Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Sarp
Guest
Sarp

Abi merhaba ben geçen seneden beridir konuştuğum uzaktan akrabam olan bir kızla öyle normal sohbet ediyordum ve bu kız benden hoşlanıyordu farkindaydim ama asla o manada konusmadim uni sınavına çalışıyordu tıp istiyordu yanında oldum baya çok yanında oldum psikolojikmen kazandı. Sonra bana açıldı beni sevdiğini istediğin söyledi benim ise yeni boktan bir iliskiden çıktığımi iyi olmadığımi onu uzucegimi falan söyledim olsun ben herseyinle varım sana dedi zamanını bekleyelim dedim gecistirdim sonra bu kız benim eski sevgilimle buluştuğumu falan görmüş dayanamiyorum falan dedi senden uzak durmazsam kendime zarar vericem dedi konuşmayı kestik öyle sonra amcamlarin oraya gidince onu gördüm bana bakıyordu… Read more »

Anonim
Guest
Anonim

Selam Mahmut abi. Eski sevgili nasıl geri döner kitabını satın aldım. Ve iletişimi kes kuralını uyguladım. 32 gün sonra beni aradı ve onun eski kız arkadaşıyla konuşmamam onunla neden arkadaşlık yapıyorsun diye söylendi. Daha sonra bana 1 ay boyunca aklıma geldin gibi şeyler söyledi ve konuşma bitti. Ardından ben whatsapp dan 3 kez konuşma açmaya çalıştım ve konuşası yok muş gibi davrandı. Aradım ve ben senin ile bir ilişki düşünüyorum, konuşma niyetin var mı diye soru sordum ve bana benden bir adım beklemeni beklerdim dedi ben de konuşmayı tekrar kestim. Hem beni arıyor ve daha sonrasında böyle bir konuşma yapıyor.… Read more »

Ekrem
Guest
Ekrem

Hocam sizinle görüşmek istiyorum ne zaman müsait olursunuz ?

Berat
Guest
Berat

Abi merhaba kızla konuşuyoruz on numara pazar günü bi tartışma oldu aramızda çok küçük snap meselesinden dolayı neymiş vay efendim snaplarımı izlemeden geçiyormuşsun sebebini anlattım geçtiğim son iki üç snap kardeşimin yazması üzerine dedim sonra tartışırken susmak geldi aklıma sustum ertesi gün bilerek yazmadım acaba yatırım yapıyor mu diye gönlünü almadım evet ama değer veriyorsa bir şekilde yazması gerek diye düşündüm yazmadı salı günü sabah günaydın mesajı ile başladık maksimum 5-6 mesajlaşma sonrası dışardayım dedi geçince yazarsın dedim ve yazmadım çarşamba sabahı yorgundum cart curt diye başladı mesaja ben de sorun yok nasıl geçti dedim ve iki üç saat aralıllarla… Read more »

Onat
Guest
Onat

Mahmut abi selamlar. Örnek olabilecek bir soru. Özet geçerek yazıyorum. Bi kadın(kapalı 26 yaş, güzellik uzmanı 6/10) bana ulaştı sosyal medyadan ve çok hızlı gelişti her şey. Benimde mesajlaşma etkilemiş ki, kadının konuşmalarından anladım ve 4 gün sonrasına buluşma teklifimi kabul etti.( benden 200 km uzaklıkta farklı bir şehirdeydi. Ve ben gittim) buluştuk hafif bi sarılma bir yere oturup bir şeyler içtik, sonra farklı bir yere oturduk, kadının muhabbeti ve ilgisi gayet iyiydi. Hatta bi ara bana dedi ki beni işleteceğini ve gelmeyeceğini düşündüm dedi. Bi süre Sonra olanlar oldu. Annesi aradı; deden merdivenden düştü hastaneye kaldırdık acil gel( konuşmayı… Read more »

Ercan
Guest
Ercan

Abi bir kız vardı okuldan instagramdan yazmıştım.Gayet güzel ve keyifli konuşuyorduk kafamız da uyuyordu.Flört imalarında da bulunuyordum bazen terslemiyordu random atıyordu.Bir ara bilardo sever misin dedim çok severdim eski sevgilimle oynardık ayrılınca bilardo kariyerim bitti dedi.Eskişehirde okullar açılınca gidelim falan dedim vallahi gelirim dedi.Hatta milli maç izliyordu umut nayiri beğenmişti umut seni kaybetti artık beni verelim dedim ismimi söyleyip random attı falan utanma emojisi koydu.Sonra dün gece bir baktım takipten çıkarmış.Sorunca keyfim öyle istedi dedi ve sonra benim manita biraz kıskançtır falan dedi.Manitan mı vardı dedim eski sevgilimle barıştık uzatma tatsızlık olmasın dedi.Tanıttığı çocuk bana mesaj attı falan ama sonra… Read more »

