Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Furkan
Guest
Furkan

Mahmut Abi bir kızla hikaye vasıtasıyla tanıştım instagramda. 50 dk kadar konuşma yaptık. Bana ilk önce aniden “baskın karakter rolü yapmayı kes ” ve ego yapmamama rağmen “bu tipe bu ego” yazdı. Bende shit testteyim düşüncesinde davrandım. Bu yaptıkları shit test midir ?

hidro
Guest
hidro

abi hatun mesajlaşmak istiyor şu anda da görüşecek konumda değiliz 2 hafta ne yapmak lazım? sıcak bir sohbetimiz vardı reelde soğuma olmasın diye yazdım bir sefer şimdi yazıyor hoşuna gittiğini belirtiyor. 15 gün böyle konuşulacak mı?

Mehmet A.
Guest
Mehmet A.

Mahmut abi merhaba, size bir konu hakkında danışmak istiyorum. Dört yıl önce bir kız ile tanıştım.Birbirimize fazlasıyla bağlanmıştık 11 ay çıktık sonrasında terk etti zaten aramızda mesafeler vardı henüz halen yaşım genç bunların hakkından gelebileceğime inanıyordum.Beni hep destekler hep güçlü durmama yardım ederdi ve yaşantılarımız aynıydı ailevi sorunlar vs vs terk edildikten sonra tranvalar vs ler atlattım. Şuan aradan bugün itibariyle 3 yıl geçti ayrılığımızdan ve son yıl ne kadar unutmaya çalışsamda yapamadım.Kendimi geliştirecek yer aradım e. ticaret,hacking ve bir takım gerçek anlamda meslekler edindim. Lakin kendimi ne kadar başka şeylere sürsem ,unutmaya çalışsam olmuyor.Aklımdan çıkmıyor.Kendimi alkol vs pis şeylerde… Read more »

Maxwell
Guest
Maxwell

Mahmut abi selam, direkt soruya giriyorum. Hayatımızda bir kız olduğunda daha fazla kızın gelmesinin sebebi nedir? Ne zaman bir adet tabak çevirme başlasam domino etkisiyle diğer tabaklar da kendiliğinden geliyor. Ne zaman bir ilişki içinde bulunsam spontane bir şekilde ya eski takıldıklarımdan birisi ya da çevreden birisi bana yazıyor. Arkadaşlarımdan duyduğum ve internette çokça meme’ini gördüğüm kadarıyla bu diğer erkeklerde de olan bir olaymış.

Göko
Guest
Göko

Kızlara bağlama, para kazanmakta aynı etkiyi yapar mesela ya da bir başarı kazanırsanda şampiyonluk alırsan felan, o tarz başarı mentalitelerinde yürüyüşün bile değişir

Maxwell
Guest
Maxwell

İkinci bir soru daha. Hiç bu red pill öğretilerini yayarken kendine potansiyel rakipler oluşturuyor gibi hissettin mi? Ezoterik bir şey olarak kalabilecekken özellikle Türkiye’de bu site sayesinde bayağı bir yayıldı.

Ersoy Ersoy
Guest
Ersoy Ersoy

Merhaba
Yakın zamanda ilişkim son buldu sebebi ise bı kaç yerde beraber yediğimiz hesabı ödemediğim için en sonunda da kız kardeşlerimizin yanında benim kız kardeşim hesap ödediği için benim cimri bir insan olduğumu düşünerek benden ayrıldı. Yani ben kendini görmek için her hafta sonu 130 km giden biriyim her gittiğim de hesap yapmayan yiyecek içecek aktivitelerden kaçan biri hiç olmadım. İkinci hafta doğum günunde neler yaptım arkadaşlarimiz şaşırdi….. Sizce hesap ödemediğim diye bunuda kız kardeşinin yanında yapmadım diye ayrılma sebebi olabilir mi bu abi ya.?

Emre
Guest
Emre

Mahmut abiyle bugun görüştüm ve bana altın değerinde tavsiyeler verdi. ONEITIS yaptığım bir kızı kaybetme korkularımın olması konusunda çok yardımcı oldu. aydınlandım

Tom Ford
Guest
Tom Ford

Mahmut abi merhaba kafama takılan bir şey var, ben dark triad’ın aslında mavi hap kafası olduğunu ve kişinin motivasyon olarak eğer betalık yaparsam terk edilirim diye düşündüğü için bu uç noktaya kaydığını düşünüyorum. Yani aslında bu da kadını kaybetme korkusundan yapılan bir rolmüş gibi geliyor. Bu konudaki düşüncelerini merak ediyorum. Teşekkür ederim.

Pera
Guest
Pera

Mahmut Abi Selamlar , Kocluk hizmeti icin mail attim , musait olunca donus yapabilir misiniz ?

Serdar
Guest
Serdar

mahmut abi lise 2 den beri yoğun şekilde sigara içiyorum 8.5 sene oldu sence ileride nasıl problemlerle karşılaşırım ?

Faithful
Guest
Faithful

kısa boylu kel ve hafifçe göbeği olan bir erkek karizmatik olabilir mi

Avukat
Guest
Avukat

Mahmut abi geçmişe dönsen avukat olmak ister miydin/düşünür müydün

Sepulcros
Guest
Sepulcros

Mahmut abi benim aşağılık kompleksim var çok yüksek ihtimal. Yolda giderken veya bir yerlerde otururken insanların bana bakmasından .ok rahatsız oluyorum, sürekli kendimi sokakta yetersiz hissediyorum, modum falan düşük baya özellikle üniversite için İzmir’e geldiğimde çok daha bariz hissedilir olmaya başladı. Dövüş kulübü tarzı yerlere gidip kendimi her anlamda geliştirsem bunu atlatır mıyım sence? Herkesin gözü üstümdeymiş gibi ve her an kavgaya girecekmiş gibi hissediyorum biriyle hararetli tartıştığımda bile kavgaya girecek gibi hissediyorum ama fiziksel olarak güçsüz olduğumdan beni harap ediyor. Psikoloğa gidemesem bile fiziğime yatırım yapıp bunu aşabilir miyim? Bazen kalabalık yerlerde set açarken kavga durumunu hesaplayıp öyle açıyorum… Read more »

Game
Guest
Game

Mahmut abi artık ikili ilişkilerimde nice guy kafasından çıktım ve bunun bana çok fazla katkısı oldu he karşımdaki kız bana saygı duymaya başladı hem de ben kafa olarak bunu özümsediğim için eskiden yaşadıgım sıkıntıları yaşamıyorum artık. Ancak şöyle bir sorunum var ki benimle ilk tanışanlar benim nice guy olduğumu düşünüyor. Arkamdan yapılan yorumlarda ”ne kadar iyi ve mülayim biri” gibi şeyler duyuyorum halbuki sadece oturup bi kahve içmişiz aynı ortamda. Bunu nasıl onleyebilirim ?

BSS
Guest
BSS

Diyenler desin, bana da diyorlar. Naif, temiz kalpli, mülayim, sinirli, asabi, sempatik, fena vs derler. Çoğu insan nasıl görmek istiyorsa öyle görür. Önemli olan sen kendini nasıl görüyorsun. Bazı arkadaşım çok ibnesin der, bazısı tam evlenmeliksin sana temiz bir kız bulalım da der.

MR.grey
Guest
MR.grey

Mahmut abi saçların beyazlaması karizma katar mı yoksa boyatmak mı lazım? Benimki biraz erken beyazladı hayat mücadelesinden dolayı. Havuzumu daraltır mı

1 23 24 25 26 27 73