Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
İbrahim
Guest
İbrahim

Hocam ben eski sevgiliyi geri döndürme kitabını aldım , kitap bana gelmedi . Bakabilir misiniz acaba rica etsem . Sipariş durumuna baktığımde teslim edildi diyo ama bana hiçbir e mail gelmedi .

Burak
Guest
Burak

Hocam merhaba , sizi geç fark ettiğime o kadar çok üzüldüm ki . Kitabınızı dün aldım söyledikleriniz çok güzel ve tam olması gerektiği gibi . Ben ilk kez bir kıza aşık oldum , 1 ay gibi bir ilişkimiz oldu onunla , onu görür görmez etkilendiğim için ilişki içerisinde hiçbir şey gözüme gelmiyordu ama olması gerektiği ve ağır davrandım . İlk 2 hafta her şey güzelken ilk tartışmamızda beni yalnız bırak düşünmek istiyorum dedi ve onun gecesinde senin yoğun sevgine anlam veremiyorum , ilerde nasıl oluruz bilmiyorum diyip ilişkiyi bitirdi ben de kabul edip aynı şekilde cevap verip iletişimi kes kuralı… Read more »

yunus filiz
Guest
yunus filiz

mahmut abi selam bir kızla aylar öncesi gitiğim etüte tanıştım.onunla konuştum. bir süre sonra aramızdaki sammiyet arttı oturup konuşmaya başladık. iyide eğleniyorduk muhabbet ederken sonra birbirimize karşı bazı hislerimiz olduğunu dile getirdik .sonra bunun sınav sürecinde mümkün olmayacağını karar kıldık . ben ona arkadaş kalamayacağımı belirtim..bun rağmen aramızdaki muhabbetin devam etmesini istedi.2 hafta önce bana ona karşı hissim olup olmadığını sordu ben ise buna şuan cevap vermeyeceğim diye karşılık verdim.bir hafta önce bunun toksit bir hal aldığını düşündüm ve duygularımı daha iyi kontrol edebilmek için no contact uyguladım amacım tamamen duygulardan arınıp hayatıma devam etmekti. bu sırada kadınlara başarını sırları… Read more »

Yuko
Guest
Yuko

Hocam merhabalar. 24 yaşındayım kaba tabirle yazılımcıyım herhangi bir üniversiteden vs mezun değilim küçük yaşımdan beri bilgisayar oyunlarına bağımlıyım yaşım ilerledikçe bilgisayar ve oyunlara olan bu merakım beni şu anki mesleğime getirdi kendi kendimi geliştirdim ve şu an küçük bir sanal işletmem var redpill ile henüz hiç ilişkim yokken karşılaştım. İlk ilişkimde de ne yapmam gerektiğini biliyordum. Hayatımdaki insanı asla merkeze koymayıp kendimi sürekli geliştirmeye yönelik kendime ve geleceğime odaklı çalışıyordum. Mesleğim rahat bir meslek olduğundan aileme ve sosyal hayatıma da zaman ayırabiliyordum ilişki boyunca kontrol sürekli elimdeydi kız arkadaşım bana karşı aşırı ilgili ve beni sevdiğini hissediyordum tabiki bana… Read more »

Fatih
Guest
Fatih

Mahmut abi merhaba.Bir kız vardı sanaldan tanıştık konuşuyorduk.Yani flört gibi.Kıza niyetimi falan söylemedim aslında ama konuştukça sohbet sardı ve o noktaya gitmişti bunu kız da anlamış bugün öğrendim.Şu an farklı şehirlerdeyiz mayıs gibi ben gidince görüşmeyi düşünüyorduk her gün her gün de yazmıyordum esasen.Ama bugün bana hayatında birini istemediğini bunun bana özel olmadığını şu anda birisiyle görüşüp tanışmaya hazır hissetmediğini belki 2 hafta sonra fikrim değişir bilemem ama şu an böyle konuşmayı keselim falan dedi.Bu durumda ne yapmalıyım.Ben bu durumun nedense bana özgü olduğunu hissediyorum ama neden durduk yere de böyle yapsın bilmiyorum.Sonuçta o kadar süre niyetimi anlayarak konuşmaya devam… Read more »

Fatih
Guest
Fatih

Abi merhaba sosyal medya üzerinden tanışırken takipleştiğim bir kızla tanışırken kızın da azıcık niyeti varsa rahatça sohbeti ilerletiyorum hikayesine yanıt vererek olsun veya fotoğraflarıyla ilgili bir şey diyerek vs.Ama takipleşmediğim birine yazarken haliyle profilini görmedim için İnstagramda bir şey diyemiyorum naber falan diyorım genelde de cevap alamıyorum.Takipleşmediğin birine sence yazmak doğru mu abi ve naber yerine daha yaratıcı ne yazılabilir

Murat
Guest
Murat

Abi 2 ay önce falan Twitter’dan bir kızla tanışmıştım.Aslında konuşmak saçmaydı çünkü 2-3 ay görüşme fırsatı gelmeyecekti.Ama oldu bir kere devam ettim.Başta sohbetimiz iyidi hep o falan yazardı hatta.Son 2-3 haftadır ne o yazdı ben de çok ara ara halini hatrını soruyordum.Kız rahat biri mesela barda tanıştığı biriyle o akşam yatan biri.Bunu bana direkt söylemese de ben biliyorum.Çok güven duymadığım için başka kızlarla da flört ediyordum bunu o da biliyordu zaten buna rağmen konuşmak istiyordu.Ben benden öncesiyle pek ilgilenmiyordum açıkçası ekmeğime bakarım kafasındaydım Kıza karşı.İki hafta sonra da aynı şehirde olucaktık buluşacaktık falan konuştuk geçen.Sonra abi ertesi gün bu Twitter… Read more »

