Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3423
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2328 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
Mahmut AbiSedattylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Aktif ziyaretçi
Guest
Aktif ziyaretçi

Abi body count’u sıfır olan ama ilişki düzeyinde ileriye gitmeden sevgililik yaşayan kadının bağ kurma konusunda sıkıntısı olur mu?
Yattığı bir erkek onu bağ kurma konusunda bir miktar etkiliyorsa yatmadığı ve ileri gitmediği erkek, uzun dönem ilişki olarak onu ne kadar etkiler?
İleride evleneceği adamla mutlu olması çok daha yüksek mi hala.

Salih
Guest
Salih

Koçluk hizmeti hala devam ediyor mu

Garrincha
Guest
Garrincha

Mahmut abi ben görüşme aldım ama mail gelmedi

siyahsweat
Guest
siyahsweat

Merhaba Mahmut abi. 1 ay önce en yakın erkek arkadaşımın sevgilisinin arkadaşıyla ortak bir yerde denk gelip tanışma fırsatımız oldu. Arkadaşımın sevgilisi bu kızla benim aramı yapmayı istediğini felan demişti arkadaşıma. Gel zaman git zaman 4 kişi otura otura kızla frekanslar uyuştu ve 2 haftadır çıkıyoruz. Abi kızın demesine göre hiç sevgilisi olmamış. Flörtleri felan olmuş. Demesine göre öyle. Ne kadar inanırsak.. Sıkıntı şu ki kız bana sürekli “Ya ayrılırsak, ya bana yanlış yaparsan” gibi ayrılmaktan ve beni kaybetmekten korktuğunu söylüyor. Başlarda çok sallamasam da bu davranışları canımı sıkmaya ve düşündürtmeye başladı. Güven problemleri olduğunu hissediyorum. Ailevi mi yoksa daha… Read more »

Cesc
Guest
Cesc

Merhaba Mahmut Abi.21 yaşında üniversite öğrencisiyim.Kütüphanede beğendiğim bir kıza set açtım baya sohbet ettim sonra kantinde kahve içelim dedim gülümseyerek teşekkür ederim ama erkek arkadaşım var dedi.Ben de tamam dedim dönüp giderken içimden reddetmek için yalan söylediğini erkek arkadaşı olmadığını düşündüm.Yerime oturup ders çalışmaya devam edecekken erkek arkadaşı 3 kişiyle geldi beni dışarıya çağırdı.Ben tek başımaydım kalktım gittim.Sonra tehditler falan edildi, ben de kendimi savundum yanında olsaydın yürümezdim tek başınaysa yürümem benim sorunum değil senin sorunun dedim.Etrafta olayı görenler geldi ve çocuk da gelenlere bu benim kız arkadaşıma yürümüş deyince baya bi tepki aldım.Sonra sorunu çözdük.Ama gel gör ki ben… Read more »

Yasir
Guest
Yasir

Merhaba Mahmut Abi,şu an 19 yaşındayım ve bu zamana kadar önceliğim akademi ve maddiyattı. Güzel olan şu ki hem akademide hem de maddi olarak hedeflerimi aştım ve finansal özgürlük yolundayım ancak bu zamana kadar kız işlerinde neredeyse hiç gelişemedim. Çevrem yine az çok var ama kızlardan çok yok. Artık kız işlerine el atmak istiyorum. Kız çevresi nasıl yapabilirim, nasıl bir strateji kullanılabilir? Üniversite kulüplerininde daha aktif olucam zaten ama kampüs dışı da önemli. Umarım bu konularda tecrübeni esirgemezsiniz.

İskenderbuyuk
Guest
İskenderbuyuk

Abi merhaba, liseye gidiyorum cevremdekiler cok yakisikli oldugumu soyluyor bende boyle düşünüyorum ayrıca fitness ve boks yapıyorum not ortalamasi donem birincisiyim(tr top50 liseden biri) sınıf futbol takımı kaptanıyim hitabetim güçlü ve özgüvenim yüksek lider ve azimli biriyim toksik naskulenitem yüksek (bu özellikler icin çaba gostermemin sebebi iyi bir evlat baba eş abi olmak aynı zamanda onlar uzerinde otorite kurmak) ama sevdigim kızın yanında cok utanıyorum dogru duzgun konuşmayı beceremiyorum benle ilk basta ilgilenip sonra ilgisiz olmasından sonra böyle oldu ama ben onu hala seviyorum ortalama güzellikte bir kız ama cok iyi kalpli biri benden ilgisini kesmesi bazen huzursuz hissettiriyor acaba… Read more »

noname
Guest
noname

Abi öncelikle bir tık uzun olacak özür dilerim, detay verme açısından.

— 500 kelimede sorun yazılmasına rağmen 1405 kelimelik soru —

500 kelimeyi azıcık geçse neyse de bu gibi yorumları hemen siliyorum. – Mahmut

Suntacı
Guest
Suntacı

Mahmut abi içinden çıkamadığım bir durumla karşı karşıyayım ve sana ihtiyacım var. Kısaca bir yorum getirirsen çok sevinirim. Aynı iş yerinde farklı departmanlarda bir kızdan hoşlanmaya başladım, aynı ortamdaki ilişkilere karşısın biliyorum ancak kız hoşuma gidiyor. Zamanla hoşlantımı belli etmek için çikolata almalar, yemek ısmarlamalar, hediye almalar gibi işlere giriştim, hataydı biliyorum ancak bu ilgi kızın hoşuna gidiyordu. Zamanla molalarda birlikte oturmaya başladık, iş çıkışı çıkış yapmadan mola yerinde sohbet etmelere başladık bu süre zarfında hiç açılmadım sadece birlikte zaman geçiriyorduk. Sonra bir gün dışarı çıkmalar başladı, eğlenmelere gitmeye başladık kendisine dokunmama da izin veriyor ancak aramızdaki durum sürekli belirsiz.… Read more »

