Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Jamie
Guest
Jamie

abi selamlar 20 yaşındayım siteyi 3-4 aydır takip ediyorum,skype üzerinden görüşmek istiyorum fakat sormak istediklerim ilişkiler ile ilgili değil ,daha çok hayatımda nasıl bir yol izlemem gerektiğiyle alakalı tavsiyeler almak istiyorum. Senden daha iyi birisi gelmiyor aklıma yol gösterme açısından. Konsept dışı mıdır bu konular?bunu öğrenmek istedim teşekkür ederim şimdiden.

Duman
Guest
Duman

Mahmut abi hayattan yüksek isteklerim var lüks arabalara binmek çok güzel evlerde yaşamak gibi. Ama bir yandan da “s*kerim çok da önemli değil “ kafası da var bende yani “get rich or die tryin “ mentalitesinde değilim. Sence yanlış bir kafa yapısında mıyım

Home
Guest
Home

Mahmut abi üniversite sınavı zamanı kız arkadaşımla görüşmeyi nasıl ayarlayabilirim ? Evlerimiz uzak , ben dersane okul haricinde full evde kapanıp ders çalışmayı planlıyorum ama kız arkadaşım benimle buluşmayı isteyecek sık sık bundan eminim. İkimizin de sınav zamanı olduğu için 2 haftada 1 görüşmeyi düşünüyorum ben ama buluşma teklifini reddettiğimde bana trip yapıyor. Bunu nasıl ayarlayabilirim bu tripler bazen canımı sıkıyor

anon
Guest
anon

iyi günler dilerim Mahmut abi, buraya yazmakta ne kadar doğru bilmiyorum kendi açımdan siteye uymayan bir konu galiba diye düşünüyorum ama benim konumda sonuçta ilişki üzerine sanırım aykırı bir şey yazmayacağım. öncelikle ben 17 yaşımdayım, annem ve babam 15 sene evvel ayrılmışlar ondan sonra kendisinin evliliği vs. oldu üvey babaya maruz kaldım ağır ağır çok bastırılarak büyüdüm her zaman susmak zorunda kaldım eğer konuşursam daha ağır şeylere maruz kalırdım, sustum hep, küçük kardeşime tek başıma ben baktım annem işte iken son evliliğinden de ayrılınca, henüz 8-9 yaşlarım falandı. her zaman gri duvar gibiydim ebevyenimin gözünde hep kıyaslama, bağırarak konuşma, bir… Read more »

Air
Guest
Air

Mahmut abi ailem ile aynı evde yaşıyorum ve aramız sık sık bozuluyor. her seferinde bu sefer sinirlenmeyeceğim desem de ilişkimi iyi tutamıyorum ve sinirleniyorum. Özellikle babamla sık sık geriliyoruz küçüklüğümden beri düzeltemediğim bir durum bu. bu durum beni vicdanen rahatsız ediyor çünkü onlar sonuçta ailem ve 1 sene sonra evden gideceğim yani beraber son senemiz. 22 yaşındayım. Bu durumu çözmek için ne yapmam gerekir bana ailemle olan ilişkim konusunda ne tavsiye edersin?

Ali
Guest

Mahmut abi işimden dolayı 2 senelik uzak mesafe ilişkisi yaşadım.2 senelik süreçte hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım hatta kız arkadaşım bana göre ilgisini alakasını sevgilisi verdiği değeri daha çok gösteren taraftı.Ailecek tanışmada olmuştu.2 sene sonunda söz nişan yapmaya karar verdik bütün hazırlıkları yaptık yüzüklere kadar alındı.Ancak kız arkadaşımın özellikle abisiyle babası aile yapısı yaşam tarzlarındaki farklılıklardan dolayı beni istemiyorlardı ki nişan için oraya gitmemize 1-2 gün kala babası sıkıntı çıkarmaya başladı bende o aşamada sabredemeyerek sakin kalamadım ve tartıştık aramızda senin anan senin baban benim anam benim babam muhabbetleri oldu araya soğukluk girdi nişan iptal oldu erteledik.Ben o dönem izinliydim… Read more »

Furkan
Guest
Furkan

Mahmut Abi tanıştığımız kızların sevgilisi varsa bu durumda ne yapılmalı sence ? (Kızların yine aynı şekilde Instagramını vs alıyorum.)

