Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
İsildur
Guest
İsildur

Abi selam görüşme aldım da ne zaman yapabiliriz?

Redx
Guest
Redx

Merhaba Mahmut abi. Daha önce Skype üzerinden konuşmuştuk. Yurt dışında yakında evlilik planladığım 11 aylık bir kız arkadaşım vardı. Geçen günlerde şans eseri eski fotoğrafının birinde elinde evlilik yüzüğü gördüm. Sonra diğer fotoğrafları kontrol ettim. 5 yıllık süre boyunca elinde yüzük var. Yakın arkadaşıyla böyle bi konuyu bildiğimi kastederek ilişkisini sordum. Geçmişte 5-6 yıl resmi olmayan bir evlilik hayatı yaşamış. Kendisine bu konuyu sordum. Bana “sadece basit bi yüzük, her kadın takabilir, 3-5 euroya satılıyor her yerde..” dedi. 5 yıl boyunca 5 euro’luk yüzüğü takmasının mantıklı olmadığını, yüzüğünde basit demir parçası gibi görünmediğini söyledim. Bunun üzerine “ben geçmişimle ilgili tartışmayacağım… Read more »

Halil
Guest

Ustam Merhaba ben aynı işyerinde çalıştığım bir kızla (müdür yardımcısı)
Flörtleşmeye başladım sonra benim sevgilim olduğunu öğrendi ve bir müddet kendini geri çekti sonra duygusala bağladık cinsel ilişki olmadı birşey olmadı ama sürekli konuşuyoruz ve toksik olaylar yaşanıyor ve kendini geri çekiyor gel git yapıyor ben herşeyi bırakıp işime gücüme odaklanmaya çalışmak istiyorum ancak işe her gittiğimde onu görüyorum ve durum belli ne yapmalıyım no contact yapmalıyım çünkü ipler kızın elinde gibi birşey sevgilimden ayrılmamı falan söylüyor ben bu kızı istemiyorum ama saplantı haline getirdim nasıl davranmalıyım ben artık bunlarla uğraşmak istemiyorum ama.düşünmeden edemiyorum

Neriman
Guest
Neriman

Merhaba abi biz 2020 yılında sosyal medyadan tanıştık. 2023 ocak ayına kadar buluşmadık ve bu süre zarfında bir kaç kez konuşmayı bitirip tekrar başladık. Buluşmamız gayet iyi geçti birbirimizi sevdiğimizi bu buluşmada anladık ileriye dönük meselelerden bahsetti biraz da bunun için geldiğini söyledi. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorduk. 2 ay sonra yine buluştuk ve bu buluşmadan önce ara sıra kavga ediyorduk ve gelmesine 1 gün kala kavga ettik. Daha biz yüzyüze buluşmadan önceki zamanlarda arkadaşlık sitelerinde başka arayışlara girmiş. İnkar etti önce seninle konuştuğum zaman olmadığını, o zaman yazdığımı hatırlamıyorum sonrasında tatmin olmak için olduğunu söyledi ve eski yaz aşkıyla olan… Read more »

Emir
Guest
Emir

Selamlar mahmut abi bir konuda fikrini almak istiyorum. Şu an 19 yaşımı doldurmaktayım ama 7-8 ay öncesine kadar yaşadığım hayat çoğunlukla bir zaman kaybından ibaret. Yaptığım şeyler sadece video oyunları oynamak, porno izleyip mastürbasyon yapmak, saçma sapan dizi filmler izleyip bir gün her şeyin güzel olacağını ummak ile geçti. Sonra spora başladım ve ilk defa kendimi gerçek anlamda bir şeylere adarsam ve onunla disiplinli bir şekilde uğraşırsam bir şeyler başarabileceğimi gördüm. Bunca yıl boşa yaşamış olmamın getirdiği çok büyük eksiklerim var ama bunların farkındayım. Bu eksikliklerden en büyük ikisi para ve network kurma becerisi. Network kurma becerisi de iki dala… Read more »

Crasyus
Guest
Crasyus

Abi merhaba, senden bir tavsiye almak istiyorum. 20 yaşındayım ve üniversiteye gitmiş değilim. Bu yıl üçüncü denemem olacak istediğim sonucu alamadım ama bunun için de gayret etmiş değilim. Şuan evimin yakınında petrol istasyonunu amcamla 24 saat vardiyalı şekilde işletiyoruz ve kırsal olduğu için çok sakin çok az çalışıyorum desem yeridir 24 saatin 2 saati bile işim olmuyor ama işyeri bizim değil. Asgariden biraz fazla alıyorum hiçbir giderim yok bütün parayı biriktiriyorum. Bu iş kesinlikle yapmak isteyeceğim ve yulselebilecegim bir iş değil. Bu yıl üniversiteye gidecektim bu sakinliğe rağmen derslere yine asılmadım (deprem bölgesinde olduğum o da birazcık etkilemiştir) Biraz uzun… Read more »

