Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
yucewalden
Guest
yucewalden

Mahmut abi merhaba ben bipolarım bu yüzden bazen kendimi çok mavi haplı hissediyorum ilaç kullansam da çoğu zaman etkisi olmuyor bu da moralime yansıyor set vesaire açasım gelmiyor hal böyle olunca kırmızı hapı da sindirmek zorlaşıyor bu konuda ne yapabilirim sence?

kuzey
Guest

Mahmut abi merhaba,benim 4 yıllık bir ilişkim vardı ben aşırı seviyordum kızı onu mutlu etmek için cok şey yaptım ettimde ama cinsellige baslayınca asırı alışkanlık oldu bende sürekli onu arzuluyordum facetime yapıyorduk cogunlukla bazende bize gelirdi sonra aramızda bi kaç problem oldu arkadaşlarıyla ilgili aramizda sorunlar çıkmaya basladı sonra ayrıl barış dönemleri oldu toksiklesmeye kadar gitti bir oldugumuz zamanlar ise o cinselligi evlilige kadar yapmayalım kötü hissediyorum dedi bende tamam dememe ragmen bazen kendime hakim olamıyordum ve cok aciz durumuda düşüyordum o da rahatsız oluyordu kaç kere bunu yüzünden ayrıldık beni çok alıştırmıştı. sonra ayrıldık,ayrı oldugumuz dönemler başkasıyla ilişki yaşadıgını… Read more »

Emin
Guest

Reis selam. Ufak bir Tavsiyene ihtiyacım olduğu için yazıyorum. Benim 7 aylık bir ilişkim var, başlarda kızı çok umursamıyordum akışına bırakıyordum. Misal bir gün aldım kızı waffle yemeye götürdüm, otururken telefonumu eline aldı fotoğraf çekmek için ve ben de WhatsApp’e mi giriyon hayır o kız olmaaz” diye dalga geçiyordum. Veya büyük dangalaklığımdır ben buna “Ya x neden Latin değilsin ki” dedim fakat bu şakalardan sonra hep ciddi olmadığımı belli ediyordum; yanımdaysa sarılıp öperek, telefondaysak gülerek şaka diyerek/iltifat ederek. Bu evrelerdeyken kızla cinsellik yaşayabiliyordum ne kadar nazlansa da eninde sonunda aynı odaya girince bir şeyler oluyordu. Bu böyle devam etti son… Read more »

Alper
Guest
Alper

Abi merhaba bir konuda fikrini almak istiyorum. Kaostan aşırı şekilde zevk alıyorum ve ara ara kaosu arayıp oluşturmaya çalışıyorum ciddi anlamda çok hoşuma gidiyor. Bazen insanların acı çekmesinden hoşlanıyorum ve onlara acı çektirmeyi seviyorum. Merhamet denen şeye kendimde çok nadir rastlıyorum. Bunların yanı sıra normal hayatımı da devam ettirebiliyorum ara sıra böyle hislere kapılıyorum geliyor gidiyorlar. Bilmiyorum düşününce bunlar pek de normal gelmiyor. Senin fikrini merak ediyordum, acaba normal mi yoksa bir uzman doktora gitmeli ve tedavi olmalı mıyım? Teşekkürler.

Mehmet
Guest
Mehmet

Mahmut Abi ile görüşmek çok farklı bir deneyim. Bir saatte ufkumu açtın abi. Sağol. Çok faydalı oldu.

Yahazehal
Guest
Yahazehal

Selamlar mahmut abi. Beni kendime getirecek fırçalarına hazırım. Ben 20 yaşında halihazırda “mezun” dedikleri tanıma uyan biriyim. Herhangi bir dershaneye gitmiyorum. Sadece günlük spor salonuna gidiyorum ve alabildiğine (günde en az 8 saat) ders çalışıyorum. Yani spor salonu dışında kızlardan ve toplumdan izoleyim. Spor salonunda tanıştığım arkadaşlar amiyane tabirle “amcı” olarak nitelendirilen tiplerden.bu tipleri daha fazla açmak gerekirse disiplinden maskülenlikten,entelektüeliteden kitaplardan derslerden ve tüm pozitif bilgilerden uzaklar. Evrimsel mekanizmanın getirdiği gerçeklikten ötürü her lafı geldiğinde kendi cinsel başarılarından bahsediyor, ona kaç kız yazdığını, kaç kızı siktiğini anlatıyor, alttan alta kendilerinin çok aktif “alfa” olduğunu dile getiriyor. Tabi bu durum haliyle… Read more »

C.A.
Guest
C.A.

