Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3423
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2328 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
Mahmut AbiSedattylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Furkan
Guest
Furkan

Merhaba abi sitede yeniyim bir sorum olacaktı ben bir kızla mesajlaşıyorum kıza onu sevdiğimi söyledim fakat kız buluşmayı bekliyor bu yüzden beni sevip sevmediğine buluştuktan sonra karar verecek ama ben kızlarla konuşmayı, espri, yapmayı ve kızları güldürmeyi pek beceremiyorum bunun için ne yapmalıyım birde aynı şey mesajlaşırken de geçerli sürekli konu tıkanıyor veya konuşacak birşey bulamıyorum kız sıkılmasın diye fazla uzatmıyorum bana ne gibi bir tavsiyeniz olabilir

Emil
Guest

Selam benim 3 seneliik bi ilişkim var ilişki demeyimde kızı istiyorum ,oda benden hoşlanıyorda ama ona seni sevdiğimi söylediğim için benden kaçıyor bir şey söylemiyor ,istemediğini biliyorum ama bana kedisi söylemesini istiyorum,oda biliyorki bana seni sevmiyorum derse onu sevmiyeceğim bende ,ben arıyorum açmıyor sonda onu bulokerea yaptım, oda dayanamayıb bana seni istemiyorum söyledibende tamam dedim , üzerinden 9 ay geçti ben iyleştim öz güvenim yerine geldi , hiç bunu aramadım sormadım sonda ablası bana söylediki bu seninle konuşmak istiyor,bende olur dedim iki gün konuştuk beni istediğini biliyordum iki gün her şey çok güzel geçti ,o bana bi fotoğraf gönderdi o… Read more »

Mocker
Guest
Mocker

Mahmut abi yaşım 23, the red pill camiyası ve pua camiyasını yaklaşık 8 yıldır takip ediyorum ve 8 yıldır sürekli bir şeyler okuyorum. Kişisel gelişim konusunda da baya ilerleme kaydettim ( Duygusal güç, diksiyon, giyim, fiziksel görünüm vs. ) lakin date game konusunda hiçbir şey yapmadım. Kadınlarla rahat konuşabiliyorum ama şu ana kadar ne tabak çevirdim, ne de kadınlar konusunda reelde aksiyon aldım. Yani benim durumum şu araba sürme konusunda baya bilgiliyim ama hiç oturup sürmedim. Sürekli öğrendiğim bilgileri tekrar edip durdum. Her olumsuz durumda ne yapmam gerekir kadınlara nasıl yaklaşmam gerekir neredeyse tecrübeli insanlar kadar biliyorum; ama olay anında… Read more »

Kara Şövalye
Guest
Kara Şövalye

Mahmut Abi Merhaba. Kırmızı Hap camiasında yeniyim, geçenlerde 7 aylık bir ilişkim bitti, ilişki içerisinde zor olsa da “betalık, muhtaçlık” denebilecek hiçbir şey yapmamaya özen gösterdim. Kızın ilgisi de yerindeydi fakat bir sorun olduğunda konuşmayı kesip yazmıyordu, ben de yazmayınca birkaç gün sonra dönüp sorunun ne olduğunu söylerdi ve hallederdik. Bu hareketlerimden ötürü bana sürekli “bir sorun olduğunda uğraşmayıp üzerime düşmüyorsun” diyordu ben de “yanlış düşünüyorsun bir sorun olduğunda söylemiyorsun ve ben de sana düşünmen ve sorunu söylemen için zaman veriyorum” diyordum. En son hiçbir sorun yokken konuşmayı kesti ve kuzenime “yeter artık ben bu ilişkiyi bitireceğim” demiş (kız uzaktan… Read more »

Burne
Guest
Burne

Konuyu daha iyi kavramak için nerden başlanmalı ? Yani kırmızı hapı… 1 / M sınıfı nerede abi ? 😅

Ak şovalye
Guest
Ak şovalye

Merhaba abi umarım cevaplarsın bir sorum olacaktı, abi iki aylık bir ilişkim var yaslarimiz 23 ama kız arkadaşımın öncesinde 2 buçuk yıllık ilişkisi olduğu halde cinsel ilişki yapmamış ben de yapmak istiyorum ama evlenene kadar yapmayalım diyor ne yapmamı tavsiye edersin abi kız hoşuma gidiyor evlenmek istiyorum ama daha zaman var.

Holynevil
Guest
Holynevil

Merhabalar, özel danışmanlık için saat ve gün belirleme işi satın alımdan sonra mı yapılıyor?

Teşekkürler

terik
Guest
terik

Merhaba abi 4 aylık bir ilişkim 2 gün önce bitti.Yüzyüzeyken bir tartışma çıktı ve ben de küfür kullandım.Kız baya kötü oldu ağladı,evden gitmeye çalıştı.Bir şekilde sakinleştirip özür diledim ve o gün geceye kadar beraberdik,dışarı çıktık vs. gayet eğlendik.Ben gece 1 gibi eve geldim ve uyudum.Sabah uyandığımda gece 3.30 gibi çok uzun bir ayrılık mesajı atmış.Bu kavgadan 1 gün önce de bir tartışmamız olmuştu ve ona bu yaptığını 10 yaşında çocuk yapmaz,sen salaksın,gerizekalısın sonucunu düşünemiyor musun tarzında bir şeyler demiştim.Ayrılık mesajında da artık bana saygının kalmadığını düşünüyorum tarzında bir şeyler yazmış ve beni her yerden engellemişti.Şu ana kadar ona ulaşmaya çalışmadım.Hata… Read more »

gnosis
Guest
gnosis

özür dilemek çok retorik bir olay, realitede bir anlam ifade etmiyor. ediyorsa da istediğimiz bir anlamın karşılığı olamıyor. acizane tavsiyem, dürüst bir şekilde söz konusu olayla ve yaşananlarla ilgili üzüntü duyduğunu, üzgün olduğunu belirt.

