Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3423
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2328 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
Mahmut AbiSedattylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Starsailor
Guest
Starsailor

Mahmut abi selamlar,bir konuda fikrini almak istiyorum.Dating uygulamasından tanıştığım yabancı bir hatun var.Kendisiyle müzik zevkimiz oldukça uyuşuyor ve bir süre de sohbet ettik.Hatta benim de müzik grubum var ve yakında konser vereceğiz.Öncesinde onunla buluşmak için kendisini davet ettim ama benimle özel olarak buluşmayacağını,konserime gelip orda reel olarak tanışmak istediğini vurguluyor.Bense konser öncesi bi reel olarak görmek istiyordum.Fakat konser ilgisini cekiyor ve oraya gelecegini söylüyor.Bu iyi bir sey mi? Öncesinde neden benimle kısada olsa buluşmak istemez ki? Yeterince çekim oluşturamadığımı düşünmeye başladım.Haa bir de benim arkadasim olarak konsere gelecegini,beklenti icinde olmamami soyledi.Ben zaten beklentise olmadigimi da ona soyledim.Daha görmeden,tanismadan ne beklentisi:)

Tolga
Guest
Tolga

Selam. Sevgilime ayrilali 7 gun oldu. Çok saçma bisey yüzünden ayrıldıkta yani çok kısa anlatıyım. Ben yurt dışında yaşıyorum o turkiyede ama sürekli gidip gelirim mesafe engel değil. Hatta evlenecektik 7 gün öncesine kadar Baktım ki her zaman benimle her saniyesini geçirmeye çalışan kız bir gün ona mesaj attım napiyosum askim diye oda işlerim var konuşamam falan filan yaptı dedim ki sadece vaktinden 10 saniye istiyorum bakın 10 saniye. Bi sesini duysam hemen kapatsam dedim bana ayıracak sadece 10 saniyen yok mu dedim hayır yok dedi. Bende engelledim çünkü bağırıp çağırıp sinirlenmek küfür etmek istemedim. Ne yapmalıyım? Nekadar sure sonra… Read more »

furkan
Guest
furkan

Mahmut abi merhaba 19 yasındayım dershaneden 4 aydır beraber olduğum bir sevgilim vardı instagramda özetle eski sevgiliye özlem içeren postlar beğendiğini gördüm tam olarak 4 tane, bunun üzerine kendisine yazıp bunlar ne diye sordum önce öylesine beğenmisimdir diyip özür diledi, ben bu cevaptan tatmin olmayınca öyle bir sey yok diyip yine özür diledi, bunun üzerine bir sinirle stir git dedim ve ayrıldık{2 gün önce). beni ikna ederse devam etmek istiyorum ve seviyorum. yazmasını mı beklemeliyim?

Mehmet
Guest
Mehmet

3 aylık ilişkiden yeni çıkmış bir kadına yürümek doğru bir hareket midir abi? Yoksa bir kaç ay beklenmeli mi

Başaracağız
Guest
Başaracağız

Merhaba Mahmut abi, bugün kötü bir olay yaşadım kız arkadaşım dün bana takip ettiğim okuldan bir kızın instagram profilini atmış ve bu kim yazmıştı ve karşılık alamayınca şaka yaptım dedi ve bu muhabbeti kestik. Öğlen onla buluşmadan önce sabah bana attığı kızın profiline bakmak için girdim yanımda arkadaşlarımda vardı onlarda 2 farklı kız gösterdiler ve arama geçmişi öylece onun yanına gittim, daha önceleri telefonumu veriyordum bu sefer yoklayınca aklıma sabah baktığım hesaplar geldi ve ona vermek istemedim tabi haliyle işin içinden çıkılmaz bir durum aldı, kendisine arama geçmişinde arattığım hesapları söyledim ondan sonra bana ne haltlar yedin gibisinden o anda… Read more »

Inzar
Guest
Inzar

Selam mahmut abi.

Hayatını yeni yeni kurmaya başlayan 37 yaşındaki bir insan için artık iş, işten geçmişmidir?

Şimdiye kadar sadece görücü usulü ile kızlarla tanışmam oldu ve şimdiye kadar herhangi bir kıza açılmadım.

Bu işlere yeni giren orta yaş birisi nasıl başlamalıdır?

