Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3423
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2328 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
Mahmut AbiSedattylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Arkadaşlığa önem veren adam
Guest
Arkadaşlığa önem veren adam

Mahmut abi bir kurs için aynı ekipte 2-3 hafta bulunduğum ve iyi anlaştığımız kafa yapımızın uyduğu bir arkadaşım vardı. Arkadaşı kahve içip laflayalım maksadıyla daha önce telefonla aradım farklı zamanlarda, toplamda 4 kere aradım ilkine dönüş yapmamıştı ben de meşgul diye düşündüm. Aradan 2-3 ay geçince bir daha aradım bu sefer oturduk gene güzel sohbet muhabbet ettik güldük ettik. Aradan 2-3 ay geçince bir daha aradım açmadı. Aradan yine 3-4 ay geçti en son geçen hafta aradım yine açmadı. Bu benim için birini arkadaşlıktan silme sebebidir. Sence de öyle mi abi

Seyi
Guest
Seyi

Abi benimde çok sevdiğim bi kız arkadaşım var uzun zamandır arkadaşız maalesef kanka olduk ben kızı seviyorum ama o beni kanka kardeş görüyor bu durumu değiştirebilir miyim

Playboy
Guest
Playboy

Mahmut abi sence cinsel değeri yüksek ve işi gücü yerinde olan (zengin değil) bir erkek kaç yaşına kadar parti, club, bir kızdan başka kıza şeklinde hayat yaşamalı ?

Kimmik
Guest
Kimmik

Selam hocam.2bucuk senelik bir iliskim var 6aydan fazladir evlilik teklifi yaptimğim kiz arkadasim dun bana ara verelim dedi. Ben de tamam dedim. Haftada 1 2 kere gorusuyoruz ayda 1 defa cinsellik oluyor aramizda. Dun yine cinsellkk yasadik aksam ara verelim dedi. Neden ara verelim? Ne demek anlamina geliyor?

shady
Guest
shady

Mahmut abi selamlar. Benim 1.5 yıllık bir ilişkim var, bazen güzel bazen kötü gideninden. Bugün arkadaşlarımızla oturmaya çıktık. Oturduk vs saat oldu 12 bir arkadaşın arabası vardı, dedim ki binelim hazır yol üstü bizi hemen atar. Dedi sonra yok ben yürümek istiyorum. Anlamadım neden binmek istemiyorsun dedim. Yürümek istiyorum dedi tekrardan, iyi tamam yürüyelim dedim. Dışarı da 12-13 derece. Yürürken konu tekrar açıldı neden binmedin , hazır yol üstü dedim. Tabi biraz da garipsedim durumu. Derken istemeden dışarıya tepki verdim. Biraz önden yürümeye başlamışım farkında değilim. Üstüne bana ”bazen aklını kullanmıyorsun” dedi. Orda bi tepem attı dedim saygısızca konuşuyorsun benimle.… Read more »

Ahmet Gün
Guest
Ahmet Gün

Merhaba Mahmut Abi 2 yıl peşinde koştuğum kızla 1 yıl sonra aynı üniversitede karşılaştık.O benden daha düşük bir bölümde okuyor.İlk 20 gün defalarca konuşmaya çalıştı ama ben pas vermedim ve görmezden geldim.En son babasına beni aratıp onu rahatsız ettiğimi ve onun için üniversiteye geldiğimi söylemiş.Üç yıl önce attığım mesajları silmemiş ve benim babamı da arayıp ona da göndermiş.Ailesi kızlarının hafifmeşrep biri olduğunu biliyor ama buna rağmen babası beni ölümle tehdit etti.Neden böyle bir şey yaptığını anlamadım çünkü 1 yıl boyunca ona hiç yazmadım.Bundan sonra da görmezden gelmeye devam edersem üzerime iftira atmasından korkuyorum.Sence ne yapabilirim?

Mahmut abinin askerleriyiz
Guest
Mahmut abinin askerleriyiz

Mahmut abi ciddi ilişkide olduğum kız arkadaşımın bakire olduğunu biliyorum evlilik öncesi cinsellik illa ki istediğim birşey değil bazen şaka yolu sataşsam da kız evlenmeden olmayacağından bahsediyor ki hak veriyorum yaşadığı çevre gereği(doğu) muhafazakar çevresi var ve geldiği yaşa kadar bunu korumuş, tomassi nin 3 numaralı kanunu ihmal etmiyor benim kanımca.(sen ne düşünüyorsun abi) Bende illa olsun taraftarı olmadığım için ona hak verdiğim için ve çerçevesine boyun eğmiş gibi gözükmemek için bende evlilik öncesi böyle birşeyin olmaması gerektiğini ve herşeyin vaktince güzel olduğundan bahsettim.(bu davranışım mantıklı mı abi onu da yazar mısın) Onun dışında cinsellik yaşanmadığı için kızın bana tam… Read more »

acbitirsalam
Guest
acbitirsalam

Mahmut abi selam, hemen birazdan görüşme satın alsam öğlen saatlerinde görüşme imkanımız var mıdır?

