Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Not : 18:00 sonrası görüşme için müsait değilim.

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu koçluk servisini standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3178
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1006 Comment threads
2172 Thread replies
164 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
967 Comment authors
Muhendis177Mahmut AbimustafaVatandaşın biriSorucu Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Berat16
Guest
Berat16

Selam Mahmut abi 4 aylık bir ilişkim var son 1,5 haftadır kız arkadaşım bana karşı soğuk bi kaç kere onu çok sevdiğimi her zaman yanında olduğumu sorunları birlikte çözeriz dedim fakat hep bişey yok dedi buluşmalarımız hep çok iyi ve samimiydi son buluşmamız da çok iyiydi herşey o buluşmadan 1 kaç gün sonra başladı soğukluk vs. Lütfen bana yardım et Mahmut abi eski ilgisini nasıl geri getirebilirim

Ögrenicem
Guest
Ögrenicem

Abi 18.02.2024 pazar yani bugün canlı görüşme alsam müsait olur musun?

Ögrenicem
Guest
Ögrenicem

Mahmut abi salı günü ikinci buluşmam var ikinci buluşma sonrası canlı gorusme alayım. Abi şimdilik bir akıl verebilir misin bana. Hoşlandığım kız ile bir süre mesajdan sonra gün, yer ve saat belirterek buluşma teklifinde bulundum ama kız olabilir ben sana haber veririm dedi. Gecesinde haber vermedi. Bende buluşma saatinde kızı bekledim ve neredesin diye mesaj attım. Çıkıyorum şimdi yazdi ve kızı aldım taksiye bindik. Kız taksiye biner binmez muhabbet açmaya başladı sohbetin %70 i onda %30 u bendeydi. Kiz kendinden bahsetti bazen bana soru soru anı anlattı vs… hatta bir an sohbete dalmış elinde tuzluğu açmış kapatamadı yardım etti ellerimiz… Read more »

Ucp
Guest
Ucp

Selam Mahmut Abi, Hikayemi anlatmadan önce seni internette tanıyıp sonra videolarını izleyip hayatıma çok şey kattığımı söylemek isterim ve teşekkür ederim. Şimdi başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum. 23 yaşındayım mezun oldum ve 1.5 yıldır iş hayatındayım evlenmek gibi bir planımda yakın vadede yoktu. Senin videolarını izledim zaten işe girdikten ve bir miktar para kazanmaya başladıktan sonra herşey daha iyi olmaya başladı spor yapıyordum işimi seviyordum insanlarla iletişimim oldukça iyi oldu ve özgüvenimde arttı haliyle kadınlarla aram ve ilişkilerimde doğru orantılı arttı. Aşka pek inanmazdım ama şu son 3 ayda yaşadığım şey beni duygusal olarak sarstı. İş yerinde bir kadın vardı… Read more »

Barney Stinson
Guest
Barney Stinson

Merhaba Mahmut Bey, 26 yaşındayım. Bir hafta önce 5 yıllık sevgililik ilişkim bitti. O da 26 yaşında. Kendisi benim için ‘The One’ ve 9/10 belki 10/10 bir kadın. İlişkimiz gerçek anlamda saygı, sevgi ve güven üzerine kuruluydu. Büyük problemler hiç yaşamadık. Kendisini çok sevdim. Kendisi de buna karşılık verdi. O gece ilişkimizin çok monotonlaştığını, eski heyacanının olmadığını belirtti. Bu konuyu daha önce açtığında problem olarak görmedim. Bir kaç ay önce açtı aynı konuyu fakat ayrılmak için konuşmadık. Normal bir durum gibi karşıladım. Nasıl çözeriz diye kafa yormadım. Çünkü bunun çözülebilecek bir problem olarak düşünmedim o zaman. Hatta problem olarak dahi… Read more »

Furkan
Guest
Furkan

Abi ilişkinin basında veya iliski ilerledikten sonra kızın sen beni sevmiyorsun diye nazlanması shit test midir, comfort test midir eğlenen ustalıkla mı cevaplanmalı sence?