Franksemyon
Guest
Franksemyon

Merhabalar abi, ufak bir tavsiye almak için ilk defa yorum yapacağım. Çok iyi bir ilişkim var, yaklaşık 3 sene oluyor birbirimizi tanıyalı fakat 1-1.5 senesi ayrı geçti sanırsam. Yaklaşık 2 ay önce tekrar konuşmaya başladık ve sanki hiç ayrılmamış gibiyiz. Benim evlenmeyi bile göze alacağım/isteyeceğim bir ilişki. Ben onu ne kadar çok seviyorsam oda beni en az o kadar çok seviyor. Fakat tek bir sorun var benim için bu da cinsellik. Kız ilişkiye girmek istemiyor. Anca evlenince diyor ve yaşını bahane ediyor. Seks dışındaki her şeyi yapıyoruz fakat kesinlikle ona okey olmuyor. -Yaşlarımız 18- Ben kendisini çok sevdiğimden sabretmeye saygı… Read more »

Aev
Guest
Aev

Abi selam. Dish gorunushdeki kusuru takmamak icin ne onere bilirsin? Ve ya sanal gorushme yapa bilirmiyiz bu konuda ? Teshekkurler

Noname
Guest

Abi merhaba 18 yaşındayım 10 aylık ilişkim var kız arkadaşımla genelde az kavga ederiz.sitede yazılanları hayatıma gecirince daha güzel bir hayatım oldu fakat geçen günlerde garip bir yaşadık. Bayadır tartismiyorduk zaten o yüzden tartışma çıkmasını normal buldum bana “kendine dönüp hiç bakmiyorsun hep beni hatalı görüyorsun” dedi ben bir şey demedim sonra “neyse konuşmayalım kalkalım” dedi(kafedeydik) benim noldu konuşalım falan dememi bekliyordu demedim kalktık yol boyu da tripliydi ben de konuşturmaya çalışmadım eve gelince haber verdi hoş geldin “trip kadın” yazdım espriye vurmak için o da bir şey yazmadı gece boyu ben de yazmadım ertesi gün oldu günaydın falan yazmadım… Read more »

Lord voldemort
Guest
Lord voldemort

Abi selamlar. Başka konu altında yazmıştım ama konuyla baya alakasızdı silinir galiba modlar tarafından neyse konuya geliyorum. Abi şimdi bende okb yani takıntı ve anksiyete var çoğu kez ilacı bıraktım ama kötü halde yeniden başladım doktorla görüşünce bırakma dedi bana. Şimdi antidepresan rahatlatıyor Bi tık ama isteksizlik ve kilo aldırdı. Uyku ve yorgunlukta yapıyor maalesef. Hayatımda hiç spor salonuna gitmedim sayılır ve kız konusunda da iyi sayılmam son kız arkadaşım 1,5 yıl önceydi. Kısaca ne yapmamı tavsiye edersin Red pilli biliyorum mantığını çok olmasa da ve işe yaradığını da gördüm, spor yapmakla Bi şeyler düzelmeye başlar mı? Çok teşekkürler abi… Read more »

misafir28
Guest

Merhaba Lord, Okb yani takıntı ve anksiyete de iyileşmek istiyorsan ilaçlara pek güvenmeden kendi zihin yapında takıntılar üstüne gitmen gerekiyor. Bilişsel terapide bunu söyler. Bu siteyi okuyorsan davranışlarının duygularını değiştireceğini bilirsin. Bu açıdan bakınca burda bile sana çare var. Takıntılar genellikle dinsel , cinsel ,davranışsal( temizlik – sürekli bir şeyleri kontrol etme vb) ve istemsiz gelen düşüncelerden oluşur. Bunlardan kaçarak veya bastırmaya çalışarak iyileşemezsin. Cinsel veya dinsel zihinsel takıntıların çözümü genellikle o düşünceyi bilerek çağırmak yada geldiği zaman bastırmadan hareket etmekle başlar. Kendine her gün bir on beş dakika ver bu süre içinde istemediğin düşünceyi bilerek çağır. Genellikle dinsel takıntılarda… Read more »

