Vaka Çalışması – Ne yazık ki sıkıntıdan öleceğime acı çekmeyi tercih ederim.

Aşağıdaki yorumu bir hatun yeni sevgilisi ile ilgili yazmış. Hatunun ağzından kırmızı hap gerçeklerinin doğrulanması (siz kadına saydırmadan önce belirteyim olanlar adamın suçu ve nedenini anlatacağım).

Başlık : Sonunda götün teki olmayan biri ile birlikteyim ve çok sıkılıyorum.

Mesaj : Götün teki heriflere uzun süre dayanabilme konusunda bir geçmişim var (en sonuncusu 9 sene sürmüştü). Sonunda iyi, zeki, hoş ve çekici bir erkekle çıkmaya başladım ve seks harika.

Ondan daha fazla hoşlanıyor olmayı çok isterdim. Ama maalesef. Duygusal olarak ulaşılabilir bir erkek ve benden samimi olarak hoşlanıyor. Ortak hobilerimiz var. Onun sevgisini kazanmak için çalışmam gerekmiyor. Onun ne düşündüğünü veya neye ihtiyaç duyduğunu anlamak için tahmin oyunları oynamam gerekmiyor. Ve bu çok SIKICI.

Bundan nefret ediyorum ama ondan neredeyse ayrılacak durumdayım ama ayrılmıyorum zira bu ilişki yürürse harika olacağını düşünüyorum. Ama kalıcı olarak arızalı olduğumu, götün teki heriflerin ya da sıkıntıdan ölmenin kaderim olduğunu düşünmeye başladım.

Ne yazık ki sıkıntıdan öleceğime acı çekmeyi tercih ederim.

Yukarıdaki mesajda hatunun SIKICI olarak tanımladığı ve hissettiği şey aslında sıkıntı değil. Bunu tek tek analiz ettiğimizde aslen ne olduğunu göreceksiniz.

Ama önce şu önemli tavsiyeyi vereyim : Eğer oyunu zayıf bir beta sağlayıcı iseniz, geçmişinde kötü çocukların acısı olan ve artık evinin kadını olma safhasına gelmiş kadınlardan uzak durun. Bu kadınlar söz konusu olduğunda SİZ KOCA DEĞİL AVSINIZ!

Evet kızımız alfa dul. Eldeki betanın veremediği dramanın açlığı ile acı çekiyor. Bu adamın tek şansı kadının dayanamayıp adamı terk etmesi yoksa bir iki sene içinde aldatma da başlayacaktır.

Sonunda iyi, zeki, hoş ve çekici bir erkekle çıkmaya başladım ve seks harika … AMA … Duygusal olarak ulaşılabilir bir erkek

Duygusal olarak ulaşılabilir bir erkek = Kadın gibi bir erkek.

ve benden samimi olarak hoşlanıyor.

ve benden samimi olarak hoşlanıyor

ve benden samimi olarak hoşlanıyor = O kadar uzun zaman pompalandım – bırakıldım ki benim uzun süreli partner olarak bir değerim olmadığımı anlayamayan erkekler midemi kaldırıyor.

Ortak hobilerimiz var.

Ortak hobilerimiz var = Bu adamla birlikte olmaya devam etmek için rasyonel sebepler bulmaya kasıyorum.

Onun sevgisini kazanmak için çalışmam gerekmiyor.

Onun sevgisini kazanmak için çalışmam gerekmiyor = onun sevgisi ve ilgisi değersiz.

Onun ne düşündüğünü veya neye ihtiyaç duyduğunu anlamak için tahmin oyunları oynamam gerekmiyor.

Elimin altında bir fino köpeği, zaten anlasam da anlamasam da, ihtiyaçlarını karşılasam da karşılamasam da alternatifi olmayan bir aç.

Bundan nefret ediyorum,

Bundan nefret ediyorum = kendimi tutmazsam bir götün kollarına atlayacağım.

Ama kalıcı olarak arızalı olduğumu, götün teki heriflerin ya da sıkıntıdan ölmenin kaderim olduğunu düşünmeye başladım.

Ama kalıcı olarak arızalı olduğumu … düşünmeye başladım = bu adam gibi bir adamı sevmem gerektiğini düşünüyorum ama kadın ruhum bu kadınsı, alternatifsiz, ilgisi değersiz adama değil o götlere meylediyor.

Bizler ilkel dürtülerin gaza bastığı bir arabanın şoför koltuğundayız. Direksiyonu ne yöne çevirmek istersek isteyelim, doğal dürtülerimize ne kadar ters yönlere gitmeye kalkarsak, motoru yakmaya o kadar yaklaşırız.

