Kırmızı hap ile mavi hap oyunu oynamak

Soru : Bizim birşeyler yaşamak istediğimiz kızın bize ilgisi yoksa ne yapacağız? Yani bi ortamda görmüşsün güzel kiz eyvallah ama ilgisi yok. Friendzone olmaktan bahsetmiyorum. Kız ilginin farkında ama emin değil. Belki de ilgisi var ama damga yememek için birşeyler yapamıyor yada utanıyor. Bu durumda ne yapılmalı? Bu durumda ne yapılmalı? KH bize “kiz ilgi duymuyorsa NEXT” mi diyor. Hep kolay kızları mi elde edeceğiz? Onlar da biliyorsun hb’si düşük yada yüksek dramalı oluyor genelde.

Buna biraz ters tepki gösterdim ama aslında kendi içinde belli bir mantığı olan bir soru. Neden 2 kere red yeyip reddediyoruz? Neden 4 değil? Belki uğraşsam olur? Vs.

Oyunu ve kırmızı hapın ne olduğunu zihin yapısı olarak anlayabiliyor musunuz emin değilim. Buna daha önce ilgisi yetersiz kız yazısında değinmiştim. Burada da söylenen ile anlanan arasında bir uçurum var.

Bakın bir kızı nextlediğinizde, belki olacak işi bitiriyorsunuz. Belki bir adım daha atsanız olacaktı. Belki mavi haplı oynasan olacaktı. Evet bu mümkün. Sonuçta 2 red bir next istatistik bir strateji ve 2 redden sonra karşındaki hatunu reddetmen, 10 yürümede sana çok daha fazla başarı getirir şeklinde çalışıyor. Ama belki bir yürümede next yüzünden olmayabilir. Belki 3. adımda olurdu.

Bunu iyi anlayın. Kırmızı hapta başarı bir kızla sevgili olmak ya da onu götürmek değil, ilişkide fazlaca yatırım yapmak zorunda kalan ve bu nedenle de hep kaybetme korkusu ile yasayan tedirgin ve kırılgan mavi haplı olmamak. Kırmızı hapın amacı size o kızı sağlamak değil, sizin daha doyumlu bir hayata sahip olmanız. Bunun için o kızı kurban edebilir ve belki kırmızı haplı olmazsan o kızla çıkacaktın, evlenecektin, çocuklarınız olacaktı. Kim bilir? Fantezi bunlar ama hiç olmayacak şeyler değiller.

Şimdi şu durumu düşünelim. Diyelim ki ben kırmızı hapı az çok yutmuş biri olarak bir kıza yürüdüm ve iki kere reddedildim. Kızı nextlerim. Ama nextlerken psikolojim “2 kere şans verdim kullanamadı / kullansaydı (ben ödülüm)” olurdu. Ya belki ilgisinin farkında değil, belki korkuyor ya da ona nasıl da iyi bir tercih olduğumu göstereceğim gibi bir psikoloji değil. Bunlar kızın derdi, benim değil (ben merkezlilik). Ben neden kız arkadaşım bile olmayan kadının dertlerini kafama takayım, neden onun sorunlarını onun için çözmeye uğraşayım? Kız çok güzel diye mi? Kız çok güzelse bana ne? Tek güzel o mu?

Aynı kıza mavi haplı bildiğiniz biri gitti ve yürüdü. 5 kere reddedildi ama aylarca her tarafından sular seller gibi akan ama nedense belli edemediğini ya da kızın emin olmadığını düşündüğü ilgisini kıza boca etti. Ve kızı tavladı! Burada kim başarılı. Mahmut demeyin, toplumun 90%ına göre mavi haplı başarılı. Kızı o kaptı.

Ama kırmızı hapa göre ben başarılıyım. Zira mavi haplımız 10 koyup 1 aldı, psikolojisi de şu : “Mahmuta hayır diyen prenses, sonunda bana evet dedi (ben odul degilim o nedenle arayi ekstra seyler yaparak kapayip bana odul olan kizi kaparım)”.

İşte bu nedenle beta öder diye bir kavram var. Burada ödenen bedel. Zaman, kaynak ama en önemlisi de başka alternatifler. Çöpe atılan bolluk zihniyeti.

Kırmızı hapa gore burada ben başarılıyım. Bunu anlamayamıyorsanız, size saçma geliyorsa, kırmızı hap size göre değil. Hiç bulaşmayıp norm içinde kalin daha hayırlısı. Yoksa kızlar konusunda ortalama bir betadan bile daha başarısız olma ihtimaliniz çok yüksek.

