Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
namS
Guest
namS

Selamlar Mahmut abi umarım iyisindir, Ben Lise zamanından beri babam ve amcamın yanında çalışıyorum keza abim ve kuzenlerim de öyle. 6-7 senedir beraber çalışıyoruz. Çok fazla kavgamız olmaz ara ara birbirimize iş ile ilgili yukseliriz ama aradan kısa bir süre geçtikten sonra normale döneriz yani aramızda iyi bir baba-oğul ilişkisi var diyebilirim. Kendisi de maskülen bir yapıya sahip ve bu konuda şanslı olduğumu düşünüyorum. Sormak istediğim soruya gelicek olursak. Ben 21 yaşındayım ve aile evinde yaşıyorum. Neşeli ve esprili bir kişiliğim var o yüzden aile evi, aile baskısı dertlerini çektiğim söylenemez. Bu anlattığım durumlar doğrultusunda benim kaç yaşıma kadar aile… Read more »

nezihkisi
Guest
nezihkisi

Merhaba Mahmut Abi, Cuma günü görüşme için müsait en erken saat nedir acaba ?

ouz
Guest
ouz

Mahmut abi merhaba,ben 16 yaşındayım,hayatımı düzgün bir şekilde şekillendirip kendimi geliştiriyorum(enstrüman çalmak,kitap okumak,fitness,futbol,para kazanmak vs.) ancak yaşımdan dolayı kadın erkek ilişkileri için yapmam gereken doğru olan şey ne emin değilim.Zaman zaman day game yapıp kendimden büyük kızlarla birşeyler yaşadığım oluyor.Peki sence ileriki yaşlarım ve sağlığım için, kızlarla birşeyler yaşamalımıyım,yoksa 18 yaşıma kadar bu tarz sitelere uğramayı bırakıp, day game gibi şeylere devam etmemem ve kızlarla birşeyler yaşamamam doğrumu olur.Not:day game’i açıktan okuduğum için ve yeni bir şehre taşındığım için sosyal bir çevremin olmayışından dolayı yapıyorum.

Ahmet
Guest
Ahmet

Mahmut Abim, 1 hafta öncesinde 1,5 yıllık sevgilim daha önce defalarca uyarmama rağmen sınıfından eski bir yakın arkadaşıyla takipleşti. Buna karşılık ” sanırım erkek arkadaş olmadan yapamıyosun, etrafında erkek olmayacak ya bunu kafana sok ya beni çıkar ” dedim. Sonra bana uzun bir açıklamada bulundu ve slayt için takipleştiklerini vs söyledi, inanmak istemedim ve kanıt istedim. Sildiğini söyleyerek vs beni 2-3 saat kandırdı ve çıldırdıp öfke patlaması geçirdim biraz hakaret ettim. Sonra itiraf etti ve slayt için takipleştiklerini ancak sonra o kişinin başkasıyla çözdüğünü ve çıkmayı unuttuğunu vs söyledi. Ben de yalan konuşmasından ve beni salak yerine koymasından sinir krizi… Read more »

Emre
Guest
Emre

Merhaba Mahmut abi bir kitabını shopier üzerinden sipariş ettim ama herhangi bir adres vs istemedi ve bu durumu daha sonra fark ettim bunun adresime gönderimi nasil sağlanacak yardımcı olursan sevinirim.

mraç
Guest
mraç

Abi sayısalda ilk 20k yapacaklara ücretsiz görüşme verecekmişsin:) sınava daha 2 gün varda biz hallederiz

Çağrı
Guest
Çağrı

Mahmut Abi, Kız arkadaşımla 1,5 yıllık bir ilişkimiz var. İlişkimizin 2.ayında toksik eski sevgilisi (kötü şekilde ayrılmışlar)kız arkadaşımla yabancı numara üzerinden iletişime geçiyor benim yanımdayken ve kız arkadaşım bilmediği için açıyor ve eski erkek arkadaşı onun halini hatrını sorduktan sonra sesinden tanıyor. Ve mevzuyu uzatmadan kapatıyor (yanında benim olduğumu söylüyor)o günden 1 gün önce de çocuk buna yine başka yabancı numaradan yazıyor ve tartışıyorlar; bir daha asla onunla ilişkisi olmayacağından bahsediyor. Velhasıl kelam bu toksik eski sevgilinin ilk iletişime geçişi. O gün ben biraz sinirlenip mesajı anlatmadığı için ona kızsam da konuyu anlaşarak hallediyoruz. Çocuk ise ilişkisini olduğunu duyunca özür… Read more »

Berk
Guest
Berk

Mahmut abi yardımına ihtiyacım var. “Aç iken markete girilmez” kafasıyla 7-8 aydır flört etmiyorum. Bu sürede işime yoğunlaştım, maddi manevi güçlenmeye çalıştım. 24 yıllık hayatimin peak’indeyim. Bugün ise, 7 sene önce lisede merhaba merhaba olduğumuz, duruşunu ve güzelliğini o zamanlardan beğendiğim; şimdi ise sosyal medyayi neredeyse kullanmaması (türünün tek ördeği) ve kariyerinin cazibesi sebebiyle ulaştığım bir arkadaş var. Tabiri caizse mükemmel geçti sosyal medya mesajlaşmamız (13 onerini hatim ettim ve pratiğe döktüm) Önümüzdeki süreçte ten ve kafa uyarsa ufukta nikah olmaması işten bile değil. Hayat ne getirir bilinmez ama ben evlat sahibi olmadan ölmek istemiyorum. Fakat.. kendisi 1 yıl boyunca… Read more »

Fisherman
Guest
Fisherman

Mahmut Abi, Pazar günü görüşme için uygun musun?