Bir erkek iyi bir kadına sadakat yemini edebilir ama kadının vücudu, yüzü, kıvrımları adamı heyecanlandırmıyorsa adam bu sözünü yerine getirmek için ilkel dürtülerini sürekli kontrol altına almak zorunda kalacaktır.

Bir kadın iyi bir erkeğe sadakat yemini edebilir, ama erkeğin kişiliği, duruşu, mizacı ve maskülenitesi kadını heyecanlandırmıyorsa, kadın bu sözünü yerine getirmek için ilkel dürtüleri ile sürekli savaşmak zorunda kalacaktır.

Kadın çekici bir gizeme sahip ve Korku Oyununun Vajina Gıdıklama Sanatında usta bir “piçe” olan doğal arzusu ile ne kadar savaşırsa, ilişkisinin bitmesi o kadar hızlanır. Bunu bir süre devam ettirebilir ama beraber olduğu kadınsı adamın varlığında hipergamisi içinde patlamaya hazır bir yanardağ gibi azdıkça azacaktır.

Bitirmeden, Alfa siker beta öder mantığındaki bir hipergaminin kadının haince planları sonucu olmadığını bilinç altında gerçekleşen bir olay olduğunu hatırlatayım. Aşağıdaki bölüm öğrenen adamla henüz yayınlanmayan bir konuşmadan :

Zaten genelde olay şöyle. Hatunlar 20lerinde bu adamlardan (efendi çocuk) uzak duruyorlar, sonra bu adamlar olmasa çocuk yapamayacakları ortaya çıkınca evleniyorlar ve sonra çocuk olunca boşuyorlar. FAKAT … Burada kadın hin planlar yapmıyor. Birçok kadın 32 yaşında bekleyen beta ile evlenirken içten olarak o adamı istiyor ya da istemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Kadının güvenlik ve çocuk ihtiyacı gözünü boyuyor. Ama çocuk olur olmaz, devletin nafaka artı iştirak nafakası hizmetinin de yardımıyla ihtiyaç bitince kadındaki perde kalkıyor. Yani “lan evde kaldın bir salak beta bulup seviyormuş gibi yapayım sonrasına bakarız” diye bir plan değil bu.

Kıssadan hisse : Bu kadına saydırmakla vaktinizi boşa harcamayın, bu adam gibi kadınsı, ilgisi değersiz, alternatifsiz veya aç olmamaya bakın.

Kaynak : Women Would Rather Be Miserable Than Bored

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

68
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
15 Comment threads
53 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
32 Comment authors
VivaldiThe QueenThequeenlykukırım kongo kanamalı Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Jau
Guest
Jau

Tabii ki öyle. Kendini bir odaya kilitleyip hıçkıra hıçkıra ağlamanın bile verdiği bir tatmin var. Ya da ben mazoşistim. Ama sıkılmanın çaresi yok. 🙁

Çevirmen Hoca
Member

Film türü: korku
Imdb: 8.9

Aslında bu kadına saydıran erkeklere de kızamıyorum. Evet kızmak hala mavi hap kaldığının göstergesi ama erkeklerin kızdığı kadının tercihi değil, kadınların her ortamda efendi dürüst anlayışlı adam arıyoruz dediği halde nerede piç var ona gitmesi ve üstüne efendiden tiksinmesi. İnanılmaz derecede sinir bozucu bir hile bu.

anakonda ziya
Guest
anakonda ziya

Şimdi Mahmut Ağam iyi diyon güzel diyon amma site biraz fazla kadın ekseninde dönüyor sanki. Hepimizin malumu erkek olmak kolay değil, sorumluluk ister, emek ister, irade ister. Kadınlardan bahsedilenin yüzde onu belki bu gibi konulara ayrılmış sitede. Bi kaç motivasyon yazısı var “Aslansın, kaplansın, kendini yarat oğlum kendinin tanrısı ol” bilmemne diye ama herkesin artık bu tarz şeylere tok olduğunu düşünürsek bence geçersiz yazılar. Youtube’da aynı temalı bi ton video var. Tamam çok çalışıcaz ama nasıl, ne için? Kendimizi adayacağımız bi hayat vizyonunu nasıl oluşturucaz? Hepimize iyi bir gelecek için derslerimize çalışmamız gerektiği söylendi ama hiçbirimize “iyi bi geleceğin” ne… Read more »

insan
Guest
insan

Bu tarz yazıları okuyunca evlilikten 1 adım daha uzaklaşıyorum.