Örneğin evliliğinde büyük sorunlar yaşayan adamlar kırmızı hap uygulamak istediğinde onları hep şöyle uyarıyorum : kırmızı haplı stratejilerin hedefi seni kurtarmak, evliliğini değil. Amacın illa evliliği kurtarayım ise kırmızı hap evliliği bitirebilir! Zira erkeğin maskülen ve dominant olmasına aşırı ters tepki verecek hatunlar vardır, özellikle de erkeklerle ilişkisi mesela çocukluğunda babasi ile ilişkisi yüzünden geri dönüşsüz hasar görmüş bir kadınsa. Erkek şimdiki gibi acı çekse belki çocuklar büyüyene kadar 10 sene evlilik devam edecek ama KH ile bir senede bitebilir.

Şimdi tabii isin tezatı şu ki yukarıdaki Mahmut – Mavi Haplı maçı şansı en az olan senaryo. Kırmızı hap zihin yapısı ile belki o kızı 100% (kendisi ödül olmayan mavi haplı tabiri ile) “kaybediyorsun” ama genel olarak daha çok ve daha güzel kızlarla birlikte oluyorsun. “Kazanan” mavi haplı belki 10% şansına oynayıp kızı “kazanıyor” ama genelde bu kadına surekli yatırım yapmak durumunda kalıyor ve genellikle kızı kapsa bile sonra kendinde çok yiyor. Eninde sonunda kız aslında arayı sürekli ödeyerek kapayan bir adam istemedigini fark edip gidince bunalıma giriyor. Yani kırmızı hap kafası omurgalı ama abazan gibi bir sonuca yol açmıyor (kadın erkek ilişkilerinin gerçek doğasını gören ama yıllardır ego yatırımı yaptıkları masalları bünyeden atamayan öfkeli gençlik gibi kadın düşmanı kesilmezsen tabii de biz ona siyah hap diyoruz), tam tersi mavi hap kafası sıklıkla omurgasız ve abazan olmaya neden oluyor.

Kız ilginin farkında ama emin değil. Belki de ilgisi var ama damga yememek için birşeyler yapamıyor yada utanıyor.

Bunlar daha fazla çabalamazsan bu muhteşem ödülü kaybedeceksin kafasının sürekli pompalayacağı fanteziler. Birincisi tamamen mantıksız daha doğrusu kızlarla tecrübesi olan bir erkeğin güleceği bir bahane. Kızlar, özellikle de güzel kızlar için ilgiden emin olmamak afrodizyaktır. Hayalgücünü kamçılar. Açık iletişim, herşeyi en açık şekilde ortaya dökmelisin, vs … bunlar mavi hap oyunu. İsterseniz kendiniz acı yoldan öğrenin sizi tutan yok ama ben size söyleyeyim sonu genelde hüsrandır.

İkincisi doğru ise de next çekerken siktir çekecek kadar ahmak değilseniz kız çözdü mü geri gelir zaten.

Fakat sorun şu ki bunlar genelde fantezidir. Kızın bizi önemsemediğini kabul etmek yerine kırılgan egomuzu okşamak için böyle bahaneler üretmeye meyilliyiz. Aslında onun da ilgisi var ama belki daha ilgimden emin değil. Aslında ilgisi var ama utanıyor belki. Aslında ilgisi var ama bugün kedisi ölmüş. Vs.

Hep kolay kızları mi elde edeceğiz? Onlar da biliyorsun hb’si düşük yada yüksek dramalı oluyor genelde.

Yoo bilmiyorum. Onca kızla birlikte oldum yaş kemale erdi bilmiyorum. Elde ettiğim kızlar sırf ben onları elde edebiliyorum diye hbsi düşük ya da yüksek dramalı değildi.

Sana ilgisi olan kız kolay değildir, sana ilgisi vardır. Sana ilgisi olmayan kız da zor kız değildir. Sana zerre ilgisi olmayan ve seni tanımaya bile yeltenmeden ya da 5 yemekten sonra reddeden kız gider ilk gecede başkası ile yatağa girer. Senin 5 paragraflık mesajını okuyup cevaplamaz, başkasının tek mesajı için sabahlara kadar bekler. Kolay – zor kız yoktur demiyorum, ama bunun ölçüsü size kolay – zor olması değil. Kısacası, birine 5 yemek yemeden öptürmeyen kız ile ilk gecede onunla seks yapan kız (genellikle) aynı kızlar.