Ceki
Guest
Ceki

Mahmut abi selamlar. 1 aydır nişanlıyım. Ve kız arkadaşımla toplamda 8 aydır görüşürüyoruz. Kendisi başka ülkede. Durum şu ki kız arkadaşımla yazın evlenme planları yapıyoruz ama 2 gün önce küçük bi konuşmadan nem kaptı ve sorun çıkareı. Ben de alınmıştır diyerekten aradım ve aramamı reddetti. 3-4 saat sonra bi mesaj attım ve ona da cevap vermedi. Daha sonra herhangi bir ilerişim kurmaya çalışmadım. Bu nokta da ne yapmak gerekir acaba fikir verebilir misiniz şimdiden teşekkür ederim.

İsimsiz
Guest
İsimsiz

Öncelikle merhabalar Mahmut abi, yaklaşık 13 14 aylık bir ilişkim var, ilk başlarda yani 6 aylık dönemde yeterli ilgi vs bunları karşılıyordu arkadaş, lakin son 2 aydır bi soğukluk bi şüpheler bazen ilgisizlik sezinliyorum. Guvenimi kıran durumlarda yaşandı yalan söylemesi vesaire, duygusal tepki verdiğim de olabiliyor kız sözde geçmişin gölgesinden çıkamıyor, ileriye dönük karamsar bakışlar içerisinde net değil. Kafamı kurcalayan şey bir çok kez şans vermeme nazaran yüz bulupta cepte muamelesi yapması, kendimi geri çektiğimde ise ne senle ne sensin kafasında bi kadinla karşılaşıyorum. İçimde hep bi ukte var ileriyi göremiyorum bi yandan da değerini düşürüp cinselligimi yaşamaya devam etmek… Read more »

Barış S.
Guest
Barış S.

Mahmut Abi selamlar. Ben 1 adet koçluk görüşmesi ve aşağıdaki çevirileri satın aldım.
Ürün – 1 Nöroplastisite 401 – Stres, Kaygı, Depresyon, Dikkat Eksikli ( 1 Adet )
Ürün – 2 Daha İyi Bir Yaşam İçin Psikoloji ve Nöron Bilimi Temelli Pr ( 1 Adet )
Ürün – 3 Nöroplastisite 101 – Beyni yeniden kablolama ( 1 Adet )
Fakat shopier’dan teslim edildi mesajı gelmesine rağmen pdfleri indireceğim linkleri / dosyaları bulamadım. Mahmut Abi bir de koçluk görüşmesi için e mailden mi haberleşeceğiz ?

Betamsı Alfa
Guest
Betamsı Alfa

Mahmut abi selamlar.Uygulama üzerinden tanistigim ve ilk geceden otele gidip birlikte oldugum Afrika’lı hatunla nasil devam etmem gerektigini bilemiyorum. Kısaca özet geceyim.Uygulama üzerinden beni begendi,sonra bende oni begenince yazismaya basladik.Benim profil yazimi ve motosikletli fotomu begendigini soyledi.Bende bir miktar sohbetten ve kendimce cekim olusturdugumu dusundugumden tel numarasini istedim ve 2-3 gun sonrasina disarida bulusmaya davet ettim.Yalniz bulusmaya cagirdigim yerin evine uzak olamasindan gece geri nasil donecegini sordu bende hallederiz dedim.Bulustuktan 2 saat sonra sohbet esnasinda yine dusunceli şekilde tekrarladi,bende ona secenek sundum,otobus hatlarini netten bakarak neye binecegini soyledim,yada benim sabaha kadar misafirim olabilecegini,kendisiyle ilgileneceğimi soyledik ve bunu kabul etti.Geceyi apartta… Read more »

msas
Guest
msas

Mahmut Abi selamlar Abi benim şu an yedi aylık bi ilişkim var. Kız da gayet iyi davranıyo. Şu ana kadar olumsuz bi davranışını göremedim. Sürekli benim çerçeveme giriyo. Fakat bu kız önceden böyle değildi. İlk başlarda bazı sorunları vardı benim için. İşte erkek arkadaşı olması, çok takipçili olması veya çok abartılı giyinmesi gibi. Ben de bu sebeplerle ilk başta o rütbede davranıyodum. Sonra kız yavaş yavaş sen ne dersen o, senin normalin benim de normalim olur, gibi cümleler kurmaya başladı ve cidden bahsettiğim durumşarı değiştirdi benim için. Kızın cidden sevdiğini düşünüyorum. Fakat geçenlerde bi olay yaşandı. Kızla eften püften bi… Read more »

Halil
Guest
Halil

Abi hoşlandığim kız dekolteli hikaye atıyor 3bin takipçi bir çok erkekle konuşuyor Arkadasi sanırım bir araya geldimizde saçma sapan şeylere bile gülüyoruz onunlayken mutluyum illerimiz farklı o yokken şimdi hayat durdu zevk almıyorum Instagram dan hikayelerini benden gizlemis WhatsApp 10dk konuştuk hoşlandığımi bilmiyor bir çok erkekle konuşuyor sevgili yok umudum gelip gidiyor yinede şansımı deneyimmi görüntülü arayimmi bir daha 30 ocak da konustuk aramadi daha gerçi 5 gün oldu daha yinede dayanamıyorum ya bana değer verdini biraz biliyorum ama çok erkekle konuşuyor büyüklerle başına bişey gelir diye korkuyorum dünya sapıklara dolu nasıl sohpett edecem görüntülü doğal mi olayım

1 59 60 61 62 63 73