Adım Adım Disiplin Rehberi Kitabı

(E-Kitap (PDF) – 147 Sayfa)

Yazar: Secret

Disiplin ve irade konusunun ne kadar önemli olduğu, disiplinin bir erkek ile bir oğlan çocuğunu birbirinden ayıran bir hayat becerisi olduğu bu sitede sık sık vurgulandı.

Bir erkeğin kendini yaratmasında olmazsa olmaz nitelik disiplin becerisidir. Aynı zamanda erkekleri özgürleştirici bir niteliktir. Seni bağımlılıklarının ve ataletin pençesinden özgürleştirir.

Disiplin kolay yolu arayan zihnimize karşı yaktığımız bir isyan ateşidir.

Günümüzde de tıpkı insanlık tarihinde olduğu gibi başarının yolu değişmemiştir. Gelişimi hedefleyen bir erkek olarak bu zorlu yola girmemiz gerektiğini ne kadar erken kabul edip bu yolu benimsersek o kadar iyidir. Çünkü hep zorlu yolu en erken kucaklayanlar kazanmıştır.

İdealindeki sana ulaşmak için kendini her sabah kalktığında bir çekiç darbesiyle daha eserini geliştiren bir heykeltıraş gibi hayal et. O heykel sensin ve her gün biraz daha çabayla en iyi versiyonuna evriliyorsun.

Aşağıya kitabın tanıtım yazısını bırakıyorum:

Bıktın mı ?

  • Kendine hedefler koyup gerçekleştirememekten
  • Hedeflerin için bir süre çabalasan da devamlılık sağlayamayıp başa dönmekten
  • İsteklerinle rahatlığın arasında sıkışıp psikolojik acı çekmekten

Bu süreç sana da hiç inemediğin bir atlıkarıncayı hatırlatmıyor mu ? Ya da çarktaki bir fareyi ?

Tüm bunlardan artık bıktıysan senin için çok ve sıkı çalışmanın tek yol olduğu anlayışıyla geliştirilmiş yöntemlerden bahsediyorum. Sihirli değnek bekleme acizliğinden kurtulup nasıl ayağa kalkarak disipline gireceğini ve hayatını ele alacağını somut örneklerle açıklıyorum.

Artık,

  • Değişken ruh halinin
  • İştahının
  • Tembelliğinin
  • Zaaflarının

kölesi olmak zorunda değilsin. Gerekli bedeli ödeyerek neleri başarabileceğini kendin de göreceksin!

Kitabı indirmek için tıklayın

Kitabı Türkiye dışından indirmek için tıklayınız (Kobo).

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

98
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
41 Comment threads
57 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
55 Comment authors
MertgcrglYeni mühendisDeepWeberCentilmen KulübüKemal T. Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
asdf
Guest
asdf

kitabı aldık ta, ne zaman gelir

nihal
Guest
nihal

Disiplin konusu kadın erkek fark etmiyor pek. Disiplin sadece erkek için gerekli gibi algılanıyor çoğu zaman. Kadın hele ki çalışan ve çocuklu ise disiplin konusu çok çok önemli. Kitabın girişi sadece erkek odaklı olmuş da site erkek sitesi olduğu için normal sayılır 🙂 Ama keşke kitabın matbu basımı da olsaydı . Birine hediye etmek istiyorum muhtelen e-kitap şeklinde okumaz. İlerisi için basılı şekilde düşünüyor musunuz? bu kitap haricinde önerebileceğiniz basılı bir disiplin kitabı var mı?

Alexander
Guest
Alexander

Yazar kimdir necidir? Yazar hakkında bilgiler mevcut mu? Disiplin konusunda yazılmış bir kitapsa açıkçası gerçek kimliğiyle yazmasını ve kendi hayatıyla bunu ispat etmiş olmasını isterdim.

Alihuseyn
Guest
Alihuseyn

Kitabı kobodan aldım, almanyada yaşadığım için, tl ile anlamıyorum. Abi, o kadar sinirlendirdi ki, bu app beni, doğru düzgün okuyamıyorum kitabı , donmalar oluyor, geç açılıyor sayfalar. Sorunlulardan ricam, kitabı bana göndermeleridir, sipariş kodun email adresinize gönderdim.