Ek olarak buraya gelen çoğu erkeğin konuşmasından bile kızları henüz pek tanımadıklarını anlayabiliyorsun. Sen mesela düşük cpdli kızı çok ilgi vermeden tavlarım yüksek cpdli kız için çok daha fazla klasik ilgi ve zaman ayırma gerekir sanmak gibi. Oysa yüksek cpdli kızlar (genel olarak yoksa spesifik kızlarda tersi olabilir) ilgi hediye ve erkek gayretine boğulduklarından daha az çaba harcayan kendinden emin bırakıp gidebilen erkeklere ilgi duyarlar. Oyun ve kh yüksek cpdli kızlarda daha fazla çalışır düşük cpdli kızlarda ters tepebilir.

Neden 2 kere red yeyip reddediyoruz? Neden 4 değil? Belki uğraşsam olur? Vs.

Binlerce erkeğin tecrübesinden süzülen 2 red sonra next kuralı yaklaşık 16 yaşında bir kural. Odun kafa gibi uygulamanıza gerek yok tabii. Sen istersen 3 kere dene. Ama 2 kere seni reddeden kızı nextlemeyip daha da üstüne gidiyorsan, kız aslında ilgisinin farkında değil gibi fantezilere bel bağlıyorsan kıza gereğinden fazla yatırım yapıp oneitis yapmama şansın düşük. Sen istediğin kadar oneitis yok de.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

111
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
36 Comment threads
75 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
47 Comment authors
AnillErdemMisafir28KemaldervişAydankacanadam Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
kaptan
Guest
kaptan

Abi her yazını hayranlıkla okuyorum. Çevremde keşke senin gibi abim, arkadaşım olsaydı da mevzuya daha erken uyansaydım, ama hiçbir şey için geç değil, belki de bu siteyi yada trp’yi keşfedemeyip mavi haplı gibi ölecektim.

Sözün özü iyi ki varsın Mahmut abi, keşke İzmir’de olsaydın da tanışsaydım seninle. Saygılar abi..

D'artagnan
Guest
D'artagnan

Sadece kirmizi hap teorilerini okuyarak kırmızı hapli olmak pek mümkün degil gibi. En azindan ben, bu siteyi ve skepticoyu tamamen; redditi hatri sayılır duzeyde hatmettim ama “ben kirmizi hapliyim” demeyi henuz mümkün görmüyorum.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Bu kadar mı çaresizsiniz yahu, bir kızın peşinden 2 kere 3 kere hesabı yapıyorsunuz? 2 kere dene olur, olmuyosa bak dalgana.

Aksi taktirde zihniyetin bal gibi mavi hap, ya prensesim mahçup bir kızsa, ya kınalı kuzum bana açılamadığından gözyaşı sel olup akıyorsa? Bırakın bu boş işleri ya.

insan
Guest
insan

Red yedikçe ne kadar az bildiğimi ya da toy olduğumu görüyorum. Gerçeklik gözümüzün önündeki mavi dünyayı acı acı kaldırıyor. Hatta bazen betalıkları yapıyor ama engel olamıyorum (gitar çalmayı videolardan öğrenip pratikte bi bok yapamamak gibi) .Bazı durumları buralara gelip yazıyorum ki Mahmut’un üslubu ile hapı en acısıyla alayım, bence öğrenmenin en iyi yolu bu 🙂 Teşekkürler. Bu arada siteye nasıl maddi bir yardımda bulunabiliriz?

Maskülen Yolun olsun
Guest
Maskülen Yolun olsun

Her bir yazı akedemik Metin,
Her bir yazı toy delikanlıların hatalarının hatıraları,her bir yazı geçmiş hataların mirası,her bir Yazı eski bizlerin duymak istemediği ama yaşadığımız acı tecrübelerin tokadı,her bir yazı ana akım medyanın Ve feminist kezbanların duymak istemediği ve manipüle edemediği sihirli sözcükler,her bir yazı burada bulunan erkeklerin hayat damarlarına kan akıtmanın efsanesi…İyi ki sizinle tanıştım.
Çok teşekkürler 😊

roche
Guest

mahmut abi bu siteyi 8 aydır düzenli olarak okuyorum ve oyun hakkında veya kh alfa kafa yapısı olsun tabii ki komple değil ama yazılanların %40 ını kendime bu siteyi kh yı bulmadan önce yapıyordum yani içselleştirdiğime inanıyorum. çünkü ben burayı okurken evet geçmişte ben bunun aynısını yapmıştım ve kendi açımdan böyle olumlu sonuçlar almıştım diyebiliyorum örneğin : bolluk zihniyeti eğlenen ustalık vs . birazda çevre ve yaşam tarzı bu konuda etkili bir faktör olabiliyor bence fakat şöyle bir problem var DIŞARIDA KIZLARA YÜRÜRKEN VEYAHUT KIZLARIN İLGİSİ KONUSUNDA OYUN KONUSUNDA İNSAN ESKİYE BAKARAK NASIL KÖRELİR ? mesela kafa yapısı olarak kh… Read more »