Barney Stinson
Guest
Barney Stinson

Merhaba Mahmut Abi, 26 yaşındayım. 10 gün önce 5 yıllık sevgililik ilişkim bitti. O da 26 yaşında. Kendisi benim için ‘The One’ ve 9/10 bir kadın. O gece ilişkimizin çok monotonlaştığını, eski heyacanının olmadığını belirtti. Kalması için çaba göstermedim. Bağırıp, çağırıp hakaret gibi durumlara zaten hiç girmedim. Belki ilişkinin son döneminde veya belli dönemlerinde tam bir beta erkeğe dönüşmüş olabilirim. Fakat ayrılırken en azından sürünerek değil ayaklarının üzerinde bir erkek olarak terkedildim. No contact aşamasına geçtim ve hiç bir şekilde iletişime geçmedim. Kendisinin yaptığı hatadan (veya tercih) döneceğini tahmin etmekteyim. Bu bir olasılık. Dönmeyebileceğinin de bilincindeyim. Fakat sonraki süreci nasıl… Read more »

Palto
Guest
Palto

Yaşlarımız, ilişki uzunluğu ve ayrılık sebebine kadar aynı şeyleri yaşamışız. Ben de ilk başlarda “hatasını” anlayıp salya sümük kollarıma döneceğini umut etmiştim. Ama biraz stalk yapınca öğrenmiştim ki ilişkimizin sonlarına doğru konuştuğu bir çocukla ilişkiye başlamış. Aynı evde kalırken fotoğraf dahi atmışlar. Hani belki evlenirler bilemiyorum, ama zaman geçtikçe eskisi kadar üzülmüyorum. Bu süreçte kızdan gelen bilgi akışını tamamen kesmek çok işe yarıyor.

Ögrenicem
Guest
Ögrenicem

Mahmut abi bugün müsait misin canlı görüşmek için.

Ögrenicem
Guest
Ögrenicem

Mahmut abi flört ettiğim ve hoşlandiğim kız kafami toplamak istiyorum düşünmeden adım atmak istemiyorum dedi. Bu mesajın üzerine ne yazmalıyım ve no contact kurali mi uygulamaliyim? Lütfen yol gösterir misin.

Hobidik
Guest
Hobidik

Mahmut abi görüşme aldım , kaç güne nasıl haberleşeceğiz mailmi atacaksın yoksa wpdenmi yazacaksın

Muho
Guest
Muho

Mahmut abi merhaba, bi kadın ayrılıktan 3 4 hafta sonra dönüyorsa arzu duyuyordur, bu süreyi geçerse kadın farklı sebeplerle dönüyordur. No contact için konuşuyorum. Bu fikir hakkında ne düşünüyorsun?

CHAMP
Guest
CHAMP

Mahmut abi merhabalar sevgilimle 2 yıldır süren güzel bir ilişkimiz var.Herşey çok güzel gidiyordu bana olan ilgisi doruklardaydı.Ama son 1 aydır ilgisi azaldı,mesajlarıma daha geç bakmaya başladı.Önceden yaptığı birşeyi anlatırdı ve oradan konu konuyu açardı sohbet ederdik şimdi daha az istekli gibi,napıyorsun diye mesaj atıyor ve geri kalan mesajları geç cevaplıyor çok konusamıyoruz yani.Belli ki ilgisi azalmış böyle bir durumda sevgilimin ilgisini nasıl eski haline getirebilirim? Nasıl bir davranış sergilemeliyim?

Sasua
Guest
Sasua

Mahmut abi 2 kere buluştuğum bir kız var. “kafami toplamak istiyorum düşünmeden adım atmak istemiyorum” dedi bende tamam düşünbana haber ver demiştim.. Başka biriyle konuştuğunu düşünüyorum tam değil ama %90 eminim ve tanıdığım biri. B
Ona olan ilgimi de farkında. Bende şuan başka bir kız ile konuşuyorum. Yeni konuştuğum kız ile beni yan yana görse ne olur? Soğur mu ve ya geri dönme ihtimali olsa da dönmeyecek
Seviyeye mi gelir yoksa ona olan ilgimi kaybetmemek için uğraşır mı?

Gorki
Guest

Mahmut Abi dün görüşme aldım, 2 mart bugün için konuşabilir miyiz?

Dadas25
Guest

Mahmut abi selamlar. Bundan aylar önce görüşüp mecburen nextlediğim bir kız vardı,buluşmadan sonra bu olayın bi yere gitmediğini anladım ve arkadaş kalmamak için nextledim. Bayadır konuşmadım kendisi ile. Kız konuşmadığımı gördüğü için sosyal medyadan bir süre hikaye beğenme gönderi beğenme gibi şeyler yapmıştı ama ben başka kızlara yürüdüm o dönem. Sonrasında bu kızı mecburen çıkarmak zorunda kaldım kısa süren bir ilişkim olduğu için ve irtibatı kestik. Aylar sonra bu kız beni başka bir platformdan takip etmeye başladı çıkardığım halde. Lakin sorun şu ki kız başka bir şehire taşınmış,yaşadığım yere gelip gelmeyeceği de kesin değil. Dönme ihtimaline karşın başka yerlerden eklemek… Read more »

1 61 62 63 64 65 68