C1 atlas
Guest
C1 atlas

Kitap az önce siparişini az önce verdim. Siparişten 6 dakika sonra maille pdf olarak geldi. Okumaya başlıyorum şimdi. Kendi adıma disiplinimden taviz verdiğim bir dönemdeyim ve disipline fazlasıyla ihtiyacım var. Bitirdikten sonra değerlendirmemi yazabilirim umarım. Emeğinize sağlık.

Enes
Guest
Enes

Kitabı aldım ve o aldığım gün bitirdim. Anlaşılır bir dille yazılmış kafa açıcı bir kitap tavsiye ederim.

Dr. Fringe
Guest
Dr. Fringe

Abi Kobo Türkiye’ye de 25TLden koysan yurt dışına euro ile koymussun ama Kobo bizim ülkede de kitap satiyor.

RevengeRain
Guest
RevengeRain

Kitabı birkaç gün içinde bitirdim. Gerekeni/doğru olanı ya da keyifli/kolay olanı yapmaya karar veren kişinin verdiği karara göre nasıl bir geleceği sahip olacağını güzel şekilde karşılaştırabilmenizi sağlıyor. Hayattaki tercihlerinize göre nasıl bir geleceğe sahip olacağınızı alternatif gelecek senaryolarıyla görebilmenize yardımcı oluyor.

Bunun yanında bazı bilimsel araştırmalar ve ufak detaylarla; ertelemekten kurtulmak için uygulayabileceğiniz hamleleri, motivasyonu beklememeniz gerektiğini, yorgun hissetmeye başladığınızda kapasitenizin daha çok altında iş yapmış olduğunuzu ve devam etmeniz gerektiğini güzel şekilde açıklıyor.

Bana göre, okuyan herkese az-çok faydası dokunur mutlaka. Tavsiye ederim.

Dünyayı aylaklık kurtaracak
Guest
Dünyayı aylaklık kurtaracak

Bu kitabın yazarı kim? Öğrenciyim param da zamanım da değerli. Yani bu konuya yeni yeni eğilmeye başlamış bir ergen ise hiç almak istemiyorum. Kitabın başlığı çok ilgimi çekti. Tam da bu tarzda bir kitap okumak istiyorum ama bu yazar kısmı aklımı kurcalıyor. Siz samimi olarak referans oluyor musunuz? Bilmiyorum cevap verir misiniz ama disiplin konusunda başka kitap öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.

Dünyayı aylaklık kurtaracak
Guest
Dünyayı aylaklık kurtaracak

Kitabı yeni bitirdim, fiyat olarak kitabın hacmine oranla yüksek bulsam da çok faydalı bir kitap. Herkese tavsiye ederim.

İş bitirici kitabını da satın aldım. Onu da okuyacağım. Teşekkürler öneri için.

Andro
Guest
Andro

Kitap 1 saat olmadan maile geldi ilk sayfadan daha iyi ki aldım dedim bence para odaklı olmayan fiyat performans ürünü olan bu kitaplar daha çok gelmeli. Emeğe saygı.

Mahmud abi ve diğer tüm yazarlardan Türkçe kitap listesi verseler çok güzel olur sadece RedPill için değil genel olarak her erkeğin/insanın okuması gereken.

(Mahmut abi mesela liderlik eğitimi, erkek adam için başka gereken eğitimler vb. kurs tadında zoomdam eğitim vermeyi düşünür müsün, yani parasını verip senden alacağım her eğitimin karşılığını alırım diye düşünüyorum)

Saygılar.

Merto
Guest
Merto

Merhaba,ben bu kitabı yaklaşık 1 .5 saat önce satın aldım,onay maili de geldi fakat kitap henüz tarafıma ulaşmadı. Beklemem mi gerekiyor yoksa bir aksaklık mı oluştu?

Tuna
Guest
Tuna

Abi kitabı shopierden alınca pdf mi atıyorsunuz?

Emre
Guest
Emre

Bana pek yardımcı olduğunu söyleyemem. İçinde uygulanabilir taktikler olduğunu düşünmüyorum. Klişe her yerde görebileceğiniz şeyler var.

EKer
Guest
EKer

E kitabı dün gece sipariş ettim sipariş onaylandı henüz maile gelen bir dosya yok.mail adresinize mesaj attım. İlgilenebilrseniz sevinirim