Öğrencii
Guest
Öğrencii

Merhaba Mahmut hocam Hem 2. sınıf üni öğrencisiyim hem de yarı zamanlı kurumsal bir yerde staj yapıyorum.Yaklaşık 3 ay önce wp grubundan bir kızla tanıştım.Kız da aynı bölüm 1. sınıf öğrencisi 1 ay konuştuk okullar açılınca 2 3 kez buluşup sevgili olduk.Şuan için çoğu yazını okudum kızda ilgi yüksek şu an için hiçbir problem yok mesajlaşmayı genelde o başlatıyor sevmediğim şeylere saygı ve anlayış gösterip ikiletmiyor.Daha önce çok kızla konuştum fakat sevgilim olmadı.Kızın da flört dışında sevgilisi olmamış geçmişi bazen çok irdeliyorum ama istediğim cevapları aldım kız bakire ve sadece bir kez öpüşmüş.Sence bu zamandan sonra neler yapmalıyım ikimizde birbirimizi… Read more »

Ragnar
Guest
Ragnar

Mahmut abi merhaba benim merak ettiğim farklı bir konu var.Bu başıma 2 kez geldi bendeki sorun nedir.Bazı kızlarla konuşup seks yaptığımda benimle sevgili olmak istediklerini söylüyorlar.Fakat aynı kız başka erkeklerle seks yapıp arkadaş kalabiliyor.Bana neden sevgili olmak istediklerini söyleyip gidiyorlar.Gitme sebepleri de ben o kızların öyle olduklarını bildiğim için sevgili olmak istememem.Ama diğer erkeklerinde istemediklerini söylediğini onlarla hâla buluşup seviştiklerini tahmin ediyorum.Yanıtlarsan çok sevinirim

Vah
Guest
Vah

Mahmut abi kızlı erkekli bi ortamda benim boyumla ilgili shit test veya saygısızlık yapan (hangisi olduğunu bilmiyorum ama bende ilgisi var gibi hissediyorum) bir kız oldu. bende sana ne için ve kaç lazım? diyerek cevap verdim bunu söylerken öfke belirtisi gösterdiğimi düşünmüyorum çünkü zaten sinirlenmedim sadece haddini bildirmek istedim. Abi sence benim verdiğim cevap iyi mi olmuş yoksa zayıflık mı olmuş ?

erdchapo
Guest
erdchapo

abi selam bir ilişki içerisindeyim kızın bana karşı hoş hareketleri var ilişki içerisindeyken ciddi bir yamuğunu görmedim kendisi beni seviyor ve kendinde değişmesini istediğim ne varsa uygulamaya çalışıyor. fakat geçmiş konusunda biraz problemlerim var yaşlarımız genç 20 lerdeyiz fakat ister istemez takılıyorum. kendisi bundan önceki sevgililiklerinde 2 kişiyle beraber olmuş. birisiyle sevgilisi ve arkadaşlarla beraber tatile falan çıkılmış (berbat olduğunu söylüyor) bizde ilişki başlarında biraz hızlı ilerledik cinsellik konusunda. ilk başlardaki bu hızlı ilerleyişimiz ve bu beraberlikleri onun kız arkadaş materyali olup olmadığı konusunda beni düşündürüyor. (neden hızlı ilerledik sorusuna da senin yanında güvende hissediyorum. daha önce böyle bir şey… Read more »

Buğra
Guest
Buğra

Mahmut abi canlı görüşme için uygun ortamım yok ama mail üzerinden detaylı danışma şeklinde yapıyor musun ? Sorularımızı ve danışmak istediğimiz şeyleri tek mail üzerinden atsak. Yine ücret karşılığı tabi.

AlFaBeTa
Guest
AlFaBeTa

Merhaba Mahmut abi 20 yaşında yarı zamanlı staj yapan 2. sınıf üni öğrencisiyim.Yaklaşık 3 ay önce wp grubundan 1. sınıf bir kızla tanıştım.Memleketinden gelince 2 3 kez buluşup sevgili olduk.Şu an dengeleri güzel kurduğumu düşünüyorum kız daha ilgili ve daha çok iletişim kuruyor.Kızında benim gibi daha önce sevgilisi olmamış fakat flört tarzı yaşı büyük biriyle arabada öpüşme tarzı şeyler yaşamış bunları düşününce içime yetersizlik hissi çöküyor geçmişi daha çkok soruyorum ben neden daha önce yapamadım diyorum.Kız bakire cinselliği birkaç aya diyip ileri atıyor.Şuan her şey iyi gitmesine rağmen yetersizlik hissi duygularımı törpülüyor (168 boy 62 kiloyum).Birde kızın ablası fazla seküler… Read more »

Tarık
Guest
Tarık

Mahmut abi nişanlımla iyi giden bir ilişkim var, insta hesabı bende şuanda ve hesabı aldıktan sonra biraz inceledim ve bana şifreyi vermeden önce biraz temizlik yaptığını farkettim.
Gecmisinin kalabalik olmadığını tahmin edebiliyorum fakat dün bir videoda silinen ig mesajlarının geri getirilebildigini gördüm ve yapmamak için kendimi zor tutuyorum.
Yaparsam olan mesajlasmalari sindiremezsem diye bir korkuya kapıldım çünkü iş ciddiye bindi ve onu seviyorum sırf mesajlari okudum diye de bu işi bitirmek için haklı bir sebebim olmayabilir.
Sence napayım abi bugünün paternlerine daha mı çok dikkat edeyim yoksa gecmisini açıp bütün sildiği konuşmalarını inceleyeyim mi?

1 53 54 55 56 57 73