Kevin Harper
Guest
Kevin Harper

@Anakonda Ziya Önceden üniversite okumak diploma almak, maaşa baya etki eden bi faktörken şimdi herkesin alabileceği bi kağıt parçasından ibaret oldu. E bunun üzerine o dönemde türkiyede henüz patlamamış bi sektörde(IT) Boğaziçi gibi bi üniversitede okursan ilerde pattaya ya da gidersin phukete de. senin yarattığın olanaklarla da orantılı tabi. Hocalarım anlatıyor inanamıyorum, biz üni. deyken her yaz Almanya’ya staja giderdik diye. Eskiden öyleymiş kardeşim artık okul okumak yetmiyor. Mahmut abi nasıl çalıştığından ne yaptığından bahsetmişti bi yazısında diye hatırlıyorum. Deitel&deitel’ın o eşek ölüsü kitabını oturmuş çalışmış adam. Şimdi her yerde milyon tane yazılım kursu var herkes alıyor kursu indiriyor /atıyor… Read more »

BenLark
Guest
BenLark

Hukuk Tıp ve ileri düzey mühendislik gerektiten işler harici diplomanın pek bir önemi yok maalesef

Bitirdiğin üniden sonra rakiplerin SADECE senin mesleğindem olacaksa Amfide dirsek çürütmek mantıklı

Aksi halde boş

anakonda ziya
Guest
anakonda ziya

Verdiğim örneği kıyasa alıyorsun sadece. Anlatmaya çalıştığım şeyin ana fikri “Karı kız işlerinin sonu yok hayatımızı düzeltmeye yönelelim, biraz da ekmeğimizin peşinden koşalım, kendimize yatırım yapalım.” tarzı bir şeydi. Kadın-Erkek ilişkilerine göre sitede fazla yazı konusu olmadığından bahsediyorum. Bi kırk gün sonra sınav var sınavı atlatayım kendi adıma bi şeyler yazıp yine atıcam yorumlara. Birilerine faydam olabileceğini düşünüyorum

Muzahfer
Guest
Muzahfer

Olm bu nasıl bir nick amk puhahhahaha bir an benmi yazdım lan bunu diye düşünmedimde değil

Demon
Guest
Demon

Long term relationship ile sorunum var. Aklımdan geçenleri bir türlü anlayamıyormuş. Kötü davrandığım için epey ağladı. (Bilinçli bir şekilde kötü davranmadım ama korku oyununun bokunu çıkardım, ama bunlar yarı bilinçsizdi). Davranış değişikliği tavan yaptı. Kendisi de söyledi birkaç hafta önce. Acı çektiği anda bırakıyormuş. Ama bırakmadı. Sanki sinyaller alıyorum ya da bunlar beta tuzağı bilemedim. Düzgün bir şekilde konuşma yapıyorum pek bir yere varamıyoruz. Konuşmuyorum yine işe yaramıyor shxjjckc. Azıcık ilgiyi arttırdım ama kafam karıştı açıkçası.

Biri
Guest
Biri

Mahmut Abi selamlar. Feminist bir annenin feminist bir kızı , abimi zararsız bir tavşana çevirip yüzüğü taktıktan sonra sıra 12 yaşındaki canım erkek yeğenime geldi. Ben artık abimin ve yeğenimin maskülen benliğinin törpülenmesine dayanamıyorum. Benim yeğenime annesi olacak o kadın tarafından babasının kötü bir erkek olduğu, hassas ve duygusal olmanın çok iyi olduğu, annesinin herşeyi bildiği ve asla onun sözünün dışına çıkmaması gerektiği öğretiliyor. Çocuk abime bir soru sorduktan sonra cevabı gidip annesine onaylattırıyor. Kız çocuklarının bile bu kadar ağlak zırlak olduğunu görmedim ben. Ben bu çocukları kurtarmak istiyorum. Rol model olmaya çalışıyorum lakin henüz ergenliğe girmemiş birine nasıl örnek… Read more »

Allah'ın Aslanı
Guest
Allah'ın Aslanı

Vaziyet cok kötü birader ya, annesinden kurtarman cok zor

trpj
Guest
trpj

yazılar çok güzel geliyor gerçekten teşekkürler. şimdi anlamadığım şey şu ortak hobilerden, ilgi alanlarından konuşmak yanlış mı? bunlar flört aşamasına girerken veya bir kadınla çalışırken işimize yarayan şeyler. bunları yapmayacaksak nasıl yapacağız? ha bir de duygusal olarak ulaşılmaz olmayı biraz açarsan çok sevinirim.