Mehmet Yıldız
Guest
Mehmet Yıldız

Hocam merhaba 1 aydır şimdilik uzaktan okullar açılınca da yüz yüze devam edecek olan bir ilişki sahibiyim.İlişkinin 1. Haftasında sevgilim bir erkekle evlenmeden cinsel ilişkiye girmek istemediğini ve bunun kırmızı çizgisi olduğunu söyledi o 22 ben ise 23 yaşındayım ve doğal olarak evlenmek için bundan 2 sene sonra dahi çok küçük yaşta olacağız.Ben kendisine tamamen redpill gözlükleriyle yaklaştım ve kendisi bolca yeşil bayrağı olan benim de kendisini sevdiğim kaliteli bir kadın.Ben daha önce cinsel ilişki yaşamamış bir bireyim 23 yaşındayım ve doğal olarak da artık yaşamak istiyorum.İkimiz de birbirimizin ilk ilişkisiyiz ve bu denli kaliteli bir kadını kaybetmek istemiyorum.Bir gün… Read more »

Emre
Guest
Emre

Mahmut abi merhaba oyun konusunda takıldığım bir nokta var sana danışmak istedim. Sosyal medyada birsürü kıza yürüdüm daygame de birsürü kıza yürüdüm hatta night game de 3 tane kıza yürüme fırsatım oldu ve çıkardığım sonuçlara göre sosyal medyada birsürü yazan beta erkekler sayesinde öne çıkmak zor burda napmam gerekiyor oyunum çok iyi olduğunu düşünüyorum ama sadece oyunla sosyal medyadan olmuyor profilimi mi çok kalite yapmalıyım ? ve daygamede de ihtimalin düşük olduğunu gördüm terslendiğim zamanlar oldu kibarca reddedildiğim zamanlar oldu aldırış etmedim bazen sohbetler ettiğim kızlar oldu bazen numaralaştığım vb. ancak genelde reddedildim ve buda boşuna yordu beni istediğim şeylere… Read more »

Aussie
Guest
Aussie

Mahmut Abi uzun süredir kimseye yürümemiştim. Geçenlerde arkadaş ortamında bir kızla tanıştım. O ara ben ev bakıyordum bana 2 kız kaldıkları evde 3.odanın boşalacağını söyledi ben de kabul ettim. Neyse taşınmadan önce kızla bir buluşiyim belki birşeyler yaşanır diye düşündüm. Abi kız çok çirkindi, vücudu biraz güzel diye deniyeyim diye düşünmüştüm. Bir de çirkin olduğu için denememde başarılı olurum diye. Kızla bikaç defa buluştuk abi yok öpesim gelmedi kızı. Başlatamadım yani birşeyler. Kendisi de hiç fiziksel yakınlık göstermedi ama lafta hep seks imasında bulunuyordu. Bir de buluşmaları erken terkedip başka yere gidiyordu. Şimdi aynı evde yaşıyoruz mecbur kontrat yaptım. Büyük… Read more »

Broccoli
Guest
Broccoli

Mahmut abi selamlar. Yapılan görüşmenin kaydını alabiliyor muyuz acaba?

Hasan
Guest
Hasan

Abi dershaneye gidiyordum bir kız vardı sevdim sonra sevgili olduk 5 gün sonra ayrıldı ben yapamam diye sonra tekrar geldi sevgili olduk hasta oldu benimle hiç konuşmadı arkadaşlarıyla gülüyordu ama benimle hiç konuşmuyordu ben konuşalım dedim yok dedi ben de kağıttan yazıp ayrıldım sonra tekrar barıştık 3 4 ay sevgili olduk sınav bitti normal de hep özlüyorum falan diyordu şimdi hiç konuşmuyor ben yazdığımda tek yazıyor ben de konuşmayı kestim 2 gün oldu hic yazmadı ailesi de çok baskıcı olduğu için görüşemiyoruz bir kere görüştük 5 dk falan neden böyle yaptı anlamadım yani sevdiğini düşünüyorum ama bilemiyorum

Sinan
Guest
Sinan

Selam, bir süredir bir kızla görüşüyorum şimdiye kadar 2 defa buluştuk, buluşmalar güzel geçti el tutma öpme oldu. Sonrasında da telefonda ve mesaj üzerinden konuştuk. Bu arada buluşmalarda özellikle beraber şuraya gidelim, şunu yapalım tarzı teklifler ortaya koyuyor. En son 4-5 gün önce aradım ve 10-15 dakika kadar konuştuk (normalde ben o kadar uzun tutmam o konuşmayı seviyor. Telefonda yine şunu yapalım gibi farazi bir şey teklif etti hatırlamıyorum, ama bu teklifleri şu gün şurada değil de; bi gün yapalım tarzı oluyor ve “hadi” desem olacak şeyler ama onun “hadi”demesini tercih ederim). Bunları ilgisi olduğuna dair ibareler oldugunu düşünerek belirttim.… Read more »

1 43 44 45 46 47 73