Recep
Guest
Recep

Merhaba Abi, 3 yıl uzun bir ilişkim oldu ve travmatik bir şekilde sonlandı, sonrasın one night olmasada 3 yıl için 2-3 kadınla vakit geçirdim. Vur kaç bir adam olamadım duygusal bir yapım var ve bunun bilincinde hareket ederek bir çok hatadan dönüyorum. 3 yıl aradan sonra şuanda bir ilişki içindeyim kız arkadaşımın telefonunda geçmişe dair kendi kız arkadaşlarına anlattığı one night yaşadığı deneyimlerle ilgili bir kaç mesaj ile karşılaştım. Kız benimle yoğun olarak evlenme isteğinde. Açıkcası duygusal yapımdan kaynaklı olabilir, ben de evlenmeye yatkın bir adamım ve kızla muhteşem bir ilişki uyumunda ilerliyorduk. Geçmişim o kadar hareketli de geçmedi ve… Read more »

bhc
Guest
bhc

kitap hala pdf olarak gelmedi ?

Dincy
Guest
Dincy

Mahmut abi selamlar,Yaklaşık 3 hafta önce konuştuğum bi kız vardı,buluşmadan sonra konuşmayı kesti ve saygıyla karşılamıştım,fikri değişirse bana ulaşmasını söylemiştim buraya yazmıştım hatta.Bunları yazdıktan sonra No Contact uyguladım ve asla yazmadım beni her yerden çıkarttı engelledi,kendisi yazdı arkadaşların bana ters ters bakıyor rahatsız oluyorum falan filan diye aslında bakan kişi de kız arkadaşımdı öyle ters falan baktığı da yok (sevgilim değil arkadaşım) kendisi.Muhabbetleri de biliyordu aslında aramızda geçen.Neyse ben de dedim konun geçmiyor asla numaranı da silmiştim senin niye gündem yapıyorsun tekrardan dedim.Beni engelledi 1 hafta sonrasında bugün bir erkek arkadaşıyla yan yana doğum günü kutlarken durum atıp wpden beni… Read more »

Rasyonel
Guest
Rasyonel

Merhaba benim 1,5 yillik bir ilişkim var ama karşımdaki insanla çok fazla tartışmaya başladık. Kendi hatalarını kendi yanlışlarını kabul etmemeye sadece bende hata aramaya başladı. Beni kırmasına ağır konuşmasına rağmen özür dilememeye gönlümü almamaya başladı. Dünde beni hiç birşey çözmeye çalışmıyorsun diyerek engelledi. En son kavgamızdan ötürü son 1 haftadır düzgünce konuşmadık ben gününü soruyorum kısa cevap veriyor ve öyle günü kapatıyorduk. Benim bu davranışlarımada iyi bir karşılık vermedi. Kendini affettirinceye kadar ben sana iyi davranmam dedi. Bu tartışma meseleside bu kadar uzatılacak birşey değildi onu söyleyebilirm sadece. İlişkimizinden vazgeçmek istemiyorum abi çözmek istiyorum biliyorum iyi olacak ama nasıl yapacagım… Read more »

Hesapmakinesi
Guest
Hesapmakinesi

Mahmut abi bugun satin alsam musaitlik durumun var midir ?

kjx
Guest
kjx

Mahmut abi bir sorum olacak bu tarz bi sorunun sorulduğunu sanmıyorum çok merak ettim.Bir erkeğin tırnak yemesi yani tırnaklarının kötü gözükmesi karşı cinse itici gelir mi? Cevap evet ise tırnak yeme gibi alışkanlıkları nasıl durduracağımıza dair bir metin tarzı bi şey yazar mısın? Belki benim gibi bu tarz alışkanlıkları olan dostlar da faydalanır,çok kez denedim fakat engel olamadım da.

Anonim
Guest
Anonim

Erkekte de bakımsız tırnak kötü görünüyor. Tırnak yemek bir de tırnak yatağını kısaltır, daha kısa tırnak yatağı da elin genelinin daha çirkin durmasına sebep oluyor. Acı oje diye bir şey var, renksiz, transparan ve tadı kötü. Hatırlatıcı olarak sürüyorsun. Farkında olmayıp da tırnağını yemeye başladın mı tadından dolayı hatırlatıcı oluyor, duruyorsun. Deneyebilirsiniz.

Muhammet
Guest
Muhammet

Merhaba abi bir konuda görüşünü almak istedim. Ben genelde “sevgililik” denen olayı aynı anda 2-3 kadınla yürütüyorum, hiçbiriyle uzun zamanlı ilişkide kalmadan ciddiye bindirmeden yani bağlanmadan sürdürüyorum. Tek kadınla olsam diğer seçeneklerimi itmiş olurum ve o kadın da pat diye bırakırsa ortada bomboş kalırım diye bunu yapıyorum güvenemiyorum sence bu yaptığım doğru mu yanlış mı?

1 40 41 42 43 44 73