Erkek Adam Discord Yayını – 20’lerinden 30’larına Erkekler (12 Aralık 2020)

20’lerindeki Erkekler: Güç Yolunda, İmparatorluğun 10 yılı yazısından yola çıkarak erkeklerin 20’lerinden 30’larına ne yapmaları gerektiğini konuştuk. Karanlık Rüya‘da bize konuk oldu. Gelecek sefere inselleri konuşmayı planlıyoruz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

49
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
18 Comment threads
31 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
GuestJerikosjskAAASfenks Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
MyUnclesMafya
Guest

Daha yeni gördüm. Müsait olunca ilk işim bunu izlemek olacak. Teşekkürler…

Emrah
Guest
Emrah

En kısa sürede dinleyeceğim. Bu şekilde kayıtları youtube’a eklemeye devam edin lütfen, sakin kafa ile sonradan dinlemek çok verimli oluyor. Teşekkürler

L1n
Guest
L1n

Cidden çok özel bir iş yapıyorsunuz. Ağzınıza sağlık. Bu gruba henrywotton da dahil olsaydı kesinlikle şampiyonlar ligi olurdu. Bir sonraki kayıtta çağırabilir misiniz?

L1n
Guest
L1n

Karanlikruya çok kesmiş mahmut abiyi. Tam girecek konu dağılıyor.

Samsunlu Filozof
Guest
Samsunlu Filozof

Yazıyı sevmemiştim, Rollo’nun yazılarını okurken hep yüzeysel bir adam olduğu fikrine kapılıyorum. Mahmut Abi’nin “bunları yaparken biraz eğlenin” tavsiyesi güzeldi.

Genel anlamda Türkiye gerçeklerinden kopmayarak yazıdan çok daha faydalı bir iş çıkarılmış. Teşekkürler.

Baykuş
Guest
Baykuş

Mahmut abi şuanda ingilizce öğretmenliği okuyorum fakat devlette iş yapmak ilerde ne kadar bana kar sağlayacak merak ediyorum açıkçası ve bölüme devam etme hevesim kaçıyor , yazılımcılık ve mühendislik kariyer açısından daha çekici geliyor bölüme devam ederken bir yandan yazılım öğrenmek mümkünmü açıkçacı internette pek bir kaynak bulamadım düşüncen nedir ?

Kaan
Guest
Kaan

Videonun tamamını izledim. Mahmut abi karanlik ruya freddie cidden çok teşekkürler çok yararlı bir podcast olmuş. Yaşım 19. 2 kere üniversite sınavını kazanamdım. Bedelli askerlik yapmak ve hazırlık okumadan üniversiteyi başlayıp 4 senede bitirmek var aklımda. Nasıl bu 2 senelik açıklığı kapatabilirim var mı bir tavsiye? Muhtemelen elden bir şey gelmez ama bana da ders oldu. Diğer sorum:Arkadaş çevresi önemli dediniz ama ben lisede çok hata yaptım. Şimdi bazıları beni olmadığım biri gibi vs. sanıyor halbuki çok değiştim. E arkadaş çevremin büyük kısmı da liseden acaba üniversiteye geçince değişir mi? Veya başarılı olmak statü sahibi olmak bu izlenimi ortadan kaldırır… Read more »

Redpilli kullanan mavi haplı
Guest
Redpilli kullanan mavi haplı

Buluştuğum kız bana aynı babam gibisin dediyse ne anlamalıyız bundan? Bir de buluşuyoruz ama mesajlara 1 gün sonra falan cevap veriyor bu ne anlama geliyor shit test mi?