Believe
Guest
Believe

“Bir erkek iyi bir kadına sadakat yemini edebilir ama kadının vücudu, yüzü, kıvrımları adamı heyecanlandırmıyorsa adam bu sözünü yerine getirmek için ilkel dürtülerini sürekli kontrol altına almak zorunda kalacaktır.”
Arkadaslar benim tam olarak suan boyle bi sorunum var yardimci olun Mahmut abi sen de yetis.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Başta Mahmut bey ve arkadaşlar size benim de bir sorum olacak, kırmızı hapın bana kattığı belki güzel belki paranoyakça bir yaklaşım; herşey düzgün olsa bile yeterince erkek gibi davranıp davranmadığımı sorguluyorum. Şimdi bir süredir az-çok oturmuş bir ilişkim var, kız “evlilik tipi”bir kız, feminen, mutfak becerisi iyi, bana karşı oldukça ilgili, ilişkinin başından beri birkez olsun şükür kavga etmedik. Şükür diyorum çünkü; 3 yıl önce mavi haplı dönemimde oldukça huzursuz bir ilişkim olmuştu ve şimdi bu durum bana huzur veriyor. bu arada şu an 5. ayımıza girdik. Benim sorularım 1.bir ilişkide bu tarz bir sakinlik iyimidir? yani güküyoruz, eğleniyoruz, sıkılmıyoruz,… Read more »

trpjay
Guest
trpjay

eğer senden iyisini bulursa drama yaşanacaktır. bunu sen de biz de hepimiz biliyoruz dostum. ilişkinin başında bahar havası eser çok normaldir bu. bu havaya kapılıp kendini salmamanı, kendini geliştirmeye 2 kat eforla devam etmeni tavsiye ederim çünkü artık sadece sen yoksun bir de jüri var.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Kh zaten her daim klavuzum olacaktır, her zaman öğrenmeye aç bir insan oldum, ölene kadar da muhtemeldir bu böyle olacak da demek istediğim, uyduruktan drama çıkarmak gereklimidir? illa bir ilişkide drama olmazsa-olmazmıdır.

Allah'ın Aslanı
Guest
Allah'ın Aslanı

Mahmut Abi hic üsenmiyor musun? Binlerce yorumu okuyup onayliyorsun, üzerine cevap veriyorsun. Bu sana bir sey kazandirmiyor neden emek ve ugras veriyorsun ne icin yani, neden??

Myth
Guest
Myth

Başka kişiler tarafından takdir görüp onaylanma ve yüceltilmes erkeklerde ilkel Alfa gurup lideri içgüdüleri tetikleyerek Testesteron artışına neden olur. Kendimde yakın çevremde birilerine yardım Edip yol gösterince bu etkiyi gözlemledim Mahmut abi de muhtemelen dediğim şeyi hissetmiştir

herotic
Guest
herotic

yalnız buradaki hatun bana “normal” değil de daddy issues olan bir hatun gibi geldi. yani eldeki verilerle oğlanın tam bir beta olduğunu düşünemeyiz.
seksin iyi olduğu çekici bulunduğu söylenmiş.
yani kız bu oğlanı terk edip aldatıp bıraksa ve bir aydınlanma yaşasa bir erkeğe dönüşebilir.

Dean winchester
Guest
Dean winchester

“Duygusal olarak ulaşılabilir erkek..”
Bu cümle varya……….

Atlas
Guest
Atlas

Mahmut abi yazıları bitirmiş ve arada tekrar okuyan , elinden geldiğince tabak çeviren(instagram ve tinder’dan gelen/gündüz oyunu yok) bana kendimi trp de ilerletmem için ne önerirsin ?

FARAZİ
Guest
FARAZİ

Öncelikle merhabalar.Fark ettiğim üzere KH’nin kadın ilişkilerine ve altında elaman çalıştıran bir patronun elemanına karşı aynı zihin yapısında oluşu oldukça manidar.Örneklerle ele alalım. Patron; 1-İşçisine İHTİYAÇ DUYDUĞUNU hissettirmek istemez -öyle olsa bile- ve genelde ‘iş görüşmeleri’ BİRDEN FAZLA ADAYLA YAPILIR.İşçisi istifa ettiğinde hemen aynı şartlarda çalışacak elemanların kapı da hazır olduğunu bilir ya da DEĞİLSE BİLE ÖYLE DAVRANIR. Eğer aksini yaparsa elemanın KONTROLDEN ÇIKACAĞINI yarardan çok zarar sağlayacağını bilir.(Bolluk zihniyeti-Tabak çevirme) 2-Değerli olan işçi değil iş yeridir. (Ödül zihniyeti) 3-İşçiye maaş vermek ZORUNDADIR.(KH hiç ilgi vermeden başarılı olunamayacağını savunur).İlk başta verilen maaş standarttır ve işçi kendini İSPATLADIKÇA artar.(İlgi yönetimi) 4-Hatalara… Read more »

Vivaldi
Guest
Vivaldi

Kıymetli bir benzeştirme olmuş

kırım kongo kanamalı
Guest
kırım kongo kanamalı
lyku
Guest
lyku

Bu lafları söyleyen kız ‘housand cock stare’ tanımına bire bir uyuyor gibi geldi bana nedense.