Sabırsız
Guest
Sabırsız

Mahmut abi bir kız var 3 ay oldu takılıyoruz. Kız ilk benimle görüsmeyi teklif etti. ilk zamanlarda kızın bana ilgisi yüksekti kızı nereye çağırsam geliyordu ilgisi baya yüksekti. Yalnız kız bana ciddi bir ilişki istemiyorum dedi. Ben de sorun yok anlayışla karsıladığımı ifade ettim. İki ay düzenli birlikte oluyorduk. Son bir ayda kız baya benden uzaklastı ben bir kaç buluşma teklif ettim bahaneler uydurdu. Mesajlarıma geç cevap veriyor bunun üzerine bende iletişime geçmedim arada bana mesaj atıyor haftada bir kaç defa. Geçen hafta beni evine çağırdı tekrar birlikte olduk. Bu haftada ben görüşmeyi teklif ettim. Son dakika plan yapmam beni… Read more »

Palmer
Guest
Palmer

Mahmut ağabey selam, danışmak istediğim bir konu var. 1 yıllık bir kız arkadaşım vardı, ilişkinin başında çok feminen taraf davrandığım bir başlangıç yaptım fakat bir süre sonra işlerim yoğunlaşınca ister istemez taraflar değişti ve bu durum dengelendi, çünkü odağımı işim daha çok meşgul etmeye başladı. Daha sonra ilişki süresince bana uymadığını fark ettiğim veya öyle düşündüğüm 1-2 hareketi olduğunu gözlemledim, bana karşı saygısında hiç bir sorun yoktu ama o 1-2 hareketi içime sinmediği için hep bir uzaklık hissetttim ona karşı. Son dönemlerde işlerim iyice yoğunlaştı ve bu durum çok depresif bir dönemime denk geldi, işim de bilgisayar başı olduğu için… Read more »

Metin
Guest
Metin

Abi merhabalar 08/02/2024 bugun online görüşme alsam ne zaman müsait olabilirsin abi

Esat
Guest
Esat

Mahmut abi selamlar ben grafik tasarımcıyım. Ayrıca bu sosyal medya işlerinden anlıyorum. Kanalın tüm tasarım yönetim vs işlerini gönüllü olarak yapmak isterm.

Faruk fos
Guest
Faruk fos

Merhaba buradan soru sorabiliyor muyum?

Mehmet
Guest
Mehmet

Mahmut abi babası olmayan veya babasıyla sorunu olan kızlar kırmızı alarm. Peki benim gibi babası olmayan erkekler de böyle midir? Bir kaç sene önce babamı kaybettim ve aileme ben bakıyorum. Yakında da askerliğim var. Bu bir kadınla ilişki kurmama engel mi?

delioglan
Guest
delioglan

Mahmut Abi, bir aydır Tinder’dan tanıştığımız kızla konuşuyorduk, her şey çok güzeldi ama buluşmamamızın sebebi kızın Avusturyalı olması ve ben o sıralar Türkiye’deydim. Buluşana kadar sürekli yazışıyorduk, birbirimizi tanıyorduk. Sonra ben Avusturya’ya döndüm. Geçen hafta buluştuk, çok güzel geçti ve öpüştük ayrılırken. Sonra 3 gün sonra kızın evinde buluştuk ve yine her şey çok güzeldi ama seks yapmadık, kız “hem istiyorum hem de istemiyorum” dedi, ben de itiraz etmedim. Kızdan çıktıktan birkaç saat sonra yazdım “Ne yapıyorsun tatlım?” diye, o da gece 12’de tam 8 saat sonra geri döndü “Şimdi eve geliyorum, sen ne yapıyorsun?” diye. (kiz arkadaşına gidecekti ve… Read more »

burak
Guest
burak

Merhaba Mahmut abi, no contact kuralını 4. gün bozdum ve cok abartmasamda ikna etmeye calıstım kız, zamana bırakmaya calısıyorum, bidaha olursak daha kötü olacak biliyorum anla lütfen dedi ve konusmamız orda bitti. No contact kuralının asıl amacnın eski sevgiliyi geri getirmek olmadığını biliyorum ama bu yaptığımla tekrar beraber olma ihtimalimizi cok mü düsürdüm abi? bu fikir aklımı kurcalayıp duruyor. bir daha ne olursa olsun yazmayacağıma eminim ama bu soruya cevap bulabilirsem cok rahatlayacağım.

uzun ilişki
Guest
uzun ilişki

Mahmut Abi selamlar,1 yıllık ciddi bir ilişkim var. Reelde her şeyimiz çok güzel gayet güvenilir, kibar, her olan biteni anlatan, düşünceli ve sevdiğini hissettiren ve aldatmayacak biri. 25 yasındayız ve bana kadar tabiki bir sürü flörtleri olsa da sevgilisi hiç olmamış. Biraz sevgilik konusunda da tecrübesiz ve çok fazla özgürlükçü kadın rolleri yani birbirimizi aldatmıyoruz bağlıyız gereksiz şeylere takılmayalım rolleri var. Ben de çok kısıtlayan eden biri olmamama rağmen sosyal medya konusu canımı sıkıyor. ben de hesabımda ondan sonra tanımadığım kızları eklemedim ama öncesinde eklemiş olduklarım duruyor(ilişkinin başlarında birazını temizliyordum ama karşıdan da aynı hareketi görmeyince durdum), yine aynı şekilde… Read more »

1 60 61 62 63 64 73