Erkek Adam Discord Yayını – 20’lerinden 30’larına Erkekler (12 Aralık 2020)

20’lerindeki Erkekler: Güç Yolunda, İmparatorluğun 10 yılı yazısından yola çıkarak erkeklerin 20’lerinden 30’larına ne yapmaları gerektiğini konuştuk. Karanlık Rüya‘da bize konuk oldu. Gelecek sefere inselleri konuşmayı planlıyoruz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

49
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
18 Comment threads
31 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
GuestJerikosjskAAASfenks Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
sjsk
Guest
sjsk

2 saatlik nice guy podcasti neden silindi? tam izleyecekken hemde..

Jeriko
Guest
Jeriko

Merhaba Mahmut abi ben kanalına 2 haftadır abone oldum Hayati bilgiler veriyorsunuz hep var olun hepiniz Erkekler için Oksijen kadar önemli bilgiler var kanalda ve Web sayfanız mükemmel herşey açık ve anlaşılır bir şekilde notlar var. Abi ben Podcastlerinizi günde 1 tane dinliyorum ve kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü dediklerinizi özelikle 20li 30 ların da erkeklerin ne yapmalı Podcasti gerçek hayatta en kritik bilgileri bulunduruyor. Abim Benim yaşım 22 küçüklük ten beri babam beni hep iş yerine bırakıyordu (6)ve ben buna çok adapte oldum çünkü dükkanın giriş çıkış ve sermayesi bana bağlı kaldı(12) meslek lisesine gidip elektrikte kendimi geliştirdim (17)Elektrik… Read more »

Guest
Guest
Guest

Mahmut abi selamlar, 26 yaşındayım ve ilk defa işe girdim. Yetiştirilmek üzere bir iş ama ben işte çok fazla heyecan yapıyorum. Mali müşavir bana gösteriyor ama heyecandan odaklananamaktan ve yanlış yapacağım korkusundan algılayamıyorum. Algılasam da unutuyorum. Gerizekalılıktan değil ilkokulda 6. 7. sınıfa kadar sınıf birincisiydim yani. Benle çalışan iki kızdan da cv’m daha iyi falan.(okunan okullar anlamında söylüyorum) müşavir bana bazen kızar gibi oluyor gururum inciniyor. Kötü oluyorum. Teori olarak redpilli biliyorum ama duygusal gücüm çok zayıf. Ama kararım müşavir çıkarmadığı sürece çıkmayacağım işten çünkü korktuğum şeylerden kaçmak hayatımı mahvediyor. Çıkarırsa da dünyanın sonu değil sonuçta. Sorum şu ben bu… Read more »