Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Serhat
Guest
Serhat

Selamlar mahmut abi. Bir kadın var adamın tek bir cümle mesajından etkilenip karakter analizini yapıp hiç görmediği konuşmadğı farklı şehirdeki bir adama aşık oluyor ve 5 sene onun hayalini kuruyor ama adım atmaya da cesaret edemiyor. Adamın tabi hiçbir şeyden haberi yok. Bu kadın ortak tanıdığımız için beni buluyor ve olayı anlatıyor. Bana sordu nasıl biri diye ben de işsiz ayyaş akşama kadan içen bir adam dedim öyle de zaten. Fotoğrafını gösterdim ortalama altı tipi zayıf uzun alkolden karnında futbol topu varmış gibi şişkinlik. Maskulenlikle alakası olmayan eline kız eli değmemiş biri. Kızada söyledim üstü kapalı şekilde. Emin misin dedim… Read more »

Levmont
Guest
Levmont

Mahmut abi selamlar, umarım her şey yolunda gidiyordur. Benim sorum arkadaşlık ilişkileri ile ilgili. Üniversiteden bir kız arkadaşım var. Sohbetimiz muhabbetimiz boldur. Romantik bir durum yok. Kız, eski erkek arkadaşı ve ben aynı ortamda yer alıyoruz. Bir aldatma vakası yaşanmış bu iki kişi arasında. Çocukla da benim bir merhaba merhaba, 5 dakika ayak üstü muhabbetlerimiz oluyor. Kız bu durumu inanılmaz sorun etti. Ben ise “sosyal hayatımda başka birine göre asla hareket etmediğimi ve bu konuda hiç bir şeyi değiştirmeyeceğimi” söyledim. Kızla olan arkadaşlık ilişkim sanırım sona erdi.. Daha önce en yakın erkek arkadaşlarım ile de benzer bir sorun yaşamıştım. Birine… Read more »

Kamil
Guest
Kamil

Mahmut abi 2 aylık bir ilişkim var herşey güzel çerçevemi koruyorum ve kızda yeşil bayrak, bana herşeyini söyler bir erkek yazarsa eski bir arkadaşı mesaj atarsa hepsinden haberim olurdu bana sadece bilmeni istiyorum diyerek anlatırdı. Ama içimi huzursuz eden bir durum oldu ki bu da ilişki tecrübem çok olmadığından kaynaklı bence İki kere kıskançlık krizine girdim kıza olabildiğince yansıtmamaya çalıştım fakat ele verdim ve sinirlendiğimi belli ettim. İkincisi işte dün oldu gereksiz uzattığımı ve özgüvensiz davrandığımı düşündüm bir nevi sıvamış oldum. Ama sakin bir gözle bakınca kızlık bir durum olmadığını benim gereksiz tepki verdiğimi anladım ve bir beta gibi davrandığımı… Read more »

Genji
Guest
Genji

Mahmut abi ve site takipçilerine sormak istiyorum. Yakın zamanda YouTube da Casey Zander adında bir eleman keşfettim tavsiyeleri hoşuma gitti ancak red pill ci değil tam olarak. Bilen tanıyan varsa olumlu olumsuz görüşünüz nedir?

oykuu
Guest
oykuu

merhabalar Mahmut Bey, yeni tanıştığımız henüz ikinci buluşmada olduğumuz adam evine çağırıyorsa gitmek doğru mudur sizce?bana pek doğru birşey gibi gelmedi o yüzden şimdilik geçiştirdim.eğer gidersem beni eskisi kadar ciddiye alamayacak gibi hissediyorum.ki zaten daha önce hiçbir adamın evine gitmedim, herhangi bir cinsel münasebetim de olmadı.yani bu konularda nasıl bir yol izlemek gerekir pek bilemiyorum.ama esasında istediğim şey güzel bir aile kurmak.ben 23 yaşındayım o 31 bu arada.sizin fikirlerinize güveniyorum şimdiden teşekkürler.