Berat
Guest
Berat

Ben de aynı durumdayım. İlk başta 2 yıllık bir bölüme gidiyordum okuldan kopmayım, sosyalleşeyim diye, ancak 1 ay falan gidip bıraktım. Kafamda sadece para olduğu için okulu bir kenara bıraktım. Zaten tam bıraktığım zaman da kazandığım bir miktar Airdrop parası ile kripto piyasasına girmiştim. Ancak tüm bunların yanında okul her zaman aklımın bir köşesinde duruyordu, bazen kafama takılıyordu. Ne olacak bu iş diye düşünüyordum, düşünüyorum da işte hâlâ. Eğer okumazsam kendimi eksik hissederim, okumam gerektiğini düşünüyorum, eğer okumazsam, İçimde o pişmanlık hissi hep kalır. Sadece tyt ye başvurdum, Çünkü Sınava çalışmadım yine ve kaldığım ikilem tam olarak seninkinin aynısı. -Okuldan… Read more »

Crasyus
Guest
Crasyus

Bilmiyorum dostum. Kafam çok karışık, kendime yediremiyorum. İki yıllığa gitsem onca heba olan seneme yazık tyt puanım fena değildi zaten. Seneye desem çalışırım diye umuyorum kaçacak yerim kalmadı çünkü. Askerlik geliyor tecil bitecek. Çalıştığım iş olmasa kafayı yerdim büyük ihtimalle. Aşırı doluyum, üstümde öyle bir yük var ki. Hiçbir şey yolunda gitmeyecek gibi hissediyorum. Ruh halim berbat ama buradan döneceğim herşeye inat kendime inat yapacağım bunu. Umarım kendime yalan söylemem, eğer söylersem fena sıçarım.
Tek korktuğum şey geç kaldığım düşüncesi, bence yanlış değil. Bakalım bayramın geçmesini bekleyip tercih zamanına kadar ders çalışmaya başlarsam bu sene kalacağım başlamaz isem yol belli.

Emre
Guest
Emre

Selamlar abi, bir konuda görüşünü almak istiyorum. 17 yaşımdayım bugüne kadar yaşadığım hiçbir bir olayda benim sözüm geçmedi, hep ailemin yönlendirmesiyle hareket ettim. Beni en çok rahatsız edense küçüklüğümden beri kimseye karşı sınırlarımı çizememem. En basitinden okulda 2-3 kişi arasında konuşurken birisi bana iğneleyici sözler söylese donup kalıyorum veya aynı durumda bana doğrudan hakaret edilse ben de ona hakaret etmekten öteye geçemiyorum, içime atıyorum sonra da bir yerde patlıyorum. Bu öyle bir hal aldı ki çevremde kimse kalmadı, biri benimle ilgili bir şey diyedursun hemen yükseliyorum yüzüme karşı denilen her şeyde bir anlam arıyorum. Karşımdaki onu kastetmese bile tehditkar bir… Read more »

Mclts
Guest
Mclts

Merhaba koçluk hakkındaki açıklamalar bana biraz yetersiz geldi.Disiplini sağlama konusunda sıkıntılarım var yararlı olur mu 1 saatlik görüşme kestiremiyorum yardımcı olabilirseneniz koçluk hakkında daha fazla bilgi verip sevinirim.Ayrıca içeriklerinizi çok beğeniyorum bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

NoName
Guest
NoName

Merhaba Mahmut bey, kafama takılanlar hangi yazının altı için daha uygun olur bir türlü karar veremedim o yüzden bu yazının doğru yer olmasını umut ediyorum 🙂 Biraz uzun olduğunun farkındayım o yüzden yanıtlamaya zamanınız ve istediğiniz olmazsa da anlarım. İlk sorunum ve aslında benim için en önemli olan sorun iş hayatında hedeflediğim yerden fersah fersah uzakta bir konumda olmamın içimde yarattığı huzurluk. 27 yaşındayım ve İstanbul’da özel bir üniversitenin işletme (en) bölümünden 2021’in yazında mezun oldum. Pandemi sebebiyle okullar online eğitime geçince ben de kyk yurdundan ailemin yanına dönmek durumunda kaldım ve sonrasında bir daha İstanbul’a dönemedim. Bu süreçte staj… Read more »