Redpilli kullanan mavi haplı
Guest
Redpilli kullanan mavi haplı

Burda daha karizmatik sesli olan daha ağır konuşan kişi Mahmut abi heralde. Diğer arkadaş çok hızlı konuşuyor gibi geldi bu konu hakkında ne dersin Mahmut abi 🙂

Devol
Guest
Devol

Mahmut Abi çok faydalı bir yayındı, bunun üzerine bir sorum olacak: Ben şu anda üniversitede sağlık okuyorum. Kariyerimi ise müzikten ilerletmek istiyorum. Piyano çalıyor, elektronik muzik yapıyorum. Konservatuvara ailem izin vermedi. Sonra çevre ve para yüzünden bu bölümü okuyorum. Şu an Hacettepe’deyim… Bir yandan gelirim olurken, bir yandan müziği ilerletip, sonunda işim olacağını düşünerek bu yolu seçtim. Bazense, işim müzik olmazsa diye endişeleniyorum. Bu biraz şansa bağlı belki. Öyleyse bu bölümü okumak yerine daha iyi, seveceğim bir bölüm okusam mı diye düşünüyorum. İTÜ’de İşletme gibi… (Konservatuvara ise ailem ikna olmaz.)

Belki yüzeysel anlattım ama…
Düşünceni almak isterim.

Dex
Guest
Dex

Dostum ben İTÜ mezunuyum ve İTÜ’de işletme diye bir bölüm yok. Senin için şimdi baktım da SUNY programı çerçevesinde var. 4 yılın 2 yılını Amerika’da okuyacaksın ve belli bir miktar para ödemen gerekiyor. Eğer maddi durumum iyi diyorsan bence deneyebilirsin. SUNY programında Amerika’da eğitim alıp kendilerine çok güzel kariyer çizen dönem arkadaşlarım vardı. İTÜ’de Ekonomi bölümü var ve işletmeye en yakın İşletme Mühendisliği bölümü var onu düşünebilirsin. Hepsi yüksek puanlarla alan bölümler ciddi anlamda hazırlanman lazım o yüzden.

karanlikruya
Guest

Sitede geç gördüm biraz, buradan da cevap vereyim:

Bu zor bir seçim. Eğer gerçekten istiyorsan değerlendirebilirsin, çünkü insanın en başarılı olduğu iş genellikle isteyerek yaptığı iştir fakat böyle bir şansın yoksa ileride yüksek lisansta İtü Miam(Müzik) gibi bir şey düşünebilirsin. Böylece hem sağlık hem de müzik sektöründe olabilirsin.

İşletme’nin de iş koşulları müthiş sayılmaz bilgin olsun.

Ddx
Guest
Ddx

Bu yayina 2 hafta once baksam belki isimden kovulmayabilirdim, ilginc oldu

Ddx
Guest
Ddx

Yayini simdi bitirdim. 26 yasinda kariyerimin basinda sacma sapan bi isten cikarma olayi yasadim. Toparlanma surecinde kimseden alamayacagim tavsiyeler aliyorum gercekten. Emeginize saglik, tesekkur ederim.

Yücelen
Guest
Yücelen

Bu podcast vasıtasıyla mahmut abinin sesini ilk defa duydum ve beklediğim gibi bir şey değildi. Fakat o anda bir farkındalık oldu, Mahmut abinin bilmediğim taraflarını hayalgücümün doldurduğunu fark ettim. Yani erkekler aleminde bile bu hayal gücü meselesi çok ciddi çalışır durumda. O yüzden kadınların arada kalan boşlukları muhteşem hayal güçleri ve drama eğilimleri ile harikulade doldurduğunu düşünebiliriz. Vay *** ya. Mahmut abi’nin sesini duymak da bu podcast a nasipmiş. Kıssadan hisseye, umarım hayallerimizi yaşayabilir, güç yolunda güzelce tırmanır, güzel hayatlar yaşayabiliriz. Vay bee. Hey gidi hey…

Sfenks
Guest
Sfenks

Mahmut abi 21 yaşında hukuk bölümüne başlamak istiyorum. Yaş konusunda kaygılarım var. Mezun olduğumda 26 yaşında olacağım iş hayatında zorluk Yaşar mıyım? Çok mu geç kalmış oluyorum yoksa bir sıkıntı olmaz mı?

AAA
Guest
AAA

Mahmut abi benim küçüklükten kalma pis bir alışkanlığım var o da ”küfür” bunu nasıl bırakabilirim, çaba gösteriyorum bu konuda tavsiyelerin var mıdır? Küçüklükten gelen ve bazı yanlış ortamların da nedeniyle şuan abartı küfürler çok sıradan geliyor bana etmekten gocunmuyorum hatta keyif alıyorum ve rahatsızım bu durumdan