Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
basic
Guest
basic

mahmut abi üniversiteden mezun olalı 1 sene geçti iş olayını da hallettim fakat halen üniversitenin bazı topluluklarında bulunuyorum bunların buluşmasına eventine v gitsem senin ne işin var gibi bir durum olur mu? yalan söylememe gerek var mı son sınıftayım diyerek

MehmetBey
Guest
MehmetBey

Mahmut Abi selamlar. Bir kız tanışmak için yanıma geldi ve bahaneden şu dersten anlamıyorum nasıl çalışmalıyım gibi sorular sordu. Vücut dili ilgiliydi Sorarken ve dinlerken normal birisinden daha yakın duruyordu bana. Yolda sınıfa geri dönerken de (yanlışlıkla ya da bilerek mi bilmiyorum) sürekli omzuma koluma çarpıyordu. Sorum şu olacak kadınların bize yürüme gibi bi olayı mümkün müdür ? Bunu yapabilen cesaretli kadınlar var mıdır ? Emeğine ve zamanına şimdiden teşekkürler.

Nisa
Guest
Nisa

Merhabalar, kendime engel olamayıp saçma sapan sitelerde dolaşırken sizin yazınıza denk geldim. Etkilendim şahsen, şimdiye kadar hiç doğru düzgün ilişki tavsiyesi almadığımı fark ettim. Her neyse konuya geleyim. Ben 20 yaşındayım geçen sene bu aylarda bir çocukla tanıştım o da 23 yaşında hem onun hem benim iyi zamanımız değildi ama en kötü halimiz de değildi. Başta herhangi bir elektrik yoktu ancak onun olduğu kafeye sürekli gidip onu bana bakarken veya arkadaş grubumuza katılmaya çalışırken buluyordum. Kendisi atesitti ve ben de muhafazakar bir çevrede büyümüştüm ancak kimseye ön yargım yoktu insan olduğu sürece. Bana saygısızlık yapmayana ben de yapmazdım. Her neyse… Read more »

Kazan
Guest
Kazan

Abi nişanlımın Instagram hesabında birisini sordum o da eskiden bir arkadaşımdı istersen çıkarayım ya da hesabıma gir sen çıkart aklında kalmasın dedi hesabı vereyim mi diyince bende ver dedim, bunda bir sıkıntı varmı güvensizlik hissiyatı vermişmiyimdir karşı tarafa? Ya da böyle bir durumda sen olsan ne yapardın.
(Bende aklımda birşey kalacağından değil içlerinden yazan birisi olursa diye bakarım hesaba dedim)
(İstersen ikimizin fotoğrafını attıktan sonra çıkar, fotoğrafımızı görsün öyle çıkart ya da sen bilirsin dedi burda da ne demek istedi tam anlamadım)

Nisa
Guest
Nisa

Merhabalar, yorumumun tamamı nedendir bilmem ulaşmadı size tekrar atıyorum o yüzden. 🙁 Kendimi yatıştırmak adına pek de faydalı olmayan araştırmalar yaparken sizin yazınıza denk geldim. Etkilendim şahsen, şimdiye kadar hiç doğru düzgün ilişki tavsiyesi almadığımı fark ettim. Her neyse konuya geleyim. Ben 20 yaşındayım geçen sene bu aylarda bir çocukla tanıştım o da 23 yaşında hem onun hem benim iyi zamanımız değildi ama en kötü halimiz de değildi. Başta herhangi bir elektrik yoktu ancak onun olduğu kafeye sürekli gidip onu bana bakarken veya arkadaş grubumuza katılmaya çalışırken buluyordum. Kendisi atesitti ve ben de islamla iç içe büyümüş biriydim bunu belirmemin… Read more »

Boks
Guest
Boks

Mahmut abi boks idmanı sonrası eldivenler takılı ve gard pozisyonunda poz verdiğim bir fotom var. Yaşım 27 , Bu fotoyu hikaye atsam arkadaşlarım arasında komik duruma mı düşerim ? (Kaç yaşında adam paylaştığı şeylere bak şeklinde yani )

Kırmızı Hap Mankafası
Guest
Kırmızı Hap Mankafası

Mahmut abi selamlar Benim nisanlanmak üzere olduğum bir kız var kızla herşey gayet iyi ve kızda bana karşı genuine desire var. Fakat geçmişi konusunda bana kimse olmadığını söyledi tabi ben inanmadım hatta söylemesi için bir şans daha verdim fakat söylemedi, geçenlerde ınstagramina bakarken silinen arşivlere girdim ve eski sevgilisiyle olan fotoğraflarını gördüm. Tam bir ergen ilişkisi ciddiye alınacak bir durum değil uzun bir ilişki olmuş tahminimce çocuk da sonradan toksikleşmiş. İşin kötü tarafı çocuk hala kızda ekliydi ve fotoğrafları arşivden sileli çok olmamış muhtemelen benim bakabiliceğimi düşünerek sildi. Kızla ilişkim uzun değil görücü usulü tanıştık kısa bir sürede olay nisanlanmaya… Read more »