Buri
Guest
Buri

Abi bir kızın durduk yere sosyal medyadan bütün fotoğraflarını kaldırması normal midir? Bunu ne zaman yaptı bilmiyorum fakat ona bunu neden yaptığını sorsam profilini sürekli inceleyen işsiz bir erkek imajı verir miyim? (öyle değilim sadece denk geliş) Ya da sadece görmezden mi gelmeli
Saygılar Teşekkürler

Dragonnn
Guest
Dragonnn

Abi ilişkide kızın erkekden uzun olması problem midir? Ben 170im kız arkadaşım 176

BeratYaşar
Guest
BeratYaşar

merhaba mahmut abi korkunc bir hata yaparak 7 aylık sevgilimle ayrıldıktan bir kaç gün sonra anonim bir hesaptan ondan önceki eski sevgilimle iletişime geçtim ve bir kaç gün konuştum bir nevi ayrılık acımı onunla paylaştım,yaptığım hatayı anlayınca yazmayı bıraktım ama o benim olduğumu anlamış ve eski sevgilime yazmış o da beni aradı yazıklar olsun bir daha sesini duymak istemiyorum seni görmek istemiyorum dedi.ilk uzun süreli ilişkim ona çok alışmıştım ve vicdan azabından geberiyorum çünkü bunu hak etmemişti çok geç biliyorum yaptıklarımdan çok pişmanım onu yeniden kazanmak(bana güvenini) istiyorum ne olursa olsun yapmaya hazırım ne yapmalıyım lütfen yardım et

NoName
Guest
NoName

Merhabalar, erkek arkadaşımla ( ikimiz de 28 yaşındayız) 3-4 senedir birlikteyiz, şu an ikimiz de farklı şehirlerde ailemizle yaşıyoruz ve görüşme konusunda doğal olarak sıkıntı yaşıyoruz bunun da etkisiyle yaklaşık 3 ay önce evlilik kararı aldık. Onun ailesi tarafından pek bir sıkıntı olmasa da benimkiler durumdan pek memnun değiller. Erkek arkadaşım mezun olduğu alanla ilgili bir işte çalışmıyor, ailesinin sezonluk bir işi var onlara yardımcı oluyor, yılbaşından sonra da kendisine KPSS sürecini atlatana kadar idare edebileceği bir iş bakacak ama tabi bu benim ailemi biraz huzursuz ediyor. Şu an düzenli bir işi olmadığı için biraz boş gezenin boş kalfası gözüyle… Read more »

eskilerdenbiri
Guest
eskilerdenbiri

Bir Baba için kızını vermek zordur. Biraz zaman vermelisin. Ben mal mıyım beni versin diye düşünme. Babalar kıskanç olurlar. Hazmetmek kolay değil. Benim kızım da bu zaman diliminde neredeyse seninle aynı süreçte. Çocukla tanıştım, ailesi ile de tanıştım. Tabii ki birbirini isteyen iki kişiyi engellememek gerekli. Bazı gerçekleri de göz ardı etmemek lazım. Kızımda seremonilerden pek hoşlanmıyor. Ama her anne baba çocuklarının güzel bir şekilde doğru insanla evlenmesini arzu eder. Bir nişan yapıp daha sonra ev eşyalarını tamamlayıp sonra da nikahla evlenmeyi planlıyorlar. Kızımla ve Çocukla da konuştum. Evliliğinizi anneye babaya dayanıp mı? Yoksa kendi ayaklarınızın üzerinde durarak mı gerçekleştireceksiniz… Read more »

Mert
Guest
Mert

Mahmut abi selam,bir kız gün içinde seni özledim diyip sonra akşam arkadaşıyla buluşma ayarlıyorsa bu lafın samimiyetsiz geldiğini vurgulamak nasıl bir davranış gerektirir

Tarık
Guest
Tarık

Abi kızın kendisinden 1-2 yaş küçük eski iş yerinden bir erkek arkadaşı var, normalde lafı geçmezdi ama oğlan ikidir bunun telefonlarını arıyor kızın dediğine göre bizi unuttun vesaire gibisinden kızla görüşmeye getiriyor olayı kız da başbaşa görüşmez biliyorum fakat eski iş yerinde kızlı erkekli arkadaş grubu varmış illa ki bir gün yanlarına giderim dedi(çocuk için mi dedim, yok orada ki kız arkadaşımı görmeye dedi) bu çocuk da orada, sence radarları açmamı gerektiren bir durum varmı ortada?

Anonim
Guest
Anonim

İş yerindeki kız arkadaşıyla dışarıda özel buluşma ayarlayamıyormuş da illa oraya gitmesi gerekiyor?