Levent
Guest
Levent

Merhaba , başımdan geçen terk edilme olayını hazmedemiyorum . 10 ay önce yeni bir kızla tanıştım.Ben32 kız arkadaşım 30 yaşında .İlk buluşmamızdan itibaren o kadar iyi anlaşmaya başladık ki saatlerce telefonda konuşup sonrasında hadi kahve içelim diyerek buluşuyoduk bile.Arada 2 ay geçtikten sonra bu kızı eski erkek arkadaşının kendisini sürekli tehdit ettiğini öğrendim.Eski erkek arkadaşı 5 yıl sonunda hala bitmesini kabul edemeyip kızı ara ara hep darlamış zaten.İlişkisi biteli 2 ay kadar olmuş.ve bu konuda bana yalan söylemişti kabul etmeyeceğimi düşünerek.Ben bu konuya dahil olarak o çocuk ile konuşup gerekenleri söyledim.Kız arkadaşım İşin büyümemesi için bana bu olaya dahil olmamam… Read more »

Floyd
Guest
Floyd

Abi merhaba bi konuda yardımını almak istiyorum.benimle aynı fakültede olan ama çok fazla okula gelmeyen gayet güzel bi kızla yine fakülteden bi arkadaşımın arkadaşı olduğu için tanıştım.bi kaç kere kütüphane sigara molasında muhabbet ettik arkadaşıma kızı beğendiğimi vs söyledim, bana yardımcı olur belki diye o da ne söylesem kıza gidip diye düşündü ben de kendi adıma nası adım atabilirim diye düşündüm ama bi sonuca varamadım yapabileceğim şeyler abes kaçabilir diye eledim. kızın 4,5 yıllık ilişkisi 3 ay önce falan bitmiş laf arasında söyledi konusu geçince.çokta umrunda değil gibiydi kafada bitirmiş gibiydi yani,şimdi gidip kızı bi yere çağırsam bireysel olarak tanışmadığım… Read more »

Kemal
Guest
Kemal

İnstagram üzerinden tanışıp sanalda belli bir noktaya kadar sohbet ettiğim kız, bir anda cevap vermeyi kesip (bu süreçte fotoğrafımı beğendiği de oldu) Belli bir süre sonra beni takipten çıkardı. Mesaj atıp nedenini sordum, tanımadığım kişileri çıkardım, şahsi algılama lütfen dedi. Bu kişi iş için geldiğm şehirde yaşıyor, bir şekilde tanışma olanağım olur mu? Siz olsanız napardınız? eğer bu yolda stratejiler kurulabilecekse sanal görüşme paketi alıp üzerine konuşmak isterim

Sedat
Guest
Sedat

Mahmut abi selamlar 23 yaşindayim askerliğimi yaptım üniversite terkim şuanda garsonluk işiyle uğraşıyorum kendimi geliştirmekte zorlaniyorum
Örneğin ehliyet bile alamadım Mahmut abi artık devamlı çalışmak zorunda olduğumun farkindayım 2 sorum olacak
1.Liseden web programcılığı diplomam var onu mu kullanıp bir işe girmeye mi çalisayim yada hem çalışıp hem üniversiteye (bilgisayar programcılığı)mı hazırlanayım mı?
2.Ehliyet bile alamadım dedim dikkat eksikliğim var psikiyatrik ilaćlara güven olur mu?
Yanitladığın için sağol.

Güve Adayı
Guest
Güve Adayı

Mahmut Abi selam! Şuan ki kız arkadaşımla üniversite son sınıfta tanıştık ve 3 yıldır mutlu bir şekilde devam ediyoruz. Gayet güzel, kendini geliştirmiş, kadın ve erkeğin farkını ve sorumluluklarını bilen ve ona göre yaşayan, sözlerime değer veren vsvs bazı ufak kusurlar dışında kendisi gayet makul bir partner. Kız evin tek çocuğu ve ailesi Türkiye’nin önde gelen ailelerinden. İnşaat, siyaset, sanayi, teknoloji ve bir çok sektörde aktifler. Ben ise ortalama bir memur ailesinden geliyorum, üniversiteyi burslu okudum. Şuan kendi çapımda fena para kazanmıyorum ve muhtemelen ileride güzel paralar kazanacağım ancak en iyi senaryoda bile onların seviyesine yaklaşamayacağım kesin. Kız arkadaşım geçtiğimiz… Read more »

Kamu Personeli
Guest
Kamu Personeli

Küçük şehirde yaşayıp yaşı 40’a merdiven dayamış, üstelik devlet memuru olan birisi için fazla kadın tarafından reddedilmesi adının çıkmasına neden olabilir mi? Yoksa risk alıp hayat oyunu oynamaya devam mı etmeli? Görücü usulü veya arkadaş çevresinin önerdiği kızlardan devam edip risk almamalı mı?

1 42 43 44 45 46 73