Birader sen vücut ve akıl olarak overqualifiedsın. O kezolar kendilerini senden aşağı gördükleri için sana yazmıyorlar muhtemelen. Ayrıca Mahmut Abi’ye katılıyorum. O kıskandığın arkadaşlar bol keseden sallıyorlar muhtemelen.

Rednit
Guest
Rednit

Abi selamlar, kız arkadaşım şehir dışına yakın kız arkadaşının yanına tatile gidecek. Arkadaşının erkek arkadaşı yok. Eğlenmeye, gece kulüp tarzı yerlere gitmesini istemiyorum. İstememenin yanında saçma da buluyorum erkek arkadaşı olan bir kızın kulüpte eğlenmesinin. Sözün özü, kız böyle bir harekette bulunursa ne demeliyim? Aksiyonum ne olmalı? Teşekkürler.

Sacma
Guest
Sacma

Abi 27 yaşındayım askerlik yapmadım iki üniversite bıraktım 1 yıldır şantiye de işçi olarak çalışıyorum hiç sevgilim olmadı kız arkadaşım bile olmadı yani bı kızla ne mesajlaştım nede denedim 6 yıldır takıntılı aşk var uzun mesele yazmayacam ama bitti hayatım artık saçlarım bembeyaz oldu boyum kısa ama yakışıklıydım aşırı depresif yaşam beni bitirdi 3 paket sigara iciyorum 3 yıldır sosyal yaşantım sıfır daha önceleri spor yapıyordum kendime bakıyordum son okulu bırakınca böyle oldu aynada yüzüme bakmamiyirum zoruma gidiyor 1 yıl kahve 1yıldırda şantiyedeyim utanıyorum kendimden hiçbir vasfim yok ehliyet bile almadım düzelmeye çalışıyorum ama kaybettiklerim yüzünden ve onların bıraktığı kötü… Read more »

Selami
Guest
Selami

Dostum selam. İçinde bulunduğun durum gerçekten zor, (neredeyse aynılarını yaşadım.) Kendimi çirkin bulurdum, sıskacık bir vücudum vardı, bir tane ilişkim olmuştu, o da beni terk edip 1 hafta sonra benden 5 gömlek üstte bir adamla sevgili olmuştu. İntiharı bile düşündüm. Sonra dedim ki, ne olduysa oldu. Kaç yaşındayım, 26. Bu saatten sonra kendime değer katacağım dedim. Ünideydim. Daha düzenli ders çalışmaya başladım, ortalamamı yükselttim. Oturdum, ne kadar sıkıcı olsa da her gün 4-5 saat İngilice çalışmaya başladım. Sırf bu sayede mezun olduğum hafta Sağlık Turizmi sektöründe işe başladım. İngilizcem, yabancı hastalarla konuştuğum için daha da gelişti. Sonra spora başladım. Burnumu… Read more »

Anonim
Guest
Anonim

Arkadaşım, 30 yaşında ikinci çocuğuma hamileyken depresyona girdim. Üstüne lohusalık depresyonu bindi. Tedavi oldum, depresyonu atlattım. 2 sene sonra kazara 3.ye hamile kaldım. Yaşım 33tü. Öncekilerde biraz kilo almıştım, son hamileliğimde daha da kilo aldım. Çocukların sıkıntısından keyif için çikolataya gömülmüştüm. Cildim bozulmuştu. Rahat edeyim diye penyeden başka bir şey giymez olmuştum. Saçlar hep tepeden topuz. Takı çok severim, çocuklar çekiştiriyorlar diye hiçbir şey takmazdım. Makyajı filan da yıllar olmuştu bırakmıştım. Offf ki off. Görüntüm yerlerde, enerjim yerlerde, kocam şikayetçi… Pandemi milleti boğdu, bende ters etki yaptı, beni toparladı. Önce evimi dekore ettim evde kapalıyız diye. Yatak odasını değiştirip de… Read more »

Nasıl olacak?
Guest
Nasıl olacak?