Kubilay
Guest
Kubilay

Mahmut abi merhaba
Aşırı kıskançlık kırmızı bayrak olabilir diyorlar genelde.
Kızın beni kısıtladığını görmedim, kıskançlık yüzünden tartışmalarımız da olmadı.
Ama durmadan aşırı kıskanç olduğundan özellikle onun çevresinden bir kız benimle iletişime geçtiğinde kıskandığından ve beni paylaşmak istemeyeceğinden bahsediyor(o kızların eşi olsa bile)
Fakat kendi çevremden bir kız konusunda beni çok kısıtlamıyor bu durum kafamı karıştırdı kırmızı bayrak tam sayamıyorum aynı zamanda anlamlandıramıyorum da.

Inarius
Guest
Inarius

“Ama durmadan aşırı kıskanç olduğundan özellikle onun çevresinden bir kız benimle iletişime geçtiğinde kıskandığından ve beni paylaşmak istemeyeceğinden bahsediyor”
Kıskanan ve paylaşmak istemeyen bir kadın bunu söze dökmez. Beden dili ya da davranışlarıyla bunu sana iletir, aptal değilsen zaten anlarsın. Shit Test(Bkz. Shit Test Nedir?) yapıyor. Attığı yeme vereceğin cevaba göre senin konumunu kafasında canlandıracak. “Yok Leyla’m senden başkasını gözüm görmez.” dersen, senin çoktan kafeslendiğin düşüncesini ateşlemekten başka bir şey yapmazsın. Kısaca, zokayı yersin. Eğlenceli bir şekilde karşılayabilirsen kızın gözündeki çekicilik değerin artar.

Man in White
Guest
Man in White

Selamlar Mahmut Abi, narsist bir kadınla 7-8 ay süren toksik ilişkimi bitirdim ilişkiye dönüp baktığımda nasisist özelliklerin tamamını taşıyordu. Bana karşı arzusu hiç bitmedi ilişki sürecinde ve cinsellik konusunda fazlaca talepkardı. Benim hatam ise onunla 4-5 ay aynı evde yaşamaktı.Ayrılığımızdan sonra beni birçok yerden takip etmeye karşıma çıkıp rahatsız etmeye ve rezillik çıkarmaya başladı. Ben de en sonunda polis çağırdım ve uzaklaştırma kararı aldırdım. İlişkinin bitiminden 1 ay sonra (yani 10 gün önce) kararın süresi doldu ve bana geçmişte olan bir borcunu ödeyerek akabinde sözünü vermiş olduğu bir hediyeyi de bana kargolayarak ulaştı buna anlam veremedim fakat ben herhangi bir… Read more »

ipek
Guest
ipek

Mahmut bey evlilik isteyen bir kadinsak erkek arkadasimiza ortalama ne kadar süre vermeliyiz? Yani şimdi ben bazı ilişkiler görüyorum.Mesela 7 yıllık ilişki bitiyor adam gidip üç beş ay içinde başka bir kadınla evleniyor.Bu durumda diğer kadının zamanına yazık olmuş oluyor.Boyle birşey yaşamak istemiyorum o yüzden 1.5-2 yıl sonra bile evlilik konusu açılmıyorsa ayrılmak doğru karar mıdır?

ash
Guest
ash

selamlar mahmut abi. biraz uzun olacak, ama çok malzeme çıkar gibi burdan sana. 3 seneden uzun süren ilişkim, geçen sene bu zamanlarda bitti. ilişkinin içinde iken “once in a lifetime” denen tipten bir ilişkiydi. gerçi kadınlar için pek de öyle olmuyor sanki ama. kız benimle birlikteyken yolunu yaptığı çocukla sevgili oldu. bu yeni sevgili, benim tam olarak zıttım biri. kızın bende övdüğü-çekici bulduğu erkeksi yönlerin çoğu bu elemanda yok. yalan yok, son zamanlarda depresiftim ve çok ilgisiz bıraktım, pek zaman ayırmadım, yeri geldi gereksiz sert davrandım. zaten onun da gün be gün uzaklaştığını, bana duyduğu saygıyı kaybedişiden anladım. o sıra… Read more »

Anonim
Guest
Anonim

Bu çift hiç ayrılmamalı. İki manyağın başka insanları üzmeye hakkı yok.

1 49 50 51 52 53 73