komutan
Guest
komutan

Mahmut abi, kızlarla tanışıp muhabbet eden ama muhabbetin devamını getiremeyenler için de yazı yazabilir misin? Bu dediğim mesajlaşma için geçerli. Haftada 2-3 defa mesajlaşıyorum mesajlaştığımda da devamı gelmiyor. Bir türlü muhabbeti ilerletemiyorum, ilerletemeyince de bir süre sonra aradaki çekim/ilişki bitiyor.

Prestijli Piç
Guest
Prestijli Piç

Aslında buralara yeni uğrayanlar bunu sıklıkla yapıyor, gerçekten içselleştirmek isteyenler ise zamanla bunun ve yaptıkları ilk etkileşimlerin komikliğini fark etmeye başlıyorlar ve eminim mahmut abi burada kaç kişinin zamanla yontulduğuna şahit olmuştur 😀

Erkek
Guest
Erkek

“Aynı kıza mavi haplı bildiğiniz biri gitti ve yürüdü. 5 kere reddedildi ama aylarca her tarafından sular seller gibi akan ama nedense belli edemediğini ya da kızın emin olmadığını düşündüğü ilgisini kıza boca etti. Ve kızı tavladı! Burada kim başarılı. Mahmut demeyin, toplumun 90%ına göre mavi haplı başarılı. Kızı o kaptı.” Abi şunları ekleseydin güzel olurdu. Kırmızı haplı davranarak kızı kaybettik mavi haplı biraz daha yatırım yaparak kızı kaptı evet. Sen kızı kaptın ama mavi hap oyunuyla kaptığın için kız seninle sevgili olsa bile çoğu zaman mutsuz, arzu duymuyor, tatmin olmuyor. Mavi haplıların evlilikleri ve sevgililiklerin de ne arzu var… Read more »

Thanos
Guest
Thanos

Mahmut abi oneitis kelimesini nasıl telaffuz ediyorsun? Ben van it is diyorum kaç puan verdin telaffuzuma?

sentinel
Guest
sentinel

Vanitiz diye hopluyor benim kafada da 🙂

EUTHANISE
Guest
EUTHANISE

bence doğrusu (vanaytis) olmalı.

Casper
Guest
Casper

Gidişatı iyi gözetlemek gerekiyor. Sonuçta 2 rakamı rastgele söylenen bir şey değil. Sitede rakamlara, taktiklere, izlenen yollara takılan birçok arkadaş var. En baştan başlayıp düzgün bir şekilde şu makaleler okunsa bu soru dahi gelmezdi. Gerçi okumaktan ziyade sindirme kısmında problem var.

sentinel
Guest
sentinel

Sitede yazan şeyleri sindirme gerçekten uzun bir süreç. Bunların sürekli uygulamayla pekiştirilip, kritiğinin yapılması lazım ki çok daha hızlı ilerleyebilsin. Yani çok uzun zamandır siteyi okumama rağmen yine de kızlarla iletişimde bazı şeyleri atladığım oluyor, sonra düşününce lan doğru bak şunu atlamışım diyorum. Yani buradaki şeyler masmavi bir adam için yıllar sürecek süreçler. Bu süreci hızlandırmak için önce hayatı düzene oturtmak, kendini geliştirmek, oyununu geliştirmek gerek. Sadece burayı okumak ufku açıyor tamam ama pratiksiz belki %10da onda kalıyorsun. Burada verilen örnekler gelmiyor çünkü bir kızla konuşurken, insan sonuçta 2 taraf, 2 tane sonsuz değişkenden sonsuz tane olasılık çıkıyor yine. Hiçbiri… Read more »

dribblingmaster
Guest
dribblingmaster

“Ek olarak buraya gelen çoğu erkeğin konuşmasından bile kızları henüz pek tanımadıklarını anlayabiliyorsun”
Hocam kadınları yeni tanıyorum ve yaşım genç sayılmaz, Şimdi elime bordo renkli hap alıp hakkıyla uygulasam ve içselleştirsem bile ortada büyük bir tecrübe boşluğu var. Kadınları hangi kafada hangi ara tanıycam, kendimi nasıl neye göre tartıcam? “İş işten geçti” mi?

