın bundan haberi yok. sence napmalıyım abi çok vicdan azabı çekiyorum kızı kandırdığım için.. yaptığım aşağılık bir hareket mi ?

Halil Sezai Betacıkoğlu
Guest
Halil Sezai Betacıkoğlu

Topuklu ayakkabıyı çıkar, normal ayakkabı giy ama 3cm yükselecek şekilde parmak ucunda dur. Her buluşmanızda yarım cm inersen 5-6 buluşmaya normal boyuna inersin kız da çakmamış olur.

Eyvaheyvah
Guest
Eyvaheyvah

Mahmut abi cidden vicdan azabı çekiyorum kendimi çok kötü hissediyorum vicdan yapıyorum bu normal mi … abi bana bi çıkış yolu göster üstteki arkadaşın yorumunu uygulasam nasıl olur ? Abi çok mu aşağılık bir şey yapmışım birde senin fikrini alabilir miyim ? Görüşme alıp bu konuyu konuşmayı düşünüyordum seninle abi

Kıraç
Guest
Kıraç

40 yaşındayım 1 yıllık ilişkim oldu dul çocuklu bir kadınla oda 39 yaşındaydı kendisi öğretmendi.Daima ilişki boyunca dik durdum peşimde koşan ve beni çözmeye çalışan sevgisini benden fazla belli eden ve kadınlığıyla sex anlamında yatakta beni arzulayan ve her çılgınlığı yapan bir azgın hatun vardı karşımda zamanla ısındım kendisine ama yolunda gitmeyen şeyler de vardı daima telefonlarına cevap vermem gittiğim her yeri önce ona söylemem ve mesajlarına anlık dönmem sevgimi ona kelimelerlede ifade etmem gerektiği yönünde daima ısrarcı ve içten istekleri vardı zaman zaman tartışıyor ve ben dik durdukça sakin kaldıkça kısa süreli küsüp barışıyorduk ve bana sakinliğime olan saygısını… Read more »

Emir kaan Kocabay
Guest
Emir kaan Kocabay

Abi uzun süreli bir ilişkim var ama bu ilişkide sürekli haksız olan taraf ben ölüyorum her ne olursa ve sonunda acınası duruma düşen salak saçma hareketlerle affettirmeye çalışan kişi ben oluyorum. Büyük sorun şu ki benim istemedim birşey yapıldığında Alttan aliyorken ben onun istemediği birşey olunca kıyamet kopuyor .

Emirkaankocabay
Guest
Emirkaankocabay

Mahmut abi benim 5yıllık bir ilişkim var ve ilişkim son 1.5yildir elimden gidiyor.kontrol edemiyorum bir sorun olduğunda hep suçlu ben oluyorum hep özür dilemesi gereken ben oluyorum kısa dan anlatayım beni kiskandirmak üzerine çok sakalasir ben buna her seferinde kızarım ama yinede aynısı yapar.bende bir şaka yapayım dedim .birşeyler söyledi ve sadece keyfin bilir dedim telefonu kapattı üstüme her zaman olduğu gibi 10 defa arasamda meşgule attı en son cevap verdiğinde sakalastim dediğimde nasıl şaka dedi bana sen yapınca oluyor ben yapınca mi olmuyor diyorum yersiz yaptın oluyor. Tartışıp kavga ediyoruz seninle muhattap olmak istemiyorum diyor .keyfim bilirse keyfime göre… Read more »

Eyvaheyvah
Guest
Eyvaheyvah

Abi selam beni hatırlarsın 3 cm gizli topuk giyme mevzusundan, abi dediğini yaptım topuğu çıkartıp buluştum farketmedi kız ama ben kendimi o 3 cm giyince daha iyi hissediyorum. Sence giymeye devam etsem yanlış mı olur bu konuya yorumun nedir ?

Ced
Guest
Ced

Seni nasıl unuturuz ki 😀

eyvaheyvah
Guest
eyvaheyvah

😀 ben giyince iyi hissediyorum ama giymeye devam etsem yanlış mı olur ?giymemeli miyim? aklıma şu geliyor olur da evlenirsek kızı yıllarca kandırmış gibi olurum düşüncesi.. ama bi yandan da nolcak giysem diyorum şu meseleyi bi çözebilsem.. bence giy bi problem yok demesini bekliyorum galiba mahmut abinin

Blade
Guest
Blade

“Eyvaheyvah” sen insanı çıldırtırsın. Normalde böyle yorumlar yapmam ama harbiden iyi değilsin sen.

Robertson
Guest
Robertson

Selam abi hiç uzatmadan konuya gireyim. 19 yaşındayım babam kaptan. Tek başıma oyun oynayarak büyüdüm cezasını çekiyorum 2 yıldır. Üniversite sınavında 100k yaptım tekrar hazırlanıyorum başaracağıma inanıyorum ama abi ne sınavı kazanabildim ne de istediğim kızları. Çalışmayı çok istiyorum çalışıyorum ama başaramıyorum bir şeyleri. Sınava 60 gün var. Sıralamam açıklanınca seninle bi görüşme alsam hem bu konuda hemde hayatım hakkında bana yardımcı olsan? Artık yardıma çok ihtiyacım var. Konuştuğum kızların hepsi beni saldı(Şimdilik hiç önemli değil.). Siteyi okumadan önce anlam veremiyordum okuduktan sonra anladım. Savaşmak için hazırım savaşıyorum ama sonucunu hala alamadım yardım et. Fitness geçmişimden başka hiçbir şeyim yok… Read more »

Frodo
Guest
Frodo

Mahmut abi iyi günler görüşme alsam ne zaman görüşebiliriz?

Frodo
Guest
Frodo

Abi teşekkür ederim tavsiyelerin için kafam da oturmayan çoğu şey yerine oturdu, arkadaşlar hepinize tavsiye ederim Mahmut abi ile bire bir konuşup tavsiye almanızı.

Blade
Guest
Blade

Sanal görüşmeler için gün uygunluğu nedir ?

1 5 6 7 8 9 73