yaptığın -senin deyiminle- hanzoluğun farkında olduğunu, ona saygı duyduğunu (eğer gerçekten de saygı duyuyorsan) fakat sinirini bazen istemdışı küfür ile dışavurduğunu, bundan aslında senin de rahatsızlık duyduğunu falan açıklayabilirsin.

ama seni böylesine sinirlendiren, sinirden küfür etmene neden olacak bir kız ise, onunla olman mı senin için iyi yoksa olmaman mı onu bilemedim.. bu da senin yapman gereken kritik.

belki de ikiniz için de iyi olan böylesidir.

it’s your call

Sedat Acar
Guest
Sedat Acar

mahmut abi pazartesi(yarın) yarım saatlik görüşme alsam ne zaman görüşebiliriz

Çağrı
Guest
Çağrı

Abi ben İlişki Sihirbazı kitabını satın aldım demin ne zaman teslim almış olurum

Yolkeser
Guest
Yolkeser

Mahmut Abi’ye ücretli danışmanlık hizmeti verdiği için öfkelenen ve onu eleştirenler net bir şekilde ERKEK ADAM değildir. Bu blogdan da bi sikim ÖĞRENEMEMİŞ demektir. Hatta daha ileri gideyim BOŞ ADAMDIR. Evet BOŞ ADAMDIR. Sebebi nedir biliyor musunuz? Zamanın değerini bilmiyorlar ya da vakitlerini değerli şeylere ayırmıyorlar demektir. Şimdi Mahmut Abi bunu ücretsiz yapsaydı 1.000 kişi başvururdu. Bu da 1.000 saat demek. Bu da 41 gün demek. Hadi 8 saat uyusun. Günde 16 saat ücretsiz danışmanlık verse 61 günden fazla zamanı gidecek. Sizce bunu yapar mı bedavaya? Size ben desem ki benim için günde 16 saat çalışacaksın başka hiçbir şey yapmayacaksın… Read more »

Ceyhun
Guest
Ceyhun

Benim sorunum bi tuhag, 5 senedir beraber oldugim bi kiz vardi onu seviyordum ama bisey hissetmiyordum ama vakit geçirmek ilgisi sevgisi beni ona bagladi her zaman bana sevgini hissettiremiyorsun derdi kavga ederdik o konu da cok hatalarım oldu , derken bir gün ayrilalim dedi ben de kabul ettim ama ayrilacagimizi düsünmeden illa ki bir sekilde duzelirdik daha once de hep öyle oldu sonrasinda uzun bir süre ayrı kaldık ve baska biriyle oldugunu ögrendim barisma istegimi tekrat gorusme istegimi red etti engelledi beni her yerden ve dünya basima yikildi megersem ona aşıkmışım ve şu an mahvolmuş bir durumdayim.Unutmaktan baska carem yok… Read more »

NOORD
Guest
NOORD

Herkese merhaba Abi tinder dan bir kızla eşleştik. İlk gün her ne kadar fiziksele yürüsemde, muhabbet sohbet ve bir sarılmayla bitti. Bu buluşmadan 2 gün sonra bir buluşma daha yaptık ve gece f-close ile bitti. Benim sorum ise, bu kız motorcu ve erkek çoğunluklu bir grup ile sürüyor ve çok büyük ihtimal ile bir şeyler de yaşıyorlardır. Kızın instagramı 6k takipçili ve aşırı rahat bir kız. Tahminim paralel yatıyor. Bu tarz kızlarla fuckbuddy olarak mı devam etmek doğru yoksa salmak mı ? Bu arada her şey bu site sayesinde oldu, hayatım 180 derece değişti. Her şeyi rayına sokmama çok az… Read more »

Burhan
Guest
Burhan

Merhaba satın almak istiyorum fakat kredi kartım veya banka kartım yok maalesef.İban vs den para atamıyor muyuz bankamatıkde kartısız işlemlerden.Bir bilginiz var mı hocam illa kart gerekiyor mu

Ahmet
Guest
Ahmet

Abi Merhaba sitede yeniyim bir sorum olacaktı sınıfımda bir kız ama uzaktan eğitim olduğu için sadece sınav günleri karşılaştık adlarımızı biliyoruz ben kendimi geliştirmek amacıyla yazmaya karar verdim fakat kızın sadece numarasını bildiğim için ve hemde tanımadığım için ilk mesajı yazarken ortak bir nokta bulup dikkatini çekmekte zorlandım en azından böyle düşünüyorum şöyle bir soruyla açılış Yapmayı denedim Felsefe derslerine genellikle katılmadığını gördüm bu kadar bilgiyi nasıl edindin ?gibi bir soruyla yaklaşmayı denedim ve tahmin edilebileceği gibi başaralı olamadım kızla bir defa konuşmamıza ve olumsuz bir şey yaşamamıza rağmen dönüş yapmadı tabi ki bende üstelemedim.Abi senden ricam bu kardeşine ne… Read more »

1 4 5 6 7 8 73