Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3423
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2328 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
Mahmut AbiSedattylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
ayıboğan
Guest
ayıboğan

17 yaşında bir kere bile kız eli tutmamış biri için hayat bitmiş midir, bırak sevgili olmayı elini tutmadım hatta birebir 5 dakika muhabbet bile etmedim kızlardan o seviye izole olmuş durumdayım. şuan üniversite sınavına hazırlanıyorum herkes sınav modunda olduğu için belki diyorum güzel ve iyi huylu bir kıza beraber çalışma ayağına yanaşarak ilk ilişki deneyimimi edinebilirim, o da olmazsa artık tek umudum üniversite, orada kuracağım ortama iyice bel bağladım kendimi avutuyorum sence sonum hüsran mı???

Rıza
Guest
Rıza

Mahmut abi özel görüşme 1 saat için beklemedeyim.

Betalize Tugay komutanlığından Alfa karargahına
Guest
Betalize Tugay komutanlığından Alfa karargahına

Mahmut abi selamlar.Ben iliskisinde aldatılmış,10 senelik evli bir erkeğim.Eşimin pişman olmasından ve pesimi birakmamasindan dolayi aksiyon alamıyorum.Daha dogrusu ona köpek gibi davranip iyice pisman olmasini,bedelini hissetmesini sagliyorum.Bu zaman zarfinda da iliskimiz eskiye dondu,hatta daha da iyilesti,hem yatakta hem çerceve olarak.Benim sormak istedigim konu şu: İlişkide erkek tarafinin firsatlari degerlendirebilecegini ve baglanmadan iliski yasayabilecegini dusundugumden,tanistigim kadinlara esimle olan durumumu anlatmalimiyim,yoksa hersey 4-4 lük,hic bir sorun yok,arzulanan ve cekici bir erkek oldugum icin flörtleşmelere ve iliskilere devam ederim mi demem daha iyi sonuc verir? Sonuctan kastim skor,yani sex.

Namesiz
Guest
Namesiz

Kız kardeşi olan bir abi kız kardeşine nasıl davranmalı ? Erkek arkadaşı olabilir ki olduğundan şüphe ediyorum.

Carbirator
Guest
Carbirator

3 yıllık ciddi ilişkim biteli 1 yıl oldu ve ben ayrılmıştım 3 ay sonrasında yani Mart ayında barışmak istedim seni seviyorumlu cümle kurup beni reddetti.Bir daha hiç iletişime geçmedik ama beni reddettikten sonra beni her yerden engelledi şu anda da engelliyim.Biliyorum oneitis durumdayım 1 yıldır kimseye yürümedim ama nerden başlayacağımı bilmiyorum.Sence ne yapmalıyım?

B.Nur
Guest
B.Nur

Sanal görüşme aldım sizden hangi gün ve saat bilgisini mail üzerinden mi takip etmeliyim?

Nonamee
Guest
Nonamee

23 yaşındayım 33 yaşında bir kadınla ilişkim var ve aynı iş yerindeyiz evet buraya kadar herşey sorun gibi 🙁 çoğu yaşıtıma göre olgunum öle derler hayatta hep dik durmam gerekti okudum bir yandan mavi yaka olarak çalıştım çok insan tanıdım şuan beyaz yaka olarak çalışıyorum iyi bir işim var ekonomik olarak özgürüm ve kadın ilgisi konusunda sorunum yok. Ama bu kadınla duygusal olarakda birbirimize çekim duyuyoruz ve bana evlenmekden bahsediyor malum yaşı var ama bugün mutluyum diye geleceğimi çöpe atmak sadece kendimin değil onunda mutsuz olacağını düşünüyorum 10 yaş az değil ama seviyorum da açıkcası yorumunu merak ediyorum.