Öyle diyorsunuz ama yaşıyorum ben yaptığım iş çok yalnız ve hedef belirleyemiyorum şantiye ortamı iğrenç ve hiç sevgi yaşamamış olmak yaşama gücümü yitirmiş olmanın üzüntüsü var ben 1 haftadır aşk acısı çekiyorum tabi bu o kızla konuşup tanışmak istemekten kaynaklanıyor sık sık karşılaşıyorum borekcide çalışıyor ve oraya giden erkekler var sık sık nedeni ortada kızı geçen müsterilerden biriyle kuytu köşede konuşurken gördüm ve bu canımı yaktı yaşça kızdan büyük kız çok heyecanlı aşırı mutlu gibiydi günlerdir bu hisleyim şimdi işte yitirdiğim şey bu sevip hoşlanabilecegim belki bı hayat kuracağım biriyle tanişabilme ihtimalimi yitirmiş olmam neden bunu yaptım kendime bilmiyorum ama… Read more »

Ahmet
Guest
Ahmet

Mahmut abi selamlar bir konuda desteğini isteyeceğim 27 yaşındayım şimdiye kadar 3 tane sevgilim oldu birini eve davet ettim yatakta sarıldık, koklaştık ama öptürmedi ve ilerisine izin vermedi 2-3-4 hep aynı terane en son kendime hakim olamıyorum diyip tartıştık ve yol verdim şimdi hastanede bir kızla tanıştım 2 defa hastanede buluştuk beni özelden arıyor kırmızı alarm fazlasıyla mevcut kızda sarılma öpme oldu az önce yine özelden aradı. Özelden araması bende şüphe uyandırdı pazartesi hastanede görüşelim dedi yine(hastanede fizik tedavi alıyor her gün hastanede) pazartesi günü eve çağırmayı düşünüyorum tavsiyelerine ihtiyacım var direkt aradığı gibi çok yorgunum dışarı çıkasım yok bana… Read more »

Ahmet
Guest
Ahmet

Bir de kız akşam 4 e kadar müsait oluyor sonrasında annem kızar gibi bahaneler üretiyor

Zelda
Guest
Zelda

Selamlar Mahmut abi,
Gorusme programini gorebilecegimiz bir yer var mi?
Ornek olarak bugun musait olup olmayacagini nasil ogrenebiliriz?
Tesekkurler ve saygilarimla

SüleyMAN
Guest

Her şey gibi bu da çok pahalı olmuş.

Mehmet
Guest
Mehmet

Mahmut abi selamlar,
5 aydır birlikte olduğum kız arkadaşım işim gereği ve özel hayatımda olan kızlardan ve onlarla iletişim halinde olmamdan çok rahatsız ve bunu kesinlikle istemiyor ne önerebilirsin

Jako
Guest
Jako

Mahmut Abi selamlar, bahsedeceğim kız üniversiteden aynı sınıftan. İlk buluşmada sohbet olarak keyifli 2.5 saatlik bir vakit geçirdik kızla. Fakat işi fiziksele götürmedim. Daha sonrasında benim acil bir işim çıktı ve ben kıza bu durumu anlatmadan mekandan çıkınca arabayla kızı evine bıraktım.Evinin önüne gelince bugünlük bu kadar olsun dedim. Kızın iyi vakit geçirdiğini düşünüyorum,arabadan inerken sanki suratı mutsuz gibi indi. 24 saat sonra o mesaj atmadan ben mesaj attım. Dün erken ayrılmak zorunda kalmıştım kusura bakma dedim. Bugün şu saatlerde tekrar buluşalım dedim. Yaklaşık 3 saat sonra mesaja cevap verdi. O da bugün yorgunum başka zaman yapalım dedi. 2 gündür… Read more »

Anonim
Guest
Anonim

Abi merhaba 21 yaşındayım ve 1.5 senelik bir ilişkim bitti kısaca şöyle bahsedeyim ilişkide ilk başlarda alfa idim ve kız ilk 5 6 ay bana çok düşkündü sonrasında betalaimaya başladım ve aramıza mesafe girdi uzak mesafeye girdikten 1 ay sonra kız soğuduğunu ve ayrılmak istediğini söyledi önceki gününde sinyal verdiğinde ikna etmeye çalışıp yalvarır gibi gözüktüm ve sonraki günde ayrıldık ayrıldıktan sonra Instagram dan çıkartıp numarasını falan herşeyini sildim ve hiç iletişime geçmedim.40 gün geçti ve yeni bir flört yapmış.( Bu arada abi bu kız doğulu sıkıntılı bir ailesi var İzmir’de okuyoruz kızın geçmişte 2 ilişkisi var ve ikiside uzun… Read more »

Dexter
Guest
Dexter

Görüşme satın aldım da ne zaman müsaitsiniz?

1 41 42 43 44 45 73