BellaCiao
Guest
BellaCiao

İlgi işaretini almayı beklerseniz o kız sürekli aklınızda olacak ve gün geçtikçe oneitis e düşeceksiniz.Piyango çıkan biletinizi koyduğunuz yeri düşünün mesela ; o biletin orada olduğunu bildiğinizden ve karşılığında çok şey beklediğinizden dolayı onun orada olduğunu asla ve asla unutmazsınız.Hayatınızı bir tren yolculuğu gibi düşünün ve kızlar da yolun kenarlarındaki ağaçlar ; hepsinden fazlasıyla var ve her birini bir süre görüp diğerine geçiyorsunuz,ahhh ulan şu bir önceki ağaç çok güzeldi keşke biraz daha baksaydım lan demiyorsunuz işte hayatınıza giren kızlar da bu şekilde olmalı…

AlphaGun
Guest

“Erkek Adam” ile “Oğlan Çocuğu”nun arasındaki en belirgin fark; OMURGADIR. “Kadınlara” bakış açınız ne ise “Hayata” bakış açınız da odur. Kadınlara kızgınsanız, aslında hayatınıza kızgınsınızdır. Kadınlardan beklentiye giriyorsanız, aslında kendi hayatınızı şekillendirmek için başkalarına muhtaçsınızdır. Ve bunu değiştirmek de sizin elinizde. Bu yüzden bu site var. Amaç kadını elde etmek değil “KENDİNİZİ KEŞFETMEK”. Feminen enerji her zaman (rahatsız kadınlar dışında) oğlan çocuğunu hayata hazırlar ve onun bir ERKEK ADAM olarak doğmasını sağlar. Yaklaşımınızı reddetmeleri, yaklaşımınıza ters tavır takınmaları, size “sorun” yaratmaları vs… Bunlardan kalırsanız, hayattan da kalırsınız. Hayat okulundan mezun olamazsanız, kadınlardan da kalırsınız. BİR MANTIK ARIYORSANIZ O DA BU.… Read more »

Sdd
Guest
Sdd

Güzel yazmışsın brother

Sdd
Guest
Sdd

Biraz bakış açını değiştirmen ama bu sitede de bunu görüyorum ben. Mesela alfa kime göre neye göre alfa? başka bir kıza alfa oğlu alfa olan adam başka bir kıza beta oluyor.Reddedilmeyi kişisel yada istenmemeyi kişisel algılamamak bu hayatta kızlar konusunda atılabilecek en büyük adım olduğunu düşünenlerdenim kaldı ki bu reddedilmelerin acı vermesinin tek sebebi seni reddetti başkasına verecek diye pompalanan sözde trp gazlı feminen buyruk.

BenLark
Guest
BenLark

Kadınların cinsel olarak arzuladığı Alfa ile erkeklerin yetkinlik,güç hiyerarşisinde saygı duydukları Alfa tanımları nedense hep farklı geliyor bana.Aynı anda ikisine de sahip erkek yok denecek kadar az gibi

Tinderda çok sayıda eşleşme alan onlarca hatunla yatan X kişisi ile
Forbes Genç Girişimciler Ödülünü Alan Y kişisi de alfa ama kime göre neye göre Alfa ???

Biri Rollo ve Roosh V nin
Diğeri Jordan Petersonun

Sdd
Guest
Sdd

Demek istediğimi çok iyi anlamışsın bende buna değindim.

Turan
Guest
Turan

Güzel ve gerekli bir yazıydı. Benim de çevremde tanıdığım biri vardı. Bu arkadaş hb7 olan bir kıza tam 6 kez açıldı. Kız sonunda bununla beraber olmayı kabul etti. Yaklaşık 2 yıldır beraberler diye biliyordum. Çocuğun twitter hesabı geçen karşıma çıktı. Ayrılık, özlem, pişmanlık ile ilgili tweetler atmıştı. Şu an birlikteler mi bilmiyorum. İnsanın öz saygısını koruması gerekiyor. Bir kızdan bir kere hayır manasına gelen cevap alındıysa meselenin orada bırakılıp yeni kızlara yelken açılması gerektiğini düşünüyorum. 2 kere bile bana göre fazla. Burada Mahmut abi defalarca şuna parmak bastı: Olaylara ve durumlara kendi çerçevenizden bakın. “Acaba karşımdaki kız ne düşündü? Yanlış… Read more »

1 2 3