Jon Snow
Guest
Jon Snow

Mahmut Abi merhaba sevgilimin birkaç gündür ilgisi azaldı.Genelde sürekli mesajlaşmak isterdi ve beni darlardı ama son birkaç gündür bana daha az vakit ayırıyor boş zamanlarında dizi falan izliyor.Bu durumdan endişelenmeli miyim? ve ona ne sıklıkla mesaj atmalıyım? Nasıl davranmalıyım? bir akıl verir misin.Teşekkür ederim cevabın için.

RAGNAR
Guest
RAGNAR

Mahmut abi iyi aksamlar sevgilim kız arkadaşlarım ile buluşmamı istemiyor,ortamda başka erkek arkadaşlarım olsa bile bundan rahatsız oluyor ve gerçekten çok kıskanıyor.Gerçi bende aynı şekilde düşünüyorum. Onun erkek arkadaşlarıyla görüşmesini hatta ortamda başka bir kız arkadaşı varken bile görüşmesini istemiyorum.Kız arkadaşlarımla buluşursam aynı şekilde oda erkek arkadaşlarıyla buluşacağını söylüyor bu yönden onada hak veriyorum aslında.Ama aklımı yinede şu kurcalıyor ”Kızın bu dediğini yaparsam boyun eğmiş olur muyum? yada bu beni beta yapar mı? Abim olarak birde senden fikir almak istedim.Simdiden tesekkür ederim. Kıskançlıkla kızı sosyal ortamından koparmak da kötü bir şey. Sürekli vakit ayırman gerekir, bir gün nefes alamazsın. Normalde… Read more »

ulubey
Guest
ulubey

Okuyup okuyup aynı hataları yaptıkça akşam yatarken aklıma geliyor kendime küfür etmekten uykum kaçıyor. Ben mi malım acaba diyorum hiç uğraşmasam mı. Mesajda sıkıntı yok ama kızla beraberken şuradan bir kelime bile aklıma gelmiyor daha doğrusu akışına bırakıp kendim oluyorum. Ne shit test ne çerçeve yani oyun aklımın ucundan geçmiyor. Yaklaşık 2 senedir takip ediyorum burayı. Ne yapim ben mahmut abi iq testi falan mı yaptırsam önce.

redpillBulshit
Guest
redpillBulshit

Mahmut abi kırmızı hap öğrenecekler diye mankafa bir topluluk oluşturuldu ülkemizde, etrafta zombi gibi geziyorlar. Sadece dedelerine babalarına bakıp biraz adam olsalar ve ekmeğinin peşinde koşsalar yeterliydi.

Foreigner
Guest
Foreigner

Mahmut abi tek başına yurtdışına gitme planım var fakat kız arkadaşım izin vermiyor sence fazla mı kısıtlıyor

Berg_35
Guest
Berg_35

Mahmut abi 7 aydır birlikte olduğum kız arkadaşım tanıştığımız zaman eşli dans kursuna gidiyordu. Ben de artık bu kursu bırakmasını söyledim. O da dansı çok sevdiğini bırakmayacağını ama benim de gelebileceğimi söyledi. Ben dans sevmiyorum gittiğim zaman da eğreti duracağını biliyorum. Dedim ki mesele benim kursa gelmem değil. Senin sevgilin varken hala başka erkeklerle dans etmen. Bu tartışmadan kısa süre sonra bırakacağını söyledi. Ben de kursta ki erkekler buna yazıyor mu diye telefonunu kontrol ettim. Bir tanesi dansı özlemedin mi görüşelim mi falan yazmış. Bu da cevap vermiş özledim diye öyle kalmış. Sonra eski mesajlara baktım kız arkadaşım bu adamla… Read more »

Yarimss
Guest
Yarimss

Mahmut abi 23 yaşındayım bu zamana kadar baskı altında yaşadım kızlar ulaşılmaz varlık gibi görürdüm, çokta utangaç ve çekingenim hayatıma değişiklik katmak istiyorum nerden başlamam gerekiyor hangi yazıları okuduktan sonra kızlarla tanışmaya gideyim.

Doğan
Guest
Doğan

Mahmut abi bir kıza ilk buluşmada iltifat etmememizi öğütlersin ya, acaba bazı kızlarda işe yarayabilir mi? çünkü bazı ilk buluşmalarımda kızı beğendiğimi kıza hissettiremediğimi düşünüyorum çıtırdan bi iltifat etsem işe yarayabilir gibi geliyor ama sana sormak istedim.

1 50 51 52 53 54 73