Nonamee
Guest
Nonamee

23 yaşındayım 33 yaşında bir kadınla ilişkim var cinsel anlamda değil duygusal anlamdada yorumunu merak ediyorum bu yaş farkı çok sorun mu?

hulya
Guest
hulya

Mahmut Bey merhabalar.Bir kadın takipçiniz olarak size sosyal medyada çok tartışılan ve benim de kararsız kaldığım bir konuyu danismak istiyorum.Kadinlarin çalışmasıyla ilgili her kafadan farklı bir ses çıkıyor.Bende evlilik arifesinde bir kadınım ve nisanlim çalışmama pek sıcak bakmıyor.Bu konuyu aileme açtığımda ise hoş karsilamadilar çünkü eğitimim biraz zorluydu.Üstelik gelecekte bir boşanma falan olursa benim dezavantajli olacağımı söylediler.Ama abim eğer bana belli başlı güvenceler sağlarsa belki olabileceğini söyledi.Bosanma işi benim hiç aklımda yoktu ama eğer böyle birşey olursa ben boşandıgım adamdan hiçbirsey almak istemem.Nisanlim biraz geleneksel bir tip ve iş ortamımdan hiç hoşlanmıyor hatta sürekli ne zaman bırakacaksın diye ısrar ediyor.Bu… Read more »

eskilerdenbiri
Guest
eskilerdenbiri

Mağdur olmak korkun varsa mağdur olma ihtimalin yüksek. Zihninizde Şimdiden boşanma var ise boşanırsınız. Genç beyler ve hanımlar hayatı korku ile yaşayamazsınız. Yaşamamalısınız. Benim yaşım 60 26 yaşımda sözlü iken eşime çalışmanı istemiyorum demiştim. 1 hafta içinde tazminatının yarısını içerde bırakarak işten ayrılmıştı. Benim güvenimi kazanmıştı. Bana bir erkek olarak güvenip dayanabileceğini göstermişti. Erkekliğim okşanmıştı diyebilirim. Sevgimde artmıştı. Ayrıca bende evimi geçindirebilecek özgüven de vardı. Bu durum evliliğimizin ilk yıllarında ev içinde güzel olanaklar oluşturmuştu. Daha sonra iznim ile çalışıp emekli oldu. Bende emeklilik hakkını kazanması için kendisine yardımcı olmuştum. O günün şartları ile bugünün şartları farklılaştı. Gençler geçim için… Read more »

mustafa
Guest
mustafa

Selam abi yasadıgım durumdan bahsetmek istiyorum. 1 2 haftadır yeni tanıstıgım kızla okulda konusuyoruz. surekli goz goze geliyoruz ve gulumsemeler vesayre. gecenlerde bi konudan bashederken erkek arkadası oldugunu soyledi. bende bugun konuyu direkt acarak nasıl gidiyor erkek arkadasınla dedim iyi diyerek cevap verdi. ardından kac aydır cıktıklarını sordum o cevap vermeden masada oturan kız arkadası 5 ay dedi ve ardından kendisi 2-3 diye duzeltti. tam bulusma teklif etmeye gececekken bu durum geri cekilmeme ve kafamda soru işaretlerine neden oldu hala bakısmalad gulumsemeler devam ediyor ilgisininde farkındayım kızın. yorumun nedir tesekkurler

acbitirsalam
Guest
acbitirsalam

Mahmut abi selamlar, geçen hafta da yazmıştım hafta sonu bire bir skype görüşmesi için müsaitliğin var mı diye fakat hafta sonu doluydun.

İşim, okulum gereği yalnızca hafta sonu müsait olabiliyorum eğer müsaitliğin varsa hemen alım yapmak istiyorum, biliyorum alım yapmadan plan yapmaya sıcak bakmıyorsun fakat gerçekten müsaitliğin varsa bildirimi görür görmez alım gerçekleştireceğim.

Denizberk
Guest
Denizberk

Abi sanal görüşme aldım saat ayarlamasını nasıl yapacağız

Murat
Guest
Murat

Shopierden görüşme ücreti ödedikten sonra gün saat nasıl belirleniyor?

Kül
Guest
Kül

Mahmut abi selamlar 25 yaşındayım kız arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz, ben kız arkadaşımla tanıştığımda kendisinde olmayan (veya vardı ben göremedim) fakat şu an yeni yeni görmeye başladığım düşüncelerini farkediyorum ve bu beni rahatsız ediyor. Kendisi feminist değil benim böyle akımlara karşı olduğumun da bilincinde fakat feministlerin savlarına benzer bazı düşünceleri var ve bu düşüncelere ben karşıyım. biz ilişkiye başlarken böyle değildin diyorum kendisine ve zaman zaman sıkıntı yaşıyoruz. ne yapmam gerekiyor?

Yaga
Guest
Yaga

Mahmut abi sen bir erkek adamla tanıştığında o adamın notunu neye göre veriyorsun kafanda ? Kırmızı haplı mı değil mi diye bakarak mı

1 55 56 57 58 59 73