Hüseyin
Guest
Hüseyin

Merhaba abi. Abi bir kız var biz çok samimiydik ben onun yanaklarını sıkıyordum o benim elimi isirmisti ona yüzünü tatlı yap falan diyordum yapiyordu bana temas etmesi hal ve hareketleri falan seviyormuş gibi hissetiriyordu ama sonra beni arkadaş olarak gördüğünü söyledi ilişki insanı degilim falan dedi. Biz böyle olmadan once de bir çocuğu çok sevmiş çocuk buna geri dönünce bu çocuğu istememişti bana bunu söyledi eğer sevgili işlerini yapabilseydim ona dönerdim dedi şimdi konuşuyoruz bana eskisi gibi samimi olamam dedi tavsiyen ve görüşlerin nelerdir abi

Major
Guest
Major

Mahmut abi merhaba yaşım 16 ve hayatımın şuan dönüm noktasındayım
maskulenliğimi ve karakterimi geliştirmeye çalışıyorum sana bazı sorularım olucaktı

ergenliğimin en ateşli dönemlerinde olduğum için nofapa başlarken baya zorlandım şuan 43.gündeyim

Efendi erkekliğimi nasıl yok edebilirim
Meditasyon tavsiye ediyormusun
Başlangıç sevye kitap önerirmisin
şimdiden teşekkürler

Deniz
Guest
Deniz

Merhaba Mahmut abi. Ben Deniz 23 yaşındayım.Lise mezunuyum.Bursa da bir meyhane de komilik yapıyorum.Çalışma saatlerim gündüz 1 den gece 3 e kadar.Daha önce hiç kız arkadaşım olmadı.Etrafımda konuşacağım kız da yok.Nerden yaparım nasıl yaparım nasıl konuşurum hiç bilmiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sedat
Guest
Sedat

Mahmut abi selam saflıkdan nasıl kurtulurum iyi ile saf aynı şey değil nasıl kurtulup iyi olurum?

Truman
Guest
Truman

Mahmut abi selamlar, bugun kiz arkadasima bulusmada butun parmaklarimi gostererek burasi benim ailem ve benim bunlar benim istediklerim en basta hedeflerim ve kendim geliyorum ikincide iliskim geliyor dedim serce parmagim icin de bu benim icin hem şah hem piyon gibi kendimi ve yasadigimi hissettigim yer dedim her parmagimdan farkli bir sey soyledim ona karsi cekiciligimi veya maskulenligimi kaybettigimi ve hata yaptim diye dusunmeye basladim eski sevgilimdi konusmadan sonra optu falan beni fakat hata yaptigimi dusunmeye basladim

Gonao
Guest
Gonao

Bu no contact kuralını ilgisi düşen kadın için de kullanabilir miyiz peki

Gonao
Guest
Gonao

Abi sen yoruma cevap vermeden kız mesaj atmıştı aradım hem mesajdaki mevzuyla ilgili konuştuk hem kıza söyledim ama ben öyle bişey anlamadım falan dedi tam da hatırlamadı aslında yaşananı.

Salih
Guest
Salih

Reis senden sanal görüşme aldım mail gelmedi galiba sana görüşmeyi nasıl yapıcaz adım muhammet salih

Erdal
Guest
Erdal

Mahmut abi 1 yıl önce bu kız beni reddetmişti ama artık bana karşı boş olmadığını düşündürüyor.Ben hiçbir zaman sohbet başlatmıyorum ya da çaba göstermiyorum.O da benimle konuşmak için yanıma geldiğinde çok gergin oluyor ve konuşurken konuşma tam bitmeden çabucak uzaklaşmaya çalışıyor, bazen günlerce benimle konuşmadığı zamanlar oluyor ama gözü hep benim üzerimde.Aynı işte çalışıyoruz.Sence sadece benim ilgimi mi istiyor yoksa ilişki mi?

1 39 40 41 42 43 73