Duvarda Delik
Guest
Duvarda Delik

Mahmut abi merhaba, şimdiye kadar bütün reddedildiğim kızlar bana hep seni arkadaş olarak gördüm ama sen beni yanlış anlamışsın dedi. Bu işlere dair azıcık tecrübem varsa ya kızlar bana en başta bir ilgi duyuyor (belki de arzu, bilemiyorum) ama zamanla bu ilgiyi kaybediyorlar ve bana zamanında ilgi duymadıkları konusunda yalan söylüyorlar (zaten bir kızdan zamanında seni arzuluyordum ama şu an arzulanacak bir adam değilsin şeklinde yüze söylendiğini hiç duymadım) ya da gerçekten bu kızlar doğruyu söylüyor ve ben sahiden de ilgilerini çekemiyorum. Kırmızı hapta buna benzer bir içerik var mı?

Nisa
Guest
Nisa

Merhaba Mahmut bey, Umarım bayan olduğum için sorumu geri cevirmezsin. Ama bu sorunumu bir tek sizin anlayabileceğinize inancımla bu olayı anlatmaya karar verdim. Bir adamı bir kadına göre başka bir adam daha iyi anlar diye düşünüyorum.. ben Instagram’da Slovenyali bir adamla tanıştım. Almanya’da yaşıyor. Türk arkadaşları da var. İlk başlarda bu adama karşı ilgisiz davransam da şimdi bu adam hayatımın tam merkezine girdi. En başında ilgisiz olmamın sebebi aramızda mesafenin olması ve gerçekten istediğini görmek için ilk hamleyi ondan beklememdi. Uzaklık benim için sorun değil. Çünkü insan uzaktaki bir insanı da sevebilir. Şuanda ona olan hislerim gibi. Bana ilk o… Read more »

Ne yapmak gerek
Guest
Ne yapmak gerek

Abi 2.5 yıllık kız arkadaşımla ayrıldık ikimizde üniversitedeydik ve aynı şehirdeyiz yaklaşık 60km lik bir uzaklık var aramızda sadece yılbaşına birlikte girdikten 11 gün sonra bana 3 gündür düşündüğünü ve bu kararı aldığını söyledi telefonda arayıp bende kendisine bir şey demedim ve telefonu kapatıp kızı whatsapp hariç her yerden engelledim daha sonra yaşadığım şehire dönünce yüz yüze görüşmek için mesaj attım ama herhangi bir sonuç alamadım daha sonra tekrar mesaj attım başka biri olup olmadığını sordum sadece oda hayır saçma salak konuşma dedi sonra kusura bakma ama seni her yerden engelleyeceğim dedi ve whatsapp hariç her yerden engellemiş bende 1… Read more »

Mr. Samet
Guest
Mr. Samet

18 yaşında yolun başında, gayet bilinçli bir genç ve redpill alfa adayı olarak makalelerini ve hazırlamış olduğunuz kitapları büyük zevkle okuyorum. Hayatta bildiklerimizin aksine her şey çok farklıymış. Bir de şunu fark ettim Mahmut Abi anlattıklarının içinde benim de uyguladığım çoğu şey var fakat bunların sebeplerini ve bilimsel açıklamalarını bilmiyordum. Sayende kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Çok teşekkürler bize yardımcı olduğun için güzel insan.

1 22 23 24 25 26 73